Wpisy 610 – 712
20 czerwca 2007 09:50 → 28 czerwca 2007 13:18, 100 wpisów
pasko znow mnie zbanowaliscie .napisalem ale tym razem mnie nie odblokowaliscie!!!
maniek50 najlepiej puscic i nie patrzec w te liczby/kupon . tak jak ja 17.05 puscilem multasa za 2.5 zl i mialem 5/6 [120 zl] .
co do wpisu 499 to do dzis nie ma odpowiedzi poprostu p.Robert zakpiłn sobie z nas , pomimo ze Pasko pisał ze wraca w niedziele .Pewno niema nic takiego czym mogby się z nami podzielić aby dowalić Prezesowi
za godzinę się dowiemy czy bei ale mi też się wydaje że będzie następna kumulacja :)
No i mamy kumulację w sobotę :))))) Dzisiaj nie było
"6" w dużego !!! za to było
1862 2/2 w multi
"6" w dużego !!! za to było
1862 2/2 w multi
Janusz... nie mogę zatypowac :(
Witam,jakby wziąć najrzadziej losowane w DUŻYM LOTKU liczby i zagrać wczoraj na system 7 to czwórkę by się trafiło(w sumie 3 czwórki i 4 trójki)POZDRAWIAM
czulem ze trzy obok siebie beda w duzym lotku :) i skreslilem ale nie te co trzeba :D
Ale w sobote 12 000 000
zł do wygrania :) bede polowal na te pieniazki :)
Ale w sobote 12 000 000
zł do wygrania :) bede polowal na te pieniazki :)
mirku.. skoro się tu wpisałeś to znaczy, że powinno być wszystko ok. Spróbuj jeszcze raz. Wpisz hasło ponownie - liczy się wielkość liter.
Witajcie Czak,Arax,Maniek50,
Ponieważ Zielone Forum znowu nie działa, a nie będę miała przez pewien czas dostępu do komputera podaję stałe typy w DL na losowanie:
23-06-2007
27-06-2007
30-06-2007
04-07-3007
Oto moje typy :
03,05,08,09,10,13,14,16,22,32,35,38,39,41,42,43,44,49
W związku z powyższym prosiłabym w moim imieniu o podanie w/w stałych typów na stronie DL. Ja Was nie opuściłam ! Z góry dziękuję. Serdecznie pozdrawiam. Życzę samych
szóstek. :)
Ponieważ Zielone Forum znowu nie działa, a nie będę miała przez pewien czas dostępu do komputera podaję stałe typy w DL na losowanie:
23-06-2007
27-06-2007
30-06-2007
04-07-3007
Oto moje typy :
03,05,08,09,10,13,14,16,22,32,35,38,39,41,42,43,44,49
W związku z powyższym prosiłabym w moim imieniu o podanie w/w stałych typów na stronie DL. Ja Was nie opuściłam ! Z góry dziękuję. Serdecznie pozdrawiam. Życzę samych
szóstek. :)
Witam,są nawet dobre statystyki w multi lotku-odnośnie liczb które występują najczęściej w danym dniu tygodnia,ostatnio przegapiłem 12,14,34,fakt że był poślizg z wtorku na środę,ale to wkurza...sam nie wiem jakimi grać trójkami(może za mało cierpliwości)widziałem że w typach na żywo dobrze typują romano23 i friki i nie tylko,czy może ktoś wie jak oni często trafiają np.3-ki...
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Opa30--->Wiele cyfr się powtarza. Np. biorąc datę rok w stecz, dokładnie taką samą, to cyfr nawet powtzrzających się jest nawet 9! Lecz cały widz własnie polega na tym, by rozpisać to tak,by weszły,po tanich kosztach. Sam teraz siedzę i prubuję coś wykombinować,by to jakoś wyglądało podczas losowania... :) No nie wiem może ma ktoś jakis pomysł? Pozdrawiam. :)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Może i naiwnych,ale ja już trafiłem "troszkę" i dobrze byłoby wygrywać co jakiś czas,"parę złoty" każdemu się przyda...
Pytanie gdzie podziała się ta stronka typowań dla dużego lotka expres i numerka poproszę o odpowiedż .Pozdrawiam
Hej parys!Olej dużego i expressa.Tam się tylko przegrywa.Chyba że wystarczą ci marzenia o dużym szmalu.
Pasko i inni z ksiegi etc....co rano jestem banowany.nie wysylam zadnych spamow.stronka jest OK ale Janusz Paśkiewicz, zrob cos z tymi typami "na zywo" bo ciagle mnie banuja.jestm u was od 10.06 i co prawda to prawda ostatni raz cos wygralem w multilotka 9.06!czy to normalne?!takze nie mam zamiaru co dzin pisac maili do "ksiag".znikam stad!bede grac dalej alewaszej strony nie potrzebuje!
Pasko cały czas jeszcze poprawia strone,nie masz co się Kris denerwować troche cierpliwości,ja nie mogę wejsć i sprawdzić rankingu i tu prośba do Pasko o poprawienie tego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Cze all. 2,17,28,31,40,64,69,72,73,79 to są moje typy na najbliższe kilka losowań polecam te liczby bardzo często padają
PS. kończy się posucha na 28,64, otatni raz padły 20 losowań temu prponuję progresję. pozdro
ja kiedys wyslalem tak dla "jaj" (brakowało mi koncepcji) liczby 10,20,30,40,50,60,70,80. I miałem 7/8, nie było 20 (chyba bede pamietał te liczbe do końca życia, autko jakies bym sobie strzelił, a takto 300 zł miałem, ale i tak byłem w szoku :O...) Pozdro.
Właśnie,tak dla jaj wysłałeś...a zauważ.że dołożyć jeszcze wielokrotności 11-ek(11,22,33-77)jest ich w sumie 15 liczb,pełne dziesiątki od 10-80 i 11-77,kilka dni temu było ich aż 9,9 z 15-tu to można już namieszać,a jeszcze odjąć 10 i 80 to mamy 13 liczb a trafiło 9 i co Wy na to...POZDRAWIAM ze pięknych MAZUR
Kuba .. napisz mi dokładnie na czym polega na niemożność zobaczenia rankingu?
Jak jest spora kumulacja w dużym lotku to widocznie grają systemami,bo małe są wtedy 5-tki i 4-ki...widzimy jak wczoraj, bo już jest niedziela
Patrzyłem w statystyki...ciężko byłoby coś wymyślić,zarówno w dużym jak i express
Wczoraj też padła jedna 10/10 w multi !! może ktoś z użytkowników tego forum trafił :P
Witam
Pasko klikam:
typowania/ranking/typujący i nie moge sprawdzić
swoich typowań,cały czas pokazuje błąd.
Pasko klikam:
typowania/ranking/typujący i nie moge sprawdzić
swoich typowań,cały czas pokazuje błąd.
Witaj Kubo. Faktycznie. Problem zwiazany jest z tym , że w Twoim nicku jest myślnik. Postaram się to naprawić za moment.
Witam,
Pasko, czy znowu jest problem z serwerem tubaza ?
Nie mogę wejść na zielone forum.
Pozdrawiam
Zbyszek
Pasko, czy znowu jest problem z serwerem tubaza ?
Nie mogę wejść na zielone forum.
Pozdrawiam
Zbyszek
Ciekawostka.Sprawdzcie wynik Multi lotkaz 22 06 2007a wynik dużego lotka z 23 06 2007.
Czy wczoraj była szóstka w Dyżym Lotku?
cześć Pasko
u mnie nie ma myślnika a tż nie mogę sprawdzić swoich typów
pozdrawiam
u mnie nie ma myślnika a tż nie mogę sprawdzić swoich typów
pozdrawiam
jutro puszcze sobie 5 zakladów TSN Numerek :)
600 000 zł do wygrania
600 000 zł do wygrania
Witaj Maniek50 - i ja gram w nr- na bank będzie nr (jeden z nich )32.7.31.34.8.3.
Mrówka...10 i 80 to jest pierwsza i ostatnia liczba w pełnych dziesiątkach multi lotka,a wtedy ich nie było(patrz 21.06.2007)łatwiej jest coś trafić z liczb 13-tu niż 15-tu
Ale to wiadomo ...każdy mądry po losowaniu,a jeśli chodzi o dużego lotka to 5-tka chyba wynosiła coś ponad 3tys,znajomy grał system 11,czemu nie zagrał liczb z multi ...
Czy w ostatnim losowaniu Szczęśliwego Numerka była główna nagroda, czy jeszcze mamy kumulację?
Ja systemem 11 liczb nie grałem,a znajomy to nie wiem czy wygrał,aż tak dobrze go nie znam(nie mam jego tel.)
W Twoim szcz.numerku jest ponad 500tys,kumulacja dalej,a macie jakiś przeciek...
Na stronce lotto można sprawdzić wszystko teraz nawet ile 1/1 wpadło w ml!!!!
w numerku jest kumulacja 600 000 tys zł sprawdzic mozna na telestronie 105 (polsat)
gdzie padly szostki??
bo nie ogladalem losowania !
Arax ja mam trzy numerki ktore sadze ze moga pasc !
bo nie ogladalem losowania !
Arax ja mam trzy numerki ktore sadze ze moga pasc !
Michał .. był problem z polskimi literami. Myślę, że już jest ok. Zapowiada się pracowity tydzień.. mam zamiar trochę popracować na d stroną i jeszcze raz przepraszam za opóźnieniu we wprowadzaniu typowań innych gier liczbowych :/
Najdłużej oczekiwana czwórka w ilości 3/4: 06,11,32,44 .. po równo 300 losowaniach padła od razu w ilości od 4/4 :) Ponadto padła dziś najdłużej oczekiwana 2/3 i 3/5.
Witam! Pasko, jesli mozesz to podaj to 2/3i3/5. Mysle ze mozna to probowac grac jakis tydzien. Powinno powtorzyc. pozdrawiam!
No wścieknę się chyba :( Za chiny nie mogę typować, Janusz poradż cos...
Pozwoliłem sobie zatypować w Twoim imieniu Mirku i wszystko poszło bez problemu. Wchodzisz na typowania->zatypuj. Podajesz nick: mirek77335 i hasło .. Twoje jest na 6 liter i kończy się na "k".
Yak, Janusz.... ale do dziś nikakihu... nie mogłem :( spróbuję "zawtra" :D
Pozdrówka!
Pozdrówka!
A tak pozatym.... http://www.multipasko.pl/typowania/mirek77335/
typowania niet...
typowania niet...
Mirku to jest niemożliwe. Sam wszedłem przedtem i zatypowałem Twoim nickiem, po czym skasowałem typy.
Jeśli masz już uzupełnione gwiazdki w haśle, to skasuj je. Wpisz od nowa hasło. Małymi literami, bez dodatkowych spacji, itd. Musi być ok.
Jeśli masz już uzupełnione gwiazdki w haśle, to skasuj je. Wpisz od nowa hasło. Małymi literami, bez dodatkowych spacji, itd. Musi być ok.
Nu ... Janusz... Pożywiom- uwidim :) ale jutro.
Pa-ka, narazie :D
Pa-ka, narazie :D
Witam. Mimo kontaktu mailowego z tą osobą, nic nie otrzymałem. Tak więc najprawdopodobniej był to dowcip.. no chyba, że pan nieznajomy został porwany na tych wakacjach, albo jeszcze coś gorszego mu się przytrafiło ;)
Pasko dlaczego w rankingu mam 7a nie 8 trafionych pewniaków to samo dotyczy bronkobanana ma trafionych 11 a w rankingu 10.
Witam.Jest pewna niejednoznaczność. Zostanie to poprawione jutro. Chodzi mianowicie o różnicę między bilansem z 30 ostatnich typowań, a bilansem z 30 ostatni dni(losowań). Te zaniżone wartości o których piszesz tyczą się właśnie 30 ostatnich losowań.
kiedy bedzie typownie DL EX i numerka.miało byc po kumulacji 12mln w duzego a tu chyba dalej nie ma.
Na to losowanie już nie będzie. Mam nadzieję, że po środowym losowaniu ruszy możliwość typowania na losowanie sobotnie.
Może mi ktoś polecić jakiś darmowy program który losuje 10 liczb z 80 ale bez pewnych liczb które sobie sam ustalam. Z góry dzięki!
Chyba to nie ten. Chodzi mi o taki program losujący 10 z 80 bez pewnych wyeliminowanych liczb a w Miliarder 2,5 nie widzę opcji losowania liczb:-(
FigoFago.. postaram się aby wkrótce pojawiła się taka możliwość na stronie (obok "Testuj liczby)
Kilka dni temu pojawił sie na chacie wpis o liczeniu numerów kombinacji dużego lotka. Nie zapisałem strony z opisem czy ktoś pamięta link ?
Proszę o zgłaszanie jeśli coś nie działa, bo nie sposób mi wszystko testować, a Wy świeżym okiem może coś zauważycie :)
Pasko nie pij tylko pomóż mi w typowaniu. za cholerę nie mogę typnąc :(
Witaj, Pasko! Po jakiego grzyba zostały "odwrócone" mapy liczb? Komu to przeszkadzało? Wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej było śledzić, gdy linie liczb "narastały" od góry? Ciekaw jestem, co sądzą o tym inni typowicze?
Witam! Zgadzam sie jesli chodzi o mapy, mysle ze nie dziala jak powinien dolny pasek z wynikami{jest tylko na glownej str. i nie caly czas}. I jesli mozesz uaktualnic statystyki. Dzieki.
Witam, mapy po staremu, rosnąco ku górze, były lepszym rozwiązaniem. Pozdrawiam
Witam. Mapy zostały przywrócone. Rozumiem, że przyzwyczailiście się do takiej postaci. Według mnie naturalnym dla oczu jest odczytywanie map w ten sposób, że na dole są ostatnie wyniki, ale to moje subiektywne zdanie. Tak czy siak możliwość wyświetlania mapy "w drugą stronę" pojawi się ponownie jeszcze dzisiaj, lecz tym razem jako dodatkowa opcja. pozdr
Pasko dzięki za możliwość wyśfietlania map w drugą stronę dla mnie ku dołowi jest lepiej-naturalniej Pozdrawiam Ewa
Czy w Szczęśliwym Numerku jest jeszcze kumulacja?