Wpisy 68 503 – 68 623
7 października 2009 23:08 → 8 października 2009 10:18, 100 wpisów
kogucik-poproszę edi8 może mi udzieli info odnośnie Twojego zapytania -zobaczymy
Madzia zle nie bylo :)Zobacz 51,65,78 .Można było tak zagrac tez 51,65 odwrotnie daje nam 56 no i 70 i 80 daje mam 78 :)Pozdrawiam Jutro nowe wyzwania
Tylko-jeżeli możesz to powiedz mi czego dotyczyło Twoje zapytanie?
13max33-może następnym razem uda się wytypować "odpowiednie kulki"
Bardzo podoba mi się solidarność kibiców piłkarskich ogłosili oni iż nie będą na najważniejszym spotkaniu tym samym chcą pozbawić kretynów z zarządu wpływów gdyż w piłce nożnej dzieje się coraz gorzej wręcz tragicznie a "ONI" włącznie z Grzesiem Lato wypłacili sobie potężne premie za SUPER OSIĄGNIĘCIA. Nawiązuję do tego ze skoro POLSAT na sam koniec kadencji zrobił się tak pazerny że chce 3 zeta za zakład DL to olejmy tych cwaniaczków już tak jawnie kradną że szykuje nam się kolejna kumulacja, chcą jeszcze przez te 3 miechy nakroić ile tylko można.Pozdrawiam wszystkich na forum.
OPA żeby wygrać trzeba grać. Ja będę grał w TSN tylko przy kumulacjach.
Pasko, pamiętamy! Później już będzie tylko drożej i rzadziej...
Pasko, pamiętamy! Później już będzie tylko drożej i rzadziej...
Dzieki Pasko. A propo strony: JEST SUPEROWA!, zaluje tylko ze wczesniej o niej nie wiedzialem! Pozdrawiam
MADZIA77 bardzo cie prosze abyś nie korzystała dla mnie z wiedzy wymienionego człowieka.A pytanie moje zawarłem we wpisie 68449.Pozdrawiam
Madzia na jutro na 22 zagramy na 14 sie nie wyrobie to przyszykuj odpowiedni zestaw kulek .Dobranoc :)
rychu>>>> a co ma wspólnego nowa cena 3zł za zakład DL , wprowadzona przez Totalizator Sportowy - z telewizją POLSAT ?????
Zwieno-pewnie że strona jest super,brakuje tylko ludzi do dyskusji,czasami.Odwiedzaj ją częściej.Pozdrawiam serdecznie.
Witajcie, pare dni mnie tu nie było. Co u was slychac? ktos wygral jakas fajna kaske? ;-) Mi dobrze idzie gra na jedna liczbe w Totomix, oczywiscie za zwiekszona stawke, narazie spokojnie za 10zł, nie gram na kazde losowanie. W ostatnim tygodniu odkad tak gram trafilam 4 razy po 30zł i jedna trojke...101zł :-) Wczoraj nie udal mi sie pewniak i wtopilam 16zł :/ A teraz widze ze przyszly gorsze losowania i wstrzymuje sie od gry. Zobacze jak bedzie o 14.00 :-)
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
lila-wkurzyłam się -aż cała "drżę" ze złości -normalnie co jeden facet to lepszy -normalnie wysyp etatowych głupoli
edi poprostu niektorzy myla fakty ;p
cala kase z wplywow za zaklady bierze polsat i to teraz on tworzy nowe spiski przeciwko graczom
mogli by ludzie sie deko zastanowic zanim palna glupote
cala kase z wplywow za zaklady bierze polsat i to teraz on tworzy nowe spiski przeciwko graczom
mogli by ludzie sie deko zastanowic zanim palna glupote
Madzia-i nie potrzebnie się denerwujesz.Na pewno są jeszcze normalni faceci na tej stronie.
maks158-ja piszę piórem,długopisem lub na klawiaturze.Nie rozumiem jak można pisać językiem.Spróbuj szans w ;MAM TALENT;
ja od wczoraj typuję na Forum,będę konkurował z najlepszymi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jedna osoba wygrała w Numerku:
I stopień 1 5689983.80
II stopień 0 0.00
III stopień 12 2456.00
IV stopień 281 131.20
V stopień 360 102.40
VI stopień 2706 20.50
VII stopień 6517 10.80
I stopień 1 5689983.80
II stopień 0 0.00
III stopień 12 2456.00
IV stopień 281 131.20
V stopień 360 102.40
VI stopień 2706 20.50
VII stopień 6517 10.80
OPA+wczoraj obiecales,ze powiesz skad jestes.U nas spoko,ale atakuja nas z kazdej strony
maks158, nawet jeśli,
to co kogo (poza wielbicielami potencjalnymi) to interesuje :-)
to co kogo (poza wielbicielami potencjalnymi) to interesuje :-)
No właśnie widzę, zniknął bannerek. Super,gratuluję komuś! Oby na biednego trafiło :)
Nikt nie trafił 4/4 bez Numerka, a jedna osoba trafiła 4/4 i akurat z Numerkiem ! :)
Maks158+wlasnie dla nastolatkow,to co ty tam robiles,po twoim wpisie widze ze masz 158 lat
Padła wygrana w Numerku. 5,7 miliona złotych. Pozdrowienia dla szczęśliwca. Ps. Strona multipasko.pl przyjmuje dotacje na rozwój ;)
Jest jedna wygrana I stopnia w TSN. Z drugiej strony dziwne jest to, że nie ma wygranej II stopnia i akurat ta osoba która trafiła cztery liczby, trafiła też 1 z 36. Przekręty w totolotku to zadatek na kolejną aferę.
maks158+nie Romax,tzlko ROMANX.Gringo idz sie poloz w GRIGSBO i daj dozyc starosci,nam wszystkim.
Janusz, jeśli jutro "cylna" jak to sie godo po naszymu te osiem baniek, anonimowo oczywiście poślę Ci na rozwój dla dobra młodszych pokoleń.
lila - nie ROMANX a romanx:) podobnie nie LILA a lila.. myślę, że różnica jest widoczna
Siadla mi klawiatura,tam gdzie YjestZ Tam gdzie z jest y,wie ktos co moglo sie stac.
MCSl>> "Jest jedna wygrana I stopnia w TSN. Z drugiej strony dziwne jest to, że nie ma wygranej II stopnia i akurat ta osoba która trafiła cztery liczby, trafiła też 1 z 36. Przekręty w totolotku to zadatek na kolejną aferę"
Pewnie masz troche racji.
Powolajmy komisje sledcza.
Pewnie masz troche racji.
Powolajmy komisje sledcza.
na dole na pasku masz ikone klawiatury-zaznacz na język "programisty" i bedzie okej
pasko a czy na tym czacie trzeba za kazdym razem podwac nik i haslo jak sie chce cos napisac?
maks158-a że Ty jesteś tylko "biedaczyną" maksiem to "zawiasów" mieć nie będzie -ty etatowy.....
Pasko-dziękuję Tobie i wszystkim którzy próbowali mi pomuc.Wszystko jest ok.
maks158-może tak spaliłeś się zielskiem,że na oczy już nie widzisz etatowy głupolu
Madzia -jak chcesz do mnie coś napisać PIERW- wyluzuj bo jeszcze raz i będziesz pisać do siebie
maks158 -wiesz a mi tak zleży na pisaniu z Tobą jak psu na "piątej" nodze etatowy głupolu
maks158-jeśli chodzi o zdobywanie kolejnych stopni wtajemniczenia do dziedziny życia,którą powszechnie uważa się za kulturę osobistą,masz jeszcze daleką drogę.Zagadnienie to można porównać do wiosłowania łódką pod prąd-przestaniesz wiosłować i płyniesz spowrotem.Właśnie w twoim przypadku,jesteśmy tego świadkami.
Opa- Wszędzie jest pięknie,jak to ludzie mówią,Swojego nie znacie a cudze chwalicie.
Zostanie - te słowo jest powszechnie używane ,lepiej się zapytaj o sowoje słowa dzisiaj użyte
Ja niestety nie będę się poniżać i używać tego typu zwrotów chociażby dlatego,że szanuję to iz mogę być na Twojej stronce!
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
maks158 -Ty zużyto ściero do mycia podłóg w ubikacjach miejskich cały wieczór Cię ignoruję a taka wywłoka uczepiła się mojej "starej dupy" i żyć nie daje
Jesteś tak głupi,że twoje wypowiedzi mnie nie ruszają -wzbudzają tylko na przemian współczucie i obrzydzenie odklej się od mojej osoby bo tak Cię tu przeoram,że jeszcze długo będziesz miał niesmak na myśl o grach liczbowych ty skretyniała do reszty karykaturo człowieka rozumnego
Jesteś tak głupi,że twoje wypowiedzi mnie nie ruszają -wzbudzają tylko na przemian współczucie i obrzydzenie odklej się od mojej osoby bo tak Cię tu przeoram,że jeszcze długo będziesz miał niesmak na myśl o grach liczbowych ty skretyniała do reszty karykaturo człowieka rozumnego
icemario:
stary gracz przyłącza się do Twojego protestu...
pzdr
stary gracz przyłącza się do Twojego protestu...
pzdr
maks158-Ty marna karykaturo mężczyzny uzmysłów sobie,że artykułami możesz straszyć dzieci na podwórku jak plują na Twój widok podwiń ten swój przy ćpany ogonek i znikaj z stąd,bo Twój stan umysłu nadaje się tylko do leczenia przez naprawdę dobrego lekarza -siedzisz tu na czacie i pierdolisz takie banialuki,że strach ogarnia,że ktoś może być tak umysłowo powyginany na wszystkie strony
lila-to nie jest frędzel to etatowy idiota na tym czacie -pewnie się zgubił w wirtualnym świecie i teraz nie za bardzo wie jak wrócić do rzeczywistości,bo mu w myśleniu przeszkadza,własny przećpany mózg
to lipa, że padła kumulacja w numerku, już chciałem zacząć grać, ale nie zdarzyłem
szczery -dzień dobry-śniło mi się dzisiaj,że siedzę na forum multipasko,bardzo wyczerpująca noc.
Witam wszystkich!Śniła mi się dziś liczba 37 i jeszcze dodam 15,42,64,23,39,78.Może coś z tego będzie.Pa!!!!!!!!!!