Wpisy 70 471 – 70 570
16 października 2009 20:11 → 17 października 2009 11:42, 100 wpisów
lila - czy zablokuje czy nie nie zależy mi na tym forum - odkąd pojawiły się dwie szmondy
Madzia-prawdopodobnie to kobiety nie lubią jego.Widziałyśmy przecież fotkę i ta osoba obok jego w żadnym stopniu nie przypomina kobiety.
Cieszę się ponieważ udało mi się zerwać z nałogiem,tzn.z graniem we wszystkie gry Totalizatora Sportowego.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
maks158-my jesteśmy przynajmniej inteligentne a ty?
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
lila -tak patrzę na twoje zdjęcie blondynka jesteś to już dużo o twojej inteligencji mówi, a tak poza tematem chyba mąka ci się wysypała na twarz czy tak masz zawsze
maks158 - to nie mąka to spalone zielsko Ci oczy przesłoniło MGŁĄ,a od lily to ty kilka kroków w bok kolego bo nie lubię jak ktoś poniewiera kimś kogo ja lubię KPW !
lila>>> (teraz doczytałam Twój wpis) wiesz jak jest Elvis wiecznie żywy,to dlaczego Jantar niby nie :))
maks158>>> skoro koleś zaczynasz z kobietami tak po chamsku konwersować , to powiem ci tak: spadaj stąd frajerze i nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż dałeś już tego próbki...
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
lila>> przecież ja się nie denerwuję, był usmieszek na końcu zdania,no nie, o taki :)) powodzonka w losowaniu i spokojnego wieczorku życzę,
Ciekawe ze przez ostatnie 3 losowania LOTTO liczba zawartych zakladow utrzymywala sie na poziomie 4,65 mln. niezaleznie od kumulacji ,czyzby tylko najwytrwalsi pozostali w grze?
maks158 - Ty chyba nie wiesz z kim zadarłeś?
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
Zdziwiłem się bardzo dzisiaj kiedy byłem w totomixie, wygrane obniżone, np 3/3 w multi to teraz 92 zł zamiast 101 zł, pozostałe też niższe
Pasko-jeżeli możesz to zablokuj maksia158 bo pewnie znowu za dużo zielska i jakie efekty!!
Odczytuję 1%, po co Madziu tyle zer przed 1?
jeszcze na wieczorek kilka propozycji
9,16,79
9,16,21,79
9,16,28,32,79
wszystkie nadane w Totomixie - 2 zł za zakład (dla jasności) ;)
9,16,79
9,16,21,79
9,16,28,32,79
wszystkie nadane w Totomixie - 2 zł za zakład (dla jasności) ;)
MM:
10,21,24,28,36,38,43,56,69,75
4,6,14,28,31,35,42,48,50,59
10,11,20,31,33,36,41,45,54,61
Numerek: 6,16,26,36 oraz 9
10,21,24,28,36,38,43,56,69,75
4,6,14,28,31,35,42,48,50,59
10,11,20,31,33,36,41,45,54,61
Numerek: 6,16,26,36 oraz 9
kurcze 16 i 23 wpadlo szkoda ze 29 nie bylo...:(Pozdrawiam Was za wspolprace w typowaniu.Jutro sie odkujemy:)
tam21-podałam Tobie liczby,które miały nie wejść a one właśnie weszły.Pozdrawiam.
Do wpisu 70489. Ta liczba wynika jak już kilka razy pisałem z tego, że gracze zawarli zakłady wielolosowaniowe jeszcze w Dużym Lotkiem. I ta liczba zakładów spada. Bo np. w sobotę 10.10.2009 kiedy nie było kumulacji było więcej zakładów niż we wtorek(13.10.2009) i w czwartek(15.10.2009)kiedy były kumulacje.
Również życzę dobranoc wszystkim, którzy już idą spać... ja jako nocny marek jeszcze będę Was doglądał ;) Pozdrawiam
mozg gora zlapal mnie na losy straszne pieniadze i wyrolowal w multi
Co się dzieje ciekawego;)
bralem sobie liczby z koncowka 3 13 i 33 a on wybral inne jest odemnie sprytniejszy
Hipcio-ja też nic nie trafiłam,a to co trafiłam to nie wysłałam i taka robota.
zaczelem kupon od liczby 3 pozniej dalem 7 a mozg 8 ja 13 mozg14 pozniej33 pozniej 49 61 73
Jantar to w takim razie nie wiem kim byłaś. Chociaż domyślam się też, swego czasu Pasko posadzil mnie, że to ja jestem pewną panią z czata. Możliwe, że to Ty. oczywiście to była pomyłka Pasko, wiem, że ciągnę ten temat, ale przynajmniej jest o czym pisać. Z resztą to może kolejna moja pomyłka w zgadywaniu.
kiedys chodzilem na akupunkture ale to mi nic nie pomoglo a doszedlem do wniosku ze lekarze nie potrafia wbijac igiel wedlug mnie oni powinni sie uczyc tego u chinczykow a chyba zeby dobrze wbic igle trzeba mnostwo praktyki
hipo tak jest we wszystkim, lekarze znają się na wszystkim czyli na niczym szczególnym więc leczą najgorszymi możliwymi sposobami, do wszystkiego trzeba dojść samemu, każdy z nas jest inny
Lila proszę podaj mi na jutro na 14 i 22 liczby które nie wejdą tak jak dzisiaj .3 kulki .Pozdrawiam :) i czekam
cierpienie jest bardzo tajemnicze kiedys czytalem dzienniczek Faustyny Kowalskiej gdzie Jezus mowi do niej ze w jednej chwili stworzy swiat piekniejszy od tego i ja tam umiesci a Faustyna mowi ze zalezy jej tylko na Jego milosci mysle ze wcale nie jest pewne ze swiat istnieje miliony lat tego sie nie da sprawdzic
a dzisiaj nie poszlo wieczorem ani 65 66 ani 57 59 ani17 co odrzucilem myslac nad liczbami
13max33_Witam.One miały nie wejść,Hahaha.
Podaje następne:7 25 42,nie daję żadnej gwarancji.Tamte były na chybił trafił.Pozdrawiam.
Podaje następne:7 25 42,nie daję żadnej gwarancji.Tamte były na chybił trafił.Pozdrawiam.
Z losowania 4621 powtórzyło się 12 liczb!!!!!!!!!!Pozdr.
dziwne jest to jak bylo z ojcem pio ze rozmawial i widzial Jezusa iMaryje jako dziecko i myslal ze to jest normalne i ze inni ludzie takze tego doswiadczaja
a sam papiez wiedzial o nadzwyczajnych darach ojca pio i prosil go o modlitwe za wande poltawska ktora pozniej w cudowny sposob wyzdrowiala
a Ty hipopotan masz jakieś pojęcie o interpunkcji ? Bo to co piszesz to jest jakaś sieczka bez kropek i przecinków.
z jezyka polskiego mialem zawsze gorsze oceny niz z matematyki a przecinki sa nie istotne wazny sens
Gdzieś w siedzibie,Tam w centrali
siedzą ludzie zaufani
i czuwają byśmy grali
zachęcani kumulkami.
Do kolektur chodzą ludzie
często pchnięci marzeniami
a po losowaniu multi-efekt
okazuje się do Bani.
Czasem rzucą informację,
że typ gdzieś tam jest trafiony.
Lecz nie dajmy się zwariować
To nie dla nas TE MILIONY.
siedzą ludzie zaufani
i czuwają byśmy grali
zachęcani kumulkami.
Do kolektur chodzą ludzie
często pchnięci marzeniami
a po losowaniu multi-efekt
okazuje się do Bani.
Czasem rzucą informację,
że typ gdzieś tam jest trafiony.
Lecz nie dajmy się zwariować
To nie dla nas TE MILIONY.
w duzego lotka prawdopodobnie nie zagram jutro a na podstawie ilosci trojek zobacze ile ludzi poszlo do kolektur czy podwyzka zniechecila
"....Cicho jakby cały Świat zgasił światło poszedł spać..."
Wczoraj postawiono: 63,65,79, totomix, żadna nie miała ochoty paść na godz 22, od dzisiaj 4/4 totomix
Pragnę pokazać , ile czasem warte są różne rewelacyjne "patenty" do gier losowych , rozpowszechniane w necie...
Otóż znalazłem właśnie coś takiego na tej australijskiej stronie:
http://www.dunway.com/html/free_lotto.html
gdzie podany jest system do lotto na 9 liczb , z minimalna gwarancją 5 przy trafieniu 6z9 liczb , w rozpisie po 6 skreśleń i wymagający zawarcia TYLKO 12 zakładów...
Natomiast ja jestem w stanie tę gwarancję 5 przy 6z9 liczb uzyskać na 7 zakładach:
a/ 1-2-3-5-6-8
b/ 1-2-4-5-6-9
c/ 1-2-5-6-7-9
d/ 1-3-4-5-6-7
e/ 1-3-5-6-8-9
f/ 1-4-5-6-7-8
g/ 2-3-4-7-8-9
Tak więc zanim zagramy takim gdzieś wyszukanym "patentem" jak ten australijski - należy porządnie się mu wpierw przyjrzeć...
Pzdr.
edi8
Otóż znalazłem właśnie coś takiego na tej australijskiej stronie:
gdzie podany jest system do lotto na 9 liczb , z minimalna gwarancją 5 przy trafieniu 6z9 liczb , w rozpisie po 6 skreśleń i wymagający zawarcia TYLKO 12 zakładów...
Natomiast ja jestem w stanie tę gwarancję 5 przy 6z9 liczb uzyskać na 7 zakładach:
a/ 1-2-3-5-6-8
b/ 1-2-4-5-6-9
c/ 1-2-5-6-7-9
d/ 1-3-4-5-6-7
e/ 1-3-5-6-8-9
f/ 1-4-5-6-7-8
g/ 2-3-4-7-8-9
Tak więc zanim zagramy takim gdzieś wyszukanym "patentem" jak ten australijski - należy porządnie się mu wpierw przyjrzeć...
Pzdr.
edi8
Witam, czat zaczyna budzić się ze snu :)
Wieczorkiem nic nie wpadło do kieszonki, ale może dzisiaj się uda,
czego wszystkim wytrwale "polującym" na wygraną życzę.
Ja zabieram się za cyferki, może się jakoś ładnie dopasują:))
Wieczorkiem nic nie wpadło do kieszonki, ale może dzisiaj się uda,
czego wszystkim wytrwale "polującym" na wygraną życzę.
Ja zabieram się za cyferki, może się jakoś ładnie dopasują:))
wczoraj 4/5 znów było blisko 5 -ki.
http://www.wygraj100.info/?t=62665348 -a to dla chccych coś wygrać
http://www.wygraj100.info/?t=62665348 -a to dla chccych coś wygrać
pewniaczek na 14.00 -49 .
trzeba teraz dobrać 2 cyferki do tego i wysłaćkilka kuponików na 3/3 w toto mixie
trzeba teraz dobrać 2 cyferki do tego i wysłaćkilka kuponików na 3/3 w toto mixie
Witam wszystkich gorąco.ale miałem sen. Sniła mi się kupa gnoju, jakiś rolnik wywalił ją na samym wjeździe do mojego domu, ale pech...
Sam obrobiłem mój sen i wyszły takie liczby:
13 jak pewniak oraz
1,39,44
13 jak pewniak oraz
1,39,44
Tłumaczenie strony podanej edi8
Free Lotto System
Dunway Enterprises
Ta strona lub strony nie jest w żaden sposób powiązane z słowem kluczowym "Dunaway"
Dostawcy Direct Mail Order Products.
Ebooks - Książki - Oprogramowanie - CD - Sprawozdania - Filmy
Business Opportunities & Darmo
Gwarantuje
Jeśli korzystasz z sieci poniżej, aby wybrać numer w każdej grze - będziesz zagwarantowane co najmniej 5 Numer wygrać, gdy oryginalny dobór 9 numerów zawiera 6 zwycięskich liczb.
Swoje oszczędności
Będzie można normalnie grać 66,00 dolarów warte grach losowych lotto do osiągnięcia powyższych gwarancji.
Ale to kosztuje tylko 6,50 dolarów w pozycji Australia lotto pomocą powyższej strategii wyboru.
JAK STOSOWAĆ STRATEGIA
Napisz swoje ulubione liczby w kolumnach od 1 do 9.
Wtedy ich transpozycji w dół kolumny.
Będzie to daje 12 lotto gry należy grać.
Keep it simple i grać tylko z pieniędzy, które można utracić.
TWOJA WYBÓR Z NUMERS
... Choose 9 NUMERY ...
PRZYKŁAD ONLY
19 37 2 15 9 21 18 7 11
Drukuj tę stronę i umieść swoje numery w kolumnie
Obniż zużywalne
Liczba gier 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Game # 1 x x x
Game # 2 x x x
Game # 3 x x x
Game # 4 x x x
Game # 5 x x x
Game # 6 x x x
Game # 7 x x x
Game # 8 x x x
Game # 9 x x x
Game # 10 x x x
Game # 11 x x x
Game # 12 x x x
Przykład wypełnionej GAME
Redukcja zużywalne
Liczba gier 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Game # 1 19 37 x 15 9 x x 7 11
Game # 2 19 37 x x 9 21 18 7 x
Game # 3 19 37 x x 9 21 18 x 11
Game # 4 x 37 2 x 9 21 x 7 11
Game # 5 19 x 2 15 x 21 x 7 11
Game # 6 19 37 2 15 x x 18 7 x
Game # 7 x 37 x 15 x 21 18 7 11
Game # 8 19 x 2 x 9 x 18 7 11
Game # 9 19 37 2 x x 21 18 x 11
Game # 10 x x 2 15 9 21 18 7 x
Game # 11 x 37 2 15 9 x 18 x 11
Game # 12 19 37 2 15 9 21 x x x
Wszystkie wyżej 'Free' & ma być używany tylko zabawa.
Ale, Jeśli wygrasz główną nagrodę
E-mail mi swoje uwagi i ... mój udział!
Indeks | | Książki | | CD | | Szans | | Raporty | | Oprogramowanie
nie nart nie lubię, teraz naprawdę już muszę wyjść potem poodpowiadam na resztę twoich pytań , ok ?
jantar>>>> proszę , abyś pamiętała o asertywności i o tym , że pytania ważne dla innych nie muszą być ważne dla Ciebie...
Tu na forum są różne "cwane gapy" , które sądzą że wciągną Cię w swój scenariusz - i zadając 2 pytania uzyskają odpowiedź na te de facto jedno wśród tych 2 ważne - a mające pomóc im w zbudowaniu Twojego profilu.
Nie daj się więc już więcej wciągać w te ich śmiesznie tanie socjotechniczne gierki!
Pzdr.
edi8
Tu na forum są różne "cwane gapy" , które sądzą że wciągną Cię w swój scenariusz - i zadając 2 pytania uzyskają odpowiedź na te de facto jedno wśród tych 2 ważne - a mające pomóc im w zbudowaniu Twojego profilu.
Nie daj się więc już więcej wciągać w te ich śmiesznie tanie socjotechniczne gierki!
Pzdr.
edi8
Witaj zwieno!
Mam nadzieję , że tym wpisem przywrócę "jantar" zagubioną gdzieś - miejmy nadzieję że chwilowo! - jej trzeźwość działań w Internecie , za brak której miała już w realu trochę problemów z nawiedzonym psychopatą , a o których to wczoraj napisała.
Pzdr.
edi8
Mam nadzieję , że tym wpisem przywrócę "jantar" zagubioną gdzieś - miejmy nadzieję że chwilowo! - jej trzeźwość działań w Internecie , za brak której miała już w realu trochę problemów z nawiedzonym psychopatą , a o których to wczoraj napisała.
Pzdr.
edi8
A możeby tak PASKO zorganizował jakąś wspólną imprezkę dla forumowiczów, mile byłoby się tak spotkać i w realu pogadać, czy nie uważacie ?
szczery>>> społeczność tego forum rekrutuje się z całej Polski i nie tylko z Polski , więc dość trudno co do lokalizacji takiego spotkania rozmawiać nawet - a nie mówiąc już o nim samym...
szczery - szczerze jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić !!!
Zakładam,że zamiast fajnej imprezy i lejącego się trunku - doszło by do wojny i lejącej się krwi.
Logistycznie awykonalne
pozd
Zakładam,że zamiast fajnej imprezy i lejącego się trunku - doszło by do wojny i lejącej się krwi.
Logistycznie awykonalne
pozd
Dobry pomysł to taki , który zawiera w sobie także techniczne a nie tylko ideowe możliwości jego powodzenia...
Z ideą się w pełni zgadzam - w realizację nie wierzę!!!
Z ideą się w pełni zgadzam - w realizację nie wierzę!!!
mm na 14:
47,48,19
47,48,32
47,78,19
47,78,32
65,48,19
65,48,32
65,78,19
65,78,32
47,48,19
47,48,32
47,78,19
47,78,32
65,48,19
65,48,32
65,78,19
65,78,32
A to w takim razie przepraszam za takie pomysły. Może Edi8 ma rację.Pozostaje nam w takim razie imprezka wirtualna, przynajmniej kac nie bedzie taki dokuczliwy hehe
MADZIA77 z tym spotkaniem to nie jest taka prosta sprawa.Chciałem takie spotkanie zorganizować na mazurach oddając do dyspozycji chętnych 30 arową (barową)działkę z prądem i wodą,(media za friko).Kosztem byłoby tylko odżywianie sie ,i co nawet Ci co za powiedzieli odwiedziny z "braku czasu" nie przyjechali choć mieli do pokonania odległość do 100 km.W internecie każdy kreuje sie na supermena a w realu okazałoby sie ze tak nie jest,ze ci gieroje internetowi,butni,odważni,oblatani we wszystkich tematach są w życiu całkiem inni,i tego że zastaną zdemaskowani jako czasem nawet ofiary losu,to taka jest prawda.Moja propozycja jest na lipiec i sierpień nadal aktualna.Niestety towarzystwo należałoby dobrać bo takie masowe spotkanie niektórych supermenów zakończyć by sie mogło niezłym mordobiciem,wiec najpierw selekcja a potem spotkanie.Pozdrawiam
Test lotto'wy; 01, 05, 08, 12, 13, 15, 16, 19, 29, 33, 34, 40, 43 i 47.
Test lotto'wy; 01, 05, 08, 12, 13, 15, 16, 19, 29, 33, 34, 40, 43 i 47.
kogucik19 - ostatnio byłam współorganizatorką takiego zlotu i wyszło zero-czyli nic. Mieli się spotkać ludzie z sanatorium,( z rożnych zakątków Polski ) w którym przebywałam kilkakrotnie jako dziecko i pozostał jedynie niesmak.
Wracając do tematu iż każdy jest mądry na necie-nie wiem ja tutaj jestem taka sama jak i w realu czyli .......
Portret psychologiczny już mam więc wszystko na ten temat.
Nie wiem trzeba by było zapytać Pasko - ktoś musiałby się podjąć tego zadania aby wszystko do kupy sklecić.
Ale i tak myślę,że technicznie zorganizować coś takiego to jest bardzo duże przedsięwzięcie - to tyle.
PS Nie wyobrażam sobie spotkania z pewnymi osobami z stąd, bo znając siebie ( lubię porzucać mięsem jak się wkurzę ) pewnie była by draka
pozd
Wracając do tematu iż każdy jest mądry na necie-nie wiem ja tutaj jestem taka sama jak i w realu czyli .......
Portret psychologiczny już mam więc wszystko na ten temat.
Nie wiem trzeba by było zapytać Pasko - ktoś musiałby się podjąć tego zadania aby wszystko do kupy sklecić.
Ale i tak myślę,że technicznie zorganizować coś takiego to jest bardzo duże przedsięwzięcie - to tyle.
PS Nie wyobrażam sobie spotkania z pewnymi osobami z stąd, bo znając siebie ( lubię porzucać mięsem jak się wkurzę ) pewnie była by draka
pozd