Wpisy 664 502 – 664 601
24 grudnia 2011 13:45 → 24 grudnia 2011 16:02, 100 wpisów
lila >>> ja już nawet na swoim profilu napisałem postanowienie, a i tak nie dotrzymuję słowa. Może w Święta tego diabła co mnie ciągle kusi - wygnam w cholerę !
Monsiu...tak jest bez obżarstwa,większość będzie mówić ( O Kurde,przez Święta przytyłam/łem 5 kg)
lila...dobrze wiedziałem ze bella juz upadłosc w profilu 5/5
ja 20 miejsc niz ona
ja 20 miejsc niz ona
1,5,45,52,69-musiałem to wysłać na 6 losowań
Lilcia
Jedzcie pijcie i bawcie się do oporu
Święta takie są raz w roku i nikomu nie zaszkoodzi
DO OPORU I NA MAXA
Święta takie są raz w roku i nikomu nie zaszkoodzi
DO OPORU I NA MAXA
jak ja nie lubię wielokrotnych losowań
wojtas..ja też nie lubię,bo liczby mi wychodzą na każde losowanie inne a tu musiałam teraz wstawić jedne na tyle losowań
a mi przyda się te 5 kg bo ostatnio zjechałem
Lilcia-i znając życie akurat w te dni powtórek nie będzie
Pasko już pijany-2 razy ta sama wiadomość tekstowa wyskoczyła
zaczynajmy
siemka wszystkim i wesołych świąt!
Januszu przynieś nam szczęście
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
07,14,17,20,26,28,31,37,40,41,45,47,52,53,55,61,63,65,75,78
Plusem jest liczba: 52
Januszek dziś przemówił ludzkim głosem
i to jest prezent.6/10 i 5/9
ale przegrane
2/5 i 5/7
lila...
Witam wszystkich w ten świąteczny dzień. Z okazji zbliżających się Świąt życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze. Dużo zdrowia, pomyślności, miłości, grona prawdziwych przyjaciół. Wszystkiego dobrego! Pozdrawiam
a dodatkowo ten kupon na 5 skreśleń mam jeszcze na 5 losowań,bo na 7 skreśleń miałem tylko na jedno losowanie na chybił trafił
Ale jak zwykle - wysłałem 3 zakłady dziesięcioliczbowe, i normalka: w każdym trzy trafne !
Pasko-wzajemnie
może końcówka roku będzie szczęśliwa
i w nowym roku nie trzeba będzie pracować
Dobra idę siemka wszystkim i do wieczora
życzę wszystkim smacznej wigilii-żebyśmy się ością nie udławili i na sygnale nas nie zabrali-do wieczorka
dobra znikam,,,, i powooo wesołych świąt
http://www.youtube.com/watch?v=DiZoh3_PjYY
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 660 000 złotych
Wszystkim uczestnikom multipask okazji Świąt Wszystkiego Dobrego,Oraz dużych wygranych.
Januszowi Pasko, oraz Wszystkim Uczestnikom stronki -- Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świątek,a pod choinką trafionych piątek i dziesiątek.
Jak obyczaj stary głosi
Według ojców naszych wiary,
Pragnę złożyć Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
Która świeci dziś o zmroku,
Doprowadzi Was szczęśliwie
Do spotkania w Nowym Roku
Według ojców naszych wiary,
Pragnę złożyć Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
Która świeci dziś o zmroku,
Doprowadzi Was szczęśliwie
Do spotkania w Nowym Roku
WITAM WSZYSTKICH SYMPATYKÓW LOTTO I STRONY MULTIPASKO.PL,,,NA WSTEPIE CHCIAŁEM GORĄCO POZDROWIC DZIEWCZYNY KTÓRE POZNAŁEM NA MULTI PASKO,,KOBIETY OCZYWIŚĆIE TEŻCHCIAŁEM ZŁOŻYĆ WAM WSZYSTKIM I TYM MAŁYM I TYM DUŻYM SZCZERYCH DOBÓLU NAJSERDECZNIEJSZYCH ZDROWYCH ŚWIĄT,NIE PRZESADZAJCIE Z JEDZENIEM WESOŁYCH ŚWIAT
WITAM WSZYSTKICH SYMPATYKÓW LOTTO I STRONY MULTIPASKO.PL,,,NA WSTEPIE CHCIAŁEM GORĄCO POZDROWIC DZIEWCZYNY KTÓRE POZNAŁEM NA MULTI PASKO,,KOBIETY OCZYWIŚĆIE TEŻCHCIAŁEM ZŁOŻYĆ WAM WSZYSTKIM I TYM MAŁYM I TYM DUŻYM SZCZERYCH DOBÓLU NAJSERDECZNIEJSZYCH ZDROWYCH ŚWIĄT,NIE PRZESADZAJCIE Z JEDZENIEM WESOŁYCH ŚWIAT
Ten cudowny, pełen radości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości,oraz duzych wygranych.
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz
12 miesięcy zdrowia,
52 tygodni miłości,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha,
31536000 sekund szczęścia ...
w NOWYM ROKUâŚ.życzy emeryt /oczywiście "emeryt" to pseudo na cześć wesołego, humornego jak ja dziadka/
12 miesięcy zdrowia,
52 tygodni miłości,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha,
31536000 sekund szczęścia ...
w NOWYM ROKUâŚ.życzy emeryt /oczywiście "emeryt" to pseudo na cześć wesołego, humornego jak ja dziadka/