Wpisy 716 289 – 716 388
25 stycznia 2012 19:28 → 25 stycznia 2012 19:52, 100 wpisów
slim61 a napisz na które 9 cześciej cokolwiek trafiasz, swoje czy ch-t
710000. jackwar 2012-01-22 (11:45) jackwar@tlen.pl
kathy , widocznie ktoś ma kompleksy i w ten sposób chce zyskać na wartości no i chwali się że jej końcówek nie brakuję . Znam kilku chłopaków co korzystają z takich kwiatków a te myślą że mają powodzenie żałosne , z doświadczenia wiem że później mają problem bo opinia idzie za nimi
kathy , widocznie ktoś ma kompleksy i w ten sposób chce zyskać na wartości no i chwali się że jej końcówek nie brakuję . Znam kilku chłopaków co korzystają z takich kwiatków a te myślą że mają powodzenie żałosne , z doświadczenia wiem że później mają problem bo opinia idzie za nimi
88171. madzia77 2010-01-11 (21:26) Przylądek Dobrej Nadziei
13max33>>> nie przeszkadza mi to,że jestem brzydka Ty do najpiękniejszych też nie należysz !
13max33>>> nie przeszkadza mi to,że jestem brzydka Ty do najpiękniejszych też nie należysz !
a ja sobie cos wytypóje
32,49,52
14,27,30,57
27,33,42,49,67
32,49,52
14,27,30,57
27,33,42,49,67
115864. edi8 2010-06-02 (19:12) Warszawa
Tak , wszystko już idzie w tym kierunku aby "madzia77" nadal mogła swoje KURESTWO na forum uprawiać , bo KURESTWEM było to co wobec "danteV'a" zrobiła , upubliczniając tu jego numer telefonu , że o setkach smsów z groźbami wobec niego i jego żony wysyłanymi nie wspomnę... Tak , "madzia77" napisze , że jest jej tak smutno i że czuje się wyobcowana - i wszystko znowu będzie ok , bo przecież nic się stało , ot taki dowcip tylko innemu użytkownikowi zrobiła... Tak...
Tak , wszystko już idzie w tym kierunku aby "madzia77" nadal mogła swoje KURESTWO na forum uprawiać , bo KURESTWEM było to co wobec "danteV'a" zrobiła , upubliczniając tu jego numer telefonu , że o setkach smsów z groźbami wobec niego i jego żony wysyłanymi nie wspomnę... Tak , "madzia77" napisze , że jest jej tak smutno i że czuje się wyobcowana - i wszystko znowu będzie ok , bo przecież nic się stało , ot taki dowcip tylko innemu użytkownikowi zrobiła... Tak...
Monet...teraz udaje wielką niewinnąwszyscy są niegrzeczni i źli a ona jedna cacana i najlepsza
torsan...to jak nie wiesz....to poczytaj a potem się wypowiadaj...bo jak zacznie po Tobie jeździć to wtedy będziesz zdziwiony
kathy-wez wyluzuj ja wogole z Toba nie pisze takze nie wiem co chcesz
115868. danteV 2010-06-02 (19:20)
Widocznie zwracanie się tej Pani do innych użytkowników zależy od Jej widzimisie. W piątek do "kuchareczki" czyli lili pisała po nazwisku, do mnie czyli "romantyka" po imieniu z sugestią miejsca zamieszkania i dokładnym numerem telefonu. Jutro będę zapewne "l*jem jak to dzisiaj nazwała ediego8.
Widocznie zwracanie się tej Pani do innych użytkowników zależy od Jej widzimisie. W piątek do "kuchareczki" czyli lili pisała po nazwisku, do mnie czyli "romantyka" po imieniu z sugestią miejsca zamieszkania i dokładnym numerem telefonu. Jutro będę zapewne "l*jem jak to dzisiaj nazwała ediego8.
dzikuska..ja też znam jej nazwiskoTeż zaraz mogę oficjalnie napisac na czacie
torsan.....ja z Tobą też.....i nic nie chcę ...ale jak sie wypowiadasz to wiedz o czym przynajmniej
kathy...tak ja ja do niej na grilla jeździłam buahahahaha kobyła się śmieje
pikpok....
Przypomnij sobie patologio jak Darka ustawiałaś na jedną z użytkowniczek siejąc zamęt ..
lila
TY I DW JESTEŚCIE SIEBIE WARCI A JEŚLI CHODZI O ŚCISŁOŚĆ TO ON MNIE NASTAWIAŁ PRZECIWKO UŻYTKOWNIKOM TAK JAK I TY A NIE JA JEGO
jak dałaś mi hasło do kusego,aby Pasko w IP się nie mógł połapać i ja zamęt ?
tylko to Ty wywlekałaś sprawy z priv,że Darek to taki czy owaki,że robi to czy tamto ..
DO KUSEGO HASŁO MIAŁO 7 OSÓB IDIOTKO WIĘC NIE MÓW ŻE TYLKO JA MIAŁAM,Paszła ty flerjtuchu
profesor
zbyszek...
A TERAZ LILA IDZIE SOBIE GRZECZNIE ZATYPOWAĆ I NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻEBYŚ WIĘCEJ WYMIENIAŁA MÓJ NIK I PISAŁA COKOLWIEK DO MNIE
kathy.....ile można,daj spokój.Ja do niej nigdy pierwsza nie zaczęłam skakać,ona do mnie zaczęła.Wiedziałam że dłużej jak 2 dni bez pisania do mnie nie wytrzyma
.Wiedziałam że dłużej jak 2 dni bez pisania do mnie nie wytrzyma
JAPA patologia !!!
JAPA patologia !!!
RTYJ KADANIARO? CHRZANISZ? GRYPSISZ CZY KASZTANIASZ? Podejrzewam że,to trzecie