Wpisy 667 – 769
24 czerwca 2007 21:32 → 4 lipca 2007 21:43, 100 wpisów
Na stronce lotto można sprawdzić wszystko teraz nawet ile 1/1 wpadło w ml!!!!
w numerku jest kumulacja 600 000 tys zł sprawdzic mozna na telestronie 105 (polsat)
gdzie padly szostki??
bo nie ogladalem losowania !
Arax ja mam trzy numerki ktore sadze ze moga pasc !
bo nie ogladalem losowania !
Arax ja mam trzy numerki ktore sadze ze moga pasc !
Michał .. był problem z polskimi literami. Myślę, że już jest ok. Zapowiada się pracowity tydzień.. mam zamiar trochę popracować na d stroną i jeszcze raz przepraszam za opóźnieniu we wprowadzaniu typowań innych gier liczbowych :/
Najdłużej oczekiwana czwórka w ilości 3/4: 06,11,32,44 .. po równo 300 losowaniach padła od razu w ilości od 4/4 :) Ponadto padła dziś najdłużej oczekiwana 2/3 i 3/5.
Witam! Pasko, jesli mozesz to podaj to 2/3i3/5. Mysle ze mozna to probowac grac jakis tydzien. Powinno powtorzyc. pozdrawiam!
No wścieknę się chyba :( Za chiny nie mogę typować, Janusz poradż cos...
Pozwoliłem sobie zatypować w Twoim imieniu Mirku i wszystko poszło bez problemu. Wchodzisz na typowania->zatypuj. Podajesz nick: mirek77335 i hasło .. Twoje jest na 6 liter i kończy się na "k".
Yak, Janusz.... ale do dziś nikakihu... nie mogłem :( spróbuję "zawtra" :D
Pozdrówka!
Pozdrówka!
A tak pozatym.... http://www.multipasko.pl/typowania/mirek77335/
typowania niet...
typowania niet...
Mirku to jest niemożliwe. Sam wszedłem przedtem i zatypowałem Twoim nickiem, po czym skasowałem typy.
Jeśli masz już uzupełnione gwiazdki w haśle, to skasuj je. Wpisz od nowa hasło. Małymi literami, bez dodatkowych spacji, itd. Musi być ok.
Jeśli masz już uzupełnione gwiazdki w haśle, to skasuj je. Wpisz od nowa hasło. Małymi literami, bez dodatkowych spacji, itd. Musi być ok.
Nu ... Janusz... Pożywiom- uwidim :) ale jutro.
Pa-ka, narazie :D
Pa-ka, narazie :D
Witam. Mimo kontaktu mailowego z tą osobą, nic nie otrzymałem. Tak więc najprawdopodobniej był to dowcip.. no chyba, że pan nieznajomy został porwany na tych wakacjach, albo jeszcze coś gorszego mu się przytrafiło ;)
Pasko dlaczego w rankingu mam 7a nie 8 trafionych pewniaków to samo dotyczy bronkobanana ma trafionych 11 a w rankingu 10.
Witam.Jest pewna niejednoznaczność. Zostanie to poprawione jutro. Chodzi mianowicie o różnicę między bilansem z 30 ostatnich typowań, a bilansem z 30 ostatni dni(losowań). Te zaniżone wartości o których piszesz tyczą się właśnie 30 ostatnich losowań.
kiedy bedzie typownie DL EX i numerka.miało byc po kumulacji 12mln w duzego a tu chyba dalej nie ma.
Na to losowanie już nie będzie. Mam nadzieję, że po środowym losowaniu ruszy możliwość typowania na losowanie sobotnie.
Może mi ktoś polecić jakiś darmowy program który losuje 10 liczb z 80 ale bez pewnych liczb które sobie sam ustalam. Z góry dzięki!
Chyba to nie ten. Chodzi mi o taki program losujący 10 z 80 bez pewnych wyeliminowanych liczb a w Miliarder 2,5 nie widzę opcji losowania liczb:-(
FigoFago.. postaram się aby wkrótce pojawiła się taka możliwość na stronie (obok "Testuj liczby)
Kilka dni temu pojawił sie na chacie wpis o liczeniu numerów kombinacji dużego lotka. Nie zapisałem strony z opisem czy ktoś pamięta link ?
Proszę o zgłaszanie jeśli coś nie działa, bo nie sposób mi wszystko testować, a Wy świeżym okiem może coś zauważycie :)
Pasko nie pij tylko pomóż mi w typowaniu. za cholerę nie mogę typnąc :(
Witaj, Pasko! Po jakiego grzyba zostały "odwrócone" mapy liczb? Komu to przeszkadzało? Wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej było śledzić, gdy linie liczb "narastały" od góry? Ciekaw jestem, co sądzą o tym inni typowicze?
Witam! Zgadzam sie jesli chodzi o mapy, mysle ze nie dziala jak powinien dolny pasek z wynikami{jest tylko na glownej str. i nie caly czas}. I jesli mozesz uaktualnic statystyki. Dzieki.
Witam, mapy po staremu, rosnąco ku górze, były lepszym rozwiązaniem. Pozdrawiam
Witam. Mapy zostały przywrócone. Rozumiem, że przyzwyczailiście się do takiej postaci. Według mnie naturalnym dla oczu jest odczytywanie map w ten sposób, że na dole są ostatnie wyniki, ale to moje subiektywne zdanie. Tak czy siak możliwość wyświetlania mapy "w drugą stronę" pojawi się ponownie jeszcze dzisiaj, lecz tym razem jako dodatkowa opcja. pozdr
Pasko dzięki za możliwość wyśfietlania map w drugą stronę dla mnie ku dołowi jest lepiej-naturalniej Pozdrawiam Ewa
Czy w Szczęśliwym Numerku jest jeszcze kumulacja?
3351.40 za piatke w DL mo poprostu smiech na sali ! dlaczego tak mało??
co oni se w kuli leca??
co oni se w kuli leca??
Wszystko można wytłumaczyć. Przeczytaj pod spodem artykuły "Wielka kumulacja Dużego Lotka", a następnie "Podwyższenie wypłacalności gry DL". Krótko mówiąc kumulacje mają się nijak do wygranych 5/6 tj. nawet największa kumulacje nie podniesie wygranej (ostatnio przy kumulacji wygrana za 5/6 była jeszcze niższa). A ponadto ostatnio obniżono pulę na piątki.
A to nie jest tak, że jak jest kumulacja to więcej ludzi gra, więcej jest piątek??? No tak, ale kasa do podziału też większa:)
Witam,Pasko,gdzie spawdzić jak długo jakaś jedna liczba nie była losowana w multi,bo 47 nie było już 21 dni,jaki był rekord jakiejś liczby...
Pasko czy mozna zmienić kolory na mapach tak by było lepiej widać poszczególne kolumny
Jak wam się wydaje-w jaką grę liczbową jest łatwiej coś wygrać? Nawet 4/10 w Multilotka jest trudno trafić. Czy ja mam pecha? Gram kilkanaście lat w różne gry i moje wygrane są w przedziale 1-18 zł.
Kumulacja w DL 4M zł. Trzymam kciuki, żeby nikt dziś nie trafił i zrobiła się podwójna :) Od jutra na 90% ruszą typowania Dużego Lotka, a może też innych gier liczbowych uda mi się zrobić. Totolotek może zacząć drżeć przy tak pięknej ekipie typujących jak na tej stronie :)
Czy naprawdę aktualizacja analiz odbywa się raz na miesiąc ? Pozdrawiam.
Witaj. Faktycznie - aczkolwiek ostatnio inne rzeczy rozwijam. W najbliższym tygodniu część analiz na pewno pojawi się nawet on-line. Tzn. aktualizacja natychmiast po losowaniu codziennie!
Witam Pasko i wszystkich marzycieli(takich jak ja).Pobrałem ostatnio te 500 systemów na ML,niektóre liczby w nich pisane są niepokolei,jak to przerobić żeby liczby i zakłady układały się w sposób rosnący...
Chiałbym kilka z nich przetestować czy mogłoby coś "wejść",np.7 skr.z 64 liczb i 1600 zakładów
opa30: wejdzie ok 15... z matematyki co losowanie powtarza sie 5 liczb... jezeli poczekasz na losowanie co wejdzie 7 liczb lub wiecej z poprzedniego to na nastepne lospwanie bez problemu tradisz 15 odejmujac 20 licz co padly wczesniej
Opa30 po co tracić czas na testowanie systemu na 1600 zakładów.Chyba nie zagrasz za 4tys.
We wcześniejszych wpisach podałaś(eś)ciekawą rzecz odnośnie typowania.I ten kierunek to właściwa droga.
Pozdrawiam Willi.
We wcześniejszych wpisach podałaś(eś)ciekawą rzecz odnośnie typowania.I ten kierunek to właściwa droga.
Pozdrawiam Willi.
Witam. Ostatnie 2 dni to losowania na stronie po godzinie 22:15. Po prostu trudno podać losowania wcześniej skoro odbywają się na polsacie po godzinie 22:15 :) Podziękowania dla brązowego, który wspólnie ze mną stwarza Wam możliwość otrzymywania wyników bez najmniejszych opóźnień.
Dawno tu nie zagladalem i jetem pod wrazeniem. Niby tlo strony takie samo, ale reszta profi. Gratuluje adminowi. KaeS.
Chciałbym żeby jutro były takie same liczby jak dziś! Byłbym milonerem,ale niestety to tylko błąd.
Wyniki ML chyba z 01 lipca 2007 a nie jak podałeś z 02 lipca. Pozdrawiam
Re 737,Willi,co ja wcześniej podawałem...jakie typowania,bo nie pamiętam-napisz,a system 1600 zakładów to przetestować jest moment,jeśli z 15 liczb wchodziłaby 7-mka to może i bym zagrał,pomyślę..."wtopić" nie sztuka
POZDRAWIAM(jestem on)
POZDRAWIAM(jestem on)
KAżDY SIE MOżE POMYLIć
TO TYLKO CZłOWIEK!!!!
POZDRAWIAM KRIS 25 A JAK SIE MAM STOBą SKONTAKTOWAć
POZDROWIENIA DLA PASKO....
TO TYLKO CZłOWIEK!!!!
POZDRAWIAM KRIS 25 A JAK SIE MAM STOBą SKONTAKTOWAć
POZDROWIENIA DLA PASKO....
Opa30-nie mogę przewinąć wpisów do tyłu,ale o 11,22,33 itd to chyba Ty pisałeś.Najważniejsze są liczby ,potem system.
Cześć
Cześć
Pozdrawiam. Dzisiejsze wprowadzenie wyników zaskoczyło mnie pod względem awansu w rankingach. Dlaczego do 30 ostatnich losowań od dzisiaj została dostawiona data oczekującego losowania. Przez ten ruch nagle pozbyliśmy się wyników losowania z 01.06.2007r. i dodatkowo z 02.06.2007r. Skąd ta zmiana Drogi Pasko?????
Fakt,pisałem o liczbach...11,22,33,44,55,66,77,10,20,30,40,50,60,70,80, losują sie one co jakiś czas...
witam wszytskich typujacych..mam takie pytanie czy daloby rade jakos wytypowac ..dziesiatke licz ktora pada raz w roku.??czy jest tak mozliwosc..
Pasko: Dzięki za poprawki. Znowu gramy FAIR PLAY. Pozdrawiam. 5z5 życzę wszystkim!!
Typowania Dużego, Express Lotka ruszą nieodwołalnie w środę o godzinie 22:00.
Po dzisiejszym losowaniu mamy 2x 5/5! Gratulacje. Może szczęśliwi typowicze napiszą 2 słowa na ten temat? :)
Chyba przypadek, zwykły fuks. inaczej tego nie nazw ę zaraz sprawdzam bo może mam siódemkę :)
i wartało by może zaznaczyc bo obok tego nie widac ze tyle samo losowan czeka tez liczba 61
Witam. O godzinie 22:30 serwis przestanie działać na około 3 minuty. W tym czasie zostaną wprowadzone typowania pozostałych gier liczbowych. Wszystko jeszcze pewnie nie będzie działać jak należy.. ważne, aby typy się poprawnie rejestrowały. Reszta przyjdzie z czasem :) No a potem oczekiwanie, czy będzie potrójna kumulacja.