Wpisy 628 879 – 628 978
1 grudnia 2011 19:54 → 1 grudnia 2011 20:25, 100 wpisów
lila ja pije jak nik niechce to sam sobie popijelila może drink dla ciebie od jaruśia
heej jaroo gdzie twoja narzeczona optik45 juz ma ciąza i , dlaczego ona nic nie pisze tuu
krzysio744 no nie gadaj zrobiłeś jej wkoncu się wziołes do roboty ,,a tak poważnie to niewiem jeśli mas śledzi na chacie to pozdrawiam cie opti45
krzysiek co u ciebie słychać opti45 pisze do ciebie czy zapomniała
jaroo . ja nie gadam ,jak pózniej strata czasu , nie bedzie twoja optik45 , ty sam nudzisz w domu
jaro....optik tak pisała do mnie kiedyś , to jest normalne
krzysiek a skąd ty wiesz że się nudze w domu sam,,,pracujesz wywiadzie
deki...dzisiaj byłam wysłać totka,ledwo doszłamale mam opłacone Asisstancew razie czego holowanie za darmo
jaroo....lepiej wziąć wygrać kasa , to się szybko wziąc kobita niz robota jak dziadostwo
jarooo....widzisz jak twój tata pracuje i jak
jaro...ja myślałam że,byś mnie na rękach do domu zaniósł a ty bnyś mi portfel zabrał w portfelu pustonie płacę banknotami
krzysiek no tak pracujecie i co do dupy ,,,pomnik masz zrobiony na wieczne picie,,,,nie lubie pracować
lila
mala557
jakieś takie dziwne wrażenie - aż zmieniłem stałe liczby
mala557
jakieś takie dziwne wrażenie - aż zmieniłem stałe liczby
lila...
lila no tak plastyki się liczą,,,dałbym cie rade pod dom zanieś a po zchodach ty mnie
Robal ja pokombinowałam ze wszystkimi liczbami z końcówką 7, czyli 7, 17, 27, 37 oczywiście nie na jednym kuponie
jaroo...no tak wszystko lipa praca , nie bedzie miał nowe mieszkania, a jaki zawód najlepsze
krzysiek najlepszy zawód jest taki żyć bzykać i liczyć kase,,,to jest życie jak madrycie ale wolałbym na bachamalila biore cie ze sobą
Dobry wieczor wszystkim, czytam Was od kilku dni i postanowilem sie zarejestrowac, aby Was troche pomeczyc.
jak dziś zgarne 11 baniek to jade co bede siedział w domu ***ział w fotlik
darkmon72 znając ten czat to raczej będzie odwrotnie, my tu pomęczymy Ciebie
lila masz racje,,,po mojemu to po co brać drzewo do lasu jak tam pełno murzynki mulatki czekoladki
jaro...ja nie chcę z Toba ,ty ze mną,My ze soba i wszystko gra i buczy
jaroo...ona lila wiekksza wrost prawie 185 cm i tez ma duze piersi, niz ty masz 170 cm
krzysiek nie gadaj lila ma tyle a nogi jakie malila dasz sprubować,,,,,,,,,,co ten krzysiek gada lila to prawda
Jestem w miare odorny na zameczanie wiec powinienem wytrzymac z Wami. Wieczorami mam sporo wolnego czasu wiec... Sie jeszcze przedstawie: Darek lat 39 z Wawki.