Wpisy 71 176 – 71 277
19 października 2009 00:15 → 19 października 2009 11:52, 100 wpisów
Torsan, żartujesz? Zbieram punkty na wipa hahahahahahahaha
A teraz do rzeczy. Co z tymi kulami?
A teraz do rzeczy. Co z tymi kulami?
bromik>>> a czy lubisz Koziorożce?
I to jest pytanie bardzo merytorycznie się odnoszące do Twojego pytania tu powyżej zadanego :)
Pzdr.
edi8
I to jest pytanie bardzo merytorycznie się odnoszące do Twojego pytania tu powyżej zadanego :)
Pzdr.
edi8
torsan-jeszcze dużo poznasz tu ludzi o pokroju Lestka.Jak on dostanie vip to jak nie piję,tak chyba zacznę.
no jestem tutaj drugi dzień dopiero no ale co mu zrobić wkońcu ze śląska jest
edi8>> jak do tej pory mam bardzo pozytywne doświadczenia w obcowaniu z koziorożcami obu płci:)
Faktycznie, pewnie wiele poznasz tu ludzi, którzy chcieliby porozmawiać o lotto ale wszystkie te posty utykają gdzieś pomiędzy wpisami o kotkach, myszkach, pogodzie, odśnieżaniu i smooth jazzie. Przepraszam, pomyliłem strony. Zmylił mnie banner "Najlepsza stronka o tematyce LOTTO". To był mój ostatni wpis dotyczący krytykowania osób piszących nie na temat Lotto. Dla mnie koniec tematu. Powodzenia.
Lestek - skoro Ty nie widzisz tutaj wpisów odnoszących się do gier losowych to kup okulary i nie zapomnij ich włożyć
Lestek-ja Ciebie odbieram w ten sposób:SZALONY KEFIR-Cassanova barów mlecznych.
bromik>>> W nomenklaturze UFO-logicznej stosuje się określenia :spotkania pierwszego , drugiego i trzeciego stopnia...a te Twoje w/w z Koziorożcami , jaką mają "klasyfikację" , czyli jak były bliskie i czy doszło do tzw. wzięć?
P.s: ta późna pora nie ma żadnego przełożenia na doszukiwanie się tu żadnych podtekstów - a jedynie do tematyki UFO-logicznej.
Pzdr.
edi8
P.s: ta późna pora nie ma żadnego przełożenia na doszukiwanie się tu żadnych podtekstów - a jedynie do tematyki UFO-logicznej.
Pzdr.
edi8
lestek-to skorzystaj z dodatkowego oświetlenia.Wtedy powinieneś zrozumieć.
wybacz ale twoje poczucie humoru do mnie nie dociera. Powiedz lepiej jak typujesz na 1400?
Lestek>>> wdając się w polemikę na temat niemerytoryczności niektórych postów sam stałeś się aktywnym na tym polu!
I być może przegapiłeś do Ciebie adresowany mój wpis:
"71134. status edi8 2009-10-18 (23:23)home Warszawa
Lestek>>> w swojej wypowiedzi rozmijasz się z praktycznie realizowanymi tu założeniami , jakie legły u podstawy powstania tego forum multipasko.pl .
Miłościwie nam tu panujący PASKO napisał bowiem kiedyś , że jego intencją było funkcjonowanie portalu społecznościowego - czyli o formule szerszej niż forum monotematyczne....
Czym innym jest to silva rerum ( las rzeczy ) czyli chat , a czym innym forum ze swoimi licznymi tematami , więc mając coś do przekazania a czego tam dotąd nie odnajdujesz - załóż własny wątek i go spokojnie prowadź.
Pzdr.
edi8
.......................................................
Tak więc to nie chat jest sercem tego forum i zakładaj swój wątek z prezentacją swoich przemyśleń o lotto , bo wydaje mi się , że może być interesujący a wpisy na chacie jednak szybko ulegają zapomnieniu...
I być może przegapiłeś do Ciebie adresowany mój wpis:
"71134. status edi8 2009-10-18 (23:23)home Warszawa
Lestek>>> w swojej wypowiedzi rozmijasz się z praktycznie realizowanymi tu założeniami , jakie legły u podstawy powstania tego forum multipasko.pl .
Miłościwie nam tu panujący PASKO napisał bowiem kiedyś , że jego intencją było funkcjonowanie portalu społecznościowego - czyli o formule szerszej niż forum monotematyczne....
Czym innym jest to silva rerum ( las rzeczy ) czyli chat , a czym innym forum ze swoimi licznymi tematami , więc mając coś do przekazania a czego tam dotąd nie odnajdujesz - załóż własny wątek i go spokojnie prowadź.
Pzdr.
edi8
.......................................................
Tak więc to nie chat jest sercem tego forum i zakładaj swój wątek z prezentacją swoich przemyśleń o lotto , bo wydaje mi się , że może być interesujący a wpisy na chacie jednak szybko ulegają zapomnieniu...
torsan, twój ostatni post tłumaczy te inwektywy w moim kierunku. Do szkoły. Tego mogłem się spodziewać. Kiedy ta młodzież nauczy się szacunku do "bardziej doświadczonych wiekiem" ;) Zapytaj panią na Historii jak Polska byłaby biedna gdyby nie bogactwa Śląska? Dobranoc, włóż książkę pod poduchę wtedy podobno wiedza wchodzi do głowy :)
edi8, trzymając się nomenklatury UFO-logicznej to 1-go...
za to o wagach mogę pisać doktorat...
za to o wagach mogę pisać doktorat...
Peja Głucha noc
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmlkaXE=/3AorXL2Iuv1/Peja_Glucha_noc
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmlkaXE=/3AorXL2Iuv1/Peja_Glucha_noc
Lestek - nie chwal się,że "jesteś doświadczony"
bo to nie działa! hehe
bo to nie działa! hehe
bromik>>> rozumiem , że zajmujesz się tym zagadnieniem zawodowo?
To znaczy konserwacją i naprawą wag...:)
Bo np. były prezydent Lech Wałęsa jest spod znaku Wagi.
Pzdr.
edi8
To znaczy konserwacją i naprawą wag...:)
Bo np. były prezydent Lech Wałęsa jest spod znaku Wagi.
Pzdr.
edi8
Madziu "etatowe głupole" to poszukaj bliżej Siebie ,skoro moje typowania uważasz za wpisy nie na temat.
lila - ale przecież młodość nie idzie w parze z doświadczeniem chyba,że coś przegapiłam
edi8 faktycznie kilka ostatnich wpisów ni jak ma się do mojej tezy że strona tematyczna...bla bla bla. Były nie na temat. Przepraszam za to niedopatrzenie. Jestem chyba przewrażliwiony. Starałem się rozmawiać o lotto ale wpisy umykały i to mnie drażniło. Podaruję więc sobie. Trzeba ustąpić.
Wyłączyłem wyświetlanie chatu na stronie głównej: http://img41.imageshack.us/i/20091019004019.jpg/
Prawda że ładnie to wygląda? Dobrej nocki.
Wyłączyłem wyświetlanie chatu na stronie głównej: http://img41.imageshack.us/i/20091019004019.jpg/
Prawda że ładnie to wygląda? Dobrej nocki.
bianka - znalazłam bliżej siebie!
Co za menda - jak by powiedział Kiepski
Co za menda - jak by powiedział Kiepski
edi8>>> wagi baaaaardzo trudno jest naprawić..., potrzeba b. dużo czasu i cierpliwości...
Lila skąd pomysł że jestem młody? Ja bym powiedział wręcz odwrotnie. Siwogłowy.
bromik>>> tak , na Wagi trzeba chuchać i delikatnie dmuchać - wszak to Trygon Powietrza....
Lestek - to tak jak mój tata,a mimo różnicy wieku dogadujemy się bez problemu
Lestek>>> w Twoim profilu wpisany jest wiek 26 lat , więc może zrobiłeś tzw. "czeski błąd" i powinno być 62 lata?
lestek-to Ty się zastanów w końcu ile Ty masz lat.W niku podane jest 26 a zdjęcie jakiegoś faceta,który już wszystko przegrał w casynie i chyba od tego posiwiał.
Haha na zdjęciu nie ja jestem. To raczej taka aluzja do tematyki strony i tego, że raczej kiepsko mi w typowaniu idzie. Reasumując ani wiek ani zdjęcie się nie zgadzają.
Znów odbiegliśmy od zasadniczego tematu.
Znów odbiegliśmy od zasadniczego tematu.
Jutro trzeba wstać ( właściwie to dzisiaj) do codziennych obowiązków itp. i itd.
Będąc nad morzem widziałam taką koszulkę z napisem : "Każdy dziadek musi mieć laskę",a obok namalowana super laska to tyle dzisiaj
Kto musi wstać ten musi :) Życzę zasadniczo dobrej nocy. Rano znów gramy. Tak jak mówiłem 6 na powtórki 2 na trendy 2 na temperatury.
Piszę co widzę - a widzę , że Lestek wzbudza tu sobą silne emocje u Pań!
Wśród emocji wyróżnić można zarówno nienawiść i litość - więc za tę ich część dziękuję , ale nad ( w pełni zasłużoną! ) sympatią do mnie , bym pochylił się z wdzięcznością... :)
...oraz oczywiście ze zrozumieniem...nad tą zrozumiałą wobec obiektu afektu emocjonalnością! :)
edi8 - zapewne poznałeś mnie już i jesteś bystrzachą tak że na pewno wiesz - nie myl z podziwem dla Twojej wiedzy bo jest to inny temat.
pozd
pozd
witam wszystkich jednocześnie życząc powodzenia.
A co tam słychać w snach ?
A co tam słychać w snach ?
szczery>>> taki oto sen był moim udziałem: wiadomość o śmierci szwagra i moja wobec tej wiadomości obawa , że chyba nie dadzą mi po nim butów....
Cholernie dziwne w odniesieniu do realiów codziennego życia mogą zatem być nasze sny , bo szwagier ma się dobrze a butów po kimś nigdy bym nie założył!
Pzdr.
edi8
Cholernie dziwne w odniesieniu do realiów codziennego życia mogą zatem być nasze sny , bo szwagier ma się dobrze a butów po kimś nigdy bym nie założył!
Pzdr.
edi8
Wielki Edi8 ,nie jestem godzien czytać o twoich snach a co dopiero je "obrabiać", mimo to zaryzykuję. Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?
Typy na 14.00 totomix 4/4 2 zł za zakład
28,54,62,63
32,38,54,62
32,38,54,63
28,32,38,63
28,32,54,62
28,38,54,63
28,38,62,63
28,38,62,63
28,54,62,63
32,38,54,62
32,38,54,63
28,32,38,63
28,32,54,62
28,38,54,63
28,38,62,63
28,38,62,63
szczery>>> a od kiedy to podany kiedyś tu mój wzrost 186 daje asumpt do tej wielkości? Znam wielu wyższych - ale gratuluję świetnej pamięci , bo chyba dość dawno o tym wzroście napisałem!
Teraz dalej: napisałeś "Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?" więc nie wiem czy zgubiłeś literę "ł" co sprawia , że odnosisz się do mojego szwagra jako do ś.p. szwagra - czy też popełniłeś tylko literówkę i wstawiłeś literę "i" w wyrazie ma zupełnie przypadkowo...nadal lokując go jednak do grupy osób wciąż żyjących....
Co do jego wieku: szwagier ma 51 lat.
Pzdr.
edi8
Teraz dalej: napisałeś "Pozwolę sobie zapytać a szwagier to ile mia wiosenek ?" więc nie wiem czy zgubiłeś literę "ł" co sprawia , że odnosisz się do mojego szwagra jako do ś.p. szwagra - czy też popełniłeś tylko literówkę i wstawiłeś literę "i" w wyrazie ma zupełnie przypadkowo...nadal lokując go jednak do grupy osób wciąż żyjących....
Co do jego wieku: szwagier ma 51 lat.
Pzdr.
edi8
Witan wszystkich,
i coś dla szczerego>>> stoję przed wielkim , pięknym pałacem, usytułowanym na delikatnym wzniesieniu, potem jestem juz w środku i widzę biegnace do mnie moje dziecko wołające mnie głośno ale jakby z oddali i już ma przejść jakby (niewiem jak to opisać) inny wymiar ale zdążyłam je złapać w ostatniecj chwili za rękę...no i pobudka
i coś dla szczerego>>> stoję przed wielkim , pięknym pałacem, usytułowanym na delikatnym wzniesieniu, potem jestem juz w środku i widzę biegnace do mnie moje dziecko wołające mnie głośno ale jakby z oddali i już ma przejść jakby (niewiem jak to opisać) inny wymiar ale zdążyłam je złapać w ostatniecj chwili za rękę...no i pobudka
Witaj edi8
Ta gra o którą pytałeś ruszyła właśnie w Irlandii.
Nazywa się "ALL OR NOTHING" i losują 12 liczb z 24.
http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Pzdr.
Ta gra o którą pytałeś ruszyła właśnie w Irlandii.
Nazywa się "ALL OR NOTHING" i losują 12 liczb z 24.
http://www.lotto.ie/Prizes-and-Results/All-Or-Nothing/
Pzdr.
c.d
Kupon kosztuje 2 euro
Wygrane:
Match All 12 Numbers – Win €500,000
Match Nothing (no number matched) – Win €500,000
Match 11 Numbers – Win €5,000
Match 10 Numbers – Win €25
Match 9 Numbers – Win €10
Match 8 Numbers - win €4
za trafione wszystkie 12 numerów jest Jackpot
za nietrafienie ani jednego numeru również jest Jackpot
Losowanie wygląda tak:
http://www.lottery.ie/All-Or-Nothing-Draw/
Czyli liczby generuje komputer.
Kupon kosztuje 2 euro
Wygrane:
Match All 12 Numbers – Win €500,000
Match Nothing (no number matched) – Win €500,000
Match 11 Numbers – Win €5,000
Match 10 Numbers – Win €25
Match 9 Numbers – Win €10
Match 8 Numbers - win €4
za trafione wszystkie 12 numerów jest Jackpot
za nietrafienie ani jednego numeru również jest Jackpot
Losowanie wygląda tak:
http://www.lottery.ie/All-Or-Nothing-Draw/
Czyli liczby generuje komputer.
Lestek- i co w tym jest takiego że chodze do szkoły? Ty wypisujesz rzeczy jak bys miał z 15 lat wiec nie wiem z czego problem robisz,bo jak na ten swoj niby wiek ze masz wiecej niz 26 lat to swoimi wpisami tutaj dla mnie jestes jakimś gówniarzem który nie ma co robić w internecie.
szczery>>> dziękuję Ci za wkład społecznej pracy , oraz za to "ożenienie" nas , tzn. jantar i mnie - w formie zbiorowej odpowiedzi...Oby to tylko nie zaskutkowało jakimiś zbiorowym ekscesem z udziałem obojga w/w przez Ciebie wymienionych użytkowników :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
tomcio1972>>> w odniesieniu do tej gry 12z24: dlatego płacą 500.000€ za 12z24 i za 0z24 - gdyż na te dwa warianty wyników jest identyczne prawdopodobieństwo i wynosi ono 1:2704156000 , czyli 0,00004%.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 >>> następna złodziejska loteria.
Szansa trafienia 12z24 lub 0z24 jest prawie jak 1:3 miliardy kombinacji a wygrane za 8,9 trafień bardzo mizerne.
Niech sobie irlandczycy w nią grają...
Pzdr.
Szansa trafienia 12z24 lub 0z24 jest prawie jak 1:3 miliardy kombinacji a wygrane za 8,9 trafień bardzo mizerne.
Niech sobie irlandczycy w nią grają...
Pzdr.
Jak tam typowania na dziś? Zagrałem na powtórki ale jak znam życie dziś same nowości będą.
tomcio1972>>> ha, ha - doczytałem teraz , że 1 zakład w tej grze kosztuje 2€ , tak więc te szanse nawet na wygranie 4€ za trafienie 8z12 typowanych liczb są po prostu śmieszne...
Masz rację , niech się bujają z tą grą!
Masz rację , niech się bujają z tą grą!
Do bardziej doświadczonych, w MM obserwacja ilu losowań wstecz ma jakiś sens? W Mini Lotto i Lotto 7-12. A jak Waszym zdaniem z MM?
Lestek>>> wczoraj sygnalizowałeś , że już chatu nie będziesz u siebie widział - a jednak jesteś tu nadal , pomimo zgłaszanych wczoraj licznych zastrzeżeń...
Pozwalam sobie ponownie zachęcić Cię do założenia wątku na forum - bo szkoda aby Twoje przemyślenia , klęski czy sukcesy w grze rozproszyły się tu pośród wielu wpisów.
Pzdr.
edi8
Pozwalam sobie ponownie zachęcić Cię do założenia wątku na forum - bo szkoda aby Twoje przemyślenia , klęski czy sukcesy w grze rozproszyły się tu pośród wielu wpisów.
Pzdr.
edi8
edi8>>> mam prośbę bo chyba jestem ślepy...
Czy mógłbyś mi wskazać wpis na czacie lub na forum w którym umieściłeś ten rozpis 12 liczb na 7 zakładów.
Wiesz o który mi chodzi?
Pzdr.
Czy mógłbyś mi wskazać wpis na czacie lub na forum w którym umieściłeś ten rozpis 12 liczb na 7 zakładów.
Wiesz o który mi chodzi?
Pzdr.
Edi8 no widzisz co przyzwyczajenie robi z człowiekiem. Wypiłem meliskę i myślę sobie - zobaczę. Wdech, wydech. Jestem spokojny. Jest w porządku. Nie ma dyskusji o wyższości Sudetów nad Karpatami, tudzież Beskidami.
Niemniej postanowiono że zamiast wdawać się w zbędną dyskusję włączam dodatek do firefoxa o nazwie Stylish gdzie zdefiniowałem sobie #divscroll { block: none } i po kłopocie. Przeczekam burzę progesteronu.
Niemniej postanowiono że zamiast wdawać się w zbędną dyskusję włączam dodatek do firefoxa o nazwie Stylish gdzie zdefiniowałem sobie #divscroll { block: none } i po kłopocie. Przeczekam burzę progesteronu.
tomcio1972>>> tu chodzi nie o ilość liczb a o ilość zakładów...
Bo na pewnej australijskiej stronie był system na 12 zakładów a to idzie z tą samą gwarancją na 7 zakładach uzyskać.
Być może popełniłem gdzieś błąd i napisałem komuś 12 liczb zamiast 12 zakładów i stąd to nieporozumienie?
Jeśli tak , to z góry przepraszam!
Pzdr.
edi8
Bo na pewnej australijskiej stronie był system na 12 zakładów a to idzie z tą samą gwarancją na 7 zakładach uzyskać.
Być może popełniłem gdzieś błąd i napisałem komuś 12 liczb zamiast 12 zakładów i stąd to nieporozumienie?
Jeśli tak , to z góry przepraszam!
Pzdr.
edi8
Lestek>>> napisałeś:"Przeczekam burzę progesteronu".
Czyli rozumiem , że wchodzisz już w tzw.męskie klimaterium i Ci przyrasta poziom progesteronu na rzecz spadku testosteronu?
:) :) :)
Pzdr.
edi8
Czyli rozumiem , że wchodzisz już w tzw.męskie klimaterium i Ci przyrasta poziom progesteronu na rzecz spadku testosteronu?
:) :) :)
Pzdr.
edi8
Nie miałem na myśli mojej burzy progesteronu bo takowej nie mam. Czy moje aluzje są aż tak mało czytelne?
A czy to: :) :) :) jest dla Ciebie mało czytelne , czy tylko melisa ma tak silnie redukujący wpływ na Twoje poczucie humoru ( na odcinku męskiego honoru ) ...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
No dobra, niech Ci będzie.
Edi, do rzeczy. Ile losowań wstecz obserwujesz?
Edi, do rzeczy. Ile losowań wstecz obserwujesz?