Wpisy 70 018 – 70 120
14 października 2009 22:53 → 15 października 2009 13:16, 100 wpisów
Polecam wątek na forum:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2703
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2703
Witaj "Josef" - może daj ludziom , którzy jeszcze nic nie wiedzą , spokojnie zasnąć :) bo taki news może podnieść ciśnienie!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
No proszę Cię....
Ja jestem ....zły to czemu inni nie mogą też być?
Typowo polskie podejście nie? :)
Ja jestem ....zły to czemu inni nie mogą też być?
Typowo polskie podejście nie? :)
edi8
Co się dzieje ciekawego;)?
Co się dzieje ciekawego;)?
Pasko, jeśli chodzi o wyzerowanie typowań to ja to zauważyłam koło 15-tej, a baner bwin mnie osobiście przekierowuje na wersję anglojęzyczną. Pozdrawiam!
Madoff to jedyny człowiek,który doprowadził do rewolucji na rynku nieruchomości.Spowodował iż ceny domów w priorytetowych dzielnicach USA są porównywalne do tych obowiązujących w większych miastach Polski.
ziuta1981krk>>> wrócił na forum "grubas67" - zajrzyj do jego wątku , bo to chyba on Cię zainspirował kiedyś do gry na pozycje...
przed chwilą usłyszałem w radiowej "Trójce" info, że dotychczas żadna stacja tv nie podpisała umowy z TS na prowadzenie studia Lotto; TS może mieć problem...
hipopotan>>> pamiętam , że jakiś czas temu pisałeś tu na swoich problemach zdrowotnych , więc zajrzyj na forum:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2636&last=1
bo trochę na temat zdrowia dziś pisałem...
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2636&last=1
bo trochę na temat zdrowia dziś pisałem...
Pzdr.
edi8
Wiecie co...zrobiłem dla gościa kombinacje z chybił w MM,ostatnio trafił 60zł,a dziś chociaż się zwróciło,z 1 ósemki i 1 dziesiątki...nie wiem co miał na chybił,może też coś weszło,mały włos by nie było 140zł...może i cośz tego wyjdzie ,zobaczymy.
Hipopotan.Witam Cię,miałem tylko 3/6 w MM,puściłem jeden
zakład na chybił trafił.Miałem brak dostępu do internetu
Teraz siedzę przed kompem i robię 180 parek w MM
Lotto już mam zrobione.Pozdrawiam.
zakład na chybił trafił.Miałem brak dostępu do internetu
Teraz siedzę przed kompem i robię 180 parek w MM
Lotto już mam zrobione.Pozdrawiam.
pamietam ze byl kiedys jeden dzien na multipasko ze nie dalo sie wejsc bo bylo przeciazenie a ostatnio jak wchodze na strone lotto to jakas dlugo lapie strone
hipopotan>>> a czy nie możesz po prostu skopiować i wkleić do paska adresu ten podany Ci poprzednio link - bo on chodzi DOSKONALE...
Ale na wszelki wypadek podaję Ci tytuł tego wątku na forum:
"Lotto , a nie lotto.." a jako ostatni jest tam mój wpis z godziny 18.25.
Pzdr.
edi8
Ale na wszelki wypadek podaję Ci tytuł tego wątku na forum:
"Lotto , a nie lotto.." a jako ostatni jest tam mój wpis z godziny 18.25.
Pzdr.
edi8
a widze ze na razie w duzym niewiele wzrosly wygrane za 4 czy 5 skreslen a za trojke robia w balona bo nie wzroslo o 50 procent
przeczytalem ale co to ma wspolnego z moim kregoslupem w bioenergoterapeutow za bardzo nie wierze a sa hipnoterzy co zahipnotyzyja i niby cos nie boli a choroba postepuje
moge sie zalozyc ze zaden bioenergoterapeuta nie jest w stanie przywrocic wzroku ani sluchu ani podniesc sparalizowanej osoby
jezeli chodzio szachy to komputer zna wszystkie mozliwosci tak ze nie da sie wygrac moze gdyby gral mistrz szachowy moglby
Edi8
Jesteś jeszcze!!!!!!!!!!!!
Jesteś jeszcze!!!!!!!!!!!!
hipopotan>>> Jeżeli z tego co Ci podesłałem do przeczytania , wyczytałeś jedynie o bioenergoterapeutach - to chyba nie zapoznałeś się jednak z całością , bo chciałem zwrócić Twoją uwagę na metodę samoleczenia B.S.M.
Nigdy nie napisałeś nic innego o swoim zdrowiu niż to , że masz bóle kręgosłupa a ja jasnowidzem nie jestem - a zatem odniosłem się do tego opisywanego przez Ciebie przewlekłego bólu , który sam w sobie jest jednostką chorobową.
A w/w jednostkę chorobową zwaną bólem przewlekłym , daje się opanować ( lub znacznie złagodzić jej negatywne skutki na codzienne życie pacjenta ) poprzez zastosowanie metody samoleczenia B.S.M. czyli bioemanacyjnego sprzężenia z mózgiem , którą jeśli zechcesz możesz sam stosować - bez żadnego udziału bioenergoterapeuty.
Zatem nie rozumiem zupełnie co mi odpisałeś - bo nie jest to ani grzeczne ani nawet na sugerowany Ci do lektury temat!
Pzdr.
edi8
Nigdy nie napisałeś nic innego o swoim zdrowiu niż to , że masz bóle kręgosłupa a ja jasnowidzem nie jestem - a zatem odniosłem się do tego opisywanego przez Ciebie przewlekłego bólu , który sam w sobie jest jednostką chorobową.
A w/w jednostkę chorobową zwaną bólem przewlekłym , daje się opanować ( lub znacznie złagodzić jej negatywne skutki na codzienne życie pacjenta ) poprzez zastosowanie metody samoleczenia B.S.M. czyli bioemanacyjnego sprzężenia z mózgiem , którą jeśli zechcesz możesz sam stosować - bez żadnego udziału bioenergoterapeuty.
Zatem nie rozumiem zupełnie co mi odpisałeś - bo nie jest to ani grzeczne ani nawet na sugerowany Ci do lektury temat!
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich śpiochów :)
wczoraj po losowanku nawet spoko 3/3 - 37,47,53
7,27,34,53 i tu niestety zabraklo liczby 27
i jeszcze coś dla "obrabiaczy' snów jeśli można
>>>pracuję w gabinecie dentystycznym jako asystentka w sumie dwóch stomatologów (pani i pana). Gabinet jest zrobiony z mieszkania(duzego) można biegać w koło całego mieszkania i jest straszny bałagan w pomieszczeniu przypominającym kuchnie (na zapleczu), w zlewozmywaku leży mnóstwo brudnych naczyń czekających na umycie .:)>>
wczoraj po losowanku nawet spoko 3/3 - 37,47,53
7,27,34,53 i tu niestety zabraklo liczby 27
i jeszcze coś dla "obrabiaczy' snów jeśli można
>>>pracuję w gabinecie dentystycznym jako asystentka w sumie dwóch stomatologów (pani i pana). Gabinet jest zrobiony z mieszkania(duzego) można biegać w koło całego mieszkania i jest straszny bałagan w pomieszczeniu przypominającym kuchnie (na zapleczu), w zlewozmywaku leży mnóstwo brudnych naczyń czekających na umycie .:)>>
jantar>>> tu się nie ma co zastanawiać - te naczynia muszą zostać umyte , bo to w końcu gabinet lekarski :)
No wiesz edi8 jeszcze gdyby ten doktorek mi "pomógł" w tym myciu naczyń oczywiście, to może bym się skusiła.... :)
jantar>>> sądzę , że ten doktorek to najchętniej by Ci "pomógł" dojść.... do kuchni oczywiście :)
Witam wszystkich
hipopotan - zrozumiałam,że masz uszkodzony kręgosłup nie napisałeś jednak co dokładnie masz i skąd te bóle.
Pisałam Ci kiedyś,że ja też mam uszkodzony kręgosłup ( wysunięty dysk L5-S1)wiem co to znaczy ból kręgosłupa, u nas nie ma co prawda energoterapeutów,ale mam super lekarza i masażystę,który masażami rozciąga kręgi i robi miejsce aby stworzyć możliwość wpadnięcia dysku na swoje miejsce.
W chwili obecnej nie odczuwam,żadnych dolegliwości :
pytam Cię i piszę bo łudzę się iż Tobie można też w jakiś sposób pomóc bo życie w bólu czy z bólem zapewne jest przykre -nie masz jeszcze gg-więc jeżeli możesz napisz tu na forum,nie sądzę,aby ktoś miał coś przeciwko temu,napisz też czy istnieje możliwość jakiejś operacji,która ulżyła by Twoim cierpieniom-medycyna w dzisiejszych czasach jest naprawdę na wysokim poziomie,wyczytałam też że istnieją jednostki w Polsce,które fachowo zajmują się niwelowaniem bólu
pozdrawiam
hipopotan - zrozumiałam,że masz uszkodzony kręgosłup nie napisałeś jednak co dokładnie masz i skąd te bóle.
Pisałam Ci kiedyś,że ja też mam uszkodzony kręgosłup ( wysunięty dysk L5-S1)wiem co to znaczy ból kręgosłupa, u nas nie ma co prawda energoterapeutów,ale mam super lekarza i masażystę,który masażami rozciąga kręgi i robi miejsce aby stworzyć możliwość wpadnięcia dysku na swoje miejsce.
W chwili obecnej nie odczuwam,żadnych dolegliwości :
pytam Cię i piszę bo łudzę się iż Tobie można też w jakiś sposób pomóc bo życie w bólu czy z bólem zapewne jest przykre -nie masz jeszcze gg-więc jeżeli możesz napisz tu na forum,nie sądzę,aby ktoś miał coś przeciwko temu,napisz też czy istnieje możliwość jakiejś operacji,która ulżyła by Twoim cierpieniom-medycyna w dzisiejszych czasach jest naprawdę na wysokim poziomie,wyczytałam też że istnieją jednostki w Polsce,które fachowo zajmują się niwelowaniem bólu
pozdrawiam
I wszystko jasne
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7147549,Totalizator_przesadzil_z_cena___nikt_nie_chce_Lotto.html?skad=rss
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7147549,Totalizator_przesadzil_z_cena___nikt_nie_chce_Lotto.html?skad=rss
boczas>>> nie mylmy ofertowej propozycji Totalizatora Sportowego , czyli ceny jaką chcą płacić telewizji za emitowanie losowań - z nową ceną zakładów...
Losowania numerków zejdą do " podziemia " podawane będą wyniki w radiu -hehe to ci dopiero "numerek" !
Kolejny dowód na łapczywość Totalizatory, Drożeją zakłady, chce nie wiadomo jakich sum za transmisje.
Ja od wprowadzenia LOTTO nie gram już tyle co w Dużego Lotka.
Teraz na każde losowanie 1 zakład.
Ja od wprowadzenia LOTTO nie gram już tyle co w Dużego Lotka.
Teraz na każde losowanie 1 zakład.
madzia77>>> tak , bo zaczynam się do Ciebie dobierać :) i częściowo degustować - mając nadzieję ,że po WSZYSTKIM nie będę zdegustowany!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8
Mam nadzieje że dobrze to zinterpretowałeś to co napisałem:)Pozdr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że dobrze to zinterpretowałeś to co napisałem:)Pozdr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jantar ...kuchnia 45 58 tyle mam ale to nie pewny obraz kuchni no cos jak kuchnia a ...
sen:
"sloneczny dzien, w parku spotykam znajoma (wysoka,opalona,czarne,dlugie wlosy),z ktora pozniej jezdze na rowerze...wczesniej natomiast,patrzac w niebo, widze spadajacy samolot"
prosba o zinterpretowanie.
Z gory, wielkie dzieki!
"sloneczny dzien, w parku spotykam znajoma (wysoka,opalona,czarne,dlugie wlosy),z ktora pozniej jezdze na rowerze...wczesniej natomiast,patrzac w niebo, widze spadajacy samolot"
prosba o zinterpretowanie.
Z gory, wielkie dzieki!
edi8
zobacz na pocztę;)!!!!!!!!!!!
zobacz na pocztę;)!!!!!!!!!!!
hay
być może od nowego roku losowania TS
będą odbywać się na antenie
T V T R W A M z torunia
przed i po losowaniu obowiązkowo paciorek
pozdro i wysokich dzisiejszych wygranych ??????
????????????????????????????????????????????????
być może od nowego roku losowania TS
będą odbywać się na antenie
T V T R W A M z torunia
przed i po losowaniu obowiązkowo paciorek
pozdro i wysokich dzisiejszych wygranych ??????
????????????????????????????????????????????????
Myślę, że będą losowania w internecie i ew. na antenie radiowej - taniej.
Też myślę, że ksiądz dyrektor z chęcią udostępni kilka minut na swojej antenie radiowej. Pozdrawiam
PASKO , ale znając markę i cenę jego samochodu , niezbędnego do pełnienia posługi w ramach głoszenia konieczności życia w ubóstwie - nie zrobi tego ZA BÓG ZAPŁAĆ...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
sam9 > nie odpisywałeś w nocy więc poszedłem spać.Przedwczoraj po losowaniu podałem Ci moje liczby, ale się nie odezwałeś! Teraz wiem że z powodu pogody.Na dziś już wysłałem swoje zakłady jutro pewnie też wyślę jeden MM. Duży lotek mam wysłany do 27 pażdziernika. Szybko mogę wysłać, bo kolekturę mam po drugiej stronie ulicy.
Dziś mija 4 rocznica jak viltom "upolował" 10/10, a że historia lubi się powtarzać dziś skreślam liczby które wpadły 4 lata temu:
53,78,48,58,21,40,80,37,77,60
15.10.2005 padło 4x10/10 mam nadzieję, że przy tym układzie będzie 1000x tyle
WYSOKICH WYGRANYCH!!!
53,78,48,58,21,40,80,37,77,60
15.10.2005 padło 4x10/10 mam nadzieję, że przy tym układzie będzie 1000x tyle
WYSOKICH WYGRANYCH!!!
smilman22...a tylko tak mogę ..las 4 dziewczyna 35 samolot 3 9 73 nie mam znaczenia park a włosy 39 44 58 ale sam decyduj czy to odpowiedniki
Kiedyś czytałem,że transmisje lotto mają być prowadzone w telewizji polskiej.
Witam wszystkich...Dziś na dwa losowania proponowałbym taką dziesiatke:4,7,13,21,32,36,57,58,60,77 może coś z tego wejdzie...Życzę powodzenia wszystkim grającym...
Patrz magic a ja mam kogoś,to o kuleczkach możemy pogadac o piłce też... i za młoda jesteś dla mnie:-)
edi8 - mnie też nadzieja trzyma przy życiu ( i nie jest nią wygrana w TS)
pozd
pozd
Gała>>> wizerunek kolegi "magica" ( a więc nie dziewczyny! ) możesz zobaczyć tu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2201
bo tam pod nickiem "Rafał" założył jeden ze swoich wątków...
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2201
bo tam pod nickiem "Rafał" założył jeden ze swoich wątków...
Pzdr.
edi8
edi8 dzięki,a magica tylko wypada przeprosić MAGIC PRZEPRASZAM. Josef a skąd ci to do głowy wpadło?
Po sposobie w jaki pisze wydawało mi się że nie może być Polakiem ale skoro Edi twierdzi że to Rafał to znaczy że się pomyliłem.
Dziwne.
Dziwne.
magic - Josef ma już to do siebie,że pierw napisze a potem pomyśli-coś wiem na ten temat!
Madzia: "coś wiem" ---- nie pochlebiaj sobie.Co to znaczy "pierw",jakiś skrót myślowy?
Rafał jeśli to Ty jesteś "magic" to się nieźle zamaskowałeś.
Rafał jeśli to Ty jesteś "magic" to się nieźle zamaskowałeś.
To ile będzie tej kumulacji na dzisiaj? OPA jakieś dane z centrum dowodzenia?
Ps. Rafał to nie jest magic. Proszę magica, aby wyhamował trochę z wpisami. Pozdrawiam
Ps. Rafał to nie jest magic. Proszę magica, aby wyhamował trochę z wpisami. Pozdrawiam
Pasko,dzięki za wyjaśnienie.
Czyli moje wnioski nie były bezpodstawne.
Czyli moje wnioski nie były bezpodstawne.
Josef - poczytaj sobie wpis 67993 i z stąd właśnie wnioskuję,że pierw piszesz a potem myślisz-bez urazy
pozd
pozd
hej.ostatnio jestem nie na czasie troche.Moze mi ktoś powiedziec co oznacza ta cyfra przy -aktywnosc- ?(tam gdzie są dane gg,email itd)pozdrawiam
mm na 14:
32,46,41
32,46,67
32,62,41
32,62,67
34,46,41
34,46,67
34,62,41
34,62,67
32,46,41
32,46,67
32,62,41
32,62,67
34,46,41
34,46,67
34,62,41
34,62,67
eeelllaaa to jest ilośc postów-tzn tyle ile zrobiłaś wpisów na tym czacie-bo wpisy z forum są liczone osobno