Wpisy 70 218 – 70 317
15 października 2009 20:54 → 15 października 2009 23:30, 100 wpisów
lila -ten osobnik wcześniej już dawał tego typu występy !
Pasko powinien zablokować i juz
Pasko powinien zablokować i juz
Lotto -te liczby dzisiaj nie będą wylosowane; 01, 05, 08, 12, 13, 16, 19, 29, 33, 34, 36, 40, 44 i 47.
Witam:)
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Do mnie "przepis na zupkę z psa"
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
Slavo-poprostu brak słów,jesteśmy wszyscy szczególnym przypadkiem istot zamieszkujących tą planetę,ale ten cały Koń-walia,został chyba pominięty przez ewolucję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Z psami,to coś wczoraj słyszałem.Uniewinnili faceta co smalec robił.Pewnie z jego rodziny;/
TOTO.Nie mogę znależć nigdzie Twoich typowań-jak typujesz:MM,
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
A działa wam google? Czy coś takiego macie?
http://www.google.pl/sorry/?continue=http://www.google.pl/search%3Fhl%3Dpl%26source%3Dhp%26q%3Dzapodaj%26btnG%3DSzukaj%2Bw%2BGoogle%26lr%3D%26aq%3Df%26oq%3Dzapodaj%26fp%3Dd18374ae4105a7fd
Madzia77 . "bana" to po poznańsku pociąg ( Lila powinna to wiedzieć!) i jak poznaniak mówi Ci że wyje bana w lesie to nie to co myślisz, tylko gwiżdże pociąg przy przejeżdzie prze las.
Monsiu - a Czerwony Kapturek zjadł wilka i poszedł spać do gajowego!!
Monsiu-ja nie jestem rodowitą Poznanianką ani Gnieznianką,ale to akurat wiem.Powiedz mi co to znaczy(antrejka)?
Lila . a wiesz co po poznańsku znaczy: srogość? Jakby nie , to podziel wyraz na pół i się dowiesz.
temperatura niezbyt wysoka, nic dziwnego tylko 8 baniek w puli.. hehe
Wędrowca netowy.Te sześć liczb maszyna wylosuje:
11,17,23,39,40,41
Jest to sześć liczb,wybranych z obserwacji,Twoich liczb.
Kilka tygodni,obserwuję Twoje typowanie,konstruuję tabelę
Wybrałem te sześć bo one,wysunęły się do przodu,że padną
dzisiaj.Pozdrawiam.
11,17,23,39,40,41
Jest to sześć liczb,wybranych z obserwacji,Twoich liczb.
Kilka tygodni,obserwuję Twoje typowanie,konstruuję tabelę
Wybrałem te sześć bo one,wysunęły się do przodu,że padną
dzisiaj.Pozdrawiam.
Monsiu-do twojej wiadomości ANTREJKA to przedpokój a RYCZKA to taboret.Pozdrawiam.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
SROGOŚĆ też wiem o co chodzi.
Lila . nie znam rzeczywiście słowa "antrejka" jednak domyślam się , że to wejściówka . Zgadza się, czy się mylę?
lila> czy czytające też się liczą?
Lila . ryczkę znałem - tak mówiła moja babcia, antrejka z brzmienia kojarzyła się z "entree" po francusku "wejść" - czyli przedpokój, albo wejściówka do tego pasuje.Przy okazji poznańskich żartów, wiesz kto to był"szkieł"?
Pytałaś się czy jesteście same wśród chłopów.
NA lotto.pl niestety znowu mają problem techniczny z oglądaniem losowania.
Na 2200 zestaw killer :)
Lotto:
7,13,19,25,45,48
9,14,21,26,37,45
Mini Lotto:
3,17,22,29,31
6,14,23,32,37
1,17,23,29,32
3,17,21,32,28
MM:
2,14,17,32,77
2,7,10,14,27,50,55,63,74,77
Lotto:
7,13,19,25,45,48
9,14,21,26,37,45
Mini Lotto:
3,17,22,29,31
6,14,23,32,37
1,17,23,29,32
3,17,21,32,28
MM:
2,14,17,32,77
2,7,10,14,27,50,55,63,74,77
BABCIU ZOSIU-oczywiście,że czytające też się liczą.Witamy serdecznie w gronie kobiet.
To wrócę do czytania.
wędrowca netowy.Cholera, całą tabelkę, muszę przerobić od nowa.Szóstki nie będzie.Pozdrawiam.
Sam9; zasada jest prosta- liczby które podaję że nie padną "omijaj z daleka". Pozdrawiam.
Tak na dobranoc dla wszystkich romantyków i tych nie romantyków też
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dG9tbXkyOA==/4ZQ3pZQeTWW/Zespol_Acapella-Maly_Kwiatek_www_acapella_c_
dobranoc
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dG9tbXkyOA==/4ZQ3pZQeTWW/Zespol_Acapella-Maly_Kwiatek_www_acapella_c_
dobranoc
lila i madzia77: "bab" to tu jest pewnie więcej niż myślicie... tylko są "przyczajone". Ja sama obserwuję stronkę od jakiś 4-5 lat, a dopiero teraz się udzielam (troszkę..)
wędrowca netowy-oprócz 13 wszystkie inne nie weszły,a co z innymi liczbami?
Kłopoty techniczne...właśnie,po takich wichurach to i tak w miarę to wszystko chodziło,dopiero dziś ok. godz. 17 były problemy,widocznie naprawiali po wczorajszym sztormie...
lila: z tego co się orientuje, to wędrowca podaje własnie zestaw który ma nie wejść.
ja dzisiaj nic nie trafilem w multi klapa a jeszcze przegralem dwa losy o przyjemnej nazwie straszne pieniadze
bromik-zgadza się,podał liczby,które nie padna i trafił w nie,a jest więcej liczb jak 13.Pozdrawiam.
Wędrowca netowy.Dzięki-właśnie je omijam,tylko jak się to stało ,że jedna, nawet liczba nie weszła?Pozdrawiam.
sluchalem sobie w internecie wykladu o przeklenstwie ze czasem rodzice wypowiadaja o swoich dzieciach zle a pozniej te wypowiadane slowa sie spelniaja
Hipcio,Dobry wieczór-ja też nie trafiłam nic specjalnego,udało mi się tylko 1z1 w MM.Pozdrawiam Cię.
Ja ostatnio nie narzekam. 9 października 5/5 w MM dziś 4/6 w Dużym. Pozdrawiam.
Liczby które podaję *że nie zostaną wylosowane* są tylko!!! na jedno losowanie.
Sam9-spróbuj wytypować z 20 liczb 6,które wpadną,ja próbowałam i szanse są niewielkie.Pozdrawiam.
kiedys jak bylem na mszy z egzorcysta to przed kosciolem pelno nowiutkich furek troche mnie to zdziwilo co tych ludzi dreczylo
ale 13 które nie padną znacznie zwiększa szansę na wygraną! można się pokusić na typownie np. 2-ki w totomix z jakąś większą stawką niż 2 zł grając systemem.
smieszne bylo ze ksiadz swiecil wode a ja mialem akurat herbate zamiast wody i taki ksiadz co sie uczy na egzorcyste byl lekko zdenerwowany na mnie
Wędrowca netowy>>> z Twoich liczb na NIE można zrobić kupony do Totomixa....
elwer z tym 5/5 w mm zgoda ale z tym 4/6 to chyba raczej nie bo 4/12 zapomniałeś powiedzieć w DL.czyli teraz LOTTO...
Hipopotan.Co Ty takie ponure programy oglądasz-wejdz
na Forum kliknij na link lili i posłuchaj łagodnej muzyki
szybciej wrócisz do zdrowia i spojrzysz na świat
optymistycznie.Pozdrawiam.
na Forum kliknij na link lili i posłuchaj łagodnej muzyki
szybciej wrócisz do zdrowia i spojrzysz na świat
optymistycznie.Pozdrawiam.
hipopotan, a może spróbuj zmienić nastawienie do siebie i otaczającego Cię świata na bardziej optymistyczne, tak na początek... bo optymistom jest łatwiej w życiu (psychicznie -niezależnie od stanu zdrowia) szczególnie tym "niepoprawnym"... Pozdrawiam!
jak czytalem kiedys o ojcu pio to byla jedna kobieta opetana odprawiali kszieza nad nia egzorcyzmy i nic dopiero jak ojciec pio sie do tego zabral to diabel z niej wyszedl
edi8 niekoniecznie, bo w totomix nie ma obcji na NIE w tototrójce-DL (teraz lotto...
to jest dziwne ze odkad dopadla mnie choroba stracilem laskotki w stopach wszyscy jak pytam sie to maja a moje nerwy nie reaguja
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chcialem sobie kupic rechocaca zabawke ale nigdzie w sklepie nie widze takiego gadzetu cos takiego zeby przez pol godziny sie smialo i mnie rozsmieszalo
Cześć edi8!!!!!!!!!!!!!!!!;)
dziwne ze w multi nie trafiam nawet niewielkich wygranych cos blokuje mi przynosi pecha
Hipcio-większość nie trafia,nie przejmuj się tym zbytnio.Pozdrowienia.
Stań w lekkim rozkroku i dotknij palcem wskazującym lewej
ręki szczytu biodra lewej nogi,to samo zrób prawymi
kończynami jednocześnie.Nie wolno Ci krzyżować kończyn
Napisz mi co czujesz.
ręki szczytu biodra lewej nogi,to samo zrób prawymi
kończynami jednocześnie.Nie wolno Ci krzyżować kończyn
Napisz mi co czujesz.
Hipcio, a może spróbuj gry na zdarzenia np. zakres plusa w totomix łatwiej trafić i kurs wyższy niź na 1 lizcbę...
wiem ze wazne jest pozytywne myslenie np jak izraelici wyslali zwiadowcow na tereny ziemii obiecanej to oni wrocili przestraszeni ze widzieli wielkie miasta olbrzymich wojownikow jedynie dwoch z nich patrzylo inaczej bo zauwazyli ze co prawda lud jest tam silniejszy ale z nimi jest Bog i da im zwyciestwo i tylko oni weszli chyba do tych ziem mieli inne podejscie tak wiec pozytywne myslenie jest wazne
Oto wygrane Lotto:
szóstka 1 7 548 771.70
piątka 100 4 557.50
czwórka 5836 127.90
trójka 99427 20.00
szóstka 1 7 548 771.70
piątka 100 4 557.50
czwórka 5836 127.90
trójka 99427 20.00
a było tak pięknie...
FORTUNO WRÓĆ (z liczbami świata!) i pewnie nie będę osamotniona w tym haśle...
FORTUNO WRÓĆ (z liczbami świata!) i pewnie nie będę osamotniona w tym haśle...
a mozg zrobil sobie ze mnie jaja bo jak przezstalem dawac parki 65 66 to juz dwa razy poszla a jeszcze dzisiaj te 57 59