Wpisy 66 535 – 66 634
30 września 2009 13:10 → 30 września 2009 18:56, 100 wpisów
jutro w Totomixie gramy po staremu
Madziaryna1 >>>> możesz jaśniej wytłumaczyć.
"po staremu" oznacza ze zabierają bonusy w kulki?
A jeśli tak to skąd masz takie informacje.
"po staremu" oznacza ze zabierają bonusy w kulki?
A jeśli tak to skąd masz takie informacje.
Madziaryna1 nie bym był tego taki pewien.
Proszę,proszę Pasko.Cenię takich ludzi jak Ty.
Chociaż za niewinnośc jeszcze nie siedziałem:)
W ramach przeprosin.Dziewczyna która będzie w Mam Talent.
Normalnie cudo:)
http://www.youtube.com/watch?v=fUNLbeFLhPA
Teraz będzie się działo z ustawą dotyczącą gier hazardowych. CBA na coś wpadło podczas pisania ustawy więc szopka medialna sie zaczyna.
po staremu tzn.ze dalej mozemy wysylac multi i duzego ktos puscil plotke a reszta ja powtarza
MM na 14 / Totomix
34,43,45,54
23,32,46,64
13,31,36,63
34,43,45,54
23,32,46,64
13,31,36,63
Wyników nie będzie póki co, bo losowanie nie odbyło się zgodnie z planem. Wszystko wskazuje na to, że członkowie totalizatora jeszcze nie doszli do siebie bo wczorajszej imprezie z okazji wiadomej...
Nie mogą się pozbierać po wczorajszym albo dzisiaj wszyscy ruszyli po kasę hehe
Czyżby powtórka z rozrywki sprzed 2ch tygodni???
Bedziepo za antena z komisja czy jka tam maja, albo o 23 podadza...Pasko co z moja sprawa?
i pewnie wyskoczy panienka i powie ze losowanie przebiegnie poza anteną a mnie takie tłumaczenie i opcja nie przekonują to juz wtedy nie te emocje.
No właśnie,podam wyniki jak będą dostępne,pewnie szybko nie podadzą minimum 14.30...zobaczymy.
Zelus. Napisz na jaki chciałbyś zmienić. Może w drodze wyjątku to zrobię...
Teroryści opanowali studio lotto.Oddziały anty postawione w stan pogotowia.
Jeszcze jeden taki numer i kończę z graniem jedynie pobawię się u Multipasko.Oszuści.
hmmm
komunikat TS :"Miło nam poinformaowac Pnstwa ze od dnia 30.09 2009 od godz 14 zmieniamy zasady gry w MM lozujemy liczby od 100 w góre... aci frajerrzy którzy wypełnili stare kupony maja pecha. i teraz zawsze lowoania beda sie odbywac poza anteną. Musimy zobaczyc co nam sie bardziej opłaca" i do tego dziki śmiech Wieleby
to jest kpina z nas grających , już dawno mówiłem że korupcja jest wszędzie w lotto również
Zelus, zamiast "Zelus" to "Wojnecki" z tym , ze ja juz kiedys zrobilem profil "Wojnecki" ale zrezygnowalem z obstawiania na dwoch bo mnie to denerwowalo, takze ten "Wojnecki" co juz jest trza by usunac, zeby nie bylo ich dwoch. Pewnie powiesz abym na nim obstawial ale co z tego jak tam mam slabe statystki i rankingi.
Mogą zwalić na awarię zasilania, bo w Łodzi do takiej doszło...
http://wiadomosci.onet.pl/2052260,11,ogromna_awaria_w_centrum_zdrowia_matki_polki,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/2052260,11,ogromna_awaria_w_centrum_zdrowia_matki_polki,item.html
hehehe kłopoty techniczne mają dobre w dobie internetu i postępie techniki nie mogą wyemitować losowania w necie buahahaha pewnie siedzą i myślą jak tu ułożyć zestawik;-)
Ja chcę wyniki!!! Czy oni częściej mają zamiar robić takie wałki???
kiedy wyniki?
Poprostu jak zwykle lecą sobie z nami w kulki!!!
Dokładnie 2 tygodnie temu tj. 16 września było podobnie. Do tej pory lotto nie udostępniło tamtego losowania (w formie wideo) jak to robi z pozostałymi...
Dokładnie... pamiętam tą sytuację.
A moze jak jest w komunikacie "30 września (środa) losowanie Multi Multi i Twojego Szczęśliwego Numerka w Studio Lotto odbędzie się o godzinie 23.00", to oznacza ze tylko jedno losowanie? tylko tak sformuowali ze niedo konca mozemy to tak zrozumiec.
Wyniki prosto z kolektury o 14.00 w MM:
Plus 28
3,13,22,27,28,29,30,33,39,40,43,52,56,57,58,60,67,70,76,79
Życzę szczęścia
Plus 28
3,13,22,27,28,29,30,33,39,40,43,52,56,57,58,60,67,70,76,79
Życzę szczęścia
No tak, by nie przekroczyć 8 godzin pracy...
no bo losowania nie było wogóle... wybrali sobie 20 liczb naj.....
i juz. co sie beda z frajertami zadawac.
kto im udowodni ze tak było?
i juz. co sie beda z frajertami zadawac.
kto im udowodni ze tak było?
03,13,22,27,28,29,30,33,39,40,43,52,56,57,58,60,67,70,76,79 plus 28
W tych magicznych cyfrach nie trafiłem nic, zupełnie nic. Myślę, że nie tylko ja chcę widzieć przebieg losowania.
ja bym trafila gdybym bardziej przylozyla sie do ulozenia cyfr, jesli chodzi o pierwsza 40ke to czulam: 3,13,28,29,30,33,39. Mysle ze niby ''losowanie'' nie jest zle. chociaz nie moge powiedziec ze sie nie wku...am jak nie bylo losowania na zywo punktualnie o 14.00.
Dziwne, że po takim numerze nic się nie zgadza??? Ja chcę zobaczyć losowanie z 14tej tak samo z 16 września.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szanowni kulkowicze.Jakakolwiek byłaby przyczyna braku losowania o wyznaczonej godzinie to ze strony odpowiedzialnych,powinny popłynac slowa wyjaśnienia oraz przeprosin,i to nie po fakcie tylko własnie o godzinie 14.00. Jest to wyjątkowe lekceważenie graczy,z których jak na razie czerpie lotto niesamowite zyski.Ale tak to jest jak ktos ma na coś monopol i brak jest zdrowej konkurencji.Słowa które sie cisna na usta sa powszechnie uznawane za obraźliwe ,wiec ich nie przytoczę.Nie wiem czy my gracze mamy wogole cos do powiedzenia,bo nawet bojkot gry jest nieskuteczny,i oni doskonale o tym wiedza ze jesteśmy dosc biednym narodem,a oni stwarzają utopie wygranych,i niestety maja w swoich szeregach zatrudnionych roznych znachorów od namawiania do gry,wiec jesteśmy bezsilni.Tam gdzie panstwo nasze trzyma łape na kasie wszystkie chwyty sa dozwolone i bezkarne. Serdecznie pozdrawiam
oliwija -TS ma monopol na gry liczbowe w Polsce a monopol oznacza to że tylko oni jedyni mogą mieć i prowadzić tego typu działalność
Oliwija jak nie wiedziałaś co to jest monopol to już Ci to Madzia wyjaśniła. Pozdrowienia
Wiadomość z 1 programu Polskiego Radia z godz. 15.
"CBA wzięło się /wreszcie!/ za totolotek".
"CBA wzięło się /wreszcie!/ za totolotek".
http://www.tvn24.pl/-1,1621822,0,1,cba-ostrzega-wladze-panstwo-moglo-stracic-500-mln-zl,wiadomosc.html
mowili ogolnie o grach,o jakis podatkach,ktory musieliby placic grajacy to w koncu ile tych podatkow mamy placic?malo im a skad mamy wiedziec ze kasa z tych podatkow pojdzie na sport,znwu jakies przekrety jak to w Polsce normalne.
COś niewiele mówią a to dlatego że dopiero zaczęli kreować kolejny show
Moi mili, pytanie do osób, które znają temat. Chodzi o systemy w DL. Czy systemy faktycznie zwiększają "ryzyko" wygrania? I czy w związku z podwyżką wiadomo ile wzrośnie cena zakładu systemowego?
Lestek,do tej pory za zakład systemowy płaciłeś jak za odpowiadającą mu ilość zakładów prostych.
Po podwyżce nie będzie inaczej i wyliczenie jest proste.
Po podwyżce nie będzie inaczej i wyliczenie jest proste.
co do tych przekrętów;
Według nieoficjalnych informacji, chodziło o wykreślenie z projektu zapisu, że najmniejsze zakłady zostaną obłożone dziesięcioprocentowym podatkiem.
Według nieoficjalnych informacji, chodziło o wykreślenie z projektu zapisu, że najmniejsze zakłady zostaną obłożone dziesięcioprocentowym podatkiem.
wczoraj pokazywali rozmowe z ryszardem rembiszewskim ktory opowiadal o milonerach mnie tylko ciekawi na jakiej zasadzie jest to ze oni z nim rozmawiaja czy jak ktos wygra to zawsze mial kontakt z rembiszewskim czy on siedzial w centrali lotto i wygrywajacy w roznych miastach do niego musieli przyjsc na jakiej jest to zasadzie
np ktos wygrywa w malej miejscowosci to czy musial wtedy jechac do warszawy nie wiem gdzie urzedowal rembiszewski i tlumaczyc sie co zrobi z wygrana gdzie przelac
hipopotan-wątpię czy kiedykolwiek będzie nam dane poznać " Tajemnicę " TS -bo to jest organizacja "cicho-ciemni " hehe
a ten swirniety mozg nie pokazuje tasmy z losowaniem multi z 1400
Myślę,że są wygrane ale tylko dla wybranych osób -zdziwiło by mnie gdyby się okazało że wygrał zwykły Kowalski, w naszym kraju absurdów wszystko jest możliwe -wszędzie są co chwile jakieś afery korupcyjne a TS obsługują same anioły ? hehe
hipopotan>>> TS ma swoje oddziały wojewódzkie i wtedy gracz ( sam lub poprzez pełnomocnika ) zgłasza się do dowolnie wybranego odziału w Polsce.
Ryszard Rembiszewski , w okresie swojej pracy w TS był nie tylko prowadzącym losowania , ale przede wszystkim jednym z dyrektorów tej firmy i stąd jego spotkania i rozmowy z osobami realizującymi swoje wygrane w centrali TS w Wwie.
Pzdr.
edi8
Ryszard Rembiszewski , w okresie swojej pracy w TS był nie tylko prowadzącym losowania , ale przede wszystkim jednym z dyrektorów tej firmy i stąd jego spotkania i rozmowy z osobami realizującymi swoje wygrane w centrali TS w Wwie.
Pzdr.
edi8
Co za problem nagrać wypowiedz "lokalnego" milionera na kasecie. Kaseta potem wędruje do warszawki, tam jest odpowiednio cięta. Pomiędzy pociete kawałki wstawia się pytania Rysia i wychodzi wywiad.
R. Rembiszewski był dyrektorem niecałe 3 miesiące.
Jako dyrektor poległ na 33/38.
Jako dyrektor poległ na 33/38.
Cześć- jestem tu nowy. Gram w trójki w MM i przez te 5 lat robię statystyki, jak narazie do przodu jestem 4374zł, może nie wiele ale nie dokładam. Szkoda że dopiero teraz zauważyłem ten portal. Pozdrawiam !
z twojej wypowiedzi edi8 wynika ze jak ktos wygra zglasza sie do dyrektora centrali lotto
Zawsze myślałam,że do najbliższego oddziału lotto ( u nas to Wrocław )
Pasko - proponuje banicję dla Bianka; wpis 66617. Za czynienie z Lotto Chat pole do personalnych rozgrywek z innym użytkownikiem.
Madzia77 - świeżo upieczeni milionerzy wybieraja raczej sąsiednie oddziały lotto.
Madzia77 - świeżo upieczeni milionerzy wybieraja raczej sąsiednie oddziały lotto.
dwie liczby sa dla mnie podejrzane we wczorajszym losowaniu duzego lotka 48 bo pewniakiem bylo 49 i 14 bo pewniakiem bylo 12 czesc ludzi zaczela stawiac jeden obok 11 i 13 i wyszlo 14
To moje typy na 22.00
21 34 41 59 69 75 80
2 12 29 38 42 53 66 71
2 21 38 41 53 69 71 80
21 34 41 59 69 75 80
2 12 29 38 42 53 66 71
2 21 38 41 53 69 71 80
Jak ktoś ma zezowate szczęście to i 100 agentów CBA w ciemnych okularach w długich płaszczach na nic przy maszynie losującej... kto powiedział ,że pewniak to 12 49 , każda liczba pewniakiem a tu same knucia podejrzenia a nie wiadomo kogo i co . POMYSL
dlaczego mozg zawsze przesuwa mi liczby wczoraj ja 7 on 6 ja 43 on 44 ja 46 on45 ja 49 on 48 ja 27 on 28