Wpisy 650 171 – 650 270
14 grudnia 2011 19:15 → 14 grudnia 2011 19:48, 100 wpisów
zwierzeta mówią ludzkim głosem dobrze że nie słyszymy bo nam by uszy zwiedły
Nadmiar emotikonek w stosunku do ilości treści, sprawia, że strona jest źle postrzegana przez google i spada w wyszukiwarce .
andro...
deki...kurna przestań no,jeszcze kilka dni i będzie jazda ,jazda na całego a Ty z małą zatańczysz mój kolego O ELA ELA
deki...
andruśka...od tego zimnego piwka czkawki dostałam,pierwsze piwko po obiedzie i takie z nim przeboje
lila skończyliśmy - to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść
ponoć przechodzi czkawka po zjedzeniu cukru..lub wstrzymaniu oddechu...lub na picia sie wody ale z przeciwnego końca szklanki
Własnie wpadłem do kolektury, kiedy kobitka drapała 1000 w zdrapce koty ja to jednak przynosze szczęście
deki...to już jest koniec,to tylko killer,nie pytaj co za ile,mam wszystko w tyle
>>>lila-może to stare piwo było ???
albo w rankingu piw powyżej 100 ????
albo w rankingu piw powyżej 100 ????
2 facetów
-co u ciebie ?
-moja stara chodzi bez przerwy po lnajpach
- tak pije ??
-nie, szuka mnie
-co u ciebie ?
-moja stara chodzi bez przerwy po lnajpach
- tak pije ??
-nie, szuka mnie
Polskie ośrodki narciarskie Bałtów Batorz k. Kraśnika Białka Tatrzańska Bielsko-Biała - Szyndzielnia Bukowina Tatrzańska Brenna - WęgierSki Chabówka - U Żura Chodzież Chrzanów - Nartraj Chyrowa Ski Czarna Góra (1,2) Góra Czterech Wiatrów Istebna - Zagroń Jacnia Jurgów Karlików Karpacz Kasina Wielka - Śnieżnica Kasprowy Wierch Kielce Kluszkowce Korbielów Krynica Laskowa Lesko / Weremień Limanowa - Łysa Góra (1,2) Lubomierz Łysa Góra - Dziwiszów Małe Ciche Murzasichle Myślenice Zarabie (1,2) Niedzica Poronin - Suche Poznań - Malta Ski Przemyśl Puławy Górne / Kiczera Rabka Rąblów Ryterski Raj Rzeczka - Na Stoku Rzyki - Czarny Groń Siemiechów - Jurasówka Siepraw Smerekowiec Solina - Polańczyk Spytkowice Szczawa - Polanki Ski Szczawnica Szczyrk Szelment - WOSiR Szklarska Poręba Świeradów Zdrój Ustroń Ustrzyki Dolne - Gromadzyn Ustrzyki Dolne - Laworta Wierchomla Wieżyca (1,2,3,4,5) Wisła Witow Ski Zakopane Zawoja - Mosorny Groń Ząb - Potoczki Zieleniec
>>>amatorka-wszędzie nie, /podaje do publicznej wiadomości, bo nir tylkow zakpoanem, karpaczu, czy zieleńcu można pojeździź/ale w paru byłem
ale tu byłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Alpach â Monte Rosa 4650 mnpm Breithorn 4164m Klein Matterhorn (3.883 m n.p.m.).
najwyższy szczyt Pirenejów - Pico de Aneto (3404) Apeniny - najwyższy szczyt Corno Grande, 2912 m n.p.m najwyższy szczyt Ukrainy - Howerla (ukr. ĐОвоŃНа) 2061 m n.p.m.
Pop Iwan Czarnohorski
2022 mnpm Czarnohora
Pietros
2020 mnpm Czarnohora
Musała (bułg. ĐŃŃаНа) 2925 m n.p.m to najwyższa góra na
Półwyspie Bałkańskim Góry Piryn najwyższy szczyt tych gór Wichren (Wichrowy) 2914m.n.p.m.
Galdhøpiggen (2469 m n.p.m.) â najwyższy szczyt Norwegii, Gór
Skandynawskich i Półwyspu Skandynawskiego najwyższy szczyt Gór Betyckich i kontynentalnej Hiszpanii
Mulhacen (3478 m n.p.m.)
w Grecji -najwyższy szczyt Mitikas - 2918 m n.p.m
Najwyższy szczyty Dolomitów Marmolada - 3342 m n.p.m.
I Koronę szczytów Polskich
ale tu byłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Alpach â Monte Rosa 4650 mnpm Breithorn 4164m Klein Matterhorn (3.883 m n.p.m.).
najwyższy szczyt Pirenejów - Pico de Aneto (3404) Apeniny - najwyższy szczyt Corno Grande, 2912 m n.p.m najwyższy szczyt Ukrainy - Howerla (ukr. ĐОвоŃНа) 2061 m n.p.m.
Pop Iwan Czarnohorski
2022 mnpm Czarnohora
Pietros
2020 mnpm Czarnohora
Musała (bułg. ĐŃŃаНа) 2925 m n.p.m to najwyższa góra na
Półwyspie Bałkańskim Góry Piryn najwyższy szczyt tych gór Wichren (Wichrowy) 2914m.n.p.m.
Galdhøpiggen (2469 m n.p.m.) â najwyższy szczyt Norwegii, Gór
Skandynawskich i Półwyspu Skandynawskiego najwyższy szczyt Gór Betyckich i kontynentalnej Hiszpanii
Mulhacen (3478 m n.p.m.)
w Grecji -najwyższy szczyt Mitikas - 2918 m n.p.m
Najwyższy szczyty Dolomitów Marmolada - 3342 m n.p.m.
I Koronę szczytów Polskich
Sierotka Marysia idzie do łazienki wykąpać się.
Krasnoludki chcą ją podglądać, jednak są za małe, aby dosięgnąć dziurki od klucza.
Uradziły więc, że staną jeden na drugim, a ten na górze będzie ją podglądał i będzie mówił pozostałym co widzi.
Gdy już dosięgnął dziurki od klucza, mówi:
- Zdjęła stanik!
- Zdjęła stanik, zdjęła stanik, zdjęła stanik - powtarzają szeptem jeden drugiemu, aż wieść doszła do stojącego na dole.
- I co, i co, i co? - pytanie wraca do tego na górze.
- Zdjęła majtki!
- Zdjęła majtki, zdjęła majtki, zdjęła majtki...
- I co, i co, i co?
- Nic, stoi.
- Mnie też, mnie też, mnie też...
Krasnoludki chcą ją podglądać, jednak są za małe, aby dosięgnąć dziurki od klucza.
Uradziły więc, że staną jeden na drugim, a ten na górze będzie ją podglądał i będzie mówił pozostałym co widzi.
Gdy już dosięgnął dziurki od klucza, mówi:
- Zdjęła stanik!
- Zdjęła stanik, zdjęła stanik, zdjęła stanik - powtarzają szeptem jeden drugiemu, aż wieść doszła do stojącego na dole.
- I co, i co, i co? - pytanie wraca do tego na górze.
- Zdjęła majtki!
- Zdjęła majtki, zdjęła majtki, zdjęła majtki...
- I co, i co, i co?
- Nic, stoi.
- Mnie też, mnie też, mnie też...
Robalku na ile w MM (liczb) ?Pytam bo te cudoki w TS kombinuja ciagle i szukam optymalnej liczby zakładów i liczb.
Przychodzi Polak do hiszpańskiej restauracji i prosi kelnera o menu. Patrzy i mówi:
- Poproszę danie a la corrida.
Kelner przynosi mu duże jaja bycze /dla młodych przyrodzenie wołu/.
Na drugi dzień klient przychodzi i mówi:
- Poproszę jajo a la corrida.
Kelner przyniósł mu duże.
Na trzeci dzień klient znów przychodzi do tej samej restauracji i mówi:
Kelner przynosi mu małe.
Klient zaskoczony pyta:
- Jak to jest? Dwa razy przyniósł mi pan duże jaja. A dziś przyniósł mi pan takie małe.
A kelner na to:
- Wie pan jak to jest, raz ginie byk, raz torreador.
- Poproszę danie a la corrida.
Kelner przynosi mu duże jaja bycze /dla młodych przyrodzenie wołu/.
Na drugi dzień klient przychodzi i mówi:
Kelner przyniósł mu duże.
Na trzeci dzień klient znów przychodzi do tej samej restauracji i mówi:
Kelner przynosi mu małe.
Klient zaskoczony pyta:
- Jak to jest? Dwa razy przyniósł mi pan duże jaja. A dziś przyniósł mi pan takie małe.
A kelner na to:
- Wie pan jak to jest, raz ginie byk, raz torreador.
650114. krzysiek027
4 z 80 przy losowanych 20 i trafiona jedna ?
to w zasadzie , na oko - powinien być standard, jak 0 -4 przy typowanych 10-u, a co ? dlaczego pytasz ?
4 z 80 przy losowanych 20 i trafiona jedna ?
to w zasadzie , na oko - powinien być standard, jak 0 -4 przy typowanych 10-u, a co ? dlaczego pytasz ?
- Zocha, ściągaj majtki! Ja wyciągam gumę! - rozkazuje ośmiolatek koleżance.
- Cudownie! Ale po co?
- Zrobimy procę!!!
- Cudownie! Ale po co?
- Zrobimy procę!!!
Lila bo ktos pomylił godzine a ktoś inny pokasował wszystkie typy myśląć ze to typy z na 14stą a to są na 22;15
Brunetka na safari mówi do blondynki :
widzisz te duże zwierze?
- Nie słoń mi zasłonił
widzisz te duże zwierze?
- Nie słoń mi zasłonił
dwie blondynki pompują koło w samochodzie i nie udaje się ale jedna z nich zauważa ze są drzwi otwarte więc mówi ale z nas kretynki my ty pompujemy a drzwiami wszystko ucieka
amatorka mocne
lilka
lilka
innym stworkom
najpierw było że nadużywam liczby 69,teraz że emotikonek hmmm czekam na dalsze pomysły
może coś z początku stanu wojennego ???
- Jakie obiekty w Warszawie były w okresie stanu wojennego najpilniej strzeżone?
??????????????
- Koksowniki ustawione na skrzyżowaniach ulic, bo zawsze były gęsto obstawione patrolami.
- Jakie obiekty w Warszawie były w okresie stanu wojennego najpilniej strzeżone?
??????????????
- Koksowniki ustawione na skrzyżowaniach ulic, bo zawsze były gęsto obstawione patrolami.
Robal bo szukam kasy i tylko trzeba wiedzieć jak otworzyś sejfw TS-e
W zaświatach rozmawiają Jaruzelski z Hitlerem.
- Gdybym ja miał twoje wojsko, w dwa dni rozprawiłbym się z âSolidarnościąâ- mówi Jaruzelski.
- A gdybym ja miał twoją telewizję, świat nie dowiedziałby się do dziś, że przegrałem wojnę - odpowiada Hitler.
- Gdybym ja miał twoje wojsko, w dwa dni rozprawiłbym się z âSolidarnościąâ- mówi Jaruzelski.
- A gdybym ja miał twoją telewizję, świat nie dowiedziałby się do dziś, że przegrałem wojnę - odpowiada Hitler.
los pakos milionos amigos