Wpisy 69 947 – 70 046
14 października 2009 19:38 → 15 października 2009 00:42, 100 wpisów
kogucik19 - zaciekawiłeś mnie to może w innej stronce mi napiszesz o co chodzi?
Nie lubię czegoś nie rozumieć?
Nie lubię czegoś nie rozumieć?
c.d.
Dodam , że w tym w/w wątku , najkrótszą przerwę* ma koleżanka "madziaryna1" , która dziś o 14.00 wytypowała prawidłowo 4/4.
* bez podtekstów - chodzi o najkrótszą przerwę pomiędzy kolejnymi trafieniami 4/4 ...
Dodam , że w tym w/w wątku , najkrótszą przerwę* ma koleżanka "madziaryna1" , która dziś o 14.00 wytypowała prawidłowo 4/4.
* bez podtekstów - chodzi o najkrótszą przerwę pomiędzy kolejnymi trafieniami 4/4 ...
edi8: a jak wchodzisz bez banera po prostu na bwin.com to gdzie Cię kieruje?
Oto moja propozycja w wyborach MISS FORUM:
http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!
lila - skoro ta osoba zamieściła taką fotkę to jest ona-lub identyfikuje się w ten sposób!!
Co jedno i drugie jest straszne
Co jedno i drugie jest straszne
Haha z taką grą to możemy sobie...
A ja tymczasem zbieram się pokopać piłkę ze znajomymi na hali. Idzie nam lepiej niż naszym ;D
A ja tymczasem zbieram się pokopać piłkę ze znajomymi na hali. Idzie nam lepiej niż naszym ;D
jak nagralem gadu gadu to komputer zaczal wariowac moze to byly wirusy ale nie wiem jeszcze nie spytalem sie o te gadu gadu chyba dzieci z podstawowki poradzily by sobie z tym lepiej troche to wstyd ale obolaly sie zmeczylem i zastosowalem polityke strusia ktory chowa glowe w piasek
Hipcio-Witaj,martwiłyśmy się trochę o Ciebie.Nie martw się z gadu gadu też damy sobie radę.Pozdrawiam.
hipopotan - gdzieś Ty był,a my wszyscy zamartwialiśmy się o Ciebie
Witaj w naszym szanownym gronie?
Co tam u Ciebie?
Witaj w naszym szanownym gronie?
Co tam u Ciebie?
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji-POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
czesc czasu obolaly lezalem w lozku albo czytalem kasiazki o uzdrowieniach troche w internecie protestantow zobaczyc jak oni glosza ewangelie
hipopotan - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę czytając Cię całego i zdrowego-tyle pytań mam do Ciebie -szkoda że te gg nie wypaliło.
Hipcio-mi się wydaje,że masz te GG bo sloneczko istnieje,jest tylko nie dostępne.
jak sw franciszek z asyzu sie nawrocil to byl wypelniony radoscia bo ewangelia to dobra nowina i ze Jezus pokonal smierc dlatego jestesmy uwolnieni i dlatego ze Jezus jest zywy ciagle moze dzialac i uzdrawiac
ogladalem tez pare razy film na internecie o ojcu Pio ktory pomogl wielu chorym i wybudowal dom ulgi w cierpieniu wielki nowoczesny szpital
na razie nie mam szczescia do gry w multi wszystko przegrywam a w duzego po podwyzsce jeszcze nie gralem
lila>>> z Twojego wpisu zrozumiałem , że zamieściłaś swoją fotkę na http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
i dlatego po obejrzenie Twojego konterfektu zgłosiłem Cię do konkursu Miss Forum.
Więc teraz ja proszę o wyjaśnienie: czyżbyś to nie Ty zamieściła w swoim profilu to zdjęcie , a ponadto nie bardzo rozumiem to co "madzia77" o tym ( chyba Twoim ) zdjęciu napisała:
"lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!" - czy Ty wiesz o co jej chodziło???
Pzdr.
edi8
i dlatego po obejrzenie Twojego konterfektu zgłosiłem Cię do konkursu Miss Forum.
Więc teraz ja proszę o wyjaśnienie: czyżbyś to nie Ty zamieściła w swoim profilu to zdjęcie , a ponadto nie bardzo rozumiem to co "madzia77" o tym ( chyba Twoim ) zdjęciu napisała:
"lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!" - czy Ty wiesz o co jej chodziło???
Pzdr.
edi8
edi8 - nie o fotkę lily a po za tym zawsze wszystko musisz wiedzieć?
byli ludzie ktorzy probowali tak jak ojciec pio w jego nasladowaniu zapominajac ze on otrzymal nadzwyczajne dary od Boga i dlatego prawie wogle nie spal i nie jadl a ci ktorzy mysleli ze to zrobia wpadli w choroby i czesc jak pisze w ksiazce znalazla sie w zakladzie dla oblakanych
edi8-to nie był komentarz Madzi do mojego zdjęcia,chodziło o zupełnie coś innego.Takie tam nasze babskie sekrety.To akurat moje zdjęcie z albumu rodzinnego.Pozdrawiam.
mysle ze po podwyzce duzego lotka czesc ludzi przestala grac i beda musieli sobie wyrownac straty na multi
Witam po awarii interu.Typuję w MM:1,37,73,53,17,62,26,70,2,38
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
duzy lotek wzrosl za zaklad o 50procent a za trojke placa tylko chyba 20zl a powinni 24
a szachach mam ciagle pecha bo komputer zna wszystkie kombinacje i ciagle mnie ogrywa
Hipcio-to jedno wielkie oszustwo.Wszystko się zmieniło tylko prowadzący ci sami.
Hipcio-polecam grę w Bilard,często grałam z komputerem i przeważnie wygrywam.
Dlatego hipopotanie zrób to co ja i przestań grać w tę oszukańczą grę zwaną teraz Lotto.
madzia77 .. co tak wcześnie, ktoś na Ciebie czeka? Zyczę miłych figli!!!!
ender - czysta dedukcja
-prawdopodobieństwo wygrania głównej
-firma TS jako uczciwa firma?
rachunek jest prosty
-prawdopodobieństwo wygrania głównej
-firma TS jako uczciwa firma?
rachunek jest prosty
Monsiu - nudy a rano trzeba wstać
a dzisiaj niestety nie czeka nikt na mnie ( naturalnie prócz poduszki )
a dzisiaj niestety nie czeka nikt na mnie ( naturalnie prócz poduszki )
TOTO-kto,komu i gdzie krzyknął?
Jaki jest wynik?Podejrzewam że wtopa.
Jaki jest wynik?Podejrzewam że wtopa.
madzia77 . skoro piszesz że nudy to nic nie wygrałaś - ale ja też nie. Chociaż jestem wściekły - dobrej nocy wszystkim - jutro będzie lepszy dzień.
Monsiu-Lila nie śpi,Lila czeka,aż się ludziska rozruszają i będzie wesoło.Pozdrawiam.
wczoraj myślałem że jestem na targu rolnym. Do tego sam9 gdzieś się zapodział- a podałem mu liczby do komentarza. Sam9 - jesteś? Pewnie Częstochowę zawiało mimo że taka święta!
Monsiu-ja już byłam w stanie kupić tę jedną jałówkę od Madoffa,żeby tylko dał sobie w końcu spokój.
W tym temacie proponuję umiarkowaną ostrożność bo za chwilę,może się pojawić ów wywołany.
W tym temacie proponuję umiarkowaną ostrożność bo za chwilę,może się pojawić ów wywołany.
Bernard Madoff zeszedł na psy! najpierw wstrząsnął posadami finansowymi świata ( przez niego ten kryzys!) a teraz w Polsce sprzedaje potajemnie przez Totka swoje krowy i cielaki. Gdzie on w tej Ameryce trzymał to towarzystwo!!!???
Chyba ktoś dziabnął 10/10 bo bardzo długo liczą. Wie ktoś coś z kolektorów?
Polecam wątek na forum:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2703
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2703
Witaj "Josef" - może daj ludziom , którzy jeszcze nic nie wiedzą , spokojnie zasnąć :) bo taki news może podnieść ciśnienie!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
No proszę Cię....
Ja jestem ....zły to czemu inni nie mogą też być?
Typowo polskie podejście nie? :)
Ja jestem ....zły to czemu inni nie mogą też być?
Typowo polskie podejście nie? :)
edi8
Co się dzieje ciekawego;)?
Co się dzieje ciekawego;)?
Pasko, jeśli chodzi o wyzerowanie typowań to ja to zauważyłam koło 15-tej, a baner bwin mnie osobiście przekierowuje na wersję anglojęzyczną. Pozdrawiam!
Madoff to jedyny człowiek,który doprowadził do rewolucji na rynku nieruchomości.Spowodował iż ceny domów w priorytetowych dzielnicach USA są porównywalne do tych obowiązujących w większych miastach Polski.
ziuta1981krk>>> wrócił na forum "grubas67" - zajrzyj do jego wątku , bo to chyba on Cię zainspirował kiedyś do gry na pozycje...
przed chwilą usłyszałem w radiowej "Trójce" info, że dotychczas żadna stacja tv nie podpisała umowy z TS na prowadzenie studia Lotto; TS może mieć problem...
hipopotan>>> pamiętam , że jakiś czas temu pisałeś tu na swoich problemach zdrowotnych , więc zajrzyj na forum:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2636&last=1
bo trochę na temat zdrowia dziś pisałem...
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2636&last=1
bo trochę na temat zdrowia dziś pisałem...
Pzdr.
edi8
Wiecie co...zrobiłem dla gościa kombinacje z chybił w MM,ostatnio trafił 60zł,a dziś chociaż się zwróciło,z 1 ósemki i 1 dziesiątki...nie wiem co miał na chybił,może też coś weszło,mały włos by nie było 140zł...może i cośz tego wyjdzie ,zobaczymy.
Hipopotan.Witam Cię,miałem tylko 3/6 w MM,puściłem jeden
zakład na chybił trafił.Miałem brak dostępu do internetu
Teraz siedzę przed kompem i robię 180 parek w MM
Lotto już mam zrobione.Pozdrawiam.
zakład na chybił trafił.Miałem brak dostępu do internetu
Teraz siedzę przed kompem i robię 180 parek w MM
Lotto już mam zrobione.Pozdrawiam.
pamietam ze byl kiedys jeden dzien na multipasko ze nie dalo sie wejsc bo bylo przeciazenie a ostatnio jak wchodze na strone lotto to jakas dlugo lapie strone
hipopotan>>> a czy nie możesz po prostu skopiować i wkleić do paska adresu ten podany Ci poprzednio link - bo on chodzi DOSKONALE...
Ale na wszelki wypadek podaję Ci tytuł tego wątku na forum:
"Lotto , a nie lotto.." a jako ostatni jest tam mój wpis z godziny 18.25.
Pzdr.
edi8
Ale na wszelki wypadek podaję Ci tytuł tego wątku na forum:
"Lotto , a nie lotto.." a jako ostatni jest tam mój wpis z godziny 18.25.
Pzdr.
edi8
a widze ze na razie w duzym niewiele wzrosly wygrane za 4 czy 5 skreslen a za trojke robia w balona bo nie wzroslo o 50 procent
przeczytalem ale co to ma wspolnego z moim kregoslupem w bioenergoterapeutow za bardzo nie wierze a sa hipnoterzy co zahipnotyzyja i niby cos nie boli a choroba postepuje
moge sie zalozyc ze zaden bioenergoterapeuta nie jest w stanie przywrocic wzroku ani sluchu ani podniesc sparalizowanej osoby
jezeli chodzio szachy to komputer zna wszystkie mozliwosci tak ze nie da sie wygrac moze gdyby gral mistrz szachowy moglby