Wpisy 64 657 – 64 757
21 września 2009 00:43 → 21 września 2009 23:46, 100 wpisów
Pasko
spóźnione, ale serdeczne, tradycyjne 100 lat!!!
spóźnione, ale serdeczne, tradycyjne 100 lat!!!
wszystkiego dobrego i obysmy (forumowicze) sprawiali jak najmniej problemów:)
witam :)co tam u was słychać ?? pozdrawiam GŁODOMORÓW hahaha a tak na marginesie to kulki mnie nie lubią bo kurcze trafić nie mogę ale zabawa jest przednia hahahahah
Polkinia>>>> pamiętaj i zajmuj się głównie tym , co jest pomiędzy kulkami....tzn.pomiędzy losowaniami!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
zaczynam pomalutku rozgryzać systemy na totomixie. bawiłam sie wczoraj na nhl z 5 meczy 4 mi weszły :)
polkinia>>>> - oto link do opracowanych przeze mnie systemów i metod gry na zakłady sportowe , jakimi sam się na przestrzeni kilku ostatnich lat posługiwałem i nadal posługuję:
http://www.betmaniak.net/systemy.html
P.s: szczególnie polecam Ci ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
P.s: szczególnie polecam Ci ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
edi8- dzieki :) może ten skok w bok od kulek coś dobrego przyniesie :)
Witam. W ten piękny dzień życzę jeszcze piękniejszych wygranych:)
polkinia>>> pamiętaj , że zawsze możesz liczyć na moją dużą aktywność w tych ewentualnych Twoich skokach w bok...bo systemów , sposobów i metod gier Ci u nas dostatek i to zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich....sobotni bilans MM 3/7 i 4/8 :) w niedzielę nie wysylałam , bo cały dzien poświeciłam rodzince :) a dzisiaj w nocy śnilo mi sie , że byłam w szkole na lekcji jezyka polskiego i nauczyciel był jakis kiepski - mielismy pisać jakis test , a przez okno widziałam moja mamę jak na mnie czeka :) ktos może to przełożyć na liczby ? z góry dziekuję
mysia pysia>>> zacznij może od określenia wieku zarówno swojego jak i Twojej mamy z tego snu i już masz 2 liczby....A resztę kolega "szczery" zapewne dopowie , bo ma wprawę w interpretowaniu snów.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8- ja jestem początkująca w te gierki :) napewno pomoc sie przyda :)
polkinia>>> to , że jesteś początkująca nie jest wadą - ważne jest abyś była zawsze szeroko otwarta... na nowe pomysły i metody dochodzenia ( do wygranych ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich serdecznie w ten piękny poniedzialkowy poranek . Życzę wszystkim trafnych typowań i jak największych wygranych : )
Gdyby to interesowalo kogos snila mi sie LUTOWNICA ;p
Jeszcze jakies 3 rzeczy (mialem je pamietac a wyszlo tak ze zapamietalem tylko to ze mam zapamietac 3 rzeczy :P ) ale tam i jakos utknela w pamieci.
Lutownica niepistoletowa tylko specjalna do drobnych lutow ;p
Jeszcze jakies 3 rzeczy (mialem je pamietac a wyszlo tak ze zapamietalem tylko to ze mam zapamietac 3 rzeczy :P ) ale tam i jakos utknela w pamieci.
Lutownica niepistoletowa tylko specjalna do drobnych lutow ;p
ph2008>>> drobne luty to drobna wygrana , więc raczej zagraj za drobne...lub wstrzymaj się z grą do czasu snu o lutach twardych!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
A w moim senniku szkoła 11 51 a matka 3 25 62 a pisać 48 51 64 a uczyć się 6 62 21 26 67 a sorki nie ma lutownicy ani czynności z tym związanych ale można 3 jako te rzeczy . To w tekstowym opisie , lepiej i pewniej jest z brazków a teg jest mniej i dany sen przypisany do jednej cyfry . A sen musi być wyrażny . Tyle z mojej strony a czy i ...zostawiam grającym . A jeszcze , to na losowania wszystkie a nie np. mm POZDRAWIAM
edi8 , Twoje interpretacje snów mnie rozbrajają :) więc może z tym coś pokombinujesz "toaleta w szkole męsko -damska w dodatku i jeszcze zaopatrzona w dużą ilość drogich markowych perfum poukładanych na półeczkach " czekam z niecierpliwoscią :)))
tedy 77>>>> ale liczby powyżej 49 występują przecież tylko w MM , więc siłą rzeczy trzeba je w tej grze zastosować...
Edi a moze inaczej :P
Lutownica specjalna to i specjalna wygrana :p
Moze to specjalne to bonus przy 10/10 :P Hahaha
Nie no zart :)
Lut jak lut kazdy jest dobry jak nie zimny ;P
Lutownica specjalna to i specjalna wygrana :p
Moze to specjalne to bonus przy 10/10 :P Hahaha
Nie no zart :)
Lut jak lut kazdy jest dobry jak nie zimny ;P
jantar>>>> interpretacja tego snu jest banalnie prosta i niestety nie odnosi się do gier losowych!
Grozi Ci zalanie mieszkania poprzez wybicie zapchanego pionu WC i będziesz zmuszona używać drogich markowych perfum dla zneutralizowania przykrych zapachowo skutków owegoż wybicia...
Sorry!
P.s: ale nie ma tego złego , ponieważ zapowiada to rychłą NAPRAWDĘ DUŻĄ WYGRANĄ i liczenie pięniędzy.
Pzdr.
edi8
Grozi Ci zalanie mieszkania poprzez wybicie zapchanego pionu WC i będziesz zmuszona używać drogich markowych perfum dla zneutralizowania przykrych zapachowo skutków owegoż wybicia...
Sorry!
P.s: ale nie ma tego złego , ponieważ zapowiada to rychłą NAPRAWDĘ DUŻĄ WYGRANĄ i liczenie pięniędzy.
Pzdr.
edi8
Zbierać grzyby- 36.
Grzyby znaczy niespokojność 13 33 a drogie perfumy to znalazłem pachnidło 2 22- sorki - jeszcze RAZ daje GłOWE że czasem to wchodzi ale SEN WYRAZISTY a nie majaki senne a czytać też można z sennika wróżki atis na onet , a ktos tu o tym już pisał i też kilka razy weszło a co PANSTWO myślą mnie to nie interesuje każdy ma swój rozum ja nie namawiam do takiego grania bo to PIENIADZE I WTOPIĆ MOŻNA ZAWSZE
Polecam ..Wędrowca też kilka razy pare liczb weszło a i szczery jest OK a po mojemu to lepsza metoda od wykresów itp. metod ,choć rewolucji nie wprowadzam każy sposób ok ,byle skutek dobry .Tylko szczęście . Jeszcze RAZ NIE NAMAWIAM i jak co polecam ....Wędrowce i Szczerego ja dziś aut do pracy z czegoś trzeba żyć ....
Ja z doswiadczenia wiem ze najwieksza kasa leci jak sie na "palę" skresla liczby.
A jeszcze sennik stary do 90 bo kiedyś jakieś loterie były , a małe to i mm dl ex nr a reszta mm POZDRO i POWODZENIA jak ktoś zaryzykuje
Edi8. To może wrzucimy te systemy też tutaj do działu bukmacherka? Pozdrawiam :)
PASKO >>>> ten link do tych systemów podaję tu n-ty raz od roku - zarówno na chacie jak i na forum w wątku "Typy bukmacherskie" , a ponadto zwracałem się już kiedyś do Ciebie bezpośrednio o ich tu zamieszczenie.Tak więc oczywiście , bardzo proszę!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Wędrowiec .....WITAM to chyba zły sen - wiadro z węglem -jeśli jakie liczby to.....i DZIEKUJE i do kiedyś.
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Mam pytanko do was odnośnie wprowadzenia przez TS nowej wyższej stawki za zakłądy DL. Z tego co sie dowiedziałem nowa stawka będzie obowiązywać od 09.10.2009r. Czyli jeżeli puszczę 8 października "wielolosowaniowy" kupon DL na kolejnych 10 losowań to czy on będzie ważny po zmianie nazwy gry i podniesieniu stawki?? A pytam dlatego bo w ten sposób można 10 PLN zaoszczędzić. I jeszcze jedno pytanko: czy ewentualne wygrane z tego kuponu będą wypłacane według nowych zasad czy jeszcze starych?? Proszę o odpowiedź. TIA.
Systemy pojawią się jeszcze dzisiaj w dziale "Bukmacherka". Pozdrawiam
Chatmann>>> kupon będzie ważny a ew. wygrane będą wypłacone wg nowych zasad.
A jeśli się mi ostatniej nocy dokładnie przyśniło 6 liczb wykreślonych równiutko na kuponie Dużego Lotka i otoczonych kółeczkami, to jak wyjaśnić ten sen? Pierwszy raz mnie coś takiego spotyka, chociaż w grach losowych jestem mocno do przodu i niejeden raz wygrywałem różne kapitały. Jak liczba z takiego snu wynika? Może coś fachowcy podszepną? Ale to chyba jakaś głupota i żarty?!
Mi się jakoś z soboty na niedzielę śniło, że padną liczby 1,2,3,4,5,6 niezłe no nie? Przeważnie sny są dziwaczne hehe
Edi8 dzięki za odpowiedź. Sprawdziłem sam na stronie lotto. W komunikacie tam zamieszczonym było napisane coś takiego: "Wszystkich graczy zapewniamy, że zakłady na wiele losowań w Dużym Lotku pozostają ważne również po wprowadzeniu Lotto, a wygrane w losowaniach od 10 października, wypłacane będą według nowych stawek, w oparciu o nowy regulamin. W przypadku wystąpienia 8 października kumulacji w Dużym Lotku, pula na wygrane przejdzie na kolejne losowanie Lotto". Pewnie wielu graczy grających na wiele losowań tak zrobi, gdyż to ostatnia szansa na zagranie w DL za starą stawkę. Sądzę że Totalizatorowi po tej podwyżce ubędzie spora grupa graczy.
MOI KOCHANI
przeanalizowałem wszystkie sny i wyszło mi coś takiego:
20,15,10,19,3,37,40,34,33,43, POWODZENIA !!!!!!!
przeanalizowałem wszystkie sny i wyszło mi coś takiego:
20,15,10,19,3,37,40,34,33,43, POWODZENIA !!!!!!!
Chatmann,
Nie wiem, czemu uważasz, że TS straci graczy. Ja tam na przykład uważam dokładnie na odwrót. Właśnie teraz mam zamiar zacząć poważniej w to się bawić. Co to jest za różnica 2 czy 3 złote. Może być i 5 i 10 za zakład. To jest różnica, gdy ktoś wysyła dużo zakładów /tzw. systemowych/na raz i gra samodzielnie. Dla spółdzielni oraz dla graczy grających celowo, na wybierane analitycznie /nie automatycznie/ układy jest to nawet lepiej, bo wygrane będą większe.
Nie wiem, czemu uważasz, że TS straci graczy. Ja tam na przykład uważam dokładnie na odwrót. Właśnie teraz mam zamiar zacząć poważniej w to się bawić. Co to jest za różnica 2 czy 3 złote. Może być i 5 i 10 za zakład. To jest różnica, gdy ktoś wysyła dużo zakładów /tzw. systemowych/na raz i gra samodzielnie. Dla spółdzielni oraz dla graczy grających celowo, na wybierane analitycznie /nie automatycznie/ układy jest to nawet lepiej, bo wygrane będą większe.
Bardzo często , po losowaniach pojawiają się wpisy z informacjami , że ktoś miał "trafione xyz a 2 liczby obok...".
Aby wygrywać z asekuracją w formie podparcia się inną liczbą niż ta nasza główna - to z myślą np. o DL w Totolotku ( Totomixie ) , która to firma oferuje przy stawce 2zł ok.1050zł za 3/3 DL , podaję taki rozpis na 4 grupy po 2 liczby w każdej z nich , w którym to rozpisie do wygrania 3/3 potrzebujemy mieć po 1 trafieniu w 3 z 4 grup.
Inaczej mówiąc: mając 4 grupy po 2 liczby , możemy w jednej z tych grup nie mieć ani jednego trafienia a w 3 pozostałych tylko po 1 - aby na 100% trafić "trójkę".
Ten system liczy 32 zakłady , a więc koszt jego nadania to 32x2zł=64zł zaś wygrana za 3/3 DL to ok.1050zł , co oznacza że mając trafione te 3 liczby ( równolegle po 1 w 3 z 4 grup: A,B,C,D ) częściej niż co 16 losowań - będziemy na plusie w ogólnym bilansie , bo 1050zł:64=16,40.
Grupy:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
ROZPIS SYSTEMU na 8 liczb ( po 2 w 4 grupach od A o D ) z gwarancją 3/3 przy rozkładzie trafień po 1 liczbie w 3z4 grup:
1-3-5
1-3-6
1-3-7
1-3-8
1-4-5
1-4-6
1-4-7
1-4-8
1-5-7
1-5-8
1-6-7
1-6-8
2-3-5
2-3-6
2-3-7
2-3-8
2-4-5
2-4-6
2-4-7
2-4-8
2-5-7
2-5-8
2-6-7
2-6-8
3-5-7
3-5-8
3-6-7
3-6-8
4-5-7
4-5-8
4-6-7
4-6-8
Powtórzę , iż istotą systemu jest upolowanie 3 z 8 liczb w równoległym rozkładzie trafień po jednej liczbie w 3 z 4 grup ( stref ) ale nie dalej , niż co 16 losowań.
Przypomnę , że system pełny 3z8 ma 56 zakładów.
P.s: zwracam też uwagę na to , że ten w/w system gry można spożytkować w zakładach bukmacherskich - w ramach każdej grupy od A do D podstawiając po 2 odmienne zdarzenia z tego samego meczu np. wyniki HT i FT lub under/over i HT/FT lub wynik 1. tercji meczu hokejowego i całego tego meczu- a to dlatego , że one NIGDY nie spotkają się z sobą na jednym kuponie.
Pozdrawiam
edi8
Aby wygrywać z asekuracją w formie podparcia się inną liczbą niż ta nasza główna - to z myślą np. o DL w Totolotku ( Totomixie ) , która to firma oferuje przy stawce 2zł ok.1050zł za 3/3 DL , podaję taki rozpis na 4 grupy po 2 liczby w każdej z nich , w którym to rozpisie do wygrania 3/3 potrzebujemy mieć po 1 trafieniu w 3 z 4 grup.
Inaczej mówiąc: mając 4 grupy po 2 liczby , możemy w jednej z tych grup nie mieć ani jednego trafienia a w 3 pozostałych tylko po 1 - aby na 100% trafić "trójkę".
Ten system liczy 32 zakłady , a więc koszt jego nadania to 32x2zł=64zł zaś wygrana za 3/3 DL to ok.1050zł , co oznacza że mając trafione te 3 liczby ( równolegle po 1 w 3 z 4 grup: A,B,C,D ) częściej niż co 16 losowań - będziemy na plusie w ogólnym bilansie , bo 1050zł:64=16,40.
Grupy:
A ( 1-2 )
B ( 3-4 )
C ( 5-6 )
D ( 7-8 )
ROZPIS SYSTEMU na 8 liczb ( po 2 w 4 grupach od A o D ) z gwarancją 3/3 przy rozkładzie trafień po 1 liczbie w 3z4 grup:
1-3-5
1-3-6
1-3-7
1-3-8
1-4-5
1-4-6
1-4-7
1-4-8
1-5-7
1-5-8
1-6-7
1-6-8
2-3-5
2-3-6
2-3-7
2-3-8
2-4-5
2-4-6
2-4-7
2-4-8
2-5-7
2-5-8
2-6-7
2-6-8
3-5-7
3-5-8
3-6-7
3-6-8
4-5-7
4-5-8
4-6-7
4-6-8
Powtórzę , iż istotą systemu jest upolowanie 3 z 8 liczb w równoległym rozkładzie trafień po jednej liczbie w 3 z 4 grup ( stref ) ale nie dalej , niż co 16 losowań.
Przypomnę , że system pełny 3z8 ma 56 zakładów.
P.s: zwracam też uwagę na to , że ten w/w system gry można spożytkować w zakładach bukmacherskich - w ramach każdej grupy od A do D podstawiając po 2 odmienne zdarzenia z tego samego meczu np. wyniki HT i FT lub under/over i HT/FT lub wynik 1. tercji meczu hokejowego i całego tego meczu- a to dlatego , że one NIGDY nie spotkają się z sobą na jednym kuponie.
Pozdrawiam
edi8
Chciałbym, dobrze je pamiętam, ale zabroniła mi je podać dziwna osoba. To było niezwykle realistyczne, osoba była, jak by to określić przeraźliwie biała, lśniąca w sposób nie do zniesienia dla oczu. Oczy natychmiast w tym śnie napełniły mi się łzami. I zabroniła komukolwiek je podać, gdyż powiedziała, że "jeśli je komuś podasz, to nie doczekasz nocy".
Obudziłem się cały mokry i z oczodołami zupełnie napełnionymi łzami. Pierwszy raz w życiu coś takiego. Starość idzie, czy jak..
Eee tam, to są jakieś chyba wygłupy zmęczonej wyobraźni.
Dam temu najlepiej spokój. Przemęczony chyba jestem.
Przepraszam wszystkich za niniejsze nudziarstwo..
Obudziłem się cały mokry i z oczodołami zupełnie napełnionymi łzami. Pierwszy raz w życiu coś takiego. Starość idzie, czy jak..
Eee tam, to są jakieś chyba wygłupy zmęczonej wyobraźni.
Dam temu najlepiej spokój. Przemęczony chyba jestem.
Przepraszam wszystkich za niniejsze nudziarstwo..
Jeszcze można dodać do powyższego systemu, iż taki system z angielskiego tłumaczy się jako "pozycyjne oszustwo", jest bardzo skutecznym sposobem gry i umożliwia jedną bardzo dobrą rzecz, a mianowicie upchanie do jednej strefy "nielubiących się liczb", o ile oczywiście zakładamy pobieranie z danej strefy po 1 liczbie do każdej kombinacji.
Natomiast "nielubiące się liczby" najłatwiej w ciągu sekund wyznaczać z programów "Viltomierz" oraz "Multipairs" autorstwa włąściciela niniejszej strony. Są do zakupienia w zakładce PROGRAMY. To samo ręcznie można zrobić w czasie wielu godzin, tygodni lub miesięcy / w zależności od zakresu obliczeń/.
Natomiast "nielubiące się liczby" najłatwiej w ciągu sekund wyznaczać z programów "Viltomierz" oraz "Multipairs" autorstwa włąściciela niniejszej strony. Są do zakupienia w zakładce PROGRAMY. To samo ręcznie można zrobić w czasie wielu godzin, tygodni lub miesięcy / w zależności od zakresu obliczeń/.
Ostatnie kilka losowań tak jak za poprzedniej maszyny,4/5 powtórek:)Oby tak dalej.
28,50,15,65.
1,15,2,28. //// Totomix
MM na 14 / Totomix
9,18,27
6,12,18
19,22,25,26,34,43 - 5/6 i 6/6
9,18,27
6,12,18
19,22,25,26,34,43 - 5/6 i 6/6
slavo>>>
Ktoś w końcu zauważył, że średnia powtórek(6,7,8 i więcej) na nowej maszynie odbiega od normy i "poprawili" algorytm. ;)
Ktoś w końcu zauważył, że średnia powtórek(6,7,8 i więcej) na nowej maszynie odbiega od normy i "poprawili" algorytm. ;)
sollos
Może któregoś dnia będzie powtórka z Bułgarii,wszystko się powtórzy;/
Wszyscy tak typujmy!
Wtedy wszyscy naraz wygramy kasę.
Ciekawe tylko ile?!
Jak myślicie?
Wtedy wszyscy naraz wygramy kasę.
Ciekawe tylko ile?!
Jak myślicie?
kulka 17 zrobila sie ferelna jak wiezien z kula u nogi nie potrafi sie wzbic wysoko aby ja schwytano
Trzeba było mi grać liczby z wczoraj z 22 a nie
wymyślać na dziś jakiś "shit".
Często tak mam że jak tylko zrezygnuję z liczb to one w następnym losowaniu wychodzą.
64643. Pasko>>> wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
A teraz numerki.
MM na 22 / Totomix
23,32,46,64 / 23,32,56,65 / 23,32,27,72 /
35,78,46,64 / 35,78,56,65 / 35,78,27,72 /
13,31,46,64 / 13,31,56,65 / 13,31,27,72 /
tomcio1972 2009-09-20 (21:53)
23,32,46,64 i jest 4/4
wymyślać na dziś jakiś "shit".
Często tak mam że jak tylko zrezygnuję z liczb to one w następnym losowaniu wychodzą.
64643. Pasko>>> wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
A teraz numerki.
MM na 22 / Totomix
23,32,46,64 / 23,32,56,65 / 23,32,27,72 /
35,78,46,64 / 35,78,56,65 / 35,78,27,72 /
13,31,46,64 / 13,31,56,65 / 13,31,27,72 /
tomcio1972 2009-09-20 (21:53)
23,32,46,64 i jest 4/4
czy ktos moze chodowal mysz kolczasta czy da sie ja oswoic jak chomika
TDP>>>
..."Wtedy wszyscy naraz wygramy kasę."
Jeżeli wygramy to ja w to wchodzę... ;)
..."Wtedy wszyscy naraz wygramy kasę."
Jeżeli wygramy to ja w to wchodzę... ;)
No to powodzenia wszystkim :)
Szkoda ze unas niema Totomixa :( zamkneli ostaniego kilka lat temu :(
Szkoda ze unas niema Totomixa :( zamkneli ostaniego kilka lat temu :(
Załóż przy jakiejś okazji konto w najbliższej kolekturze i graj następnie w Totomixie w necie.
dzięki edi8 a co do systemu chętnie z niego skorzystam w zakładach piłkarskich bo ostatnio 1błąd w moich kuponach to już standart który mnie doprowadza do rozpaczy pozdrawiam do opy podbiorę dziś z twoich typów 5,15 i swoje51 wcisnę i może trójeczka się uklei;-)
rustu2009>>> tu masz dużo więcej systemów w moim opracowaniu i na rożne ilości zdarzeń , bo nie zawsze ten system na 32 zakłady daje się zastosować:
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
wpis ...64678 liczby ze snów wybrałam 8 a weszło mi 5 i dwie dychy minus 2.50 .Podpięłam się do czyjegoś a może kiedyś dam swoje sny. a zastanawiam się czy nie zrobić nawrotki na 22.oo albo i numer jaki wybrać .
a wpis 64684 i 64685 widze o grzybach może jeszcze 13 33 36 no pomyśle , choć jak na jeden zakład to i tak sukces dla mnie a czasem możno skusić i po pieniążkach
W nawiązaniu do tego systemu na 32 zakłady z wpisu 64702 , to stosując go do 8 różnych lub wspierających się zdarzeń sportowych z kursami 1.2 - przy wejściu 8/8 zysk netto wyniesie ok. 50% ceny nadania , bo wejdą nam 32 kupony po 3 zdarzenia i choć jest to dużo mniej niż daje gra tych 8 zdarzeń na 1 kuponie ako - ale przy 1 wpadce , czyli wejściu 7z8 takich zdarzeń mamy tu praktycznie + - zwrot całego nakładu na grę , bo wejdzie wtedy 20 kuponów z tych 32 , a przy grze zwykłej na ako kupon ląduje wtedy w koszu , pomimo tego 1 błędu...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Duży lotek- te liczby nie będą jutro wylosowane; 01, 03, 05, 07, 08. 09, 14. 16. 19, 20, 30, 31, 34, 48.
2). Sen o szkole- 42, 45.
3). Liczbę 36 można użyć w wieczornym losowaniu mm i jutro w dużym lotku.
2). Sen o szkole- 42, 45.
3). Liczbę 36 można użyć w wieczornym losowaniu mm i jutro w dużym lotku.
Uwaga!!! Zamiana snów na liczby to tylko zabawa! Nic więcej!!!
dzięki edi8 systemy będą mi pomocne szukam cały czas optymalnego rozwiązania dla swojej gry :-)jeszcze raz dzięki
w ostatnim losowaniu nie padly liczby z koncowka 7 moze cosik je puszcza
zeby odpuscili sobie liczby 1 2 3 5 8 10 15 i zmienili sterowanie kulkami
najlepiej aby te kulki opadly na dno kotla i nie wzniosly sie w gore
na moje ostatnio kupione losy w kolekturze a bylo ich okolo dziesiec trafilem raz 2zl
Cos mi się wydaje ze dziś będzie końcówka 9
A będzie śmiesznie jak te liczby nie spadną na dół tylko wszystkie wpadną w losowaniu
A będzie śmiesznie jak te liczby nie spadną na dół tylko wszystkie wpadną w losowaniu
widze na mapach ze w niedawnym czasie 4 razy padla parka 5 15 juz pora aby ona poszla spac
Dla typujących we śnie:)
- Mamo śnił mi się wujek. Dał mi numery lotto - mówi syn do matki.
- Tak? A jakie to były numery?
- Nie wiem. Dał mi je w zamkniętej kopercie.
odrzucajac feralna 17 mamy na dzisiaj liczby 7,19,27,37,47,49,67,69,77,79
Ciekawe, czy zostanie wylosowana liczba 5? z mojego snu? Drugą liczbą była liczba 50.. . Szkoda że dziś nie wysłałem: w 15 zakładach było kilka 4, 1x5/10, 1x6/10 i 1x7/10!!!
widzę ,ze nikt nie zwrócił uwagi na fakt pójścia 41,42,68 czyli najdłuższych śpiochów.
W dziale bukmacherka umieściłem systemy do gry stworzone przez edi8. Pozdrawiam
17 strasznie ferelna znow puscili jeden obok 16tke widac ktos z ts nie lubi tej liczby
pochwalę się trafiłam 2/4 +numerek,znając moje szczęście to będą mało płacili ale na jutro na kumululu styknie,w numerka gram okazjonalnie
ja juz prawie przez 10 lat nic nie wygrywam calkowita klapa raz tylko w keno trafilem 60zloty a dwa razy losy po 20 zl
Totolotek to największa orkiestra świata,jeden bęben i miliony cymbałów.
bella34
jak na okazjonalne zagranie to nieźle... 89,90 PLN do kieszeni
pzdr.
jak na okazjonalne zagranie to nieźle... 89,90 PLN do kieszeni
pzdr.