Wpisy 66 263 – 66 362
29 września 2009 14:34 → 29 września 2009 21:19, 100 wpisów
Lestek -
Z tym puszczaniem do 21:57 to nic - im wystarczy minuta aby zrobić przekręt !
Wszystko jest pod komputerem ,ale co do liczb to być może padną w 1 dziesiątce !
Z tym puszczaniem do 21:57 to nic - im wystarczy minuta aby zrobić przekręt !
Wszystko jest pod komputerem ,ale co do liczb to być może padną w 1 dziesiątce !
Może sposobem na dzisiejszą kumulację jest zagłębienie się w temacie cywilizacji MAJÓW,przecież to oni byli wybitnymi astrologami i matematykami.Jako jedyni potrafili każdemu dniu w roku bezbłędnie przypisać konkretne liczby-zestawy liczb.Jeżeli chodzi o dzień dzisiejszy jest to zestaw:13,14,22,26,28,36.Wydaje się trochę dziwny ale możliwy.
na stronie lotto reklama mowi o 40 milionach a ja jak wczoraj bylem w jednej kolekturze to dali wywieszke 50 milionow
widzialem za ile gral wczoraj wlasciciel wypozyczalni kaset puszczal duzego lotka na chybil za 10 zl
ten czat szlag trafi jak padna jakies podejrzane liczby w DL dzisiaj ;)
parka 65 66 juz prawie nie idzie 40 gier mi przyniosla pecha ale w koncu musza ja wypuscic moze ktos na niej cos trafi u buchmakow
nie p?kaj hipopotam dzis wieczorem 65,66 bedzie a ja takie trojki poslalem 8,12,80 2,8,29 1,8,80 a w duzego 1,2,8,12,21,24,29,42
ERKA >>>jeszcze raz : na 15.19 do wygrania było 3 147 886 zł 59 gr. Informacja z kolektury!
W/g układu planet na dziś największe sukcesy w finansach mają
byki,bliżniaki i lwy
byki,bliżniaki i lwy
http://www.dziennik.pl/polityka/article449545/Tusk_Wygrana_w_Lotto_oddam_zonie.html
Pasko - typuję 12 liczb w Twoim rankingu, stawiam przecinek i ciągle odpowiedż że pisać po przecinku. To jakiś specjalny kształt ma być czy ze względu na wysokość wygranej malowany złotem!
Gała>>> w necie znalazłem taki adres do tejwróżki Larysy:
"Wróżka Larysa. Salon wróżb, Kraków, Zacisze 16 (suterena) lok. 5 " ale jak poszperasz to i telefon do niej znajdziesz...
Pzdr.
edi8
"Wróżka Larysa. Salon wróżb, Kraków, Zacisze 16 (suterena) lok. 5 " ale jak poszperasz to i telefon do niej znajdziesz...
Pzdr.
edi8
dzisiaj zaszaleje i puszcze 5 zakładów dużego lotka ;) od października chyba przestane grać bo 3 zł za jeden zakład to za duzo jak na studencka kieszeń...już całkiem ogłupieli w ts...pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!!
http://www.horoscopofree.com/pl/
tu znajdziecie szczęśliwe cyfry dla swojego znaku na dzisiaj
tu znajdziecie szczęśliwe cyfry dla swojego znaku na dzisiaj
kigam i inni tą tematyką zainteresowani>>>> system liczbowy Majów jest tu świetnie przedstawiony:
http://edu.i-lo.tarnow.pl/inf/prg/005_pmc1/0003.php#majow
Pzdr.
edi8
http://edu.i-lo.tarnow.pl/inf/prg/005_pmc1/0003.php#majow
Pzdr.
edi8
Pasko >>> już wiem - po ostatniej liczbie nie trzeba stawiać przecinka, bo odrzuca. Wpis jest przyjęty i na MM i DL
kilka parek może któreś wpadną :)
3,78/ 67,39/ 3,75/ 19,49/ 61,79/ 51,10 okaże sie wieczorkiem
3,78/ 67,39/ 3,75/ 19,49/ 61,79/ 51,10 okaże sie wieczorkiem
Faktycznie Monsiu jest to mylące. Poprawiłem tą funkcjonalność. Pozdrawiam
Wie ktoś czy można zawierać zakłady Dl na 7 skreśleń? Jeżeli tak to ile by to kosztowało.
Robi się gorąco!
Żądza pieniądza się włącza,a po losowaniu każdy z nie trafionym kuponikiem będzie siedział i rozpaczał nad swoją niedolą.
Cóż samo życie
Żądza pieniądza się włącza,a po losowaniu każdy z nie trafionym kuponikiem będzie siedział i rozpaczał nad swoją niedolą.
Cóż samo życie
znow widze kolejki graczy w niektorych kolekturach to jest dobry pomysl kumbulacja bo grajacy wysylaja duzego a jeszcze mozna ich zlapac na zdrapki i keno
tez sobie dzisiaj puszcze duzego lotka wiadomo ze nie mysle o szostce ale chcialbym przelamac pecha i trafic choc czworke
hipopotan -tak o to widzisz jak można zarabiać na ludzkich marzeniach i pragnieniach-szkoda tylko,że TS ma patent na taki zarobek w naszym demokratycznym kraju
Kigam>>> zawierając 1 zakład na 7 skreśleń , zawierasz w ten sposób 6 zakładów prostych , bo 6z7=7 a 7x2zł=14zł.
jezeli mozg planuje zwiekszyc kumulacje to da dzisiaj wariacki uklad liczb nawet jezeli pusci np 2 szostki lub jedna i tak uklad musi byc wariacki
jezeli wypusci najdalej nieidace liczby pewniaki to zrobi sie duzo trojek czworek piatek i szostka moze pasc
kazdy moze sobie zobaczyc na mapach jak mozg broni sie przed 49 robiac 4razy 48 lub od dawna nie dajac 12 a 11 lub 13 krecac prawdpodobienstwem
49 nie padnie,do tej pory nie padla wiec byloby za latwo ja ustrzelic ;)
metoda jest prosta biore zdrapke wygrywa numer5 a jest na zdrapce numer 6 gram w multi daje 7 a mozg 8
a jak ktos sie cieszy ze trafil trzy liczby u buchmakow czasem po prostu ts wybierajac liczby nie jest w stanie zablokowac mniejszych wygranych
madzia77 > czy uważasz że wszyscy ludzie wysyłający dzisiaj kupon DL są głupi? Piszesz tak jakby TS zmusiło wszystkich dzisiaj do zawarcia zakładu i dlatego są kolejki. Każdy ma dzisiaj wybór, grać lub nie. A Ty znowu piszesz coś o marzeniach, pragnieniach..... czy ktoś tych ludzi do tego zmusza?
Kigam>>> odnoszę wrażenie , że Ty nie byłeś na bardzo wielu lekcjach matematyki - więc masz tu link do tabelki ilości zakładów systemowych:
http://www.unisport.pl/strona3.php
Pzdr.
edi8
http://www.unisport.pl/strona3.php
Pzdr.
edi8
w duzym trzeba zalozyc ze sa ludzie ktorzy latami obstawiaja te same liczby
danteV -jasne,że nie zmusza tylko szkoda mi tych,którzy wierzą w poprawę swojego losu przy pomocy kuponu!!!
na pewno dzisiaj chyba nie zrobia wariantu blugarskiego bo wtedy szostek bylby wysyp
Nie chcę Was martwić , ale chyba wiem kto dziś zgarnie całą pulę. Mam jakieś dziwne mrowienie w okolicach dużego lotta , choć żona jest poza zasięgiem. Przestrzegam przed głupimi żartami , to całkiem poważna sprawa.
A ja obstawiam na swoim i twierdzę dalej że nikt dziś nie trafi bo cwaniaki z TS chcą nakumulować na pierwsze losowanie dużego z 3 pln taką kwotę że zamist bojkotu to każdy jak piesek do miski z żarciem poleci do loteczka i się nachapią kasy co nie miara
w typowaniach multi podalem 10tke a nie zlapal system juz wiem jaki popelnilem blad podalem dwa razy te sama liczbe wiec typuje dziesiatke na 2200 28 37 74 22 23 73 52 58 65 66
Codee - nic z tego , ja rozmawiałem z gościem , który widział innego gościa , a ten gość , widział u innego jeszcze gościa kupon , powtarzam kupon w kopercie z pełnym adresem i życzeniami - od totalizatora dla ... , a tenże kupon dzierżę ja w dłoni i co mam zrobić , jestem jak większość w tym kraju - prawie uczciwy.
25,76,48
25,76,54
25,79,48
25,79,54
61,76,48
61,76,54
61,79,48
61,79,54
25,76,54
25,79,48
25,79,54
61,76,48
61,76,54
61,79,48
61,79,54
Nie mogę , właśnie znalazł się właściciel kuponu - jestem w pozycji horyzontalnej , z biżuterią na dłoniach , ale czemu z tyłu na przegubach . Pytają - Czy Brałeś Amfe i te inną kopertę. Przepraszam za głupoty ...idę stanąć do kolejki po marzenia .
SKRYBA
To był sen,czy o co w tym wszystkim chodzi?
Gość z gościem i jeszcze jakiś gość?Nie rozumiem.
To był sen,czy o co w tym wszystkim chodzi?
Gość z gościem i jeszcze jakiś gość?Nie rozumiem.
Kumulacja kumulacją,ale nie bujajmy w oblokach,no chyba,że ktoś posiada licencję pilota.
OPA
Jak masz chwlę czasu,mimo oblężenia kolektury,to podaj aktualną pulę na wygraną pierwszego stopnia.Dzięki.
Jak masz chwlę czasu,mimo oblężenia kolektury,to podaj aktualną pulę na wygraną pierwszego stopnia.Dzięki.
ja bym wolał żeby podał liczby z dzisiejszego dl ale przed 22.00 hehe
A kto by nie chciał znać tych liczb,które wejdą o 22.00
chyba wszyscy.
chyba wszyscy.
Mała zmiana tematu dla rozładowania napięcia.
Czy jest wśród paskowiczów miłośnik zbierania grzybów?
Czy jest wśród paskowiczów miłośnik zbierania grzybów?
MADZIA 77
Powiedz Madzia czy w ogóle są jakieś grzybki w lasach.
Co prawda mieszkam blisko lasów,ale nie mam za bardzo czasu,żeby się do niego wybrać.
Powiedz Madzia czy w ogóle są jakieś grzybki w lasach.
Co prawda mieszkam blisko lasów,ale nie mam za bardzo czasu,żeby się do niego wybrać.
lila ja jestem. Często i gęsto wyjeżdżam ze śląska na mazury i tam w lato - wiadomo kurki a jesienią maślaki i kozaki ;) Mniam
Jest i to całkiem sporo -raz dlatego,że udało mi się nazbierać ( prawdziwki,kozaki,podgrzybki )a drugie że po sklepach je widać
pozd
pozd
LESTEK
Chodzi mi o tę porę roku.
Nie dużo padało więc nie wiem jak się sprawy mają.
Chodzi mi o tę porę roku.
Nie dużo padało więc nie wiem jak się sprawy mają.
lila-u nas na Dolnym Śląsku są-nie wiem jak to wygląda w innych rejonach Polski
MADZIA 77
Dzięki za informację,ja mieszkam w wielkopolsce.
U nas grzyby w sklepach można spotkać aktualnie,tylko marynowane z poprzednich zbiorów.
Być może po dzisiejszym losowaniu kupię sobie prywatny las,w którym grzybów będę miała pod dostatkiem,i znowu wróciliśmy do tematu kumulacji,a miało być tylko o grzybach.
Pozdrawiam serdecznie.
Dzięki za informację,ja mieszkam w wielkopolsce.
U nas grzyby w sklepach można spotkać aktualnie,tylko marynowane z poprzednich zbiorów.
Być może po dzisiejszym losowaniu kupię sobie prywatny las,w którym grzybów będę miała pod dostatkiem,i znowu wróciliśmy do tematu kumulacji,a miało być tylko o grzybach.
Pozdrawiam serdecznie.
witam witam:) szcześcia życze w DUŻEGO :) ja dzisiaj puściłam tak na ślepy los 2 zakłady a jak na ślepy to pewnie bedzie obok.
MADZIA 77
Nie dziękuję bo zapeszę i Tobie również życzę sukcesu.
Obyśmy po dzisiejszym losowaniu miały powody do świętowania.
Ja na wszelki wypadek szampana już kupiłam.
Nie dziękuję bo zapeszę i Tobie również życzę sukcesu.
Obyśmy po dzisiejszym losowaniu miały powody do świętowania.
Ja na wszelki wypadek szampana już kupiłam.
nie ma co liczyc na dalsze kumulacje to by było zbyt podejrzane ,do 9 pazdziernika jeszcze 4 losowania i pula wyniosła by koło 120 mln TS nie jest głupi jak beda zakłady po 3 zl to wtedy nic nie bedzie stac im na drodze do kumulacji 50,60 czy 80mln.
lila-ja już nie gram -ja tu jestem,że tak powiem do towarzystwa-hehe
pozd
pozd
JA też lubie zbierać grzybki i jeszcze bardziej lubie jeść.Pozdrawiam graczy
Dzisiaj jest magiczna data trzy 9 ,to napewno padnie główna wygrana.
OPTIMUS 3
Zgadza się,ale pamiętaj o tym,że odwrotnością trzech dziewiątek jest liczba 666,a to jest szatańska liczba,czyli wszystko może się zdarzyć.
Zgadza się,ale pamiętaj o tym,że odwrotnością trzech dziewiątek jest liczba 666,a to jest szatańska liczba,czyli wszystko może się zdarzyć.
duże kolejki w kolekturach,zobaczymy ilu będzie mega szczęśliwych?
Wszyscy jesteśmy szczęściarzami,ponieważ przyszło nam żyć w ciekawych czasach obfitujących w wysokie kumulacje.
Na stronie; www.wspolczesna.pl jest artykuł o Jackowskim, ma być dzisiaj 2 szóstki.. .
1- 2, 6 ,11, 15, 38 ,49
2- 5, 19, 28, 35, 40, 41
3- 4 ,11, 15, 27, 36, 40
4- 3, 8 ,17 ,24 ,29 ,48
5- 4, 6, 8, 11, 12, 41
6- 2 ,6 ,11, 14, 29 ,49
7- 7, 14 20 29 41 47
8- 8, 9 ,32, 33, 46 ,48
9- 12, 13 ,14, 15, 38, 47
10- 6, 10 ,20, 21, 26, 32
coś może wpasc liczby wyroczni
2- 5, 19, 28, 35, 40, 41
3- 4 ,11, 15, 27, 36, 40
4- 3, 8 ,17 ,24 ,29 ,48
5- 4, 6, 8, 11, 12, 41
6- 2 ,6 ,11, 14, 29 ,49
7- 7, 14 20 29 41 47
8- 8, 9 ,32, 33, 46 ,48
9- 12, 13 ,14, 15, 38, 47
10- 6, 10 ,20, 21, 26, 32
coś może wpasc liczby wyroczni
A ja oglądam mapy na multipasko.pl i trzaskam wygrane w MultiMulti, tylko spojrzeć od razu widać, które kulki są lżejsze, aż do najbliższej wymiany piłek. Gram 4 lub 8 zakładów na losowanie - 4 zakłady 6 lub 7 liczb i jak podsumowałem bilans to, wsadzając 200 zł miesięcznie (80 zakładów w różne dni od czerwca), oto bilans z września:
wsadziłem 200zł, ale trafiłem:
6 razy 3/6 = 12 zł
3 razy 4/6 = 24 zł
2 razy 5/6 = 240 zł
1 raz 6/7 = 200 zł
w sierpniu wsadziłem 200zł, wyjąłem 260 zł
w lipcu wsadziłem 200zł, wyjąłem 190 zł
w czerwcu nie grałem
wsadziłem 200zł, ale trafiłem:
6 razy 3/6 = 12 zł
3 razy 4/6 = 24 zł
2 razy 5/6 = 240 zł
1 raz 6/7 = 200 zł
w sierpniu wsadziłem 200zł, wyjąłem 260 zł
w lipcu wsadziłem 200zł, wyjąłem 190 zł
w czerwcu nie grałem
Nowa wersja poprzedniego testu; 03, 04, 05, 08, 09, 10, 14, 16, 17, 18, 23, 26, 27, 28, 33, 34, 35 i 37. Moim zdaniem w dzisiejszym losowaniu powinno "paść" 15 szóstek.. .
Właśnie wróciłem z kolektury , wiele siniaków i porwane ubranie , kiedy już dopchałem się do lottomatu i podałem typy , maszyna zamruczała i wyrzuciła kupon - gratulujemy trafienia 6/6 i głównej wygranej , zdębiałem , ale udałem obojętność . Teraz w domu jęczę z radości i rozpijam kolejną flaszkę , a na wyniki losowania nie będę już czekał .
Coś na czasie:
Kabaret Neonówka"LottO"
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=563
Pzdr.
edi8
Kabaret Neonówka"LottO"
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=563
Pzdr.
edi8
Kabaret DNO "Hazard"
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=1439
Pzdr.
edi8
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=1439
Pzdr.
edi8
Może jednak się uda jakoś uskubać te 40 mln,w końcu to jeszcze nie cała godzina.Ja osobiście wątpię.
Ale dzisiaj emocjonujący dzień i wieczór.
Na onecie w artykule pisze, że w dużym lotku jest 14 mln kombinacji a szansa na trafienia to jak 1 do 140mln. To raczej pomyłka:
http://wiadomosci.onet.pl/2051856,11,wielka_kasa_w_lotto_-_oblezenie_kolektur,item.html
Na onecie w artykule pisze, że w dużym lotku jest 14 mln kombinacji a szansa na trafienia to jak 1 do 140mln. To raczej pomyłka:
http://wiadomosci.onet.pl/2051856,11,wielka_kasa_w_lotto_-_oblezenie_kolektur,item.html