Wpisy 70 396 – 70 502
16 października 2009 14:41 → 16 października 2009 21:53, 100 wpisów
wiedziałam edi8 że zadasz to pytanie i Twoim i moim(jeśli sie zorientujesz to zachowaj tą informację dla siebie ,proszę)
pozdr.
pozdr.
To fakt - zboczeńców nie brakuje,a i tu na forum znalazło się kilku - ścigających z mechanicznymi zabawkami!
jantar>>> jednak podjęte jakiś czas temu przez Ciebie tzw. "działania osłonowe na nowej drodze życia" wcale mnie nie zmyliły :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 !!! może mi jeszcze powiesz ,że wiesz od początku?? Nie wierzę...
Ja wiem że jesteś szalenie bystry i wysoce inteligentny gość , ale chyba jednak nie mogłeś się zorientować, nie tak odrazu Co ?
Ja wiem że jesteś szalenie bystry i wysoce inteligentny gość , ale chyba jednak nie mogłeś się zorientować, nie tak odrazu Co ?
jantar>>> słowo daję , że wraz z Twoim pierwszym wpisem od razu byłem pewien tego "z kim tańczę" i było to coś ponadzmysłowego...
edi nie ty mnie nie nakrecaj, bo zostaniemy dożywotnio usunięci przez "władzę" z tego czta jak się zacznę odkręcać :)))
jantar>>> w momencie odczytania Twojego pierwszego "nowego" wpisu , momentalnie zacząłem myśleć o Tobie i dlatego nazwałem to czymś ponadzmysłowym...
Powiem Ci , że ja jestem bardzo dobrze obdarzony przez naturę , m.in. w taki dar , który już wielokrotnie szeroko otworzył usta m.in. po raz pierwszy w życiu spotykanym ludziom , którym ( w sposób dla mnie niezrozumiały ) mówiłem dokładną DZIENNĄ DATĘ ICH URODZIN , np.19 styczeń - a po raz pierwszy ujawniło się to już w liceum , gdy powiedziałem fizykowi , że urodził się wg mnie 23 lipca...Gość zbladł - bo de facto urodził się 23 lipca a ja zupełnie nic o tym wcześniej nie wiedziałem.
Sporo było u mnie takich prześwitów , dowodzących posiadanej wiedzy o nieznanych mi ludziach - i to wiedzy zadziwiająco dokładnej i precyzyjnej...
Pzdr.
edi8
Powiem Ci , że ja jestem bardzo dobrze obdarzony przez naturę , m.in. w taki dar , który już wielokrotnie szeroko otworzył usta m.in. po raz pierwszy w życiu spotykanym ludziom , którym ( w sposób dla mnie niezrozumiały ) mówiłem dokładną DZIENNĄ DATĘ ICH URODZIN , np.19 styczeń - a po raz pierwszy ujawniło się to już w liceum , gdy powiedziałem fizykowi , że urodził się wg mnie 23 lipca...Gość zbladł - bo de facto urodził się 23 lipca a ja zupełnie nic o tym wcześniej nie wiedziałem.
Sporo było u mnie takich prześwitów , dowodzących posiadanej wiedzy o nieznanych mi ludziach - i to wiedzy zadziwiająco dokładnej i precyzyjnej...
Pzdr.
edi8
bez obaw kobiety, ale ostrożnie z ujawnianiem pewnych informacji, pisemnych , wizualnych itd., to nie użytkownicy konwersujący z wami sa zagrożeniem , raczej nie, ale tzw ." cichy obserwator" który sie nie rejestruje , nie udziela na czacie tylko pocichutku przyglądajac się , koduje potrzbne mu informacje, a potem wykorzystuje je jak sobie pewnie z góry ustali.... to tyle w temacie, zapraszam do powrotu w temat gier najbliższe losowanie tuż, tuż....
lila - był tu taki jeden co wypatrzył jakąś ofertę na allegro i na forum proponował abym kupiła sobie wi... z dwoma końcówkami za 34 zł - wkurzył mnie gość więc mu odpisałam.
Ale najśmieszniejsze jest to,że temat podchwyciła ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa !
Ale najśmieszniejsze jest to,że temat podchwyciła ta inteligentniejsza część męskiego towarzystwa !
jantar - bardziej obawiam się rzeczywistości - a jeżeli komuś będzie zależało na namierzeniu Ciebie,mnie itd. - to uwierz mi to żaden problem?
Osobiście gdyby mi zależało to mogła bym przez osoby trzecie to zrobić - tyle,że nie jestem zboczeńcem a fatygować się i czas tracić aby poznać czyjeś dane to się nie chce!
pozd
Osobiście gdyby mi zależało to mogła bym przez osoby trzecie to zrobić - tyle,że nie jestem zboczeńcem a fatygować się i czas tracić aby poznać czyjeś dane to się nie chce!
pozd
Wczoraj na 14.00 z analizy 10 ostatnich losowań....
31 liczb było najbardziej losowane tzn: "gorące" :
32,34,30,61,46,62,47,59,24,28,68,39,14,74,49,76,4,80,53,71,19,
37,52,6,22,20,33,48,17,40,41
z tej grupy 31 liczb WYLOSOWANO 12 liczb....
Czy jest jakiś sposób żeby z np. 32 liczb stworzyć jakiś system np, 300 zakładów żeby przy 12 trafnych ( tak jak było wczoraj ) wyjść z kasą na plus przynajmniej 5 X ,
tzn. wkład 750 zł. ....wygrana minimum 4000zł.
Jeżeli ktoś mógłby mi odpowiedzieć to dzięki !!!!!!!!!!
31 liczb było najbardziej losowane tzn: "gorące" :
32,34,30,61,46,62,47,59,24,28,68,39,14,74,49,76,4,80,53,71,19,
37,52,6,22,20,33,48,17,40,41
z tej grupy 31 liczb WYLOSOWANO 12 liczb....
Czy jest jakiś sposób żeby z np. 32 liczb stworzyć jakiś system np, 300 zakładów żeby przy 12 trafnych ( tak jak było wczoraj ) wyjść z kasą na plus przynajmniej 5 X ,
tzn. wkład 750 zł. ....wygrana minimum 4000zł.
Jeżeli ktoś mógłby mi odpowiedzieć to dzięki !!!!!!!!!!
edi jesteś dla mnie "Dziełem "jeszcze wielce niezbadanym :), może własnie te Twoje "panadnormatywne" co tu dużo mówić umiejętności powodują, że poprostu chce mi się z Tobą obcować, coś w kazdym razie przyciąga dłonie do klawiatury, i każe mi pisać:)) (zresztą wcale mi to nie przeszkadza).No i właśnie te umiejętności poniekąd u mnie też występują, może nie tak często jakbym chciała, ale możliwe że to własnie jest odpowiedzią na powyższą sytuację (Twoje przyciąganie mojej osoby?) ;)))
jantar>>> dokładnie to samo odczuwam!
Ale nie róbmy może z chatu portalu multipasko.pl naszego prywatnego bloga...
Pozdrawiam Cię serdecznie
edi8
Ale nie róbmy może z chatu portalu multipasko.pl naszego prywatnego bloga...
Pozdrawiam Cię serdecznie
edi8
Przydał◘by się w tej sytuacji na Forum Wątek w rodzaju Randka w ciemno.Jeszcze dzisiaj go otworzę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila - to się zdarza - fajne to jest że spotykają się dwie osoby,które mają sobie wiele do powiedzenia ( nie koniecznie z pod kontekstem erotycznym )
Zdarzają się też osoby,które wzajemnie się nie trawią !
samo życie
Zdarzają się też osoby,które wzajemnie się nie trawią !
samo życie
lila i madzia77 skąd u Was zainteresowanie lotkiem?petam z ciekawości pozdrawiam.
Gała-urodziłam się blisko kolektury i to w czasie największej ówczesnej kumulacji.Być może stąd zainteresowanie grami liczbowymi.
Gała - gdybyś czytał mnie wcześniej to byś wiedział dlaczego się tu wpisałam,dlaczego tu jestem i co sądzę o grach prowadzonych przez TS.
W chwili obecnej znajdując się na multipasko czekam na cud,który zmieni moje zapatrywania odnośnie TS
pozd
W chwili obecnej znajdując się na multipasko czekam na cud,który zmieni moje zapatrywania odnośnie TS
pozd
W rankingu typujących na stronie multipasko.pl , dziś mamy notowanie nr 1000 , a więc okrągła liczba...
To super,a moja narzeczona to nie może już patrzeć na kuleczki i też blisko się urodziła kolektury.Takie życie,ale najwazniejsze że się kochamy.typowała tu kiedyś ale się znudziła szybko,a trafiła tu 8/10 nick Pasio1.
madziu77 trzeba sie troche pomęczyć żeby trafic coś porządnego,kasę trudno zarobic a b.szybko się ją wydaje.
Faktycznie mamy notowanie nr 1000. Trzeba zrobić jakieś podsumowanie ;) Wydarzeniem ostatnich dni jest Gela w pewniakach. 17 trafień na 30 ostatnich losowań i może być jeszcze lepiej :) Pozdrawiam
Witam.Odpisuję na posty-Pan Pikuś,to nie było do Ciebie
Post był do hipopotana.
jantar-ile wtopiłeś w te kupony-bo jak Cię znam grasz wysoko.
Pozdrawiam.
Post był do hipopotana.
jantar-ile wtopiłeś w te kupony-bo jak Cię znam grasz wysoko.
Pozdrawiam.
sam 9 ..po pierwsze jestem rodzaju żeńskiego, po drugie skąd wiedza o wysokości stawkowania przezemnie zakładów (błędna zresztą) wydałam całe 2 złote na każdy z czterech nadanych kuponów (8 zł wielka kasa faktycznie) wcześniej zreszta podanych tu na czacie :)))
pozdrawiam.
pozdrawiam.
jantar.Kto Ci wie,czy Ty jesteś: on czy ona,nie ujawniasz się
przy żadnym z nicków.Pozdrawiam.
przy żadnym z nicków.Pozdrawiam.
sam bo można powiedzieć, że nie typuje teraz, a ten nick to raczej wskazywał płeć bo kończył się na a. I zaczynal na H. chyba, że nie o tą osobę chodzi.
Witam wszystkich ponownie.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
MM na 22.00
9 19 60 65
7 14 23 37 50 60
peniaczek-65
Pozdrawiam.
TOTO nie dochodżmy: kto to,co to.Na 22-ą MM:1,2,3,4,54,43,32,
11,22,45.Pozdrawiam.
11,22,45.Pozdrawiam.
maks158>>>> testujesz od kilku dni klawiaturę , czy masz kaca -giganta i nie możesz w klawiaturę trafić ? :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
hahaha - edi8 dobre - też się zastanawiam co mogło się przytrafić maksiowi158?
edi8 - może za mocno się spalił i równowagi biedaczysko nie może wyłapać?
Koleżanko Jantar której nik kiedyś zaczynał się na h a kończył na a (o ile Toto ma rację a chyba ma):
kolega sam9 żyje czasami we własnym świecie w którym dotknięcie palcem wskazującym do szczytu swego biodra (bez skrzyżowania kończyn) jest jakimś poważnym ćwiczeniem wskazującym na stan własnego kręgosłupa.
A więc nie należy tego co on pisze traktować zbyt dosłownie.
Pan Pikuś: mam nadzieję że czujesz się dobrze po tych ćwiczeniach.
kolega sam9 żyje czasami we własnym świecie w którym dotknięcie palcem wskazującym do szczytu swego biodra (bez skrzyżowania kończyn) jest jakimś poważnym ćwiczeniem wskazującym na stan własnego kręgosłupa.
A więc nie należy tego co on pisze traktować zbyt dosłownie.
Pan Pikuś: mam nadzieję że czujesz się dobrze po tych ćwiczeniach.
lila - niewykluczone,że nie ma nic do powiedzenia i próbuje tylko swoją obecność zaznaczyć !
Debiut na bet365 był bliski powodzenia.
W grze 49' wylosowali:
1,5,23,28,42,43 BB 15
16/10/2009 18:32:41 Zakłady Lotto - Numbers Match 3
trebel, 1,00 PLN
Zawiera Bonus Ball
Pt 16 Paź 2009, 19:05 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
5,19,23
1 - trebel - 1,00 - 441.00 - 440,00 - Przegrane
Stawka na losowanie: 1,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 1,00
Może następnym razem się uda trafić.
Kurs jest 441 za trafione 3 liczby z wylosowanych 7z49 (6 liczb + Bonus Ball).
Stawka minimalna to 1zł.
Natomiast kurs na 3 liczby bez bonus ball jest 701 czyli za postawione 1zł można wygrać 700zł z tym że gramy na 6z49 czyli bez bonus ball.
W grze 49' wylosowali:
1,5,23,28,42,43 BB 15
16/10/2009 18:32:41 Zakłady Lotto - Numbers Match 3
trebel, 1,00 PLN
Zawiera Bonus Ball
Pt 16 Paź 2009, 19:05 2nd Draw
Wybrane numery Rodzaj zakładu Stawka Kursy Max wygrana Zwrot
5,19,23
1 - trebel - 1,00 - 441.00 - 440,00 - Przegrane
Stawka na losowanie: 1,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 1,00
Może następnym razem się uda trafić.
Kurs jest 441 za trafione 3 liczby z wylosowanych 7z49 (6 liczb + Bonus Ball).
Stawka minimalna to 1zł.
Natomiast kurs na 3 liczby bez bonus ball jest 701 czyli za postawione 1zł można wygrać 700zł z tym że gramy na 6z49 czyli bez bonus ball.
Madzia-biedna jantar,zaraz przecież jantar zginęła w katastrofie lotniczej.
maks158 - Pasko Cię blokuje,bo głupoty piszesz, wierz mi ,że Pasko dorósł do swojej roli
Madziu> pozwól wypowiedzieć się Pasko.
Pytanie było skierowane do Pasko,chyba że jesteś jego rzeczniczką na forum.
Pytanie było skierowane do Pasko,chyba że jesteś jego rzeczniczką na forum.
Josef >> niestety TOTO nie ma racji mój poprzedni nick nie zaczynał się na h aczkolwiek kończył na a, ale mniejsza o to poprostu sam9 bez uzasadnienia zarzuca mi wtopienie wielkiej kasy w zakłady i nie potrafi odpowiedzieć na jakiej podstawie, oraz niejawność płci poprzez pozostałe nicki (?) ten poprzedni był bardzo żeńki w brzmieniu jak i awatarze...To tyle na temat poprostu nie lubie kiedy ktoś mnie atakuje nie mogąc ataku poprzeć argumentami.Widocznie ma zły dzień a ja po raz kolejny coś trafiłam w MM to padło na mnie :))zeby mi za dobrze nie było.
pozdrawiam i trafnych typowań życzę
pozdrawiam i trafnych typowań życzę
maks158 - mogłabym z Tobą polemizować gdybyś jakiś poziom miał,a tak sam rozumiesz!
tam21>>> na forum jest już wątek założony przez kolegę "rutra" a poświęcony grze na 4 liczby na NIE i tam się udaj...
maks158 - moja głowa jest czysta -nie skażona żadnymi używkami jak w Twoim przypadku -nara
witam lila ostatnio podałaś 3 liczby które niepadną i trochę grosza wpadło a może na dzisiaj jakieś
maks158-na twoim miejscu jełopie zaczęłabym się martwić tym,że Pasko zablokuje ci konto na dłużej.Miałby rację.A z takimi tekstami to możesz zwracać się do swoich kumpli w piaskownicy albo do swojej dziewczyny,jeżeli ci na to pozwolą.
tam21-Witam.Nie wiem czy mi się dzisiaj uda ale spróbuję.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
1, 14,23-życzę wygranej.Pozdrawiam.
lila - czy zablokuje czy nie nie zależy mi na tym forum - odkąd pojawiły się dwie szmondy
Madzia-prawdopodobnie to kobiety nie lubią jego.Widziałyśmy przecież fotkę i ta osoba obok jego w żadnym stopniu nie przypomina kobiety.
Cieszę się ponieważ udało mi się zerwać z nałogiem,tzn.z graniem we wszystkie gry Totalizatora Sportowego.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
Pomogły mi w tym ostatnie podwyżki w niektórych grach i brak jakichkolwiek wygranych w innych grach Totalizatora Sportowego np.w multi multi.
Kochani,życzę Wam,żebyście tak jak rzucili to gówno,wiem,że to wciąga i wiele można stracić,ale zawsze możemy się postarać,żeby grali tylko prezesi T.S.
maks158-my jesteśmy przynajmniej inteligentne a ty?
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
Wystarczy popatrzeć na ciebie na załączonym zdjęciu.Nie mam zamiaru z tobą dyskutować i życzę sobie 0 wpisów na mój temat i do mnie!!!!!!!!!!
lila -tak patrzę na twoje zdjęcie blondynka jesteś to już dużo o twojej inteligencji mówi, a tak poza tematem chyba mąka ci się wysypała na twarz czy tak masz zawsze
maks158 - to nie mąka to spalone zielsko Ci oczy przesłoniło MGŁĄ,a od lily to ty kilka kroków w bok kolego bo nie lubię jak ktoś poniewiera kimś kogo ja lubię KPW !
lila>>> (teraz doczytałam Twój wpis) wiesz jak jest Elvis wiecznie żywy,to dlaczego Jantar niby nie :))
maks158>>> skoro koleś zaczynasz z kobietami tak po chamsku konwersować , to powiem ci tak: spadaj stąd frajerze i nie rób z siebie jeszcze większego pośmiewiska niż dałeś już tego próbki...
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
Rób wypad stąd na tę nową super stronę i spuść po sobie wodę , bo smrodek tu tylko wniosłeś.
Gdyby było po 22.00 , to bym ci nieco konkretnej śmondaku napisał - więc z racji wczesnej pory ograniczę się do tego co powyżej.
lila>> przecież ja się nie denerwuję, był usmieszek na końcu zdania,no nie, o taki :)) powodzonka w losowaniu i spokojnego wieczorku życzę,
Ciekawe ze przez ostatnie 3 losowania LOTTO liczba zawartych zakladow utrzymywala sie na poziomie 4,65 mln. niezaleznie od kumulacji ,czyzby tylko najwytrwalsi pozostali w grze?
maks158 - Ty chyba nie wiesz z kim zadarłeś?
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
spadaj z stąd i nie pokazuj się więcej a od edi8 też się odwal,bo Ty jego inteligencji to nie posiadasz nawet w 0000001 %
Zdziwiłem się bardzo dzisiaj kiedy byłem w totomixie, wygrane obniżone, np 3/3 w multi to teraz 92 zł zamiast 101 zł, pozostałe też niższe
Pasko-jeżeli możesz to zablokuj maksia158 bo pewnie znowu za dużo zielska i jakie efekty!!
Odczytuję 1%, po co Madziu tyle zer przed 1?
jeszcze na wieczorek kilka propozycji
9,16,79
9,16,21,79
9,16,28,32,79
wszystkie nadane w Totomixie - 2 zł za zakład (dla jasności) ;)
9,16,79
9,16,21,79
9,16,28,32,79
wszystkie nadane w Totomixie - 2 zł za zakład (dla jasności) ;)