Wpisy 716 189 – 716 288
25 stycznia 2012 18:57 → 25 stycznia 2012 19:28, 100 wpisów
jednostko patologiczna gdzie dla Ciebie dzieci to pasożyty bujaj się ..
gdzie nie liczysz się z nikim i niczym - jedynie innych przeciwko sobie podburzasz jak to miało miejsce z kusym i z Darkiem ..
gdzie nie liczysz się z nikim i niczym - jedynie innych przeciwko sobie podburzasz jak to miało miejsce z kusym i z Darkiem ..
A JA ZA STALINEM
A takich pasożytów jak ty nie widziałam w życiu a Twój Darek to może skoczyć na wałek i zatańczyć kawałek.Pojawia się i znika sliczny taki Mister of Wałbrzych
ponadto mitomanka - policjantka i lekarka - ja mogę być i suką dla Ciebie,a Ty jesteś patologiczna dla mnie...
Pasko teraz po swoich argumentach dla Ciebie,ze kogoś takiego tu trzymasz ...
Pasko teraz po swoich argumentach dla Ciebie,ze kogoś takiego tu trzymasz ...
73225. lila 2011-08-31 (15:04) NASA
andromeda...ja się ludźmi nie przejmuję,ludzie mi jeść nie dają.Nie przejmuję się tymi w realu a tymi na monitorze to już w cale
andromeda...ja się ludźmi nie przejmuję,ludzie mi jeść nie dają.Nie przejmuję się tymi w realu a tymi na monitorze to już w cale
slim61 a przydałoby się, bo w mm tyklo 1 raz na razie trafiłem 7/9 i to moja najwyższa wygrana w tej grze, dziś tylko 4/9 o 14
PASKO...a teraz do Ciebie.Jak ja jestem na czacie nie ma awantur ani zaczepek,a jak ta menda się pojawi zawsze jest dym i to nie tylko moje zdanie.Te jej opowieści z mchu i paproci już są nudne,więc sam pomyśl kto tu szuka zaczepki,ja Czy to coś
473212. lila 2011-08-31 (15:00) NASA
andromeda....chyba będziemy musiały pokazać,ja skończyłam medycynę,chirurg ortopeda,nie pracuję jednak w zawodzie bo mi się odwidziało,poza tym mam lepsze zajęcia a takim mendom to bym zamiast składać kości to bym im łamała w hooj
andromeda....chyba będziemy musiały pokazać,ja skończyłam medycynę,chirurg ortopeda,nie pracuję jednak w zawodzie bo mi się odwidziało,poza tym mam lepsze zajęcia a takim mendom to bym zamiast składać kości to bym im łamała w hooj
połam mu nogi w hoooj,że mnie nie zbanował - kogo tym razem podburzyłaś? Darka nie ma kusego też ...
ty sama jesteś jak ten kusy a wyglądasz jak dwa kusei nikogo na gg nie namawiam ,jak nie wiesz to nie pieprz bzdur bo tobie pijaczko menelko już nikt tutaj nie wierzy
671713. lila 2011-12-29 (20:04) NASA
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.
bezpłodna to ty jesteś bo ci wycieli i z tamtąd na dekiel ci przeszło
a ja się napije
ciekawa rzecz...ja chciałam przytoczyć czyjś wpis i nie przyjęło bo spam
slim61 to piekna wygrana, moze, tez doczekam się wizyty w oddziale TS , no ale trza trafić 9/9
odbij kobieto,bo potem znowu paszteta zbyt do siebie weźmiesz ..
Juz moge wejsc na str. - dziekuje Wam , Zycze milego wieczoru , ide cos zjesc , bo dopiero weszlam do domu .
PASKO,USPOKÓJ TE KOBIETY,POWTARZAM ;WIDZISZ A NIE GRZMISZ; FORUM ZESZŁO NA PSY
Pani madzio77 czy ja do Pani cokolwiek piszę....już dawno nie utrzymuję z Panią żadnych kontaktów....nie chcę mieć z Panią do czynienia a Pani mnie tyka za każdym razem. Proszę omijać moją skromną osobę bo ja Pani osobę omijam i się Pani nie czepiam i nie wywlekam na widok publiczny wiadomości o Pani ....jak to Pani zrobiła o mnie.
i raz jeszcze aby wszyscy wiedzieli,co reprezentuje sobą lila
to jeszcze nim bana wyłapię to i ja podam dość ciekawe wpisy ..
osoby,która połowę towarzystwa nakręca gdzie przykład u korna na stronce ...
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.Ty narodziłaś troję i na łeb ci piznęłonie ma się nawet nimi ktozająć
dobrze,ze TYLKO dzieci dla niej to pasożyty,a nie np. Niemcy bo wojna byłaby gotowa gdyby doszła do władzy jak i tutaj...
z pewnością pasożytom łamała by nogi w hoooj
jak dla mnie to nawet nie choroba,ale jednostka patologiczna,nielicząca się z innymi ludźmi,gardząca nimi, nieprzejmująca się, jak sama pisał nikim, czyli pozbawiona współodczuwania
ponadto pomieszały jej się światy,próbuje /?/ zastraszyć że jedzie do Wałbrzycha /po co?/ chyba nie nogi połamać?
i odgraża się abym nie znalazła się na cmentarzu...
to jeszcze nim bana wyłapię to i ja podam dość ciekawe wpisy ..
osoby,która połowę towarzystwa nakręca gdzie przykład u korna na stronce ...
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.Ty narodziłaś troję i na łeb ci piznęłonie ma się nawet nimi ktozająć
dobrze,ze TYLKO dzieci dla niej to pasożyty,a nie np. Niemcy bo wojna byłaby gotowa gdyby doszła do władzy jak i tutaj...
z pewnością pasożytom łamała by nogi w hoooj
jak dla mnie to nawet nie choroba,ale jednostka patologiczna,nielicząca się z innymi ludźmi,gardząca nimi, nieprzejmująca się, jak sama pisał nikim, czyli pozbawiona współodczuwania
ponadto pomieszały jej się światy,próbuje /?/ zastraszyć że jedzie do Wałbrzycha /po co?/ chyba nie nogi połamać?
i odgraża się abym nie znalazła się na cmentarzu...
zmywają się przez idiotkę która wiecznie szumi,za robote by się wzięło dziadostwo
Pani madzio77 czy ja do Pani cokolwiek piszę....już dawno nie utrzymuję z Panią żadnych kontaktów....nie chcę mieć z Panią do czynienia a Pani mnie tyka za każdym razem. Proszę omijać moją skromną osobę bo ja Pani osobę omijam i się Pani nie czepiam i nie wywlekam na widok publiczny wiadomości o Pani ....jak to Pani zrobiła o mnie.
madzia...ty jesteś już taka patologią że mózg wysiada a na starość wylądujesz tam gdzie twoja stara,kryminal tango
liladziś 19:04 kathy...nie mogę kuźwa no,tak mi sucz ciśnienie podnosi że pała mała mnie nie ma na czacie a ona pisze coś na mój temat
nie chce nic pisać ale wszystko zaczęło się od:
716173. Lila 2012-01-25 (18:51) NASA
i powiedziałam suko won ode mnie jebana ***o
716173. Lila 2012-01-25 (18:51) NASA
i powiedziałam suko won ode mnie jebana ***o
slim61 czy grasz na stałą 9 , czy codzinnie coś zmieniasz i czy częściej trafia ci cie na swoje czy z maszyny?
torsan wszystko zaczeło się DZIŚ od tego
716134. madzia77 2012-01-25 (18:34) Przylądek Dobrej Nadziei
ta znowu swoje ...
716134. madzia77 2012-01-25 (18:34) Przylądek Dobrej Nadziei
ta znowu swoje ...
jak jej nie ma też jest spokojnie i fajnieweź poczytaj torsan jej zaczepki od początku i nie pieprz tu głupot ok? Zaczepia nie tylko mnie,toja,kathy,ja,ulexxa,edi,dante i wiele innych tak więc jak nie wiesz to zamilcz
torsan >> żadnych obelg nie było to prawda i wcześniej spokój .. był .
Torsan a dlaczego masz się nie wtrącać,robią to wszyscy .. z jej ekipy ...
lila-dobrze ale mi chodzi o to co bylo pare minut temu a nie o wpisy z przed tygodnia czy miesiąca czy roku
torsan>>
sorrki chłopie,ale albo udajesz albo jesteś tak mało bystry że nie dostrzegasz tych "subtelnych" prowokacji?
sorrki chłopie,ale albo udajesz albo jesteś tak mało bystry że nie dostrzegasz tych "subtelnych" prowokacji?
SPOKÓJ TO JEST JAK MASZ BANA ALBO TU NIE WCHODZISZ,TO JEST WREDY SPOKÓJ
torsan...a mi o całokształt i nie bądź takim wielkim obrońcą,przypomnij sobie rozmowy anity ,twoje i moje ok?
Słuchaj patologiczna jednostko jak Ciebie nie było tydzień to tez był spokój ...
torsan a widziałeś kiedyś żebym zaczepiała tą Panią??? widziałeś???
gg36 nie było mnie chwile gram różnie ta 8/9 była przepisana z chybika
TY PARSZYWA SYFIARO JAK CIEBIE NIE MA TEŻ JEST SPOKÓJ I LUDZI OD GROMA,A DZISIAJ PRZED 14 KTO BYŁ? 3 OSOBY
M77 wręcz przeciwnie.
Żałosne.
Coraz bardziej żałosne i rozpaczliwe.
Żałosne.
Coraz bardziej żałosne i rozpaczliwe.
Monet...nie znasz jakiegoś super specjalisty dla niej? O ile w ogóle jakiś jest jej w stanie pomóc
58. jackwar 2012-01-21 18:44:54 jackwar@tlen.pl
Madzia , pewnie jesteś osobą z ilorazem inteligęcji powyżej 150 bo używasz podobnego słownictwa do Dody , zaje .... ci wychodzi obrażanie i skłócanie ludzi . Naprawdę mam już dość chamstwa na stronach internetowych , można coś komuś dopiec ale z humorem i żartem , niestety nie jest to twoją mocną stroną gratuluję ilorazu inteligęcji jak możesz to wysil siĘ bardziej może podskoczą ci jeszcze punkty
Madzia , pewnie jesteś osobą z ilorazem inteligęcji powyżej 150 bo używasz podobnego słownictwa do Dody , zaje .... ci wychodzi obrażanie i skłócanie ludzi . Naprawdę mam już dość chamstwa na stronach internetowych , można coś komuś dopiec ale z humorem i żartem , niestety nie jest to twoją mocną stroną gratuluję ilorazu inteligęcji jak możesz to wysil siĘ bardziej może podskoczą ci jeszcze punkty