Wpisy 704 597 – 704 696
20 stycznia 2012 10:40 → 20 stycznia 2012 11:30, 100 wpisów
toja
saltosky
/Panie proszę zamknąć oczy/ - PO hooooooooooooooooooooooooooooooooooj ?
saltosky
/Panie proszę zamknąć oczy/ - PO hooooooooooooooooooooooooooooooooooj ?
spook >> z tego co wiem to i na onet.pl ale jak tam jest i co to nie wiem,bo tam nie bywam
jak żabcie maja to w zwyczaju by poromansować
jak żabcie maja to w zwyczaju by poromansować
pan robalku...ty miałeś zamknąć oczy , nie patrz twoje penisy jak kiedyś chcesz zboczuch
Panowie na poprawe nastroju
http://www.youtube.com/watch?v=DJH9bIeHD1k&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=DJH9bIeHD1k&feature=endscreen&NR=1
saltosky
1.50%
2. prawdopodobieństwo
krzysiu
jak Ty to sobie wyobrażasz ? Przecież muszę GO czasem uścisnąć
1.50%
2. prawdopodobieństwo
krzysiu
jak Ty to sobie wyobrażasz ? Przecież muszę GO czasem uścisnąć
dla wiadomej osoby http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E
pozostałych przepraszam
pozostałych przepraszam
"Złość piękności szkodzi" to wiadomo i dlatego poniektórzy maja wygląd ropuchy ....
*bez skojarzeń
*bez skojarzeń
a na drugi raz zapamiętaj sobie
"Nie rób drugiemu,co Tobie nie miłe" nawet jeżeli to tylko net (wystarczy poczytać poważne)
fajnie sobie popatrzeć jak kipisz - szkoda tylko że Twojej miny nie mogę zobaczyć
toja >> tu masz odpowiedź
"Nie rób drugiemu,co Tobie nie miłe" nawet jeżeli to tylko net (wystarczy poczytać poważne)
fajnie sobie popatrzeć jak kipisz - szkoda tylko że Twojej miny nie mogę zobaczyć
toja >> tu masz odpowiedź
Chachmęcą te nasze pieniądze -a dają wygrać2zl 1zl wporywach aż 5zl trza ich lagą
madzia koło poczucia humoru to ty nawet nie stałaś, zastanawiam się dlaczego jesteś tak bardzo i zupełnie bezinteresownie złośliwa.
Czyli"nudelkulą"
to fajnie,że chociaż wiesz za co
brzydkie,zakompleksione nie znaczy głupie
toja >> a ja nie rozumie dlaczego ty taka zainteresowana ?
brzydkie,zakompleksione nie znaczy głupie
toja >> a ja nie rozumie dlaczego ty taka zainteresowana ?
a teraz droga brzydka Kasiu do Pasko na skargę i prośbę o bana dla użytkowniczki madzia77
chyba tym ze leze sobie w wyrku i troche nie wygodnie mi sie pisze
no cóż idę sobie, nie mam zamiaru tutaj się kłócić,a myślę że jesteś normalną kobietą ani głupią ani zakompleksioną.Myśę że po prostuw jakiś sposób mściwą. ale o co
ale za długo to nie zdrowo. mam nadzieje ze juz nie długo pójde do pracy jakiejs
saltosky
Nie to, żeby robak pouczał, jak się to robi, ale...
w łózku i pisać ?
Nie to, żeby robak pouczał, jak się to robi, ale...
w łózku i pisać ?
Toja >> bo ja stawiam na 22 ? a Ty masz coś na oku czy będziesz mnie tutaj oceniać?
saltosky zgadza się, jak za długo to człowiek i leniwy się robi. Wiem coś o tym bo ostatnio cały czas na L4 jestem
dzisiaj zaszalałem i pusciłem za całe 40zł., i nie ma bola musi cos wypasc. jak nie to przez tydzien nie gram wogóle
Mala oj za dobrze by mi było. zonka ciezko pracuje obiadek zrobiony tylko podgrzac i po zawodach
no taka mam nadzieje...po wczorajszym losowaniu z moich 110 wpadło tylko 2liczby , także dzis jest szansa...
Tak, to prawda - rarytas bo te nowe modele, to teraz tylko -
chińczyk i ewentualnie poda Ci puszke
chińczyk i ewentualnie poda Ci puszke
akurat moja zonka to lubi gotowac, i mamy zasade ze dzien wczesniej robi sie obiad na dwa dni, tylko odgrzac i jest ok
pewnie,że damy radę namówimy chociażby takiego Darka .. by pisał nieprawdę by bawić się czyimiś emocjami i gnębić ... bardzzzzzzzzzzzo honorowe
lila...dzien dobry pani
co dasz rady..pani toja..chyba ty masz nowa nadzieja
co dasz rady..pani toja..chyba ty masz nowa nadzieja
tylko zastanawiam się czy takie pogrywanie na necie to z nudów czy braku pałki
bo nikt normalny tak nie robi ...
a Darek to skarbnica wiedzy
bo nikt normalny tak nie robi ...
a Darek to skarbnica wiedzy
5/10 to juz sie zwraca za zakład a jesli utrzymac takie typowanie co losowanie i podnosci stawke to mozna małymi krokami co nie co osiagnac