Wpisy 70 602 – 70 724
17 października 2009 13:38 → 17 października 2009 20:58, 100 wpisów
Pasko, coś nie tak ze stronką rankingów: http://www.multipasko.pl/typowania/ranking/multi-lotek/dziesiatki/
- boczny pasek zasłania wytypowane numery.
- boczny pasek zasłania wytypowane numery.
UWAGA jest tylko jeden wszystkowiedzacy co pisze same mądre rzeczy reszta to głupole.Wiec nie zaczynajcie bo on juz drobiu nie lubi (za młodu karmiony tylko drobiem)a do reszty sie przymierza.Wszędzie sie wtrąci nawet jak go nikt nie prosi o prostowanie on i tak napisze bo czym więcej tym lepiej.Mam dzis dobry humorek wiec jako KOGUT jaj nie znoszę ale je lubię (pisac i robić).Wesołe jest życie staruszka wesołe jak czacik ten jest.
na 14 toto-mix.
7,18,31
7,18,55
7,31,55
6,7,31,53,55 z tej piątki to minimum 3/5 będzie 100%
7,18,31
7,18,55
7,31,55
6,7,31,53,55 z tej piątki to minimum 3/5 będzie 100%
piterex i jaksa1977 bardzo słuszne spostrzeżenie - uciekam do klimatycznej francuskiej muzyczki,która została dzisiaj zamieszczona - mam nadzieję ,że pobudzi moją egzystencję na dzisiejszy dzień
pozd
pozd
Oj,coś dzisiaj nerwowa atmosfera na stronce,czyżby przyczyną tego było pochmurne niebo i spadające ciśnienie?Może jednak to preludium do wielkiej wygranej.
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dzMxMw==/7D1dk0ajKrS/09_Jane_Birkin_andSerge_Gainsbourg-Je_T_039;Aime_Moi_
Sen- żmija; liczby 16, 18.
witam .was.jestem tu nowa.prosze podajcie typowania na multi-multi na22
oj , postrzelali dzisiaj wszyscy obok , zycze wyregolowania celownikow i ustrzelenia konkretow na wieczor !!!! powodzonka ;)
Laseczka-Witaj wśód Paskowiczów.Co do pomocy w typach musisz jeszcze trochę poczekać.Wszyscy właśnie starają się wymyślić jakieś zestawy na 22.00
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Czytałam forum "Rozmowy nocą" założyłam to forum,ale za wpisy osoby pod moim nickiem nie odpowiadam ( mój nick i hasło jest zapamiętane w systemie)--moje opowieści gdybym pisała były by oryginalniejsze.!
Coś mnie kręcicie, niby jakieś gry a cały czas na czacie wypisujecie imię jednej z moich krów - Wieleby. więc o co chodzi. Jest to strona poświęcona bydłu? czy nie. A może ptactwu bo ja żadnych gier nie widzę
ok.dziekuje;).ja mamw multi-multiliczby ,ktorymi gram od 10 dni.maxymalna wygrana 8 zl.wkurza mnie to juz.prosze pomozcie cosw wytypowac.mam dolek finansowy
laseczka cierpliwosci i napewno znajdziesz tu na 22-ga jakies typy, a nawet DUZO...!
laseczka-napewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie,jeżeli chodzi o typy,dużo ludzi podaje swoje liczby ale w pózniejszym czasie.
Wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam.
Wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam.
lila bardzo dziekuje.zaraz zakreslam kupon.jak wygram duzo podziele sie z Toba i zaprosze na MAZURY
laseczka-możesz ze mną porozmawiać na każdy temat jaki tylko chcesz.Ja ty będę prawdopodobnie do wieczora.Pozdrawiam.
laseczka:
spokojnie, duzo z nas mysli nad typami na 22.00. Nikt nie ma jednak gwarancji 100%ej. Wiele z nas podaje je w pozniejszych godzinach....jak sie dobrze namysli ;-)
Ja wczoraj o 22.00 trafilam parke 16,23 za 4zł w Totomix, wygralam 35zł, a w ostatnich 3ech,4ech losowaniach wydalam na zaklady 24zł, takze jestm na plusie 9zł ;-) Nie jest latwo wygrac jednym strzalem duza kwote. Ja w ostatnim tygodniu przegapilam duzo trafnych cyferek, troszke kieszonkowego bym uzbierala....akurat nie udalo mi sie zagrac. Jednak to zalezy od ukladu cyfr i czucia na typy.
Moje typy na 22.00:
5,6,17,22,27,34,35.
Z tego mozna sobie ulzoyc jak sie chce, parki, trojki itp.
Nie podjelam jeszcze decyzji jak je uloze.
Pozdrawiam.
spokojnie, duzo z nas mysli nad typami na 22.00. Nikt nie ma jednak gwarancji 100%ej. Wiele z nas podaje je w pozniejszych godzinach....jak sie dobrze namysli ;-)
Ja wczoraj o 22.00 trafilam parke 16,23 za 4zł w Totomix, wygralam 35zł, a w ostatnich 3ech,4ech losowaniach wydalam na zaklady 24zł, takze jestm na plusie 9zł ;-) Nie jest latwo wygrac jednym strzalem duza kwote. Ja w ostatnim tygodniu przegapilam duzo trafnych cyferek, troszke kieszonkowego bym uzbierala....akurat nie udalo mi sie zagrac. Jednak to zalezy od ukladu cyfr i czucia na typy.
Moje typy na 22.00:
5,6,17,22,27,34,35.
Z tego mozna sobie ulzoyc jak sie chce, parki, trojki itp.
Nie podjelam jeszcze decyzji jak je uloze.
Pozdrawiam.
Lila dziekuję za 3 które nie weszły a teraz na 22 tak samo ,takie na chybił 3 kulki :)
13max33-Nie wejdą:2,29 80.Mam pytanie:wygrałeś coś z tych typów,czy tylko grasz na sucho?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lila dodaję jeszcze jedną i wygrywam tak jak dzisiaj w totomix Pozdrawiam :)
Liluś :) Ja gram na parzyste i nieparzyste ,na mniej przed 41 i po no i na 3 kulki :)A wgrywam tylko na pierwszym i drugim :)
Te gwarantowane 2 miliony w losowaniu LOTTO bez kumulacji to pewnie kolejna ściema Totalizatora. Tak jak w przypadku tych rzekomo większych piątek i czwórek to w ostatnich losowaniach sami widzieliśmy co było. Tak tez pewnie z szóstką. Nie zdziwię się jak te gwarantowane 2mln wyniesie trochę ponad milion.
Właśnie 2 miliony już po odliczeniu podatku czy jeszcze z tych 2 milionów jest potrącany podatek?
Madzia-jak ktoś trafi 2 mln to musi oddać z tego 10% dla ludzi na Wiejskiej
edi8-zgadza się.Ja wygrałam kiedyś w MM 7 z 9 w plusie i stawka razy 3.Wygrana wyniosła 2700pln i nie potrącili mi podatku od tej kwoty.Sama byłam zdziwiona,możesz mi to wytłumaczyć?
edi8-w systemie czyli rozumiem,że wygrana była dzielona na 3 części ze względu na stawkę.
Czyli 3 razy 900pln,a od tej kwoty podatku nie ma.
Mam rację?
Czyli 3 razy 900pln,a od tej kwoty podatku nie ma.
Mam rację?
wściekły-spróbuj sam zrozumieć,a jak będziesz miał ztym kłopoty to zapytaj byka,tylko nie zapomnij o czerwonym bereciku.
lila>>>> grając system 7z9 zawarłaś de facto 7z9=36 oddzielnych zakładów...
edi8-mam na myśli zakład zawarty w kolekturze a nie w totomixie.Podejrzewam,że to jest różnica.
Witam. Na 22 MM stawiam na 60 powinno trochę zaszaleć w losowaniu
6,60,61,65 czwóreczka w totomix.Pozrd. i wysokich wygranych.
Jakieś ciekawe typy na LOTTO?
6,60,61,65 czwóreczka w totomix.Pozrd. i wysokich wygranych.
Jakieś ciekawe typy na LOTTO?
lily>>> trochę się zagapiłem...a skoro grałaś w TS to wygrana była podzielona prze stawkę , czyli 3 i stąd jednostkowa wygrana nie podlegała opodatkowaniu.
tedy77-jakie czekoladowe forum?Rozwiń ten temat bo nie za bardzo rozumiem.
tedy77-szkoda,już wiem o co chodzi,czytałam teraz Twoją odpowiedz na mój sen.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Sam9>>>masz coś ciekawego na dzisiejsze losowanie??? Wystarczy, że odpowiesz "tak" lub "nie". Pozdrawiam.
Typy na 22.00
65 67
2 70 74
17 9 77 5 57 55 11 29
2 9 37 65 67 70 72 74
Pewniaczek na dziś to-60
65 67
2 70 74
17 9 77 5 57 55 11 29
2 9 37 65 67 70 72 74
Pewniaczek na dziś to-60
Jak zmieniła się wasza taktyka gry po podwyżce ceny zakładu w LOTTO? Czy ilość wysyłanych zakładów ta sama co przed podwyżką, czy za tą samą kwotę czyli oczywiście mniejsza ilość zakładów, czy mniejsza kwota niż przed zmianami a może całkowita rezygnacja z wysyłania zakładów?
Sam9>> liczby do "testu" i "liczby które nie będą wylosowane" są inaczej typowane, dlatego w czwartek nic nie trafiłeś. Pozdrawiam.
ciekawe jakie będą dzisiaj wygrane w L, czy Pasko będzie miał rację, dowiemy się po losowaniu:)
MSCI za wcześnie pytasz, jeszcze kupony dziesięciolosowaniowe się nie skończy, ja gram tak jak grałem do końca miesiąc a później na sto procent tne koszty
W listopadzie okaże się ile osób gra naprawdę w lotto. Przypuszczam że połowa grających zrezygnuję z "dobrowolnego finansowania totolotka". /warto zobaczyć na stronach- www.lotto.ie i www.lotto.de ile mogą wygrać inni i porównać mizerne kumulacje w polskim lotto/.
kiedyś myślałem, że mało płacą za czwórki i siatki a teraz to tragedia, aby trafić coś z tych rzeczy trzeba posyłać co losowanie kilka zakładów, jednak teraz przy takiej cenie to się już kompletnie nie opłaca, a wygrane zostały na tym samym poziomie. Szkoda,że zepsuli jeszcze bardziej dużego
niestey tez lubiłem sobie grać w dużego a jak podrożało to nawet w to nie gram gram juz tylko w MM
lila - jestem właśnie zagłębiłam się w temacie
jak rozdzielić internet na dwa komputery
jak rozdzielić internet na dwa komputery
na 22:
5/ 38,39,40,73,75 TS
8/ 6,9,14,27,43,61,70,79 TS
2 do DL totomix 17,45 :)
5/ 38,39,40,73,75 TS
8/ 6,9,14,27,43,61,70,79 TS
2 do DL totomix 17,45 :)
Witam serdecznie!
Mam prośbę, czy możecie sprawdzić na forum tematy "zakres plusa" i "ziuta1981krk (totomix)" czy też macie "obcięty" widok postów? Czy ktoś wie jak to "naprawić"?
Mam prośbę, czy możecie sprawdzić na forum tematy "zakres plusa" i "ziuta1981krk (totomix)" czy też macie "obcięty" widok postów? Czy ktoś wie jak to "naprawić"?
L-osie
O-szczędz
T-e
T-racone
O-szczędności. Pozdrawiam wszystkich Grających.
O-szczędz
T-e
T-racone
O-szczędności. Pozdrawiam wszystkich Grających.
Wędrowco netowy, zawsze podajesz liczby, które nie padną. Ja też ostatnio takie podaje w typowaniach hahahaha ;)
bromik-napisz do Pasko na GG,napewno Ci pomoże.On się zna na tych rzeczach.Pozdrawiam.
Zgadzam się, że od dłuższego czasu następowało psucie Dużego Lotka. Najpierw trzy losowania zamiast dwóch w tygodniu co przełożyło się na mniejszą liczbę zakładów na poszczególne losowania i w konsekwencji mniejsze kumulacje. A teraz podwyżka ceny zakładu to już praktycznie przedostatni gwóźdź do trumny dla tej gry. Jeszcze ledwo ledwo będzie się trzymała na powierzchni ale naprawdę już niewiele brakuje.
Od 29 października kiedy skończą się zakłady wielolosowaniowe
kto nie chce grać to oczywiście niech nie gra a kto koniecznie musi to 1 zakład. Niech sobie nie myślą, że mogą tak nieustannie podnosić ceny, nie podnosząc wygranych!
Od 29 października kiedy skończą się zakłady wielolosowaniowe
kto nie chce grać to oczywiście niech nie gra a kto koniecznie musi to 1 zakład. Niech sobie nie myślą, że mogą tak nieustannie podnosić ceny, nie podnosząc wygranych!
Wszystko w Dużym Lotku zmierza do ideału. Ideał, to 1 nagroda za szóstkę !!
Ewentualnie dzielona /no trudno/...
Po co jakieś nędzne trójki /kiedyś na nie grałem../
Po co 4 i 5?
Powinny zostać tylko szóstki. CAŁĄ KASĘ NA SZÓSTKI!!!
Postuluję też, aby usługa kosztowała łącznie 10 procent z puli wpłat a nie 50, bo to jest przesada. Oraz skończyć raz na zawsze z finansowaniem przez zakłady Lotto KORUPCJI W POSTACI KORUPCYJNEJ PIŁKI NIŻNEJ.
Dlaczego właściwie grający w LOTTO mają finansować korupcję w piłce nożnej?????
Zakłady mogą być nawet i po 10 pln za zakład, mnie to pasuje.
Jest super!
A mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.
Samych szóstek
Ewentualnie dzielona /no trudno/...
Po co jakieś nędzne trójki /kiedyś na nie grałem../
Po co 4 i 5?
Powinny zostać tylko szóstki. CAŁĄ KASĘ NA SZÓSTKI!!!
Postuluję też, aby usługa kosztowała łącznie 10 procent z puli wpłat a nie 50, bo to jest przesada. Oraz skończyć raz na zawsze z finansowaniem przez zakłady Lotto KORUPCJI W POSTACI KORUPCYJNEJ PIŁKI NIŻNEJ.
Dlaczego właściwie grający w LOTTO mają finansować korupcję w piłce nożnej?????
Zakłady mogą być nawet i po 10 pln za zakład, mnie to pasuje.
Jest super!
A mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.
Samych szóstek
MCSI-Znając życie,społeczeństwo polskie i tak stanie na wysokości zadania.Pozdrawiam.
Dla grających w totmixie- kurs na liczbę 49 w Lotto(tototrójka) został obniżony do "5" pozostałe liczby kurs 6,40
Jantar, żartujesz?