Wpisy 707 768 – 707 867
21 stycznia 2012 16:13 → 21 stycznia 2012 18:21, 100 wpisów
majwoj...spokojnie tak wiem same ENG ten programy
18 spuściła by się pewnie jeszcze raz 51 zamieni się w 15 +18=33
No właśnie czy program powiedzał prawdę przekonacie się sami o 22:15
Na mnie już czas dziś imprezka więc spadam....Pozdrawiam...
Na mnie już czas dziś imprezka więc spadam....Pozdrawiam...
Kathy
W Sztokholmie miał miejsce I Ogolnoszwedzki Zjazd Pesymistów. Ustalono, że nie ma sensu organizować kolejnego.
Polityków powinny łączyć wspólne cele...
z pryczami i bez telewizora.
z pryczami i bez telewizora.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/znana-piosenkarka-irena-jarocka-nie-zyje,1,5004826,wiadomosc.html
basia,,,hoho jestem chytry i juz
troche mam za daleko do ciebie i aktulanie mam diosc duzo zajec.... plus zapalenie strun głosowych plus zapalenie oskrzeli wiec.... nie tak szybko
Nie żyje Irena Jarocka.. .
Panie doktorze, moje dziecko ma pół roku, a jeszcze oczu nie otworzyło!
- Oczy to pan powinien otworzyć - przecież to Chińczyk!
- Oczy to pan powinien otworzyć - przecież to Chińczyk!
Kto to jest psychiatra?
- Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze, pytań, które żona zadaje ci za darmo.
- Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze, pytań, które żona zadaje ci za darmo.
Istnieje taki przesąd, że nie wolno jeść patrząc w lustro, bo się przeje swoje szczęście. Podobnie nie wolno pić przed lustrem, bo się przepije. A już w toalecie to lepiej w ogóle nie wieszać lustra.
707754 -
dwukropkowa - to akurat mi lata - nie ja tu władza, czy jakieś ORMO, ale to charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty...
A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot...
Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?
I - to ty pierwsza dziś odniosłaś się do mojego wpisu więc - bez zbędnych retensji
wpada 69 ?
dwukropkowa - to akurat mi lata - nie ja tu władza, czy jakieś ORMO, ale to charakterystyczne, że tylko tam gdzie Ty z ekipą, pożal się - "wdzięcznych" przyjaciół - zaraz takie klimaty...
A to te same adresy dla różnych nicków, a to jakiś taki jazgot...
Ciekawe - w /typowanie - ok podszywał się ktoś - ale czemu inni nie mają takich przygód ?
I - to ty pierwsza dziś odniosłaś się do mojego wpisu więc - bez zbędnych retensji
wpada 69 ?
a jak bym napisał te obok to znowu będą obok i tak w koło Macieju
ja bym za typował 5 15 25 35 45 55 65 75 ale z uwagi ze centrum lotto pokazuje co innego tego nie zrobię
no to po sto http://www.youtube.com/watch?v=7NZXTuKIFfE&feature=related
707754 pora na wymianę klaw..zabraknie "a" i smujemy bajeczki
czy akurat dziś 69 widoczna, ale bardziej przekonana,że 51ta sama sytuacja co 40 chyba? z 10 losowań
całus dla izki
czy akurat dziś 69 widoczna, ale bardziej przekonana,że 51ta sama sytuacja co 40 chyba? z 10 losowań
całus dla izki
czyś ty taka. czy tylko udajesz ?
przecież to twój przyjaciel po sieci napisał że Pieres=Ajsza -
/w temacie mm dla zainteresowanych/ - to spytałem
pozdrowienia dla teo i innych znajomych, a szczególnie mocno
pozdrów klaręK
przecież to twój przyjaciel po sieci napisał że Pieres=Ajsza -
/w temacie mm dla zainteresowanych/ - to spytałem
pozdrowienia dla teo i innych znajomych, a szczególnie mocno
pozdrów klaręK
tak jest
majwoj23
wpada69 to był/a? / u korna
i tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
.
majwoj23
wpada69 to był/a? / u korna
i tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
.
Według notacji algebraicznej piony białych znajdują się na polach a2, b2, c2, ..., h2, piony czarnych na a7, b7, c7, ..., h7
Ty tak postępujesz!(wiedziałm, że koś kłamie i nie da się ukryć, prawda po czasie wychodzi na jaw. Dlatego pytam o co chodzi?)
majwoj23
szkoda czasu
uzgodnią zeznania na gg
poprzekęcaja fakty, pomieszją trochę prajwu z konfabulacjami, a potem jeszce zadzwonią z płaczem do Szefa , że to nie "onyyyyyyyyyyyyy"
przepraszam
prawie wszystkich
miłej zabawy
szkoda czasu
uzgodnią zeznania na gg
poprzekęcaja fakty, pomieszją trochę prajwu z konfabulacjami, a potem jeszce zadzwonią z płaczem do Szefa , że to nie "onyyyyyyyyyyyyy"
przepraszam
prawie wszystkich
miłej zabawy
około 23 będę na @
Szef.. Pasko Ciebie informuje o takich sprawach? TO PIĘKNIE PANIE ADMIN!!!!
Szef.. Pasko Ciebie informuje o takich sprawach? TO PIĘKNIE PANIE ADMIN!!!!
No zobacz - majwoj
- wpis bukmachera w temacie /mm dla zainteresowanych, że
pieres= ajsza
zadaję pytanie - bukmacherowi na czacie.. /P = A ???/
pytałem, bo raz ajsza z jakąś pretensją napisała coś do mnie...
włącza się toto - nie wiadomo CO i
i zarzut do mnie i do Admina
- wpis bukmachera w temacie /mm dla zainteresowanych, że
pieres= ajsza
zadaję pytanie - bukmacherowi na czacie.. /P = A ???/
pytałem, bo raz ajsza z jakąś pretensją napisała coś do mnie...
włącza się toto - nie wiadomo CO i
i zarzut do mnie i do Admina
tam był ten jazgot tych dwóch na ulexxę, że śmiała zwrócić uwagę na chamskie i ordynarne teksty
faktycznie wczoraj dała popis jak ona to wdzięcznie robi (zwraca uwagę) oczywiście wybranym nickom. mag.. zapytaj tego głupola dlaczego on zmienił nicka?
faktycznie wczoraj dała popis jak ona to wdzięcznie robi (zwraca uwagę) oczywiście wybranym nickom. mag.. zapytaj tego głupola dlaczego on zmienił nicka?
a po za tym mag.. dlaczego sam Admin nie wyłapuje złośliwych,chamskich wulgarnych nicków?
jak myślisz co?
dlaczego to robal próbuje go wyręczać i swój porządek zaprowadzać
mag.. dlaczego ulexxa takiemu nic z końcówką 80 nie zwraca uwagi,Admin nie reaguje ... no pomyśl dlaczego,a robal u.j.e.b.a.l się mnie i Ciebie - według mnie kieruje się osobistymi pobudkami/co takie to niskie i godne pożałowania/
spook >> psychologia zaraz spojrzę czy tam jest
jak myślisz co?
dlaczego to robal próbuje go wyręczać i swój porządek zaprowadzać
mag.. dlaczego ulexxa takiemu nic z końcówką 80 nie zwraca uwagi,Admin nie reaguje ... no pomyśl dlaczego,a robal u.j.e.b.a.l się mnie i Ciebie - według mnie kieruje się osobistymi pobudkami/co takie to niskie i godne pożałowania/
spook >> psychologia zaraz spojrzę czy tam jest
jak w cyrku madziu, tylko ,że nie wszystkie "małpki dają się wytresować"
*zobaczymy co odpowie Administrator!?.. zresztą już niedługo będziemy mieli okazję do bardziej wylewnej rozmowy.
*zobaczymy co odpowie Administrator!?.. zresztą już niedługo będziemy mieli okazję do bardziej wylewnej rozmowy.
spook >> jest tam już ... ale nickami jechać nie będę
a wracając to tematu ulexxa niby taka wrażliwa na chamstwo,ale chyba tylko u mnie,bo na pana z końcówką 80 uwagi nie zwraca jak zachowuje się jak wywłok w stosunku do mojej osoby, co chce poniżyć,ale chyba tylko siebie ....
no ja mag.. też jestem ciekawa zdania Admina odnośnie pana z końcówka 80 oraz zachowania kulturalnej Pani ulexxy od wczoraj czekam .. może się doczekam
a wracając to tematu ulexxa niby taka wrażliwa na chamstwo,ale chyba tylko u mnie,bo na pana z końcówką 80 uwagi nie zwraca jak zachowuje się jak wywłok w stosunku do mojej osoby, co chce poniżyć,ale chyba tylko siebie ....
no ja mag.. też jestem ciekawa zdania Admina odnośnie pana z końcówka 80 oraz zachowania kulturalnej Pani ulexxy od wczoraj czekam .. może się doczekam
a tresować to on sobie może czylinderki na stronce i zonę-hakerkę w domu ..
sam9 >> witaj
sam9 >> witaj
spook >> zapytaj co Cię interesuje na ogólnym,ogólnie fajne rozmowy się tam toczą chociaż i bywa zamuła,zresztą idę już tam ...
sam9 >> no tak - rozumiem,ze może mieć pretensję do sposobów gry itp. ok ale curwa dociekać kto jest kim - wracać co kto zrobił i napisał? to trzeba być chorym na umyśle lub mieć za dużo czasu z którym nie wie co zrobić ...
a teraz pasożyt się schował,bo nagonka na niego ... tylko w grupie taki mądry - jak ja takich pseudo-odważniaków uwielbiam na necie ...
niech się firmuje twarzą i nazwiskiem jak posuwa się do jakiś wniosków,a nie trolluje stronkę kierując się osobistymi sympatiami
niech się firmuje twarzą i nazwiskiem jak posuwa się do jakiś wniosków,a nie trolluje stronkę kierując się osobistymi sympatiami
Do wniosków, to się dochodzi
to p.r.a.w.i.e tak samo, jak przy posuwaniu
dwu kropkowa - trzeba się było nie odnosić - ja się do ciebie od kiedy się takie coś mi pokazało - nie zwracałem
.
to p.r.a.w.i.e tak samo, jak przy posuwaniu
dwu kropkowa - trzeba się było nie odnosić - ja się do ciebie od kiedy się takie coś mi pokazało - nie zwracałem
.