Wpisy 72 922 – 73 022
24 października 2009 21:33 → 25 października 2009 00:33, 100 wpisów
edi8-W kontaktach międzyludzkich istnieją zasady,których ja się trzymam.Traktowanie innych z góry zakładając,że są jednostkami gorszymi,prowadzi do skurczenia się grona zainteresowanych osób kontaktami z rozmówcą.Mam nadzieję,że czas zakopać topór wojenny i zastosować zasadę wzajemnej uprzejmości,która napewno zaowocuje podobnym odbiorem Twojej osoby przez innych uczestników,zarówno na czacie jak i na forum.Jeżeli chodzi o tropienie przestępców internetowych,to z tego co wiem,są powołane do tego odpowiednie służby.
Z poszanowaniem LILA.
Z poszanowaniem LILA.
hipopotan>>> a po walce znowu napiszesz , że Cię mózg oszukał?
Może czas abyś zaczął używać własnego...
Może czas abyś zaczął używać własnego...
golota walczyl nawet z taysonem choc sie ratowal zeby oszczedzic zdrowie
edi8 wez ziolka na uspokojenie przed walka bo twoj faworyt moze przegrac pozdrawiam
Na wesoło:
Płaci pani mandat! - mówi dwóch policjantów, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością.
- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze?
- Co to znaczy: "w naturze"?
- No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...
Policjant odwraca się do kolegi i pyta:
- Potrzebne ci są majtki?
- Nie!
- Mnie też nie...
Płaci pani mandat! - mówi dwóch policjantów, zatrzymując samochód, jadący z nadmierną prędkością.
- A czy nie mogłabym zapłacić w naturze?
- Co to znaczy: "w naturze"?
- No, wiecie, musiałabym zdjąć majtki i wam dać...
Policjant odwraca się do kolegi i pyta:
- Potrzebne ci są majtki?
- Nie!
- Mnie też nie...
slavo-mam nadzieję że wejdą,ja też wysłałam podobny zestaw.Dziękuję za fajną muzyczkę.Pozdrawiam.
2,14,72 na godz 22
Ciekawe czy wyjdą jeszcze raz?
Ciekawe czy wyjdą jeszcze raz?
Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.
Odpowiedzi:
- Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".
- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.
- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.
- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.
Odpowiedzi:
- Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".
- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.
- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.
- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.
edi8-tu nie chodzi o towarzystwo wzajemnej adoracji.Z ludzmi warto żyć w zgodzie nawet wirtualnie.Jeśli chcesz pozostać odosobnioną jednostką zadumaną w swojej snobistycznej indywidualności,to Twoja sprawa.Z Twojego komentarza dotyczącego mojego wpisu wynika iż podejścia Twojego do innych ludzi nie da się w żaden sposób zmienić.Już teraz wiem,dlaczego nie jesteś za bardzo lubiany,być może jest to Twoja indywidualna cecha,której będziesz się trzymał do samego końca,ale to Twój wybór.
Z poważaniem,skromna nie doszkolona uczestniczka tego czatu.
Z poważaniem,skromna nie doszkolona uczestniczka tego czatu.
lila. Zupełnie nie rozumiem dlaczego uczepiłaś się ediego8. Gdybyś jeszcze się nie zorientowała to jest to osoba, która wg mnie udziela tutaj najbardziej merytorycznych informacji bez wchodzenia w klimaty "Czy dzisiaj wytypować dzień urodzin jeśli podrapię się po bobrze"
edi8 pij predko ziolka na uspokojenie bo walka goloty z adamkiem coraz blizej
witam :) lila -a ja myśle ze ty pomyliłaś chaty tutaj na tym chacie nie szuka sie osoby do towarzystwa tylko szuka sie np. pomocy w grach liczbowych systemach itd. jak na moje oko to ty zaśmiecasz tego chata,pełno twoich wpisów i niczego przez ciebie nie idzie sie doszukac jesli chodzi o informacje od innych na temat liczb :( ty i twoja kolezanka co dostala bana niszczycie atmosfere tego chata. A edi8 zawsze pomoze jesli chodzi o system czy wytlumaczy cos na temat liczb, wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. jesli ktos nowy tutaj wejdzie to jak myslisz do kogo napisze o pomoc co do gry ???? bo napewno nie do ciebie hahahahaha no chyba ze bedzie chcial cos innego hahahahahah porade na temat kulek hahahahaha jak chcesz sobie poflirtowac to polecam onet albo wp albo jeszcze inne pokoje hahahahah a moze zaczniesz tutaj podawac przepisy kulinarne hahahahahahah
ender-skoro tak uważasz,pozostań w tym przekonaniu a napewno Twoje podejście do tematu odniesie pożądany efekt.
Wpis nie dotyczył Ciebie,dlatego nie zabardzo rozumiem skąd ta Twoja reakcja.
Wpis nie dotyczył Ciebie,dlatego nie zabardzo rozumiem skąd ta Twoja reakcja.
"72868. rutra 2009-10-24 (18:46) Leżajsk
20, 39 to parka na Lotto
Źródło: strona oszustów, którzy podają 2 liczby i aby wygenerować kolejne 4 należy wysłać smsa za 25gr (czytaj 30zł)."
No i proszę oszuści podali za free parke i ani jedna liczba nie weszła. Więc z tą pozostałą czwórką pewnie tym bardziej by oszukali.
20, 39 to parka na Lotto
Źródło: strona oszustów, którzy podają 2 liczby i aby wygenerować kolejne 4 należy wysłać smsa za 25gr (czytaj 30zł)."
No i proszę oszuści podali za free parke i ani jedna liczba nie weszła. Więc z tą pozostałą czwórką pewnie tym bardziej by oszukali.
ender
Zasada jest taka:
Cukrujesz Edkowi,jesteś dobry kumpel.
Nie cukrujesz Edkowi,jesteś nikt.
A Edek to Edek,nawet moderatora od głupków wyzywa,a wiesz dlaczego,bo on walczy z nimi.UUUUUUUUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLAAAAAAAAAAAA
Zasada jest taka:
Cukrujesz Edkowi,jesteś dobry kumpel.
Nie cukrujesz Edkowi,jesteś nikt.
A Edek to Edek,nawet moderatora od głupków wyzywa,a wiesz dlaczego,bo on walczy z nimi.UUUUUUUUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLAAAAAAAAAAAA
edi8 prosze cie o dobre pewniaki w multi na jutro bo chce przelamac pecha
lili. Dlatego że zrobiłaś to w miejscu publicznym - to chyba logiczne.
wczoraj wieczorem trafilem tylko 4z7 i zabraklo mi jednej liczby zeby miec jakas wygrana
ileż trzeba mieć lat żeby aż tak być zgryżliwym.Młodość nie wieczność rozumiem, ale błagam starajcie się chociaż trochę. Przez takie zachowania coraz większa część społeczeństwa jest za eutanazją.
Hipo gratuluje VIP'a przyspamowales ostro :p
Prosze cie jednak skoncz z tym jaki ty biedny jestes zarobiles 1,5 pln eh takiemu to zawsze malo i malo.
Prosze cie jednak skoncz z tym jaki ty biedny jestes zarobiles 1,5 pln eh takiemu to zawsze malo i malo.
polkinia-na pokoje to ty możesz sobie iść,z tego co widze jesteś w temacie i pewnie nie raz w tych miejscach już bywałaś.Co dotyczy mnie i ediego,to nasza sprawa.Znając ediego jestem pewna,że nie potrzebuje pseudo adwokatów w postaci Twojej śmiesznej osoby,więc daruj sobie te teksty do mnie!Zapomniałas już jak sympatyzowałaś z jednym z forumowiczów?Nie mieszaj do dyskusji osób,które aktualnie nie są dostępne na czacie.Na temat kulek,to prawdopodobnie masz wyborne pojęcie,Przepisy kulinarne zostaw innym,bo widzę,że masz w tym temacie marne pojęcie.
Prawda,mam coraz więcej zleceń.
Dawno mnie tu nie było i widzę, że dzieją się ciekawe rzeczy. Dostosuję się do dzisiejszego wieczoru bokserskiego i napisze tak, edi8 kontra reszta świata, wygrywa przez nokaut Totalizator Sportowy Sp. z o.o..
lila- napisze tak- widze ze długo siedzisz przed kompem a to jak na moje to juz oczyms swiadczy hahahahah ja udzielam sie tutaj jak juz musze to znaczy jak mam problem ZWIAZANY Z GRĄ a ty widze ze zasmiecasz chata i basta hahahahah jak tylko wchodze na chata to co widze same wpisy lila i madzia. dlugo milczalam ale dzis napisalam co mi sie nie podoba na tym chacie. mozesz sobie teraz komentowc bo ty to lubisz hahahahaha
polkinia-to jest stronka ogólno rozwojowa.Ode mnie i Madzi 3 kroki w bok bo mnie zezłościsz a jak ja się złoszcze to moja prawdziwa osobowość wpada w szał,tak że przyuważ z kim fruwasz.HAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah-Oto cała polkinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jestes żałosna lila tak jak twoja koleżanka hahahahaha mogłas jeszcze pare fotek dac hahahahahahah
polkinia-żałosna to jesteś ty,ja do twojego poziomu nigdy nie dorównam a tego wyrośniętego szczura z fotki to myślałam,że już dawno koty zjadły.Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah.
Ale jesteś śmieszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ale jesteś śmieszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mozesz sobie pisac teraz do bolu hahahaha ja mykam napisalam co mysle i tyle w tym temacie mam brak czasu na pierdoly a ty sie baw hahahahaha
Polsat jest Głupi mugłby losować jak o 14:00
bo pokazują mecze a w meczu widać gwiazde że cygan ustawiał
a jak był mecz real madryt to Cristiano Ronaldo ustawiał
ale kicha niewiedzom co robią
ale kicha niewiedzom co robią
A ja od wprowadzenia LOTTO nawet jednej marnej trójeczki. Fakt, że gram mało bo po jednym dwa zakłady ale jednak już tych losowań parę było i nic. Czyli praktycznie nie opłaca się w to grać a na pewno nie za jakieś większe kwoty.
Polsat bardzo jest Głupi mugłby losować jak o 14:00
ale kicha nie wiedzą co robią a mają polsat 2
Właśnie że tvp 2 by nie przeszkadzał z meczami.
ale kicha nie wiedzą co robią a mają polsat 2
Właśnie że tvp 2 by nie przeszkadzał z meczami.
ż tego co widzę to Gołota nic nie widzi.Wylądował na deski i łuk brwiowy rozwalony.Adamek niech się tylko modli,żeby gołota go nie trafił.Mimo wszystko jestem za Adamkiem.
Witam miło Lila młodość i szybkość to atuty Adamka i wygra szkoda mi Gołoty
Avwen-witam serdecznie.Gołota znowu leży,jak go sędzia nie podda to go Adamek zabije.
Avwen-już z góry było wiadomo kto wygra.Gołota jest starszy o 9 lat i grubszy,a Adamek młody,rzezki i świerzy.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
Dobrze,że Gołoty karetka z ringu nie zabrała.
ja mam 33 lata waże 78 kg myśle kto lżejszy zbije Adamka
to wy widzicie jak się rozpada kasa
to wy widzicie jak się rozpada kasa
o co chodzilo w dzisiejszym losowaniu w multi z liczba 15? wylosowali ja ale nie odczytali, czy tez to widzieliscie?
walka byla bardzo dziwna tak jakby golota nie chcial za mocno uderzyc
hipopotan>>> no i co? mózg Cię znowu wykiwał?Słuchaj synek co Ci starsi mówią!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czemu tu się dziwić,zarówno dzisiejsze jak i poprzednie losowania to czysta mistyfikacja.Pozostaje nam się tylko z tym pogodzić.Pozdrawiam wszystkich.
na powtórce tez to bylo. kula 15 lezala w rzędzie ale tez jej nie odczytali. dziwne to.
lila,tacy są górale,Gołota mu zalazł za skórę to mu to pamiętał.Ja pracowałem z góralem,to wiem jacy są:jak jesteś
kumplem to Ci serce odda,jeżeli wytniesz numer to masz przechlapane.Pozdrawiam.
kumplem to Ci serce odda,jeżeli wytniesz numer to masz przechlapane.Pozdrawiam.
prosze o pomoc ja widze na tym filmiku jak losuja wpadło 76 a widze jest 2 piłeczka 59 a niemogom się zmieścić 2 liczby było u mnie widać 76 z 59 w jednym 76 stało a 59 szybko sie ruszało czy to coś ciekawego mi pokazywało ?
edi8 zostaw hipopotana,on ma swój świat i nikt go z niego nie wyciągnie-chodżbyś siedem wołu zaprzągł to i one rady nie dadzą.Pozdrawiam.
starsi ludzie czesto maja jakos madrosc i doswiadczenie a czy edi8 wypiles ziola
zobaczcie film z losowania multi z dzis 24.X.2009 przy powtorce widac jak w rzedzie lezy kula 15 a nie odczytują jej! o co tu chodzi!!??
Pasko te nagranie z dzisiejszego wieczornego losowania jest chyba uszkodzone. Sprawdz sam
sam9>>> w swoim wpisie do "hipopotana" nawiązuję jedynie do wyniku walki Adamek - Gołota , a nie do zamkniętego świata "hipopotana"...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
ja tez widze kulke 15 a w czasie nagrania bylo cos dziwnego niech wszyscy zobacza ten film
Zgadza sie jest widoczna kula 15 . Mozemy debatowac jak to sie stalo a i tak totalizator podmieni nagranie ze beda 20 kul bez 15 ... i nasze tlumaczenia nie beda mialy sensu
cos jest na rzeczy widac 15 czyzby jakis przekret ,prokurator powinnien wejsc do totka!!!
sam9>>> a Ty przeczytaj ten wpis "hipopotana" , do którego ja się odniosłem po zakończonej walce:
"72921. status hipopotan 2009-10-24 (21:25)
ja mysle ze wygra golota a adamek ucieknie z ringu ze strachu"
..........................................................
Myślę ,że już teraz zrozumiesz w końcu - o co chodzi...
Pzdr.
edi8
"72921. status hipopotan 2009-10-24 (21:25)
ja mysle ze wygra golota a adamek ucieknie z ringu ze strachu"
..........................................................
Myślę ,że już teraz zrozumiesz w końcu - o co chodzi...
Pzdr.
edi8
W sumie to powinien totalizator sie wytlumaczyc dlaczego jest taka wpadka i to na zywo co duch ta kule tam wlozyl ?? Potem prowadzaca uda ze jej nie widzi tylko przechodzi do nastepnej kuli...
Ja gram system na ogol trafiam na 9- 4 lub 5 liczb , kiedy dostalem program do systemow udalo mi sie na 9 liczb miec 3 szostki co dalo mi 126 zl bylem zaskoczony ze az trzy mi wpadly ale teraz od jakiegos czasu jakby jak to mowicie mozg zrozumial ze musi dawac inne liczby bo mam ledwie na 9- 3 lub 4 trafienia no dzis mam 5 trafien...
Widac ze cos jest tym wszystkim sterowane jakby to powiedziec dla wybranych...sa wygrane...
Ja gram system na ogol trafiam na 9- 4 lub 5 liczb , kiedy dostalem program do systemow udalo mi sie na 9 liczb miec 3 szostki co dalo mi 126 zl bylem zaskoczony ze az trzy mi wpadly ale teraz od jakiegos czasu jakby jak to mowicie mozg zrozumial ze musi dawac inne liczby bo mam ledwie na 9- 3 lub 4 trafienia no dzis mam 5 trafien...
Widac ze cos jest tym wszystkim sterowane jakby to powiedziec dla wybranych...sa wygrane...
jak mozecie to zgrajcie ten film na dysk bo jestem pewien ze ta 15 wyparuje z tego nagrania i jutro juz nikt jej nie zobaczy!
prosze Pasko porusz ten temat co sie dzieje ze jest15 wylosowana a prowadzaca udaje ze nie ma
edi8 spoko nie denerwuj się,połóż się wygodnie,oddychaj miarowo bo Ci zaszkodzi.Pozdrawiam.
policzcie tam jest wylosowanych 21 kul a nie dwadziescia to jest skandal
...zkond sie ona tam wziela???...widzieliscie jak zostala wylosowana???...bo losowanie "na zywo" jest uciete!!! :D
pzdr.nara:)
taa 15 dziwnie sie pojawila i dziwnie zniknela hahaha prezenterka udala ze jej nie widzi te losowanie to jakas parodia
oglądalem na żywo i widzialem jak wylosowali 15 ale prowadząca jej nie odczytala, to samo na powtorce, myslalem ze dostalem oczopląsów, ale na nagraniach w necie tez to widac!
specjalnie ogladalem losowanie i w ktorym miejscu mialo byc 15 bo mi losowanie zaczyna sie juz od drugiej linijki ona mowi ze 33 a wylatuje 76 tez tak macie ?
Proszę wejść sobie do wyników tutaj na stronie i można zobaczyć transmisję losowania ponownie. Widać dokładnie w momencie 3 minuty 40 sekund, że jest 15 !!!!
...czas chyba zakonczys przygode z naszymy rodzinnymi grami w polsce bo te losowania to chyba jednak jakis wielki poprzekret ;)
...trzeba bedzie grac w gry losowe za granica moze tam sa uczciwie losowane liczby??? :D
...trzeba bedzie grac w gry losowe za granica moze tam sa uczciwie losowane liczby??? :D
Ale tez jest liczba 15 na stronie lotto w wynikach a 14 faktycznie plusem