Wpisy 64 373 – 64 472
18 września 2009 19:36 → 19 września 2009 12:41, 100 wpisów
Witam serdecznie wszystkich
Prawdopodobne
8,18,25,38,41,51,69,73,75
miłej zabawy
Prawdopodobne
8,18,25,38,41,51,69,73,75
miłej zabawy
a ja dałam na totomixie taką 3
1-35-65 za 2zł. zobaczymy co z tego bedzie. pozdrawiam miłośników kulek :)
1-35-65 za 2zł. zobaczymy co z tego bedzie. pozdrawiam miłośników kulek :)
"pozdrawiam miłośników kulek :)"
To jest czat lotto polkinia;/Ostro pojechałaś;)
HAHAHAHAHA :) ok pozdrawiam miłosników gier liczbowych :) może być ??? hahaha
ale się uśmiałam hahahahahaha :) muszę uważać co piszę hahahahaha
polkinia
Najpierw zadziałała podświadomośc.Więc wiemy,co po głowie Ci chodzi:)Zapewne już cały dzień:):):):):)
Nie kazdemu na pierwszy rzut kulki moga sie kojazyc z chym ujme to zabawa.
Ale jak to mowia glodnemu chleb na mysli :p
Ja jestem milosnikiem kulek w bebnie :P
Ale jak to mowia glodnemu chleb na mysli :p
Ja jestem milosnikiem kulek w bebnie :P
no to jest ciekawe :) dlaczego ta moja podświadomość nie typuje dobrze tych ( kulek)
HAHAHAHAHAHAHAHA :) chyba cześciej bede pisać z wami na czacie bo banana mam od ucha do ucha hahahahah
Poliknia
Chciałaś masz:)
http://izismile.com/img/img2/20090506/sexy_man_00.jpg
Chciałaś masz:)
http://izismile.com/img/img2/20090506/sexy_man_00.jpg
polkinia>>> aż się obawiam wpływu tej Twojej nieokiełznanej energii na kulki ( u poniektórych graczy ) ...
http://x.garnek.pl/ga8046/67b9e162708483a2260266a3/banan_i_dwa_jablka.jpg
Edi po tej fotce co zamiescil slavo opadly mi rece i wszystkie inne czlonki.
HAHAHAHAHAHAHA i kto tu głodny hahaha ja tylko napisałam o kulkach a chmara głodomorów sie odezwała hahaha
ph2008>>> slavo nie jest taki , żeby nie zamieścił także coś dla facetów , nie slavo?
polkinia>>> aż się obawiam wpływu tej Twojej nieokiełznanej energii na kulki ( u poniektórych graczy ) ...
...mogą z ogromną siłą opuścić komore bębna...:))
...mogą z ogromną siłą opuścić komore bębna...:))
polikina>>> z tym wygrywaniem to może być tak , że niektórzy będą grali , ale przez Ciebie na dzwonkach ( własnych ) ...
a co myślicie jak możecie zmienić tor myślenia o mojej 3 :) 1-35-65
To ja zamieszcze cos mniej oryginalnego i niezwiazanego z tematem o ktorym mysli slavo:
http://demotywatory.pl/175476/Najwieksza-orkiestra-na-swiecie
Swoja droga polecam serwis stare watki zanim stal sie popularny sa o wiele lepsze, dlatego tez zadziej tam zagladam.
Cos jak sie robi popularne to potem "bydlo" (ludzka masa) robi wies.
http://demotywatory.pl/175476/Najwieksza-orkiestra-na-swiecie
Swoja droga polecam serwis stare watki zanim stal sie popularny sa o wiele lepsze, dlatego tez zadziej tam zagladam.
Cos jak sie robi popularne to potem "bydlo" (ludzka masa) robi wies.
Aby z tych emocji wywołanych niewinnym z pozoru wpisem "polikinii" o kulkach - ktoś dziś nie pocelował tego , co odbierze za 9 miesięcy ( akuszerka )...
polikinia>>> z tym ładunkiem jaki posiadasz , to chyba wszystko i wszędzie Ci wejdzie!
Tzn. w każdej - w tym wstępnej - grze...
Tzn. w każdej - w tym wstępnej - grze...
Ale ją rozgrzaliśmy nie wytrzymała i uciekła:):):):):):)Ciekawe co teraz robi:/
Zdziwilby sie :P
Dzis bylem na miescie i stalem w kolejce w sklepie a za mna dwie chy powiem dziefczynki bo nie mialy 16 lat. Jedna do drugiej
- ale masz fajny telefon
- wiem chlopak mi kupil
- tak? ktory
(tu moja konsternacja slowo ktory bylo dizwne)
- no z tego nowego biemdablju
- a ten
- no wyglada troche staro ale tak naprawde ma 40 lat
(tutaj juz nie mialbym nawet riposty) kupuje mi rozne rzeczy jutro mamy jechac do silesi
One puszczaly po mnie kupony :p
Dzis bylem na miescie i stalem w kolejce w sklepie a za mna dwie chy powiem dziefczynki bo nie mialy 16 lat. Jedna do drugiej
- ale masz fajny telefon
- wiem chlopak mi kupil
- tak? ktory
(tu moja konsternacja slowo ktory bylo dizwne)
- no z tego nowego biemdablju
- a ten
- no wyglada troche staro ale tak naprawde ma 40 lat
(tutaj juz nie mialbym nawet riposty) kupuje mi rozne rzeczy jutro mamy jechac do silesi
One puszczaly po mnie kupony :p
nie ma bata, idę jutro do kolektury i stawiam 1,2,3 na 10 kolejnych losowań, jak myślicie opłaca się?
WYNIKI LOSOWAŃ LOTTO SĄ MANIPULOWANE.NAGŁOSNIJCIE SPRAWE ZEBY OD 1.10.2009 WSZYSCY W POLSCE PRZESTALI GRAC NA MIESIONC .WTEDY TOTALIZATOR BENDZIE NA MINUSIE ZOBACZOM JAK TO JEST OSZUKIWAC GRAJĄCYCH. Janusz.
tylko się obawiam, że teraz 1,2,3 się zawiesi na tysiąc losowań, a 2/3 z tej trójki zysku nie daje, chyba, że rozpisze ab, ac, bc, te że dalej jest ryzyko.
Romelekt podał na 22: 9 liczb i wszystkie celnie.
Prorok jakiś, czy jak?
Prorok jakiś, czy jak?
Pasko do cholery , dlaczego ty masz inne wyniki niż oficjalne na lotto.pl????
Pasko faktycznie , wysłać ci screna z oficjan
lnej MM
lnej MM
Romelekt dzisiaj podał 9 liczb! 100 procent skuteczności!
Pasko jak to wyjaśnisz? Co jest grane losowanie w tv a oficjalne na stronie lotto.pl a u ciebie ???
Biała koperta-17. Ta liczba /sen/ była w tsn.
Tajemniczy Don Pedro w ktorym poscie podal te liczby bo sie dopatrzec nie moge.
W tym, w którym podał zestaw, w którym to zestawie były wyłącznie liczby, które należało omijać szerokim łukiem. Kilka takich zestawów i... pomyśl.
Prawdopodobieństwo zero z 10 jest mniej więcej takie jak 5 z 10 w grze 10/20 z 80-ciu.
Ale w kilku całkowicie pustych zestawach kolosalne wygrane są banalne. Kwestia wyliczenia kosztów do zysków.
Nagorsze zaś, co może być, to wyznaczanie "średnio" 2 i pół liczby na 10.
Prawdopodobieństwo zero z 10 jest mniej więcej takie jak 5 z 10 w grze 10/20 z 80-ciu.
Ale w kilku całkowicie pustych zestawach kolosalne wygrane są banalne. Kwestia wyliczenia kosztów do zysków.
Nagorsze zaś, co może być, to wyznaczanie "średnio" 2 i pół liczby na 10.
Wczoraj: trzy liczby w losowaniu:
DL:13,25,37- odstęp 12
EX:12,24,36- odstęp 12
Dzisiaj:
NU:17,28,39- odstęp 11
Jutro:
DL: ...-odstęp 10?
EX: ...-odstęp 10?
Pozdrawiam
DL:13,25,37- odstęp 12
EX:12,24,36- odstęp 12
Dzisiaj:
NU:17,28,39- odstęp 11
Jutro:
DL: ...-odstęp 10?
EX: ...-odstęp 10?
Pozdrawiam
W związku z powyższym wpisem typuję takie oto dwie niezależne trójki na DL: 25,35,45
oraz 14,47,48.
Pozdrawiam
oraz 14,47,48.
Pozdrawiam
brawo.fajne typy.ale to ja zdecyduję czy zostaną wylosowane.
nie wierzycie?
zapraszam na forum.
pozdrawiam
nie wierzycie?
zapraszam na forum.
pozdrawiam
Ksings>>> na forum pojawiają się już pierwsze komentarze - stanowiące żywą reakcję na Twój wynalazek!
Eee jak sie napyla farba informacje ?? Bo ja za bardzo w temacie malarskim nie jestem ??
szczery>>> to Ty lepiej zacznij od swojego snu i co z tego względem liczb wynika...
Ksings jak farba przekazuje informacje ?? Kody krestowe porobiles i skaner kodu ?? Na pewnej wysokosci czujnik ?? Czujnik za przeproszeniem czego moze te twoje pingpongi mowia ?? Czujnik ma ich sluchac tylko i jak uslyszy kulke to zadziala?? Kulki stekaja czy mowia wybierz mnie ??. Moze lepiej ominac twoj laptop i kupic prosty uklad modemowy i sterowac AT komendami ?? Swoja droga fajnie ujoles przekaznik fal radiowych z telefonu z prostym programem tylko ze sam przekaznik nie wystarczy :P to tak jak miec antenke od WIFI a nie miec kompa ;p
Po trzecie na Majorce nie odbywaja sie walki bykow juz prawie wcale wiec niewiele tam zobaczysz :p
Po trzecie na Majorce nie odbywaja sie walki bykow juz prawie wcale wiec niewiele tam zobaczysz :p
Ph, na żartach się nie znasz?
Szczery dziś również mialam taki sen jak:wkładałam kurczaki do koszyka wydaje mi sie że było ich 7.
ulala>>>> podaj adres i wrzucaj je już na grilla , 7 powinno dla pierwszych gości starczyć...
Ulala znając życie to jesteś na diecie(jak każda kobieta od czasu do czasu)i ten sen to po prostu odzwierciedlenie Twoich marzeń...:D
Tajemniczy Don Pedro ... Co bys powiedzial na to ze w dzisiejszym losowaniu wejdzie pan Rysiek i powie ze przez 50 lat "zartowali" a wyniki i kulki byly wczesniej losowane ;P
Czy można "losować" liczby w totolotku jakie się chce żeby zostały wylosowane? Można na dwa sposoby- przy użyciu podczerwieni i technik stosowanych w wykrywaczach metali. Sposoby są proste i tanie w zastosowaniu.
ph2008>>>> losowania DL do 1973 roku odbywały się poza zasięgiem kamer telewizyjnych - ale m.in. na różnych imprezach sportowych z udziałem publiczności...
Witam wszystkich może takie coś wpadnie..
1/34-36-38-42-69-80
2/10-34-69-77-80
3/24-42-69-77-80
4/34-36-38-69-80
5/34-36-38-42-69
6/69-77-80
7/12-19-25
8/34-69-77
Pozdrawiam Powodzenia...
1/34-36-38-42-69-80
2/10-34-69-77-80
3/24-42-69-77-80
4/34-36-38-69-80
5/34-36-38-42-69
6/69-77-80
7/12-19-25
8/34-69-77
Pozdrawiam Powodzenia...
Ulala.....ato pamiętaj jak było wczoraj na 22.00 z tym snem i ryzyk -fizyk tak obstaw dziś no jak to było na pewno i czytelnie ....POZDRAWIAM kosztyk 40 kura 11 ...
Sposób 1). Wystarczy wybrane kule pokryć farbą świecąca w podczerwieni lub w nadfiolecie... . Wszystko jest tanie i proste a obserwator niczego nie widzi.
No to ja rzuce taki pomysl tani na sprawdzenie kupcie pingpongi napiszcie numerki jesli ktos ma odkurzacz ktory moze dmuchac to dobrze. Wezcie pudelko moze byc to taki karton 80x50x30 czesto spotykane w sklepach mozna dostac za freeko po jakims towarze chipsach czy czyms podobnym wytnijcie dwie dziury troche wieksza od pingponga do jednej przylozcie rure od odkurzacza a z drugiej odbierajcie kule. Napiszcie sobie kupony ktore byscie poslali ciekawe ile traficie. Dziurke od odkurzacza proponuje zrobic w dolnej czesci pudelka ktore polozone jest na plask natomiast do wylotu mozna zrobic w gornej czesci lub na boku ale tez gornej czesci kulki same wypadna nam na pokuj po pewnym czasie. Mozna przeprowadzic to okolo 20 razy i sprawdzic.
ph2008>>>
Podobny eksperyment przeprowadził Ferdek w "Kiepskich". Nici z wygranej ...
pozdrawiam
Podobny eksperyment przeprowadził Ferdek w "Kiepskich". Nici z wygranej ...
pozdrawiam
Zaluje ze nie widzialem :)
Tu jednak nie chodzi o wygrana i obstawianie liczb w realu lecz o sprawdzenie albo udowodnienie zel otto nie musi uciekac sie do oszustwa zeby ludzie i tak nie trafili. W tym przypadku macie wlasne "maszyny" mozna przeprowadzi kilkanascie losowan testowych a potem obstawiac. Na 99% jestem pewien ze nie trafi sie 10/10
Tu jednak nie chodzi o wygrana i obstawianie liczb w realu lecz o sprawdzenie albo udowodnienie zel otto nie musi uciekac sie do oszustwa zeby ludzie i tak nie trafili. W tym przypadku macie wlasne "maszyny" mozna przeprowadzi kilkanascie losowan testowych a potem obstawiac. Na 99% jestem pewien ze nie trafi sie 10/10
Sposób 2). Przed losowaniem podgrzewamy wybrane kule a do ich "wylosowania" użyjemy kamery na podczerwień.. . Sposób prosty a widz oglądający to losowanie nic podejrzanego nie widzi.. .
ph2008>>>
Ja bym postawił taką tezę: lotto "nic nie musi robić", ... a ludzie i tak nie trafią! ;)
Ja bym postawił taką tezę: lotto "nic nie musi robić", ... a ludzie i tak nie trafią! ;)
czesc ja obstawilem takie 8 liczb na 10 losowan 25,28,35,44,60,64,65,78 mysle ze cos bedzie
Sposób 3). Do wybranych kul wkładamy folię aluminiową, a do ich "wylosowania" użyjemy techniki stosowanej w wykrywaczach do metalu. Możemy tu zastosować kilka różnych sposobów.. .
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
icemario>>>
Zamiast "I POWIADOMCIE... "
chyba lepiej jak by to tak napisać:
"I nikomu o tym nie mówcie to tajemnica"
Zamiast "I POWIADOMCIE... "
chyba lepiej jak by to tak napisać:
"I nikomu o tym nie mówcie to tajemnica"
myślę, że warto to nagłośnić na innych forach, stronkach, nie tylko tu, bo aż tak wielu ludzi tu nie zagląda. Niestety będą tacy, którzy i tak zagrają w DL po podwyżce, bo albo mają za dużo kasy, albo przeszli już pranie mózgu i żyją zasadą, że trzeba za każdym razem grać.
Tak sobie teraz przypomniałem jak kiedyś wysypały się z maszyny losującej wszystkie kule podczas losowania. Był to numerek, losowanie 4 z 45.
Czy jak by wtedy prowadząca losowanie pozbierała cztery kule z "ziemi" i podała, że takie zostały wylosowane to czy wyniki tak otrzymane nie powinny być uznane jako właściwe?
Czy jak by wtedy prowadząca losowanie pozbierała cztery kule z "ziemi" i podała, że takie zostały wylosowane to czy wyniki tak otrzymane nie powinny być uznane jako właściwe?
Witam wszystkich użytkowników strony. Kilka słów wyjaśnień w związku z wprowadzonymi zmianami na stronie.
W związku z dużą odwiedzalnością serwisu, pojawiła się potrzeba większych restrykcji co do swobody rejestracji nowych użytkowników / nicków. Tym samym proces rejestracji rozszerzono o wymagane podanie unikalnego adresu e-mail. Dla uprzednio zarejestrowanych zmiana ta nie wnosi nic nowego, natomiast każdy nowo rejestrowany użytkownik, będzie musiał podać 6-cyfrowy PIN, który zostanie wysłany na podany adres e-mail. Oczywiście PIN jest podawany jednorazowo w celu aktywacji konta.
Mam nadzieję, że wprowadzona zmiana spowoduje większe poszanowanie rejestrowanych nicków i pozwoli na większą dyscyplinę wśród użytkowników. Podobny sposób rejestracji zostanie wprowadzony w najbliższych dniach na forum.
Obecnie na stronie jest zarejestrowanych 12 000 użytkowników.
Pozdrawiam
W związku z dużą odwiedzalnością serwisu, pojawiła się potrzeba większych restrykcji co do swobody rejestracji nowych użytkowników / nicków. Tym samym proces rejestracji rozszerzono o wymagane podanie unikalnego adresu e-mail. Dla uprzednio zarejestrowanych zmiana ta nie wnosi nic nowego, natomiast każdy nowo rejestrowany użytkownik, będzie musiał podać 6-cyfrowy PIN, który zostanie wysłany na podany adres e-mail. Oczywiście PIN jest podawany jednorazowo w celu aktywacji konta.
Mam nadzieję, że wprowadzona zmiana spowoduje większe poszanowanie rejestrowanych nicków i pozwoli na większą dyscyplinę wśród użytkowników. Podobny sposób rejestracji zostanie wprowadzony w najbliższych dniach na forum.
Obecnie na stronie jest zarejestrowanych 12 000 użytkowników.
Pozdrawiam
ph2008>>> czy Ty przypadkiem nie podałeś nowszej wersji najlepszego środka odchudzającego???
Kiedyś słyszałem bowiem amerykański dowcip o pacjencie , który pytał swego lekarza o to , które tabletki odchudzające są najlepsze.
Jego odpowiedź brzmiała:te w największych opakowaniach i stosuj je 10 razy dziennie - wszystkie rozrzucając i zbierając!
A Ty teraz z piłeczkami pingpongowymi wyjeżdżasz...
Kiedyś słyszałem bowiem amerykański dowcip o pacjencie , który pytał swego lekarza o to , które tabletki odchudzające są najlepsze.
Jego odpowiedź brzmiała:te w największych opakowaniach i stosuj je 10 razy dziennie - wszystkie rozrzucając i zbierając!
A Ty teraz z piłeczkami pingpongowymi wyjeżdżasz...
PASKO>>> a jak ta informacja o 12000 użytkowników , ma się do tej o 4799 widniejącej na forum????
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czyli tylko około 40% użytkowników jest zainteresowanych w uczestniczeniu na forum , skoro z tych 12000 jest tam zarejestrowanych 4799????
We Francji padła wygrana ok.100 milionów euro,to już jest konkretna kasa.
No tak. Informacja ta dotyczy ilości osób, które zarejestrowały się na forum. Zapomniałem dodać, że wkrótce nicki zarejestrowane na stronie głównej zostaną również skopiowane do forum, a także przyszła rejestracja będzie wspólna. Pozdrawiam
Taka wygrana to już jest poziom tych z dużych kumulacji we włoskim Superenaloto 6z90...
edi8. Ta informacja chyba nie powinna dziwić. Przez ostatnie 2 lata wiele osób pisało na chacie, oddawało swoje typowania, bez wchodzenia i dyskutowania na forum. Informacja o ilości zarejestrowanych nicków zawsze była i jest widoczna tutaj: http://www.multipasko.pl/typowania/typujacy.htm
Pozdrawiam
Pozdrawiam