Wpisy 716 089 – 716 188
25 stycznia 2012 17:35 → 25 stycznia 2012 18:57, 100 wpisów
Witam. Takie proste pytanie - dlaczego gracie w multi lub inne gry totalizatora? Pozdrawiam.
Czyli rozumiem dla zabawy? Jasne, że lepsza inwestycja w totka niż w piwo, bo browar się zwraca moczem, a z kuponika mogą być czasami jakieś pieniądze. Ktoś ma inne propozycje?
A ja ponawiam swoje pytanie - dlaczego gracie w multi lub inne gry TS.
littlejacob: jedni lubią oglądać mecze piłki nożnej, inni losowania lotto A jak się ma kupon w ręcę to się inaczej ogląda
littlejacob 2012-01-25 (18:05)
To ja Ci odpowiadam - żeby się nie narobić a kasiorę zarobić.
A że niekoniecznie się udaje to już inna bajka.
To ja Ci odpowiadam - żeby się nie narobić a kasiorę zarobić.
A że niekoniecznie się udaje to już inna bajka.
Jasne że Admin jest "spoko gość".
Czasami nawet extremalnie spokojny
Czasami nawet extremalnie spokojny
Gramy,bo "budujemy mosty dla pana starosty"
Jasne, że jestem spokojny, nie mam powodów, żeby się zbytnio denerwować, a strona multipasko to najlepsze co mi do tej pory wyszło w życiu
No Janusz ,mam nadzieje,że jak dzidziuś Ci się urodzi-będziesz się mógł pochwalić,że coś jeszcze Ci "wyszło" dobrze
Jestem za demokracją i wolnością słowa. Odsuwanie kogoś od możliwości wypowiedzenia się, czy nawet wyrzucenia swoich żali, to ostateczność.
aaa więc rozumiem że to że m77 wyzywa mnie od pasztetów to dla Ciebie demokracja....
witam siemanko
kathy...
Monet...
slim61...
Pasko...poczytaj sprawdź czata od 19 do 22 ....przez te dni próbowała mnie obrazić na wszelkie mozliwe sposoby i nie tylko mnie...nie bawię sie w notowanie numerów wpisów
Witam Administratora str. faktycznie - super strona ! Jednak chcialam sie spytac jak zakladalam str. mialam str. ateraz wyswietla mi sie , ze musze podac haslo e-mal z google - dlaczego ?
Co do gry , to juz ciagla nadzieja wygrania . wygrywam marne kwoty a nadaje za duze pieniedze . Jak byly banderole , moja mama grala i wygrywala , tak ze zawsze sie jej zwracalo i nawet dwa razy wygrala wieksza sume . Ja tez wowczas gralam i wygrywalam . Moim zdaniem , to maszyna tak losuje aby bylo najmniej wygranych ! Pozdrawiam wszystkich sympatykow gier !
Co do gry , to juz ciagla nadzieja wygrania . wygrywam marne kwoty a nadaje za duze pieniedze . Jak byly banderole , moja mama grala i wygrywala , tak ze zawsze sie jej zwracalo i nawet dwa razy wygrala wieksza sume . Ja tez wowczas gralam i wygrywalam . Moim zdaniem , to maszyna tak losuje aby bylo najmniej wygranych ! Pozdrawiam wszystkich sympatykow gier !
osoby takie jak madzia77 i lila są u mnie pod obserwacją i mają ... faktycznie mogę przestać być demokratyczny w tej sprawie niedługo.
14,21,27,49,57
2,8,14,32,33,57
tadzia: nie rozumiem pytania. Jaką stronę zakładałaś ? Nie wiem gdzie to zakładałaś, więc nie wiem czy wiąże się to z jakimiś hasłami, czy coś...
7,14,69
slim....
Jeszcze ktoś chętny na udzielenie odpowiedzi na pytanie dlaczego gracie w mm lub inne gry?
Jeszcze jedno np. nadaje na dwa razy , wychodzi za trzecim razem . Potem nadaje na dziesiec razy wychodzi za 15 razem . nadaje na trzydziesci razy - nic nie wychodzi . Wczraj nadalam dwa razy szostke - wygralam tylko plus 10 , - rano nie nadalam bo nie mialam czasu i wyszla cala szostka z plusem - co zdarzylo mi sie pierwszy raz od wprowadzenia maszyny ?
littlejacob , gram bo chce sobie kupić stajnie i do niej - stado kucyków.
to jeszcze nim bana wyłapię to i ja podam dość ciekawe wpisy ..
osoby,która połowę towarzystwa nakręca gdzie przykład u korna na stronce ...
473212. lila 2011-08-31 (15:00) NASA
andromeda....chyba będziemy musiały pokazać,ja skończyłam medycynę,chirurg ortopeda,nie pracuję jednak w zawodzie bo mi się odwidziało,poza tym mam lepsze zajęcia a takim mendom to bym zamiast składać kości to bym im łamała w hooj
73225. lila 2011-08-31 (15:04) NASA
andromeda...ja się ludźmi nie przejmuję,ludzie mi jeść nie dają.Nie przejmuję się tymi w realu a tymi na monitorze to już w cale
671713. lila 2011-12-29 (20:04) NASA
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.Ty narodziłaś troję i na łeb ci piznęłonie ma się nawet nimi ktozająć
dobrze,ze TYLKO dzieci dla niej to pasożyty,a nie np. Niemcy bo wojna byłaby gotowa gdyby doszła do władzy jak i tutaj...
z pewnością pasożytom łamała by nogi w hoooj
osoby,która połowę towarzystwa nakręca gdzie przykład u korna na stronce ...
473212. lila 2011-08-31 (15:00) NASA
andromeda....chyba będziemy musiały pokazać,ja skończyłam medycynę,chirurg ortopeda,nie pracuję jednak w zawodzie bo mi się odwidziało,poza tym mam lepsze zajęcia a takim mendom to bym zamiast składać kości to bym im łamała w hooj
73225. lila 2011-08-31 (15:04) NASA
andromeda...ja się ludźmi nie przejmuję,ludzie mi jeść nie dają.Nie przejmuję się tymi w realu a tymi na monitorze to już w cale
671713. lila 2011-12-29 (20:04) NASA
nezpłodna>?Nie lubię pasożytów.Po co mi one.Ty narodziłaś troję i na łeb ci piznęłonie ma się nawet nimi ktozająć
dobrze,ze TYLKO dzieci dla niej to pasożyty,a nie np. Niemcy bo wojna byłaby gotowa gdyby doszła do władzy jak i tutaj...
z pewnością pasożytom łamała by nogi w hoooj
14,21,26,27,31,33,41,42,50,69
2,3,7,8,17,26,30,32,49,80
2,3,7,8,17,26,30,32,49,80
slim61....
Kazdy ma tu swoja stronke indywidualna , ja tez mialm a teraz nie mam - gdzie ona jest ? jak to sie obsluguje ?
jak dla mnie to nawet nie choroba,ale jednostka patologiczna,nielicząca się z innymi ludźmi,gardząca nimi, nieprzejmująca się, jak sama pisał nikim, czyli pozbawiona współodczuwania
Lila...
ynteligencie jebany zobacz co to pasożyt najpierw,ty też do nich należysz
slim61....tylko zamiast **1** to 8
ponadto pomieszały jej się światy,próbuje /?/ zastraszyć że jedzie do Wałbrzycha /po co?/ chyba nie nogi połamać?
i odgraża się abym nie znalazła się na cmentarzu...
a teraz mogę wyłapać bana ...
i odgraża się abym nie znalazła się na cmentarzu...
a teraz mogę wyłapać bana ...
i nie udawaj wiecznie niewinnej bo na nikim to już wrażenia nie robi
ja do Wałbrzycha???Ja olał ciebie i ten twój śmierdzący zsyfiały wałbrzychsama pisałaś że zwołasz kolegów żeby mnie przestawili buahahahahaha a ja się już tak boję że masakra
Moze talie coś 7,8,13,14,26,27,32,33,41,42
sama zaczepiasz ludzi a potem płaczesz mendo.I nie życzę sobie żebys pisała o mnie pod moją nieobecność,zrozumiano?????