Wpisy 70 136 – 70 237
15 października 2009 14:29 → 15 października 2009 21:37, 100 wpisów
Wpisz 70074-tędy 77
smilman22...a tylko tak mogę ..las 4 dziewczyna 35 samolot 3 9 73 nie mam znaczenia park a włosy 39 44 58 ale sam decyduj czy to odpowiedniki.
To skad masz strona cyfry?
smilman22...a tylko tak mogę ..las 4 dziewczyna 35 samolot 3 9 73 nie mam znaczenia park a włosy 39 44 58 ale sam decyduj czy to odpowiedniki.
To skad masz strona cyfry?
smilman22 .. jak będziesz miał a konkret senny obraz to odczytam a naprawde wchodzi ale ..niestety nie za każdym razem i ja też czasowo no niezawsze mam dostęp rano a jeszcze czasem powtórki z tego na wieczór ale jak zawsze łba nie dam!
to ze snu smilmana22 pare oczek wyżej to jego zasługa DOBRE MEDIUM
Tedy77> miejmy nadzieje,ze dzis w nocy sie rowniez cos wysni ;)
Hekate - to też są tylko ludzie i sami muszą czasem pospać , aby i im się coś przyśniło! :)
Hekate ...pies 14 a magazyn no nie mam takiego słowa w senniku a łba nie dam za psa a to co ze smilman22 to nie miałem by z jednego snu tyle weszło i to naciągałem znaczenie a to nie do mm lecz do gier na dany dzień ..no łba nie dam
maxwelka wpisz w google ..sennik wrozki atis..sprawdz samolot z tego tez wchodzi a ja mam obrazkowy
Chat nie działał przez ostatnie 10 minut. Już z powrotem wszystko jest w porządku. Pozdrawiam
Tedy77> dzieki jeszcze raz za cyferki. Swoja droga mam pytanie,dlugo korzystasz z sennika, interpretujac sny na liczby? Sam grasz w ten sposob?
maxwelka... a mój "wykład snów nocnych z dołączeniem liczb na loteryą" taka staroć aż do 99 liczb a wszystko to nic chodzi o TEN TEN SEN!!!!
smilelan22 gram a nie wygrywam musi być sen szkoda zedziś na Twoje nie zagrałem a jeszcze raz to nie zawsze wpada by nie było nieporozumień a może Ty jesteś dobre MEDIUM ... POZDRAWIAM do jutra
Temat snów ciekawił mnie kilka lat temu
wytypowałem nawet 11/13 ale jeśli mielibyśmy
ten temat pociągnąć to zejdzmy z głównej
strony na forum nowy temat '' sny - senniki ''
http://ruletka-profesjonalnysystem.bloog.pl
Wczoraj bylaby trojka (14,18,40), pozniej o 22.00 grajac na jedna liczbe (-34-) znow bym wygrala, a dzis o 14.00 grajac na jedna liczbe (-9-) tez bylby zysk...ah...chyba musze zaczac grac na zywo... Teraz na 22.00 typowalabym liczbe - 15 - Pozdrawiam
Witam.Typy na 22.00
MM
5 34 36
5 68 24 10 57 7 14 55 11 29
7 18 26 38 43 55 72
Pozdrawiam.
MM
5 34 36
5 68 24 10 57 7 14 55 11 29
7 18 26 38 43 55 72
Pozdrawiam.
Madzia77 > taka pieska pogoda!Za szybami toczą się Łzy - a w domu ciepło! Rozchmurz się - niedługo na TVN "Brzydula"
Monsiu - niestety nie oglądam seriali,bo szkoda mi czasu - wolę posiedzieć na czacie,bo czasami wesoło!
Telewizja to tylko odnośnie wiadomości a i to zaczyna męczyć bo ciągle to samo - afery,kto kogo zabił,gdzie podłożono ładunek wybuchowy itp
Wolę nie przyswajać takich wiadomości
pozd
Telewizja to tylko odnośnie wiadomości a i to zaczyna męczyć bo ciągle to samo - afery,kto kogo zabił,gdzie podłożono ładunek wybuchowy itp
Wolę nie przyswajać takich wiadomości
pozd
na 22mm 5,15,51
1,8,80
1,5,15
1,9,23
duzy lotek 21,23,24,27,29,31
MINI LOTEK
1,9,21,23,27
21,23,24,25,27
1,8,80
1,5,15
1,9,23
duzy lotek 21,23,24,27,29,31
MINI LOTEK
1,9,21,23,27
21,23,24,25,27
Witam.smileman22 nie mieszaj nigdy liczb ze snu z jawą
bo z jawy nie wejdą - sprawdziłem.Pozdrawiam.
bo z jawy nie wejdą - sprawdziłem.Pozdrawiam.
asiulka22>>> po tej muzyce , z wątku "lili":
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2698
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2698
sam9-Miło mi to słyszeć.Dodałam dzisiaj kilka nowych kawałków,powinny się spodobać.Pozdrawiam.
Asiulka22.Coś wspaniałego-muzyka połączona z wideoklipami
Wejdż na Forum,tam znajdziesz linki.Pozdrawiam.
Wejdż na Forum,tam znajdziesz linki.Pozdrawiam.
lila>>> czy to chodzi o te kawałki piersi z kurczaka , dodane po obsmażeniu do sałatki? :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Hipopotan.Pytam dlatego o przyczyny urazów Twojego kręgosłupa
bo chce Ci zaproponować taką terapię o,której pisze Edi8 tzn.
samoleczenie.Jak Ci pisałem we wcześniejszych postach
ja też miałem wypadek-groził mi paraliż kończyn.
Chciano mi operować kręgosłup bez żadnej gwarancji na chodzenie.Ordynator neurochirurgii,zaprowadził mnie na oddział(chciał,abym zobaczył jak to wygląda:nowy zespół
młodych lekarzy itd.)jak to zobaczyłem! czmychnąłem i tyle.
bo chce Ci zaproponować taką terapię o,której pisze Edi8 tzn.
samoleczenie.Jak Ci pisałem we wcześniejszych postach
ja też miałem wypadek-groził mi paraliż kończyn.
Chciano mi operować kręgosłup bez żadnej gwarancji na chodzenie.Ordynator neurochirurgii,zaprowadził mnie na oddział(chciał,abym zobaczył jak to wygląda:nowy zespół
młodych lekarzy itd.)jak to zobaczyłem! czmychnąłem i tyle.
Hipcio-sam9 ma rację.Zamiast kłaść się pod nóż,warto wypróbować innej metody.Chyba,że już nic nie pomoże,to wtedy warto zastanowić się nad operacją,przemyśleć wszystkie ZA i PRZECIW.Pozdrawiam.
:)
Do wpisu 70075: Gała
Tak trafił, dokładnie 4 lata temu Kazik T trafił 10/10!!!
Sprawa ta była szeroko opisana i sprawdzona.
Zresztą wtedy padły aż 4 10-tki.
W ciągu tych 4-ch lat kazik T nie wytypował drugiej, a miał bodajże 1 raz 7/10
Pzdr.
Tak trafił, dokładnie 4 lata temu Kazik T trafił 10/10!!!
Sprawa ta była szeroko opisana i sprawdzona.
Zresztą wtedy padły aż 4 10-tki.
W ciągu tych 4-ch lat kazik T nie wytypował drugiej, a miał bodajże 1 raz 7/10
Pzdr.
we Wrocławiu jest dobry lekarz od nastawiania kręgosłupa. Sam w tamtym roku korzystałem.
Hipopotan,cd.Strach,chodzenie w gorsecie,ból niemiłosierny
bez przerwy na środkach przeciwbólowych-masakra
Któregoś dnia, słuchając muzyki,takiej jak poleca lila
rozerwałem gorset,odrzucając go precz zacząłem tańczyć
w rytmie muzyki : spokojnej i kojącej.
Od tej pory ,do poradni chodzę sporadycznie,choć niektórzy
chcą bym się zoperował.Pozdrawiam.
bez przerwy na środkach przeciwbólowych-masakra
Któregoś dnia, słuchając muzyki,takiej jak poleca lila
rozerwałem gorset,odrzucając go precz zacząłem tańczyć
w rytmie muzyki : spokojnej i kojącej.
Od tej pory ,do poradni chodzę sporadycznie,choć niektórzy
chcą bym się zoperował.Pozdrawiam.
szczery - jak by nie było bardzo miłe z Twojej strony-pozdrawiam Cię cieplutko i dziękuję za pamięc
druga młodość haha , niektórzy mówią: łeb siwieje a dupa szaleje...hehe
Szczery-ambitny kawałek dla ambitnych kobiet.Bardzo mi się podobał.Dziękuję.
a TAK POWAŻNIE TO LUBIĘ TEGO WYKONAWCĘ, FAJNIE SIĘ TYPUJE LICZBY PRZY JEGO UTWORACH, OCZYWIŚCIE WARUNEK JEDEN:SŁUCHAWKI NA USZY.
szczery - ale to było bardzo sentymentalne i działające na wyobraźnię
TO JEST PIKUŚ, PRZEPRASZAM ,PAN PIKUŚ, polecam pozostałe utwory, to wyobraźnia zacznie wariować...
No proszę szczery się nam znalazł i to z GESTEM się znalazł!!! :))
Uroczo - dziekuję :)
Uroczo - dziekuję :)
szczery - ale tamten utworek jest naprawdę ok - jesteś muszę przyznać prawdziwy dżentelmen,który pamięta o kobietach,a u nas jest to bardzo doceniane
szczery - przy tym utworku przypomniałam sobie czasy zakochania !!
Fajne czasy!
Fajne czasy!
Madzia-czy my i jantar jesteśmy jedynymi kobietami na tej stronie?Gdzie się podziała ich reszta?
lila - zakładam,że inne kobiety zaglądają tu i piszą też,ale one nie są chyba jeszcze uzależnione hihi
MM na 22
9,16,21,79
1,13,31
2,12,15,17 Totomix
Lotto
1,13,16,49 jako 3/4 totomix
9,16,21,79
1,13,31
2,12,15,17 Totomix
Lotto
1,13,16,49 jako 3/4 totomix
Madzia-twierdzisz,że zaszłyśmy już tak daleko,że można porównać to z uzależnieniem?Hahaha
Wiesz lila ja za dwa miesiące to będę tu obchodzić roczek,było tak źle,że po wyjściu ze szpitala -moje pierwsze kroki były do kompa na multipasko,a nie do łóżka,pocieszam się tym iż szybo się czymś fascynuje, a potem szybko zapominam
szczery - słuchając utworku,który nam zaproponowałeś skojarzyłam inny utworek-daruję Ci go:
http://www.youtube.com/watch?v=h5gePfOYmuA
Jaka szkoda,że realność życia zostawia tak mało miejsca na sentyment
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=h5gePfOYmuA
Jaka szkoda,że realność życia zostawia tak mało miejsca na sentyment
pozd
Z opisów wynika że Madzia77 i szczery to księżycowi romantycy. Jesteście jak Marek i Ula - romantyczni! Madzia77 już z imienia jest Ulą po konsultacji z Pshemkiem. Ale chyba też w realu. To czemu śmiejesz się z bzdurkowatego filmu? Czasem odskok w nierealne zdarzenia i fantazje może być całkiem sympatyczny mimo świadomości że to utopia.
Jeśli do tego dołączysz romantyczną muzykę - to można odpłynąć na krótko~!
Madzia77 > wyniki losowania gier i Ciebie i szczerego i Lilki pewnie ściągną Was do realu!!!!
edi8-potem napiszę do Pasko,żeby usunął te bzdury z mojego wątku,żaden problem,mam nadzieję.Wszystkie bzdury dotyczące jego wpisu.
WKURZYŁAM SIĘ-jak chcecie wdawać się w jakięś beznadziejne pyskówki,które nie koniecznie mnie dotyczą,to bardzo proszę NIE NA MOJEJ STRONIE.To robi się naprawdę powoli nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lila -ten osobnik wcześniej już dawał tego typu występy !
Pasko powinien zablokować i juz
Pasko powinien zablokować i juz
Lotto -te liczby dzisiaj nie będą wylosowane; 01, 05, 08, 12, 13, 16, 19, 29, 33, 34, 36, 40, 44 i 47.
Witam:)
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Czy można się dowiedziec o czym był ten kawał końa co walii?
Do mnie "przepis na zupkę z psa"
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
ale kawał to to nie był-raczej fantazje chorej osoby
pozd
Slavo-poprostu brak słów,jesteśmy wszyscy szczególnym przypadkiem istot zamieszkujących tą planetę,ale ten cały Koń-walia,został chyba pominięty przez ewolucję.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Z psami,to coś wczoraj słyszałem.Uniewinnili faceta co smalec robił.Pewnie z jego rodziny;/
TOTO.Nie mogę znależć nigdzie Twoich typowań-jak typujesz:MM,
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
Lotto,Mini Lotto.Pozdrawiam.
A działa wam google? Czy coś takiego macie?
http://www.google.pl/sorry/?continue=http://www.google.pl/search%3Fhl%3Dpl%26source%3Dhp%26q%3Dzapodaj%26btnG%3DSzukaj%2Bw%2BGoogle%26lr%3D%26aq%3Df%26oq%3Dzapodaj%26fp%3Dd18374ae4105a7fd