Wpisy 629 038 – 629 137
1 grudnia 2011 20:36 → 1 grudnia 2011 20:53, 100 wpisów
mala...a potem żona nam zęby powybija i będziemy ich szukać jak Green
Damianku ja też z wygranymi kiepsko, w mini tylko ostatnio miałam 3/5
jaroo...ty nie mozesz 20 kobita , masz pusto jaja jak zboczuch
deki...normalnie szał,pająki rzucają nim o ścianę,Jak w tej reklamie,a ja sobie śpiewam,mam piloto,mam laptop
mala557 ty naprawde jesteś mała,,,mówiłem jak już na gwiazdke to prezenty małe małe
lila jek ci głupot nie gada puste to on ma,,,moje są jedrne i kaliber21 i co opadła szczena krzysiowi bo ma zaledwie14 o jejku nie zaliczyłeś się do małych
Musze sie troszke poskarzyc na swojego pecha, bo od 6 tygodni nie trafilem nawet trojki, a gram praktycznie co losowanie. Macie jakis pomysl?
mala557 ach oki ale małą masz fajną pewniesorki ale głodnemu chleb namyślimała557
darkomon.....nam też czasami nie siada tak jak powinno.Spoko,będzie lepiej
jaro55 o matuchno święta mała ma wszystko fajne począwszy od tej małej...
witam Lilaczy moglabys mi podac jakie liczby typowała grupa B na losowanie o 22.15
klonek...wejdź na forum,poszukaj grupy B,już możesz sam typować,kolo swojego niku postaw swój typ.Najpierw skopiuj wszystkich a potem wpisz swój typ.
dobra juz znikam...
darkman nie tylko ty jesteś do tyłu, ja jestem też tu nowa tylko trochę nieśmiała, tu wszyscy na czacie są już długo mogą nie akceptować nowej osoby.
toja...dlaczego mamy nie akceptować nowej osoby? Każdy z nas był kiedyś nowy
andromeda kury się nie niosą,,,zajdz do stajni ale dyka to mogłabys wydoić andromeda ,,,śmietana na pierogi ruskie
toja my tu wszystkich akceptujemy bez wyjątków problem w tym, że nie każdy przetrawia to co tu się wyrabia
andro0..
ja przetrawię, jestem zaprawiona w bojach. a przeważnie jest tu bardzo wesoło i dlatego lubię tu zaglądać
Sylwia na twardo też dobre ale z majonezem i ze szczypiorkiem mniam zrobisz mi?
Toja, czesciej pisz i to wystarczy. Ludzie musza Cie poznac. Mnie jako nowego tez to dotyczy. He,he