Wpisy 678 687 – 678 786
3 stycznia 2012 23:38 → 4 stycznia 2012 09:24, 100 wpisów
Robal
nieśmiałość nie jest wskazana
nieśmiałość nie jest wskazana
hipopotan
a teraz - niedoszacowania i dłuższy czas kumulowania się...
Jednak podobno teraz i tak są na swoim - to prawdopodobnie kwestia vatu i podatków - od wyższej ceny - mają więcej - a co kogo - tam - obchodzi zdanie grających ?
Jednak podobno teraz i tak są na swoim - to prawdopodobnie kwestia vatu i podatków - od wyższej ceny - mają więcej - a co kogo - tam - obchodzi zdanie grających ?
najlepiej jakby była nago! wtedy mogę płacić 5zł za Lotto xD
Losowanie o 23:00 tylko dla dorosłych i jazda!
Przeciez gry sa od 18 lat to losowania tez powinny
Losowanie o 23:00 tylko dla dorosłych i jazda!
Przeciez gry sa od 18 lat to losowania tez powinny
no nie wiem
Majklasz, czy wszystkie
losowania bym chciał oglądać
Majklasz, czy wszystkie
losowania bym chciał oglądać
ja bym chciała losować oczywiście W ubraniu
Majoreczka, to pragnienie się nie liczy
Majklasz, Hipcio
i niektórzy czający się
Majklasz, Hipcio
i niektórzy czający się
73 jest już blisko do 30 niewylosowań,podejrzewam,że jutro jescze ją zablokują:
Robal, pragnienie liczy się w innym temacie you know
torsan > chyba sie nie pomylili, ale tam 4zł to nie majatek hehe xD
przynajmniej czwórki będą grubsze!
przynajmniej czwórki będą grubsze!
torsan
majklasz-ostatnio tez sie pomylili i wpisali 20zl ale potem zmienili na 24
Robal co to znaczy przesunął?
torsan, fotki się nie doczekam?
noooo - jakbym teraz, ale nie ma tej emotki - <puknij się> umieścił, to nie byłoby do Ciebie, tylko by był przesunięty
wygodna sprawa
wygodna sprawa
Mogłaby być chociaż jakaś informacja na stronie Lotto jeśli chodzi o trójkę. A tu nic. Nie wiem dlaczego nie miała przypaść ta trójka po 24 złote graczom do gustu. Nie sądzę, też żeby czwórkowicze się tak oburzali. Po prostu z ich kalkulacji wynikło, że lepiej im się opłaca trójka płatna 20 złotych.
A co MCSI
- Ciebie nie pytali o zdanie ile ma być 3/6 płatne ?
spokojnej
- Ciebie nie pytali o zdanie ile ma być 3/6 płatne ?
spokojnej
chcieli tymi 24 złociszami zwabić klientów. okazało się że nie zwabili a dokładają do biznesu.
zamiast przywrócić Lotto po 2zł to wolą kombinować.
sami wiedzą, że wprowadzenie 3zł za zakład to był błąd, ale oficjalnie się nie przyznają, bo by im korona z głowy spadła
zamiast przywrócić Lotto po 2zł to wolą kombinować.
sami wiedzą, że wprowadzenie 3zł za zakład to był błąd, ale oficjalnie się nie przyznają, bo by im korona z głowy spadła
Robal i to porządny
MCSI
twierdzą, że przeprowadzają badania opinii wśród grających
majoreczka
- inaczej mówiąc to - było pod moim i często tak jest że źle interpretujemy ja tą <palec czoło> umieszczając też nie kierowałbym do Ciebie
twierdzą, że przeprowadzają badania opinii wśród grających
majoreczka
- inaczej mówiąc to - było pod moim i często tak jest że źle interpretujemy ja tą <palec czoło> umieszczając też nie kierowałbym do Ciebie
Robal >> taa, pewnie zapytali woźnej w oddziale i wielce "prowadzili ankiete"
Robal, emotka była skierowana nie do Ciebie a ogólnie
and now
and now
Robal, mój tok myślenia, kojarzenia jest bardzo bardzo bardzo sprawny, działa bez zastrzeżeń.
badania?
Robal 36 o bardzo ciekawe a Ciebie pytali o zdanie? Bo mnie nie... zaraz może nie było mnie w domu a oni jako firma przyjazna ludziom i graczom pukała do drzwi i pytała: jak się Pani/Panu podoba, że trójka jest płatna 24 a nie 20 złotych. I większość odpowiadała: bardzo złe rozwiązanie, wolę mniej dostawać za trójkę. I może jak twierdzili pytali przed podwyżką ceny zakładu? Czy Pan/Pani woli płacić 2 złote za zakład jak dotychczas czy może 3 złote. I większość zapytanych odpowiedziała. Wspaniały pomysł wolę płacić więcej, mam tyle kasy, że nie wiem co z nimi zrobić, a teraz już będę wiedział/a - zapłacę więcej za zakład Lotto. Genialne. Totalizator to firma pełna wspaniałych pomysłów, przyjazna graczom.
torsan
o lipiec, sierpień słoneczko, piasek (gorący)
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0aefd59dea.htm
12 lutego 2011 w Żaganiu padła rekordowa wygrana za âpiątkęâ warta 275 432,30 zł. Wylosowano wówczas liczby: 2, 20, 22, 23 i 40.
maja za malo placone zeby zaktualizowac
ta strona lotto to tez na sztuke... nic im sie nie chce tam pisac i dodawac.....
papa
12 lutego 2011 w Żaganiu padła rekordowa wygrana za âpiątkęâ warta 275 432,30 zł. Wylosowano wówczas liczby: 2, 20, 22, 23 i 40.
maja za malo placone zeby zaktualizowac
ta strona lotto to tez na sztuke... nic im sie nie chce tam pisac i dodawac.....
papa
torsanowi się pewnie marzy, gorący .... na plaży
torsan ja wiem, że ty wiesz
Jakaś paranoja na stronie Lotto. Wprawdzie nic nie wygrałem we wczorajszym losowaniu ale żeby coś takiego robić. Podawać, że za czwórkę 269 złotych a teraz, że 195. I za trójkę jest poprawione, że 24 złote. Może specjalnie tak zrobili, żeby pokazać o ile jest czwórka niższa przez wyższe trójki, żeby mieć pretekst do powrotu do 20 złotych bo to im się bardziej opłaca.
Dzień dobry.Powodzenia życzę wszystkim.
dzień dobry
http://www.youtube.com/watch?v=58gzkb4VJuE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=58gzkb4VJuE&feature=related
W piątek Trzech Króli....piekę ser z makiem na kruchym spodzie...hee
Eryka >>>fajny przepis bo do maku dodaje sie część sera i jabłka i na to następna porcje sera...piekłam go na święta super jest.
spook bedą rodzynki
spook bedą rodzynki