Wpisy 72 419 – 72 518
22 października 2009 21:57 → 23 października 2009 10:36, 100 wpisów
czarna71-Madzi77 dzisiaj już nie będzie,ale ona jest nie do zdarcia.Napewno będzie jutro.Madzia Cię pozdrawia.
torsan-miałam 1/1 i 2/3,w sumie 6 zeta.Coś mi się wydaje,że ten dom musi jeszcze poczekać,a ja już kupiłam działkę budowlaną po wczorajszym losowaniu i 2 kanoldy,na fundamenty.Hahahaha
dobila mnie ta pustynia bo od 25 do 46 bo mialem w tym obszarze az9 liczb a na dodatek ta pupa to 4litery a dali 5tke
Zapraszam na forum!!!!!!!!!ziuta1981krk(totomix)
lila-hehe ale dobre i to na piwo bedzie:D ja znowuś 3 liczby miałem jakiś pech mnie objoł
moze trzeba bylo patrzyc z innej strony ze pupa sklada sie z dwoch czesci zmylilo mie to
No i wszystko jasne,sen o rybkach i to złotych nie dotyczył dzisiejszego dnia.Żadna parka nie trafiona,za to trafione jest 5 liczb.Jutro ostatnie 2 losowania wiec moze jakas jedna Złota rybka sie zlituje.Serdecznie pozdrawiam i sny to piękna ,ale i kosztowna sprawa.Chyba sie teraz ciesze ze tak rzadko miewam sny,bo jest to mało dochodowy interes.Pozdrawiam i zycze wszystkim snów o złotych rybkach jednak moze nie w akwarium a na Bahama.
torsan-łudzę się tym od kilku lat,ale nic konkretnego nie trafiłam jeszcze.Chodzi mi o dość wysokie kwoty.
ja trafilem z wszystkich liczb ktore uzylem tylko 25 i 70 ktos musial na mnie rzucic pecha niemozliwe jest zeby ciagle przegrywac
14 i 15 w MM obstawiam do końca miesiąca ,nie mogą usunąć czipów elektronicznych.
jestem jak owieczka otoczona przez stado wilkow ciagle ktos mi zle zyczy chyba stad ten pech
Dzisiejsze kuleczki w Lotto to :
3/6 z 3,10, 2009........ 10,19,48 i
3/6 z 6,10, 2009........34,36,38
RAZEM 6/6. przypadek czy powtórka z Bułgarii ???????
3/6 z 3,10, 2009........ 10,19,48 i
3/6 z 6,10, 2009........34,36,38
RAZEM 6/6. przypadek czy powtórka z Bułgarii ???????
torsan-jutro pomyśl nad liczbami i pomieszamy nasze propozycje.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
moze gralbym na mecze u buchmakow ale nie znam sie na druzynach a na czacie nikt nie dzieli sie wiedza ktora druzyna lepiej gra kto ma wieksze szanse
Witam serdecznie! Nie wiem czy zauważyliście, że lada chwila nastąpi zrównanie ilości wystapień NP i P od momentu wprowadzenia 2-losowań. Teraz jest (na 260 losowań) NP=107x (50,76%), P=106x (40,38%), R=48x (18,46%).
I jeszcze dodam, że biorąc pod uwagę tylko losowania o 22:00 bilans NP/P zachowuje się tak jak przed wprowadzeniem losowania o 14-tej: 130 los.>> NP=66x (50,76%), P=39x (30,00%), R=25x (19,23%)czyli ze znaczną przewagą NP.
I jeszcze dodam, że biorąc pod uwagę tylko losowania o 22:00 bilans NP/P zachowuje się tak jak przed wprowadzeniem losowania o 14-tej: 130 los.>> NP=66x (50,76%), P=39x (30,00%), R=25x (19,23%)czyli ze znaczną przewagą NP.
hipopotan>>> ale możesz grać u buka Totomix w necie na liczby MM , bez wychodzenia z domu i o dowolnej porze a nawet tuż przed losowaniem....
torsan-podaje Ci kilka liczb,a Ty wybierz z nich te co podałam,lub jedna mniej albo więcej np.45 to masz do wyboru 44 45 46.
Oto liczby:6 8 13 18 32 39 45 50 58 62 73 77.
Według tego systemu co napisałam weszło ich dzisiaj 10 ,i tak jest praktycznie każdego dnia.
Oto liczby:6 8 13 18 32 39 45 50 58 62 73 77.
Według tego systemu co napisałam weszło ich dzisiaj 10 ,i tak jest praktycznie każdego dnia.
hipopotan.Jak chcesz grać w Totomix na mecze,to wejdż na stronę www. Totolotek.pl,tam na stronce po lewej stronie okna
masz wyszczególnione dyscypliny sportowe.
Kliknij na piłkę nożną .Ukażą Ci się zespoły:krajowe i zagraniczne.Jest tam też statystyka tych zespołów.
Pozdrawiam.
masz wyszczególnione dyscypliny sportowe.
Kliknij na piłkę nożną .Ukażą Ci się zespoły:krajowe i zagraniczne.Jest tam też statystyka tych zespołów.
Pozdrawiam.
bromik - piszesz bajki. Cały czas tak jest, że przewaga P nad NP lub odwrotnie waha się w niewielkim zakresie. W tym m-cu wystąpiło 2x po 6 liczb NP i 1x 6 P. Przeważnie obie ilości oscylują w granicach 8 - 10 liczb z jednego i drugiego zakresu po jednej i drugiej stronie.
72320. status Pasko 2009-10-22 (18:33)home Rzeszów
Napisz mi email to Ci wyślę najnowszą bazę.
Nic mi nie wysłałeś.
Wysłałem ponownie maila.
Naprawdę to dla Ciebie taki problem?
Wiem,że z Twojej strony to grzeczność,ale jak już obiecujesz,to staraj się dotrzymywać....
Napisz mi email to Ci wyślę najnowszą bazę.
Nic mi nie wysłałeś.
Wysłałem ponownie maila.
Naprawdę to dla Ciebie taki problem?
Wiem,że z Twojej strony to grzeczność,ale jak już obiecujesz,to staraj się dotrzymywać....
torsan-zapisz te liczby,które wybrałeś,na kartce a ja jutro podam Ci z tego zestawu moje liczby.Zobaczymy czy się nam uda trafić.Taki mały eksperyment.
torsan-zapisz sobie też te liczby,które podałam Ci we wcześniejszym wpisie,jest ich 12.To są takie liczby na których ja się opieram.Może Ty masz więcej szczęścia.Zapisz i niech będą gdzieś przy kompie.
jeszcze jakas zlosliwosc ze jak chce sprawdzic oferte totomix od razu albo nie wchodzi strona albo sie wszystko blokuje nie wiem czy to przeciazenie
Oto wygrane Lotto:
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 58 7 277.50
czwórka 3552 329.40
trójka 68138 20.00
Stopnie wygranych Ilość Kwota(PLN)
szóstka 0 0.00
piątka 58 7 277.50
czwórka 3552 329.40
trójka 68138 20.00
No to mamy znowu kumulację.Ciekawe ile będzie teraz w puli,powinno być coś koło 12mln.
Pawcio, pół biedy,bo dziś to była z utargiem katastrofa,trzeba otworzyć totomixa...bo to bez sensu.
Pawcio-pomyliłam się,myślałam o kwocie,którą chętnie przyjełabym na swoje konto bankowe.
Wielkie dzięki Adminie.
Nic już nie musisz wysłać.Poradzę sobie.Bez łaski.
Ale,dzięki piękne,za pomoc(to było z przekąsem).
Nic już nie musisz wysłać.Poradzę sobie.Bez łaski.
Ale,dzięki piękne,za pomoc(to było z przekąsem).
Zobaczymy co będzie po 29 października jak skończą się wielolosowaniowe kupony za czasów 2zł.
Monsiu>> mnie nie chodzi o ilości (6,7 czy 12 itd.) liczb parzystych czy nieparzystych w losowaniu a o ilość zdarzenia typu parzyste/nieparzyste w 260 losowaniach MM.
Wcześniej ilość NP do P w określonej liczbie losowań wykazywała przewagę wystąpień liczb NP. Teraz na przeciągu 260 losowań ich stosunek jest prawie równy
Wcześniej ilość NP do P w określonej liczbie losowań wykazywała przewagę wystąpień liczb NP. Teraz na przeciągu 260 losowań ich stosunek jest prawie równy
jak wchodze na totomix od razu blokuje sie strona i musze resetowac juz mnie to znudzilo a w duzym tylko ponad 60000trojek przy kolejnej kumulacji czyli ludzie wcale nie rzucili sie do kolektur
lila-a Ty sobie zapisz takie coś:6,14,15,28,47,59,64,73 bo ostatnio gram te liczby właśnie szczególnie parka 14,15 ostatnio często wypada
torsan-zapisałam,dzisiaj wpadła ta parka 14 15.Musimy rozwalić tego totka,bo jak nie my to kto?
jezeli mozg zaplanowal dzisiaj kumulacje to mozna by wyslac setki kuponow a nic by to nie dalo
KUMULACJA:
szóstka 0 0.00
piątka 58 7 277.50
czwórka 3552 329.40
trójka 68138 20.00
szóstka 0 0.00
piątka 58 7 277.50
czwórka 3552 329.40
trójka 68138 20.00
torsan-należę do ludzi w których nadzieja umiera ostatnia.Mam przeczucie,że jutro będzie nasz dzień,i tego się trzymajmy.
lila-u mnie tez nadzieja umiera ostatnia,obys miala dobre przeczucie
bromik >> jednak chyba nie do końca.W tym m-cu na 44 losowania P wystąpiły 28x a NP 24x.Suma liczb parzystych w tym okresie wynosi 453, zaś NP 427. Nie sprawdzałem tego za okres o którym piszesz.
czarna71-8 ewentualnie 9 do powtórki.8 też biorę jutro pod uwagę.Pozdrawiam.
A u mnie znow: nie wyslalam swoich typow i wpadly (22,25), jak jutro wysle to pewnie nie wpadna ;-) ach...
Rowniez pozdrawiam lila.
OPA,ja mysle ze padnie 66,do powtorki...ale...
OPA,ja mysle ze padnie 66,do powtorki...ale...
Z tego co widzę,nie ma nikogo,więc i ja szykuję się do snu.
Torsan powodzenia w pracy i czytamy się jutro po południu.
Pozdrawiam.Papapa
Torsan powodzenia w pracy i czytamy się jutro po południu.
Pozdrawiam.Papapa
lila-jak byś mogła to postaraj się być wczesniej bo jutro od 18.30 do niedzieli wieczór mnie nie będzie
Dziendoberek!Ale mi ta 14 chodzi! :)
Dzis £54M w EuroMillions!...
Udanego Lykendu Wszyskim!:))
Dzis £54M w EuroMillions!...
Udanego Lykendu Wszyskim!:))
Witaj "szczery" - czy masz do mnie jakieś dalsze zapytania odnośnie gry w Totomixie?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witaj Edi8, w zasadzie to nie,poza jednym zasadniczym :
JAK TU WYTYPOWAĆ ŻEBY TRAFIĆ ? (proste niby pytanie ale jak trudno na nie odpowiedzieć hehe)
Edi, mam nadzieję że będziesz śledził czat i jak bedę miał problem to nieomieszkam skorzystać ze skarbnicy wiedzy..
pzdr.Szczery.
JAK TU WYTYPOWAĆ ŻEBY TRAFIĆ ? (proste niby pytanie ale jak trudno na nie odpowiedzieć hehe)
Edi, mam nadzieję że będziesz śledził czat i jak bedę miał problem to nieomieszkam skorzystać ze skarbnicy wiedzy..
pzdr.Szczery.
Witam
szczery to może coś z tego<< schody,(klatka schodowa) chodziłam po nich raz w góre, raz w dół, była tam jeszcze nauczycielka mojego młodszego dziecka, oraz starszy syn , robili to samo.
Pozdrawiam
szczery to może coś z tego<< schody,(klatka schodowa) chodziłam po nich raz w góre, raz w dół, była tam jeszcze nauczycielka mojego młodszego dziecka, oraz starszy syn , robili to samo.
Pozdrawiam
szczery>>> zdecydowanie wolę pytania do mnie kierowane na forum w wątku o systemach i metodach gry ( z moim nickiem w tytule ) gdyż może się zdarzyć , że zadane na chacie może nie zostać dostrzeżone...
Jantar, odpowiedż na forum, tam gdzie wpisałaś sen.Powodzenia
pzdr.Szczery
pzdr.Szczery
jantar ja bym z tego tak 39 38 54 schody 39 dziecko 48 19 syn 61 i mnie tez dzis syn tooo.. sama decyduj
No i w końcu równowaga liczb parzystych i nieparzystych w MM:)Pan z mojej kolektury Totomixa pewnie szczęśliwy jest , jeśli oczywiście wysłał:)
jantar>>>..."dzikuję panowie""....
Dzik jest dziki , dzik jest zły , dzik ma bardzo ostre kły!
Pzdr.
edi8
Dzik jest dziki , dzik jest zły , dzik ma bardzo ostre kły!
Pzdr.
edi8
Witam.Dziś trzeci dzień kosztownego,ale jakże pięknego snu.Kogut dzis wyśle wszystko to co wczoraj nie wyszło.Miałem myśleć nad liczbami ale los nie lubi myślących wiec Idę na żywioł,to los ma asa w rękawie i albo ci go da i masz karetę,albo ci go nie da i odchodzisz od stołu do providenta.Serdecznie pozdrawiam i życzę malutkich codziennych wygranych.Dodatkowo ale to juz jako gra na zysk wyśle 4 zakresy plusa.PLUS P/NP ze wskazaniem na NP.NUMEREK P/NP ze wskazaniem na P.Pozdrawiam
Niektórzy to mogą spać..."trzeci dzień snu" - to chyba śpiączka farmakologiczna!