Wpisy 642 178 – 642 277
8 grudnia 2011 12:58 → 8 grudnia 2011 13:29, 100 wpisów
lila ... ja nie bzdury , kolega przywiósł tu w polsce , ale ciezko rozmawiać po rusku
krzysio...kolega ma tak wysoką Rosjankę? Nie wszystkie są takie wysokie,w Polsce tez są wysokie dziewczyny
Witam Wszystkich Cieplutko.
Lista obecności podpisana u paska"
sara1. odebrałaś pocztę?
Lista obecności podpisana u paska"
sara1. odebrałaś pocztę?
skoro wysoka to znaczy Krzysio że musi miec bardzo długie nogi....a to znaczy że biega szybko a co za tym idzie??? ze po piwko też bedzie szybko lecieć....
lila....tu jedna wysoka , wiecej mała kobita prawie 165 cm albo mniej
a taki mały męski szowinizm przez moment przemówił przeze mnie....
Krzysio mowie Ci bierz wysoka zawsze taka ma wiecej ciałka...wiadomo
saltosky..jak ja Bym Tobie pobiegła po piwko to byś pił tylko nie łykał
Lila jest wysoka i fajna .Ale juz zajeta więc musisz szukac gdzie indziej.
Lila nie smial bym Cie prosic...zreszta sam lubie akurat ta czynnosc wykonywac
saltosky.... wysoka kobita hmm , dobra jestem mniejszy człowiek wole patrze piersi
Ulala...nie mała tylko nie wysoka.... ja juz korytko,,,znaczy sie obiadek mam za soba. pierogi zrobione czekaja na pochłoniecie przez pozostałych domowników
ha...z kapusta i pomaszczone(rany co za słowo) cebulka z kiełbaska
dobra juz ide tam .. mała przerwa..
eee pierogi nie teraz jesc , na świeto wigilia
Krzysio na wigilie to bedzie wiecej, moze jakies prezenty dodatkowe,
lila....
wiedziałem jesteś duza kobita
wiedziałem jesteś duza kobita
ja 184 i powwo ide
ulala...
jestem leki 72 nie gruby jestem i powoo
jestem leki 72 nie gruby jestem i powoo
ulala..kupuję.Nie lepię bo nie mam nerwów za bardzo.Z ledwością pierogi a one są większe od uszek ,polepię.
Pytam Lila bo wczoraj byłam u znajomej i u niej była akcja ...lepienie uszek na wigile...zaradna kobieta,,,i ja pujde ty tropem na spokojno nalepie
ulala...ja raz lepiłam uszka kilka dobrych lat temu i spędziłam nad tym 5 godzin chyba,jak nie dłużej
Lila nie warto planować na zas bo i tak mi nic nigdy nie wychodzi. Zawsze wybieram sie w góry a w ostatniej chwili jade na Mazury