Wpisy 71 076 – 71 175
18 października 2009 22:20 → 19 października 2009 00:15, 100 wpisów
Monsiu,A ty co? chcesz mieć cycuszki, cipkę i depilowane nogi?
Brachu -dobrze się czujesz?
Brachu -dobrze się czujesz?
No tak ,nikt Mi nie pomógł i znowu wygrałem 12 zł.Dziś wybrałem na 20 liczb 8 z czego trafiłem 6 liczb.
sam9 - razi Cię, że lubię żarty? Ja już niczego od życia nie oczekuję, a mimo to lubię humor więc pozwalam sobie na żarty. Po prostu mam dużo czasu wolnego!
Madzia-dzięki bardzo,wkrótce i Ty do mnie dołączysz i do innych również.
edi8 Jesteś konsekwentny,a to zaleta-nie wada
tak trzymaj.Pozdrawiam.
tak trzymaj.Pozdrawiam.
Osobiście myślę,że wyznacznikiem charakteru człowieka jak również jego podejścia do innych osób,nie jest napewno ikonka znajdująca się przy niku.Pozdrawiam.
1000 wiadomości w niespełna trzy miesiące... to faktycznie duże tempo i chyba nadmiar wolnego czasu...
Moje zdanie znacie. Status to dziadostwo chyba że będzie odzwierciedlać wyniki w typowaniu albo ich ilość.
Moje zdanie znacie. Status to dziadostwo chyba że będzie odzwierciedlać wyniki w typowaniu albo ich ilość.
No to się znalazł dla Was nowy temat do duskusji.Dla mnie status nie ma większego znaczenia.Czasu mam mało,ale daję radę.
Zacząłem kilka wersów wyżej ale ważniejsza była durna ikonka przy nicku.
Co z tymi kulami bo nawet typowanie z trendów nie wchodzi. Zmienili kule w maszynie?
Co z tymi kulami bo nawet typowanie z trendów nie wchodzi. Zmienili kule w maszynie?
Lestek > myślę sobie że mam patent na wygraną - Trzeba skreślić te liczby, które padną! to już wiem , tylko jeszcze nie zorientowałem się które to są. Ale może jutro wymyślę!
Witam.
Co sądzicie o systemach które poleca p.Onopiak na swojej stronie www.multipassa.eu?
Co sądzicie o systemach które poleca p.Onopiak na swojej stronie www.multipassa.eu?
Strona graficznie bardzo niepoprawna. Ostatnio widzę, że autor strony mocno zainwestował w reklamę w google. Nie wiem czy też widzicie u siebie reklamy "Czy będziesz bogaty?" na multipasko. Co do samych systemów, to nie mogę się wypowiadać, bo nie sprawdzałem, ale nigdy nie słyszałem, aby to było coś wartego uwagi...
Pewnie nie zawistni ale zniesmaczeni tym, że muszą przekopywać się przez setki wiadomości nie związanych z tematem by wydobyć coś na prawdę wartościowego. Na pogaduchy o "pierdołach" jak znalazł są czaty na onecie. Ja zaglądam tu mając wielką nadzieję na wiadomości i informacje związane z grami losowymi. Tymczasem widzę słowotok i zalew wpisów o niczym i odnoszę wrażenie, że większość z nich powstała by nabić punkty do ikonki.
I to oto ostatnia moja wypowiedź na ten temat.
I to oto ostatnia moja wypowiedź na ten temat.
dlaczego kulka chyba 67 zaciela sie w maszynie czy byla obciazona odwaznikiem
Monsiu - ja i bez tego jestem bardzo interesująca hehe
nie szata zdobi człowieka!
nie szata zdobi człowieka!
Lestek - i bardzo dobrze,że nie będziesz się już wypowiadał w tym temacie,bo tak naprawdę to nikt nie jest zainteresowany Twoimi wywodami !
Pasko, niepoprawna graficznie? Daje po oczach jak neony w czerwonej dzielnicy. Wprawdzie zero błędów ale 8582 ostrzeżeń. Dla mnie każdy system, który jest sprzedawany, jest nieskuteczny. Gdyby system był dobry, zarabiałby na siebie...
madzia77 bardzo mnie cieszy że masz tak obszerną wiedzę i upoważnienie wszystkich użytkowników strony :)
Lestek-jakoś do tej pory Ci nie przeszkadzało,że ktoś pisał o bzurach.Mi na tym znaczku w ogóle mi nie zależy,mam nadzieję,że następnym razem jak ktoś będzie awansował,nie będzie takich problemów z tym jak dzisiaj.To Twój problem ile Ty masz wpisów.Pozdrawiam.
z siedmiu liczb trafilem tylko trzy tak wie mozg gora czy ktos podobnie jak ja zlapal sie na losy straszne pieniadze
Pączuś>>> skoro teraz napisałeś . że NIKT Ci nie pomógł , to znaczy że przegapiłeś moją odpowiedź na Twoją prośbę o pomoc:
"70963. status edi8 2009-10-18 (19:42)home Warszawa
Pączuś>>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności trafień , czyli 7z20 liczb ( można ją uzyskać choćby z grania samych liczb z poprzedniego losowania ) potrzeba zawrzeć następujące ilości zakładów , dla osiągnięcia na 100% GWARANTOWANYCH poniższych wygranych:
a/ 2/2 24 zakłady
b/ 3/3 87 zakładów
c/ 4/4 285 zakładów
d/ 5/5 1589 zakładów
e/ 6/6 6120 zakładów
Pzdr.
edi8
............................................................
Sam więc widzisz , że dostałeś jednak pomoc , którą wykorzystaj do przewartościowania swego mniemania , że TRAFIAJĄC 7z20 możesz w sposób gwarantowany czerpać z tego zyski...choć jednak można - ale nieco inaczej do tego podchodząc :)
"70963. status edi8 2009-10-18 (19:42)home Warszawa
Pączuś>>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności trafień , czyli 7z20 liczb ( można ją uzyskać choćby z grania samych liczb z poprzedniego losowania ) potrzeba zawrzeć następujące ilości zakładów , dla osiągnięcia na 100% GWARANTOWANYCH poniższych wygranych:
a/ 2/2 24 zakłady
b/ 3/3 87 zakładów
c/ 4/4 285 zakładów
d/ 5/5 1589 zakładów
e/ 6/6 6120 zakładów
Pzdr.
edi8
............................................................
Sam więc widzisz , że dostałeś jednak pomoc , którą wykorzystaj do przewartościowania swego mniemania , że TRAFIAJĄC 7z20 możesz w sposób gwarantowany czerpać z tego zyski...choć jednak można - ale nieco inaczej do tego podchodząc :)
lila wyprowadzę cię z błędu, już wielokrotnie zwracałem na to uwagę. Bez skutku. Rozmowy nie na temat (lotto) deprecjonują tę stronę zawsze to powtarzałem i będę. Widzisz, ja mam takie wyobrażenie strony o czymś. Wchodzę na forum bądź czat i widzę profesjonalne bądź staranne wypowiedzi na temat. Na stronie o lotto to spodziewam się wymiany doświadczeń, typowania itp. a nie rozmowy towarzyskie bo do tego służy gg,skype albo jak powiedziałem czaty onetu. Myślę że podobnie myślących jest więcej jednak ja należę do osób, które mówią głośno co myślą.
Pasko, może czat jako podstrona poza stroną główną? To mogłoby się sprawdzić bo te okienko i tak nie jest wygodne... no i mógłbyś zrobić wtedy jakiś autorefresh?
Pasko, może czat jako podstrona poza stroną główną? To mogłoby się sprawdzić bo te okienko i tak nie jest wygodne... no i mógłbyś zrobić wtedy jakiś autorefresh?
Lestek-sam uskuteczniasz na tej stronie rozmowy prywatne,nie koniecznie związane z grami liczbowymi.
Skoro ktoś porozumiewa się za pomocą chat-u na Pasko,to widocznie dobrze się tutaj czuje.
Decyzja należy do internautów i niech tak pozostanie.Pozdrawiam.
Skoro ktoś porozumiewa się za pomocą chat-u na Pasko,to widocznie dobrze się tutaj czuje.
Decyzja należy do internautów i niech tak pozostanie.Pozdrawiam.
Proponuję mały eksperyment. Weźcie sobie aktualny numer czata i wykasujcie zero z adresu, wrócicie o kilkanaście tysięcy wypowiedzi wstecz, do roku 2007. Typowania, krótka dyskusja o systemach neuronowych, porada do której i gdzie jest czynna kolektura... Inny świat ;) Koniec.
Mowa o: http://www.multipasko.pl/chat7924/
Mowa o: http://www.multipasko.pl/chat7924/
Madzia77 - wiem! i to wyczuwam! Lestek - sądzę, że szukasz patentu na wygraną i że ktoś Ci da klucz do niego. Tymczasem prawda jest taka ze co byś nie kombinował, to do trafienia trzeba szczęścia. Zadne zasady tu się nie sprawdzą, bo to jest wydarzenie losowe.Mam statystykę liczb powtarzających się po ostatnich losowaniach, padania liczb wg tzw umownie przeze mnie "symetrii", i inne dane. Wg nich sprawdza się zasada że powinienem bez trudu trafić. A jednak tak nie jest, bo zawsze padają liczby obok lub w środku między wybranymi. Nie da się wyboru ograniczyć do 10 liczb. Dlatego trudno trafić.
wydaje mi sie ze za mozgiem stoi osoba bezwzgledna ale z poczuciem humoru jutro ustale liczby wedlug tego wzoru
wedlug mnie pracownicy lotto pokladaja sie ze smiechu po kazdym losowaniu
lestek-postaraj się a też będziesz VIP,jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy.Jestem w stanie poprosić Pasko może też Ci da takiego od ręki.Na tym kończę zbędną dyskusję.
lila wczoraj się tak martwiłaś o krasnoludke i dzisiaj chyba też Jej nie będzie, więc pozostaje znowu tylko się nudzić :):)
Monsiu, coś w ten deseń. Nie liczę na główną wygraną bo takiego szczęścia w życiu to aż nie mam ale drażni mnie że na postawie tak wielu różnych statystyk nie można trafnie wytypować choć kilku liczb. Czasami przeczy to nawet wszelkim sformułowanym tezom. Haha Niby gra losowa, ale przy odpowiedniej ilości powtórzeń powinno się bez problemu przewidzieć część liczb.
Pochwalę się zrzutem ekranu z moich statystyk. Własna produkcja ;) Uwaga, trochę waży.
http://img340.imageshack.us/i/20091016230119.jpg/
Pochwalę się zrzutem ekranu z moich statystyk. Własna produkcja ;) Uwaga, trochę waży.
http://img340.imageshack.us/i/20091016230119.jpg/
Lestek>>> w swojej wypowiedzi rozmijasz się z praktycznie realizowanymi tu założeniami , jakie legły u podstawy powstania tego forum multipasko.pl .
Miłościwie nam tu panujący PASKO napisał bowiem kiedyś , że jego intencją było funkcjonowanie portalu społecznościowego - czyli o formule szerszej niż forum monotematyczne....
Czym innym jest to silva rerum ( las rzeczy ) czyli chat , a czym innym forum ze swoimi licznymi tematami , więc mając coś do przekazania a czego tam dotąd nie odnajdujesz - załóż własny wątek i go spokojnie prowadź.
Pzdr.
edi8
Miłościwie nam tu panujący PASKO napisał bowiem kiedyś , że jego intencją było funkcjonowanie portalu społecznościowego - czyli o formule szerszej niż forum monotematyczne....
Czym innym jest to silva rerum ( las rzeczy ) czyli chat , a czym innym forum ze swoimi licznymi tematami , więc mając coś do przekazania a czego tam dotąd nie odnajdujesz - załóż własny wątek i go spokojnie prowadź.
Pzdr.
edi8
Lestek - patent na jakąś wygraną możesz uzyskać od edi8 (wpis 71122), bo liczby powtarzają się z poprzednich losowań od 4 do 10.Np w losowaniu 17 X rano powtórzyło się 7 liczb, a np 9.X rano 8 liczb.
Lestek żeby zostać vipem wystarczy kilka godzin dziennie pisać byleco ,wklejać linki i teksty na obojętnie jaki temat. Można jeszcze zakładać tematy na forum o odśnierzaniu ,odszczurzaniu itp. I po kilku tygodniach zakrzyknąć na cały Wałbrzych "jestem vipem!!".
bo juz przegralem kilka losow straszne pieniadze i nie wiem czy jeszcze brac nowe
bianka w samo sedno ;)
Monsiu czasami jest i po 10 powtórzeń, wiadomo. Żeby to rozpisać trzeba sporo włożyć. Ja gram dla zabawy, zwykle jeden zakład na 10. Czasami puszczę 5/10. Ostatnio lubię Mini Lotto. W Lotto praktycznie w ogóle. Rozmawiałem niedawno z znajomym który wygrał 6. Nie miał żadnych statystyk, liczb ani nic. Po prostu miał szczęście. Ja próbuję temu szczęściu pomóc.
Monsiu czasami jest i po 10 powtórzeń, wiadomo. Żeby to rozpisać trzeba sporo włożyć. Ja gram dla zabawy, zwykle jeden zakład na 10. Czasami puszczę 5/10. Ostatnio lubię Mini Lotto. W Lotto praktycznie w ogóle. Rozmawiałem niedawno z znajomym który wygrał 6. Nie miał żadnych statystyk, liczb ani nic. Po prostu miał szczęście. Ja próbuję temu szczęściu pomóc.
Lestek - napiszę Ci jeszcze coś. Jakieś 2lata temu zrobiłem na kompie symulację: wybrałem losowo 25 liczb najczęściej powtarzających się między sobą ( mniejsza o kryterium), podstawiłem do kilku wzorów (jw) 10 z 25 , wyszło około 180000 kombinacji, i popatrz - w tym nie było ani jednej dziesiątki, tylko kilka dziewiątek. A kiedyś 9/10 trafiłem wysyłając zakład o jeden raz więcej - bo nie miałem pomysłu na liczby.
bez statystyk gra jest trudniejszza bo np w duzym lotku blokuja ciagle 49 a bez mapy sie tego nie zobaczy
Monsiu, ja nie gram na powtórki. Ostatnio "kręcą" mnie trendy i temperatury liczb ale bez większego skutku. Może za krótko. A tymczasem mamy dalej bonusa w mm.
Hipcio-kiedyś kupiłam 20 losów i jedyną wygraną było 5pln.
Od tej pory nie kupuję żadnego.Pozdrawiam.
Od tej pory nie kupuję żadnego.Pozdrawiam.
Jeszcze ani jeden Twój wpis nie odnosił się do zagadnienia multipasko?
Lestek - jeszcze jedno - jak Ci nie idzie w losowaniach, to zrób jak pisałem na wpisie 71073 i będziesz miał uśmiech. Głowa do góry - ja też dziś obyłem się smakiem i to nie pierwszy raz.
Lila, czasem jest trochę fartu - nie gram w zdrapki ale 4 dni temu kupiłem jeden za złotówkę i trafiłem 15 złotych. Tylko że już poszło w pi.du!
Hipcio-GRATULACJE AWANSU NA VIP-a.Nie przejmuj się słowami krytyki,które mogą Cię spotkać z tego powodu.Pozdrawiam Cię serdecznie.
to ze pada np 7z7 jeden raz to znaczy wedlug mnie ze wybrano uklad liczb ktore ludzie nie obstawiali dlatego niektorzy gracze boja sie dubli swoich liczb bo wyslane w wiekszej ilosci zablokuja dany uklad
ja w zdrapki od czasu do czasu gram i zawsze mi sie ta zlotowka zwraca bo biore po jedenj
Bianka-skończ to żałosne użalanie się nad sobą i proponuję skoncentrować się na temacie,który Tobie najbardziej odpowiada.Postaraj się tak formuować myśli,aby każda z nich wpisana na tej stronce była tylko i wyłącznie na temat związany z grami liczbowymi.
Właśnie,wyślij np. 1 zakład na multi 8 skreśleń i 1 - 10 skreśleń ,dodatkowo podnieś te liczby wszystkie o 1 i wyślij...
bianka - jak smrodek za mną chodzi i kontroluje cóż jedni się śmieją inni płaczą a jeszcze inni robią smrodek i pośmiewisko z siebie
samo życie
samo życie
Madzia-kim jest ta Bianka?Wiem tylko,że pochodzi z Wałbrzycha.Czyżby nowa Kandydatka na moderatorkę tej stronki?
wstyd się przyznać,że bianka jest z mojego miasta nie myślałam,że w moim mieście mieszkają etatowe głupole
no kulkowicze! na dziś koniec gry w kulki - czas paść w objęcia Morfeusza. Lila , jesteś melomanka - znasz motyw muzyczny i piosenkę z filmu "Czarny Orfeusz"? Odpowiedz krótko, bo idę spać - pozdrawiam wszystkich kulkowiczów. Dobranoc!
Normalnie aż się tęskni za "rozmowami" Ediego z Kogucikiem....
Bianka i Lestek - pozdrawiam.
Bianka i Lestek - pozdrawiam.
lila , Monsiu>>> polecam Wam tę piosenkę śpiewaną po hiszpańsku przez Czesława Niemena.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Lestek-widzę,że ten VIp boli Cię jak jasna cholera.Mam dla Ciebie propozycję,zażyj tabletki o działaniu uspokajającym VIPex.Powinny podziałać.
lila uspokój się. VIP mi wisi koło ogona a do tego budzi negatywne skojarzenie z tanim "sikaczem" z biedronki ;) Puść już ten klawisz F5.
Czesław Niemen "Czarny Orfeusz"
http://www.youtube.com/watch?v=L3qAU5Iiu1k
http://www.youtube.com/watch?v=L3qAU5Iiu1k
Monsiu, jutro puszczę 6 powtórek 2 z trendów i dwie z temperatur. Zobaczymy co mi Wieleba wyczaruje.
madzia77>> możesz napisać spod jakiego znaku zodiaku jesteś?
pytam czysto hobbistycznie (babska ciekawość) i nie zamierzam gonić Cię po necie "z czymś elektrycznym"...
pytam czysto hobbistycznie (babska ciekawość) i nie zamierzam gonić Cię po necie "z czymś elektrycznym"...
lila nie wiem, ja tylko sobie głośno krytykuję dyskusje nie na temat jak u "dzieci neostrady". Już wolę narzekanie na Wielebę niż rozmowy o niczym. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że nic nie zmienię w tym czacie. Ot na tym polega demokracja. Zdecyduje większość. Tylko czy słusznie? Bo 2 żuli spod budki z piwem może przegłosować profesora akademickiego ;)