Wpisy 650 271 – 650 370
14 grudnia 2011 19:49 → 14 grudnia 2011 20:20, 100 wpisów
a ciekawe do kogo jak zapytałem kto odpowiedziałas wyraźnie no chyba że trzeba przypomieć
deki72
gdzie jest mały ale wariat
amatorka
czak
ale, o czym mowa ? MM , lotto, mini ? Bo, to dość różne gry, prawda ? Nie wiem - mam napisać - moim zdaniem ?
- w mm - jakieś szanse, takie w miarę realne, masz do pięciu, sześciu skreśleń... Więcej to marzenia / które podkręcają bonusem/ owszem, te marzenia - też się spełniają , ale...
Lotto - dwa razy miałem 5/6 - tak całkiem szczerze ? - nie byłem tym tak do końca zachwycony
Moim zdaniem - mini jest najoptymalniejszą grą szanse/opłacalność/wypłacalność - ale, to jest dość płynne
Ile - potrzebujesz, o ilu śnisz, ile możesz wkładać w granie... Na te pytania sobie odpowiedz
pzdr
ale, o czym mowa ? MM , lotto, mini ? Bo, to dość różne gry, prawda ? Nie wiem - mam napisać - moim zdaniem ?
- w mm - jakieś szanse, takie w miarę realne, masz do pięciu, sześciu skreśleń... Więcej to marzenia / które podkręcają bonusem/ owszem, te marzenia - też się spełniają , ale...
Lotto - dwa razy miałem 5/6 - tak całkiem szczerze ? - nie byłem tym tak do końca zachwycony
Moim zdaniem - mini jest najoptymalniejszą grą szanse/opłacalność/wypłacalność - ale, to jest dość płynne
Ile - potrzebujesz, o ilu śnisz, ile możesz wkładać w granie... Na te pytania sobie odpowiedz
pzdr
Co będzie, jeśli Jaruzelski zderzy się z Urbanem?
- Czerwony barszcz z uszkami.
- Czerwony barszcz z uszkami.
Witam wszystkich,chcę podziękować wszystkim,uczestnikom tej stronki
którzy , pomogli mi ,w tak trudnych chwilach i tarapatach życiowych
a przede wszystkim:eryce1,joci,mag..,Darkowi anuli,ani47 i wielu innym,których nie mogę wymienić(incognito)Serdecznie wam dziękuję,nigdy wam pomocy nie zapomnę.Sam9
którzy , pomogli mi ,w tak trudnych chwilach i tarapatach życiowych
a przede wszystkim:eryce1,joci,mag..,Darkowi anuli,ani47 i wielu innym,których nie mogę wymienić(incognito)Serdecznie wam dziękuję,nigdy wam pomocy nie zapomnę.Sam9
Jak wygląda Urban z lotu ptaka?
- Jak maluch z otwartymi drzwiami.
- Jak maluch z otwartymi drzwiami.
nic nie świętuję amatorka
lilka nie świętuję
ja piję bez powodu jak prof
za darmo daje i co nie pasi
za darmo daje i co nie pasi
W związku z zapewnieniem władz przekazanym przez rzecznika prasowego rządu J. Urbana, że internowanym w stanie wojennym nie będzie się stawiać przeszkód, jeśli zechcą udać się na emigrację.
Wysoki rangą oficer SB wzywa do siebie Lecha Wałęsę.
- Trzymanie pana w internowaniu to dla nas duży kłopot - powiada. Jeśli pan zechce, może pan wyjechać za granicę. Proponujemy do wyboru: ZSRR lub Stany Zjednoczone.
- Oczywiście wolałbym do Stanów â ucieszył się Wałęsa.
- Tak? No to, proszę bardzo! Do którego stanu chce pan wyemigrować, proszę wybrać â Kazachstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadżykistan...
Wysoki rangą oficer SB wzywa do siebie Lecha Wałęsę.
- Trzymanie pana w internowaniu to dla nas duży kłopot - powiada. Jeśli pan zechce, może pan wyjechać za granicę. Proponujemy do wyboru: ZSRR lub Stany Zjednoczone.
- Oczywiście wolałbym do Stanów â ucieszył się Wałęsa.
- Tak? No to, proszę bardzo! Do którego stanu chce pan wyemigrować, proszę wybrać â Kazachstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadżykistan...
majoreczka...
majoreczka,,,,
lilka tort oreos dla Ciebie cały, zdechle ciastka od Ciebie tez mam
prof
prof
Robal jak widzę to wg Ciebie małe koszty mała wygrana ale pewna.Może i racja bo na dzień dzisiejszy MM spełnia te wymogi przy takich założeniach.Dzięki!
amatorka, niestey nie
chyba ze 2 zł mozna opijac
chyba ze 2 zł mozna opijac
majorka...zdechłe ciastka dostał kto inny,dla Ciebie tylko świeżutkie
lilka tak? no to jak swieze to zaraz opendzluje sama
amatorko nom masz racje
amatorko nom masz racje
amatorka nom.. teraz nawet za zrywke w sklepie kase chca
i ja mam sobie zakupy pod reke i zapindalac
torsan mowe Ci odebralo
Pani w szkole pyta ;
kto widzial czarne jaja??
na to dzieci :
że u kury gołęiba
ale jaś na to wstaje i muwi:
słuchajcie ale kura czy gołąb nie mam czarnych jaj
a pani
jasiu a ty widziałeś
jasio rzekł ;
tak ale powiem jak dostanę 5
pani na to;
no dobrze
a jasio na to;
u murzyna
pani: siadaj pała
jasio; pała też wisiała
kto widzial czarne jaja??
na to dzieci :
że u kury gołęiba
ale jaś na to wstaje i muwi:
słuchajcie ale kura czy gołąb nie mam czarnych jaj
a pani
jasiu a ty widziałeś
jasio rzekł ;
tak ale powiem jak dostanę 5
pani na to;
no dobrze
a jasio na to;
u murzyna
pani: siadaj pała
jasio; pała też wisiała
Robal36,takie liczby otrzymałem,bez interesownie:25,43,72 to są na 22,15 MM.Widzisz,są ludzie,na których można liczyć.Jest 20,00
"pewna"
czak
jaaaaaaaasne - może lepiej użyjmy słowa "prawdopodobniejsza", ok ?
w końcu - ilu znasz "typerów", którzy utrzymuję długo tron, albo trafiają dość systematycznie - w realu ?
czak
jaaaaaaaasne - może lepiej użyjmy słowa "prawdopodobniejsza", ok ?
w końcu - ilu znasz "typerów", którzy utrzymuję długo tron, albo trafiają dość systematycznie - w realu ?
Komunikat Wojenny !
Meldunek z doliny miłości! Na rozkaz marszałka mózgu generał członek dostał rozkaz przeprowadzić ofensywę na twierdzę w dolinie miłości znajdującej się w miejscowości uda obok wsi pępkowice. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał na zwiady Kaprala Paluszka, który po powrocie powiedział :
-teren silnie zalesiony, miejscami podmokły.
Po pewnym czasie rozpoczął się atak. Dowództwo objął Gołogłowy który ruszył do ataku. Rozgorzała walka polała się krew z uderzenia armaty zginął porucznik Błonka walczył też sierżant śmietanka, który został schwytany do niewoli przez majora Macicę i został skazany na 9 miesięcy.
Meldunek z doliny miłości! Na rozkaz marszałka mózgu generał członek dostał rozkaz przeprowadzić ofensywę na twierdzę w dolinie miłości znajdującej się w miejscowości uda obok wsi pępkowice. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał na zwiady Kaprala Paluszka, który po powrocie powiedział :
-teren silnie zalesiony, miejscami podmokły.
Po pewnym czasie rozpoczął się atak. Dowództwo objął Gołogłowy który ruszył do ataku. Rozgorzała walka polała się krew z uderzenia armaty zginął porucznik Błonka walczył też sierżant śmietanka, który został schwytany do niewoli przez majora Macicę i został skazany na 9 miesięcy.
kathy...
32,33,49,57,69
Robal36,nie ma takich typerów i nie będzie,bo wtedy nie było by TS-a
lila...profesorku
lila...działałam...ale opcja bankowa absolutnie mi nie podchodzi
lila...działałam...ale opcja bankowa absolutnie mi nie podchodzi
sam9 - to byś się pomylił.Bo nie chodzi o rozłgos ale spokojne
zgarnianie kasiorki.
zgarnianie kasiorki.
moze podziekujmy emerytowi za kawaly , ktorymi urozmaica nasz czat
czak,tylko nie pisz,że zgarniasz kasiorke,bo Ci nie uwierzę
był tu taki dwa lata temu,który miał wyczucie i wiedzę już go nie ujrzymy na tej stronce,bo faktycznie kase ,zgarnia
był tu taki dwa lata temu,który miał wyczucie i wiedzę już go nie ujrzymy na tej stronce,bo faktycznie kase ,zgarnia
Jezioro Sromowieckie
sam9- nie piszę o sobie ale o tych co wiem,że ją zgarniają
Są osoby wyjatkowe ale i utworzne grupy.
Są osoby wyjatkowe ale i utworzne grupy.
lilka jest takie na necie
pijemy czy nie...
czak,co do grup,różnie to bywa(jedna lub dwie osoby się, wyłamią
i pozamiatane)
i pozamiatane)
lila....wyobrażasz sobie siebie? w jeziorze łabędzim?? ja już spadłam