Wpisy 628 979 – 629 078
1 grudnia 2011 20:25 → 1 grudnia 2011 20:42, 100 wpisów
mala557.....spotkałem na imprezkach moje znajomy ze szkoły albo na weselu , kazdy kto ma duze piersi
lila no nie wytrzymam daj potrzymam cie za noge troszeczke moge tylko troszeczke
krzysiek każda co duze pierśi ma to zaliczona zapisana odnotowana no to niezle
Krzysio, a może każdy według Ciebie ma duże piersi bez względu na płeć
lila oki ale ma dobrze ten co tak trzyma cie,,,pozdrów go odemnie jek trzyma jak niechce stracić obydwie
lila...hmm nie ,
He,he wzrost 178, wlosy dlugie, a jezeli chodzi o inne dlugosci to tajemnica handlowa.
jaro55 nie przejmuj się, stale Lilkę za nogi ten ktoś nie trzyma, musi być też i zamiennik także nic straconego
jaro...co Ty pitolisz?? Jak on ma stracić? To chyba ja mam stracić jak chodzi Ci o moje kopydlaki
jarooo....ile chcesz wziąc kobita na weselu , music wziąc jedno , a nie 20 kobita
Liluś a może to ten Krzysio trzyma Cię za te nogi, bo tak wszystko o Tobie wie podejrzane
no do jak dedzie słado trzymał cie za kopyta to pogalopujesz w śiną w dallila
lila...
Krzysio im więcej Kobit, tym lepiej. Zróżnicowanie musi być i jest za co trzymać
jaro....być może,kto wie,może pogalopuję,szczególnie po końskiej maści
Sylwia zapracowany jestem nie mam czasu na siedzenie ciągle na obrotach wygranych nie ma nie grałem dziś zagrałem na lotto pod kumulację pożyjemy zobaczymy a u Ciebie?
krzysiek ty normalnie masz niezła jazde ja biore co popadnie i żadnej nie przepuszcze wszystkie moje z dłógimi nogami
darkmon72 dziękujemy za info, ale jak pobędziesz dłużej na tym czacie to my z Lilką wyciągniemy od Ciebie tę tajemnicę handlową - jak to nazwałeś
mala...a potem żona nam zęby powybija i będziemy ich szukać jak Green
Damianku ja też z wygranymi kiepsko, w mini tylko ostatnio miałam 3/5
jaroo...ty nie mozesz 20 kobita , masz pusto jaja jak zboczuch
deki...normalnie szał,pająki rzucają nim o ścianę,Jak w tej reklamie,a ja sobie śpiewam,mam piloto,mam laptop
mala557 ty naprawde jesteś mała,,,mówiłem jak już na gwiazdke to prezenty małe małe
lila jek ci głupot nie gada puste to on ma,,,moje są jedrne i kaliber21 i co opadła szczena krzysiowi bo ma zaledwie14 o jejku nie zaliczyłeś się do małych
Musze sie troszke poskarzyc na swojego pecha, bo od 6 tygodni nie trafilem nawet trojki, a gram praktycznie co losowanie. Macie jakis pomysl?
mala557 ach oki ale małą masz fajną pewniesorki ale głodnemu chleb namyślimała557