Wpisy 62 962 – 63 066
9 września 2009 17:32 → 10 września 2009 12:35, 100 wpisów
Kurde mi tez sie nie wszystko w lotto podaoba ale niektorzy maja manie. Hipopotan przecie nikt ci nie kaze grac w TS idz do tomixa. Ja mam niestety siedzibe dosc daleko i nie mam szans grania gram w MM u TS i akceptuje te wygrane co oni proponuja. Chopek oni bardzo dobrze mysla beda zgarniac duzo wieksze pieniadze niz ci ise zdaje. Ci co grali beda grac dalej beda puszczac mniej zakladow ale beda grac. Mniej zakladow = mniej wygranych = wiekszy zysk dla TS proste ?? Kumulacje - Duzy zysk dla TS wrecz kolosalny.
czasem pcha mnie do totalizatora aby grac niewidzialna reka moze jest to przekaz podprogowy
teraz to się załamałam : wytypowałam 9 liczb wg jednej z metod grubas67 - na dzisiejsze wieczorne losowanie i na koniec rzuciłam je do testera liczb ( ot tak sobie ) i okazało się , że 8 z 9 wystapilo dzisiaj o 14:00 ....ręce opadają ....
wystarczy wejsc do sklepu a tam czesto kolektura i neca wlaczyc telewizje i reklamy kupic gazete
ciekawe jest zjawisko przekazu podprogowego kiedy to mozna manipulowac czlowiekiem
Hipopotam masz zone ?? Jesli tak daj jej do poczytania to forum i te ostatnie wpisy sa osobe gotowe ci pomoc tez im bedziesz musial zaplacic ale pomoga ci sie z tego wyrwac. Sa tez grupy wsparcia.
PS.
Ty widzisz ta "niewidzialna" reke ??
PS.
Ty widzisz ta "niewidzialna" reke ??
sa ludzie ktorzy wogole nie patrza na mapy a posluguja sie jedynie statystykami
na szczescie hazard nie wciagnal mnie jeszcze w swoje sidla gram umiarkowanie rozsadnie i rozumnie choc nie mam szczescia do gry
a przeczytalem kiedys zdanie wyjatkowego czlowieka :lepiej dostac sie muszy w rece kota niz czlowiekowi w rece lekarzy
Do wpisu 62943
http://www.e-biznes.pl/inf/2008/24869,TOTOLOTEK_pierwszym_polskim_bukmacherem_online.php
http://www.e-biznes.pl/inf/2008/24869,TOTOLOTEK_pierwszym_polskim_bukmacherem_online.php
w skad lotto moze podawac ze pozmianach bedzie mozna trafic 50mln maja magika czy chca manipulowac
62970. na szczescie hazard nie wciagnal mnie jeszcze w swoje sidla gram umiarkowanie rozsadnie i rozumnie choc nie mam szczescia do gry
---------------------------------------- No ja bym nie był taki pewny kolego,w świetle tego co tutaj wypisujesz.
niedawno widzialem w kolekturze los za 1zl ze ktos trafil 500 zl mial wyjatkowe szczescie raz tez widzialem los za 1000zl
bede sie teraz w typowaniach opieral na statystykach zobacze czy moze wtedy znajde sie na lepszym miejscu bo na razie slabiutko
Witam.Składam oficjalny wniosek o odwołanie ministra skarbu państwa
ze skutkiem:NATYCHMIASTOWYM.
Uzasadniam wniosek:
bezmyślnością,nieudolnościa rozeznania
sytuacji finansowej kraju.Pozdrawiam.
ze skutkiem:NATYCHMIASTOWYM.
Uzasadniam wniosek:
bezmyślnością,nieudolnościa rozeznania
sytuacji finansowej kraju.Pozdrawiam.
Trzeba wreszcie zbojkotować ten Totalizator. Przecież to skandal w biały dzień. 7 lipca 2006 wzrost na 2 zł. 4 września 2007 trzy losowania w tygodniu, 9 października 2009 3 zł za zakład. Czyli zdzierstwo na całego. Chyba przez taką politykę Totalizator daleko nie zajedzie. Przez te zmiany psują całą grę i zniechęcają ludzi do grania. Kolejki do kolektur będą przeszłością. No chyba, że będzie te 50 milionów :).
Do wszystkich grających w Totalizatorze Sportowym.
Jeżeli TS-wy zablokuje ostatniego
buka w kraju,do gry na liczby
to solidarnie zaprzestajmy gry w TS-sie.
Podnosząc stawkę za jeden zakład DL-ka
Totalizator Sportowy,szykuje sobie
pętle na szyję.
Zarząd TS-a podejmując uchwałę o podwyżce opłat, za zakłady gier liczbowych,może już szukać -pracy.
Pozdrawiam.
Jeżeli TS-wy zablokuje ostatniego
buka w kraju,do gry na liczby
to solidarnie zaprzestajmy gry w TS-sie.
Podnosząc stawkę za jeden zakład DL-ka
Totalizator Sportowy,szykuje sobie
pętle na szyję.
Zarząd TS-a podejmując uchwałę o podwyżce opłat, za zakłady gier liczbowych,może już szukać -pracy.
Pozdrawiam.
W ślad za wiadomymi a już przez Admina usuniętymi wczorajszymi tu "występami" różnych takich osobników jak talizman4 czy dylong - pragnę poinformować , że dzisiaj zapadł w sądzie wyrok skazujący za obrażanie w Internecie Romów...
Niech to będzie dla tych w/w ostrzeżeniem , że mogą być następni!!!
Niech to będzie dla tych w/w ostrzeżeniem , że mogą być następni!!!
W siatkówkę wygrana, w koszykówkę przegrana a w piłkę nożną remis będzie ;)
Widze, że wykasowano mój wpis. Ok. ujmę to delikatniej. Sam9, za finanse państwa odpowiada ministerstwo finansów, nie wypisuj bzdur bo się ośmieszasz.
Sławek83 dobry jestes z 5 slow wyciagnoles bledny wniosek. Ciekawi mnie czym mozna Roma obrazic.
Jestes czlowiekiem ktory uslyszawszy 3 slowa potrafi do tego dorobic wlasna teorie i ideologie.
Zal.
Zal.
edi8
Mam Cię:)
Jedna nie wiesz wszystkiego !!!!!
Totolotek nie jest spółką córką naszego totalizatora.
to artykuł z maja.
http://www.egospodarka.pl/40679,Totolotek-S-A-podwyzszyl-kapital-zakladowy,1,51,1.html
ph2008, nie miej żalu do Sławka. W naszym społeczeństwie istnieją pewne stereotypy na temat Romów i twoje pytanie można było zrozumieć w sposób dość jednoznaczy, no chyba, że jesteś kolesiem z Marsa i poznajesz dopiero rzeczywistosć w jakiej żyjemy.
Edi8, slavo się obudził a my to już przerobiliśmy. Życie bywa zabawne.
a w sprawie cyferek to może jakaś Romka ,albo Romanistka by się wypowiedziała -na pewno będzie więcej z tego pożytku niż z dyskusji o ksenofobach.
kiero
Pisząc na czacie nie widac emocji.
Stąd taki odbiór,to się często zdarza.
slavo>>> JUŻ nie jest jest , bo został sprzedany Grekom.
Ale Totomix powstał w 1992 roku jako spółka-córka Totalizatora Sportowego a późniejszych w niej przekształceń własnościowych nie śledziłem.
P.s: masz spóźniony refleks , bo o tej sprzedaży Totolotka ( Totomixa ) Grekom za ok. 3mln euro pisałem kilka dni temu - po wpisie od innego użytkownika....
Ale Totomix powstał w 1992 roku jako spółka-córka Totalizatora Sportowego a późniejszych w niej przekształceń własnościowych nie śledziłem.
P.s: masz spóźniony refleks , bo o tej sprzedaży Totolotka ( Totomixa ) Grekom za ok. 3mln euro pisałem kilka dni temu - po wpisie od innego użytkownika....
kiero >>> sorry , bo zapomniałem że to właśnie TY zwróciłeś mi uwagę na tę sprzedaż Totomixa Grekom.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
A ja nawet wiem komu:)
Ten facet nie musi grac w totolotka:):):)
Socratis Kokkalis
Born May 27, 1939 (1939-05-27) (age 70)
Athens, Greece
Nationality Greek Greek
Alma mater Athens University, University of Tübingen
Occupation Chairman of: Intracom,Olympiacos CFP
Net worth ▲ US$ 1.45 billion
w morde jeza poszla trojka ktora dzisiaj odpuscilem a stawialem wczesniej 23 28 50 pech! pech!pech!a dzisiaj u buchmakow z trojki trafilem dwie liczby 8 i71 pech pech pech
Witam podejrzewam że kumulacja dojdzie do 50 baniek tak jak mówił prezes tylko dlaczego ma dojść do 50 a nie do 60 albo 80
ciekawe ze na sucho bez puszczania 3/3 czesto wchodza w sensie ze na 8 zakladow 1 trafiam minimum ...
Gdy natomiat puszczam faktycznie nie moge trafic za chiny od 60 losowan :)
Gdy natomiat puszczam faktycznie nie moge trafic za chiny od 60 losowan :)
Jak tam meczyk,nawet nie wiedziałem że nasi biegają po boisku,bo grą chyba to się nie nazywa...
Socratis Kokkalis? No jak ja bym miał na imię Sokrates to też bym nie musiał grać w totka, zająłbym sie filozofią. A na poważnie, parzystych nie trafiłem ale weszło mi aż 6 cyfr, które typowałem, że nie padną. Cholera, jak skasują w Totomixie granie na kulki to już nie wiem co zrobię. Chyba poszukam tutaj dobrej ekipy i będziemy obrabiać banki.
EX :
1885 10.06.2006 11,20,22,33,40
z tych liczb-trójeczka dziś w numerku
1885 10.06.2006 11,20,22,33,40
z tych liczb-trójeczka dziś w numerku
Dlaczego właśnie te losowanie z 10.06.2006 ? Bo moje ulubione,podobają mi się liczby,pełne dziesiątki i wielokrotności jedenastek...a nawet numerek dziś był wielokrotnością jedenastek.
No i oczywiście zawarty w liczbach z tamtego dnia...pozdrawiam,już mi przeszło po tym poniedziałkowym numerku...28tys na dwóch,dobre i to,ale cierpliwość jest bardzo ważna...
Kolejna kumulacje w Numerku:
Wygrane:
I stopień 0 0.00
II stopień 2 14632.90
III stopień 9 3251.80
IV stopień 319 114.70
V stopień 342 107.00
VI stopień 2942 18.70
VII stopień 7174 9.70
Wygrane:
I stopień 0 0.00
II stopień 2 14632.90
III stopień 9 3251.80
IV stopień 319 114.70
V stopień 342 107.00
VI stopień 2942 18.70
VII stopień 7174 9.70
podobalo mi sie dzisiaj ze losowanie bylo we wlasciwym czasie polacy tradycyjnie przegrali mecz chociaz trenerowi placa niezly szmal
taki trener ma swietnie kasa leci a on nie musi sie o nic starac
Kurde dzis zwrocilem uwage na jakas czerwona kropke na maszynie losujacej MM. Nigdy na ta maszyne nie zwracalem uwagi,(bo bardzo rzadko gram w MM) a dzisiaj wypatrzylem to w necie. Moze ktos z was wie co to za "patent"...?
Dzieki edi8. tak, przy okazji., jutro chce siedziec nad jednym z twoich systemow: 15 z 95 po 5 skreslen. Interesuja mnie gwarancje (minimalne i srenie) przy trafieniu 5z15, 4z15 i 3z15. POZDRAWIAM
zwieno>>> witam Cię.Przypomnij mi wątek , w którym ten rozpis podałem...
zwieno>> już pamiętam , to było tu na czacie: wpis 62746.
System na 9 liczb po 5 skreśleń z podaną Ci wtedy gwarancją "4" przy trafieniu 5z9 liczb.
Pzdr.
System na 9 liczb po 5 skreśleń z podaną Ci wtedy gwarancją "4" przy trafieniu 5z9 liczb.
Pzdr.
edi8 podalem ci adres na twoj watek, sprawdz bo to nie ten syst. o ktorym pisales na czacie. Dzieki. Pzdr
zwieno, gdzie można znaleść te systemy ediego o których tutaj piszesz?
Tygrysku myslenie nie boli. Kurde zawsze uwazalem sie za czlowieka leniwego, ale u niektorych to osiaga szczyt. Kliknij forum i poszukaj za przeproszeniem je*ie po oczach temat postu o systemach ktore zaprezentowal edi.
ph2008 kultura tak samo nie boli, nie można komuś zwyczajnie odpowiedzieć bez głupiego sarkazmu???
Sorrki, że pytam, wogóle zapytać cokolwiek tutaj, to wiąże się z wielką łaską i obrazą majestatu i głupimi komentarzami do tego...
Sorrki, że pytam, wogóle zapytać cokolwiek tutaj, to wiąże się z wielką łaską i obrazą majestatu i głupimi komentarzami do tego...
jeden drugi trzeci GIENIUś co wszystkie rozumy zjadł takie ma mniemanie o sobie , a po ludzku i prosto nie potrafi odpowiedzieć , no nie każdy gra i gra od wieków , są ludzie którzy się uczą komputera ....KULTURY
Wstalem lewa noga :P
Niestety tobie sie oberwalo. Denerwuje mnie to ze ktos nie wlozy choc odrobiny wysilku w znalezieniu czegos a pyta od razu gdzie to jest.
Niestety tobie sie oberwalo. Denerwuje mnie to ze ktos nie wlozy choc odrobiny wysilku w znalezieniu czegos a pyta od razu gdzie to jest.
ciekawe czy będą dalej ciągnąć kumulacje w DL do soboty? czy dziś padnie szóstka?
Wiesz, zauważ jedno, że edi8 bardzo dużo się udziela i daje wiele wartościowych wskazówek, więc chciałem uzyskać informację o konkretnej kwestii, którą tutaj poruszono na łamach chatu. A sama strona Forum ma 46 podstron z tematami a edi8 jest praktycznie wszczędzie z ciekawymi wpisami :-) Powoli zastanawia, się czy jak otworzę lodówkę to będzie tam edi8???;-P /żarcik/.
Więc dlatego zapytałem. Spoko, każdy ma swoje trudniejsze dni. Pozdrawiam
Więc dlatego zapytałem. Spoko, każdy ma swoje trudniejsze dni. Pozdrawiam
Tygrysie sory ze nie odpisalem odrazu, nie mialem takiej mozliwosci... Na watku edjego podalem adres... wysokich wygranych!
Tygrysku>>> zajrzyj na forum do wątku założonego przez zena "Edi8 rozpisy , metody , systemy".
Pzdr.
Pzdr.
Fajnie by bylo gdyby Edi poza systemami zamiescil tez jakis ciekawy sposob doboru liczb. Bo zaden system nie jest dobry gdy nie trafisz odpowiedniej ilosci liczb. Moze takowy posiadasz ??
Wiem wiem Edi8, już dotarłem tam... Poza tym czytałem też twoją reflekcję związaną z PLUSami... Bardzo ciekawe. Zobaczymy czy dziś padnie 9tka :-)
zwieno , Tygrysek >>> na forum zamieściłem właśnie nową wersję gry na "4" przy 5z15 w DL w Totomixie....
Ma ktoś jakiegoś pewniaka wyśnionego na DUZEGO a nie np. numer kołnierzyka
Wędrowiec....jak co to kupowałem telefon komórkowy a nie znam kwoty a może TY a POZDRAWIAM
27.
B52 typuje na dziś w DL 32.
DZIEKI WIELKIE obstawie a czy ... jak co to kiedyś .......Wędrowiec POZDRAWIM
Właśnie dostałem telefon od kolegi,który dostał informację z "góry" że od 1 pażdziernika nigdzie w Polsce nie będzie można zagrać w liczby totolotka(oprócz TS)
Oznacza to że ostatni bukmacher jaki został na rynku (TOTOMIX) traci z dniem 1 pażdziernika prawo do przyjmowania zakładów na MM i DL.
No to mamy demokrację.
Oznacza to że ostatni bukmacher jaki został na rynku (TOTOMIX) traci z dniem 1 pażdziernika prawo do przyjmowania zakładów na MM i DL.
No to mamy demokrację.
tomcio:
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
i to w sumie lada momemnt, bo wrzesien szybko zleci i zaraz bedzie październik.
Malina>>> ta liczba może wystąpić/ lub nie/ dzisiaj w mm lub dużym lotku. Pozdrawiam.
Asiulka>>> ta e-promocja już była dawno wprowadzona.
Nie jest ona od tygodnia czy dwóch.
Przeczytaj to i spójrz na datę publikacji:
MF dopięło swego.
Nie będzie żadnej konkurencji na rynku.
Pozostanie MM za 2.50zł z gównianymi wygranymi(niższych stopni) i Lotto za 3zł z kumulacjami ciągnącymi się przez tygodnie.
Nie jest ona od tygodnia czy dwóch.
Przeczytaj to i spójrz na datę publikacji:
MF dopięło swego.
Nie będzie żadnej konkurencji na rynku.
Pozostanie MM za 2.50zł z gównianymi wygranymi(niższych stopni) i Lotto za 3zł z kumulacjami ciągnącymi się przez tygodnie.