Wpisy 61 979 – 62 078
2 września 2009 14:53 → 3 września 2009 10:46, 100 wpisów
PODBIREAĆ WAM LICZBY???? żartujesz chyba ... prowadzących w typowaniach i trafiających jeszcze na tym czacie nie widziałam:))),przecież trafiacie obok...hi
już ktoś napisał ze to najlepszy sposób na wygraną skreslać wszystko tylko nie to co typujecie:)
A "Cipol" swoje. Biedny chory człowiek.
Też miałem niefart przez Wielebe ,nawet w moje urodziny nie trafiłem chociaż stawkę zrobiłem x10
W końcu kupiłem lunetę na statywie i jest ona skierowana tylko i wyłącznie na kulki,fonie w tv daje na zero i zaraz po losowaniu wyłączam tak więc nawet nie wiem kto losował , a najfajniejsze jest to że teraz codziennie mam coś trafione. Ostatnio większa wygrana 28 sierpnia wieczorem 3 x 10/10 (losował Wieleba ) , a niech se losuje mam na niego patent to już mi nie przeszkadza
P.s Zapomniałem dodać że jeżdziłem po turniejach i tak mnie lali po głowie że nie mogłem zebrać myśli co tu wytypować , zrezygnowałem ze sportu głowa już tak nie boli no i najważniejsze są efekty
pozdro all
W końcu kupiłem lunetę na statywie i jest ona skierowana tylko i wyłącznie na kulki,fonie w tv daje na zero i zaraz po losowaniu wyłączam tak więc nawet nie wiem kto losował , a najfajniejsze jest to że teraz codziennie mam coś trafione. Ostatnio większa wygrana 28 sierpnia wieczorem 3 x 10/10 (losował Wieleba ) , a niech se losuje mam na niego patent to już mi nie przeszkadza
P.s Zapomniałem dodać że jeżdziłem po turniejach i tak mnie lali po głowie że nie mogłem zebrać myśli co tu wytypować , zrezygnowałem ze sportu głowa już tak nie boli no i najważniejsze są efekty
pozdro all
Cipola też widocznie na głowę rzucili parę razy i efekty widać.
Pasko gdybym cie obrazil to bys zareagowal nie ??
Czemu nie reatujesz jak innych obraza sie ??
Czemu nie reatujesz jak innych obraza sie ??
moze trzeba analizowc najdluzej nie idace zestawy bo to znaczy ze te liczby ze soba nie chodza
dajcie mi JEDNĄ!!!!!!! LICZBE NA WIECZÓW.....BO NIE MAM KONCEPCJI :((((
prooszeeeeee............hehe
prooszeeeeee............hehe
Tak wszyscy jadą na tego Wielebę że trochę Go żal, ale z drugiej strony gra jednak jest o pieniądze - czasem niemałe - toteż takie pajacowanie przed kamerą jest nie na miejscu. Mnie też drażnią mocno te popisy.Znacznie bardziej wolałem Rembiszewskiego - to zachowanie było bardziej dopasowane .
Szkoda że wczoraj nie grałem, gdy obie maszynki się przycięły, no normalnie jawny PRZEKRET , gdybym miał kupony z wczoraj sprawa ląduje Strasburgu , i grubeeee miliony u mnie w kieszeni za ten jawny przekręt
Ja tez nie mam koncepcji i nie wysylam. w zamian za to se wypije flaszke przynajmniej nie przegram a bedzie mi wesolo he he pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wieczorem
to marku chlapnij jednego za mnie....
szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym ci potowarzyszyl....heheh
szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym ci potowarzyszyl....heheh
do kasia 80...
postawie....:)
ostatnio miałas nosa....GRATULUJE :)
postawie....:)
ostatnio miałas nosa....GRATULUJE :)
teraz zobaczylem w internecie ze w ostatnim miesiacu naiczesciej byly parki 44 i60 oraz 28 72 a trojki 44 60 78i 37 39 50 tak podal komputer dzisiaj moze zagram troche popatrze w te statystyki
Wieleba u Wojewódzkiego
http://www.youtube.com/watch?v=I8FZ5Dz6J00
ps. może jeszcze się nie załadowało
http://www.youtube.com/watch?v=I8FZ5Dz6J00
ps. może jeszcze się nie załadowało
Wszystkich fanów Daniela Wieleby zapraszam na www.danielwieleba.pl ;)
Ja osobiście lubię jego sposób bycia, ale o gustach się nie rozmawia. Pozdrawiam
Ja osobiście lubię jego sposób bycia, ale o gustach się nie rozmawia. Pozdrawiam
Wiecie co kochani
Gdybyście zauważyli jeszcze jakieś anomalia w trakcie losowania np. przelatujący komar ( uwaga uwaga wytwarza takie rezonanse że kulki wpadają zupełnie inne niż te które My prawdziwi typerzy potrafimy codziennie wytypować) podaje wam pseudo super adwokata abracadabra83 (namiary do znalezienia w google) sprawa wygrana
Na Wielebę podałem wcześniej patent , tak więc kochani za miesiąc od dziś widzimy się na Teneryfie
Gdybyście zauważyli jeszcze jakieś anomalia w trakcie losowania np. przelatujący komar ( uwaga uwaga wytwarza takie rezonanse że kulki wpadają zupełnie inne niż te które My prawdziwi typerzy potrafimy codziennie wytypować) podaje wam pseudo super adwokata abracadabra83 (namiary do znalezienia w google) sprawa wygrana
Na Wielebę podałem wcześniej patent , tak więc kochani za miesiąc od dziś widzimy się na Teneryfie
wedlug statystyk jest spor par liczb ktore przez caly miesiac ze soba nie poszly czyli ja moglem laczyc te liczby nieswiadomie w pary co dawalo mizerny wynik
wiadomo ze statystyki co jakis czas sie zmieniaja tylko jak wyczyc kiedy dane uklady beda sie powtarzac i kiady sie zmienia
Joasia 35-niedowiarko.Spujż na moje typowanie,parek na cały wrzesień.
Powiesz,że liczby się powtarzają-to są
parki na systemy:3z12,3z10i3z8.
Jeżeli jesteś dobra w te klocki,to wiesz
jak to działa.
Piszesz,że nie widziałaś na tym czacie
prowadzących w trafnych typowaniach!.
Wejdż na Forum,a przekonasz się,ze jesteś w blędzie.
Jesteś grającą,która czeka,aż ktoś z nas wytypuje liczby,skreślasz je na
kuponie i wysyłasz w kolekturzeTS-a
jak nie trafisz wysokiej wygranej
zwymyślasz nas i robisz z nas kpiny
-mam rację?.Pozdrawiam.
Powiesz,że liczby się powtarzają-to są
parki na systemy:3z12,3z10i3z8.
Jeżeli jesteś dobra w te klocki,to wiesz
jak to działa.
Piszesz,że nie widziałaś na tym czacie
prowadzących w trafnych typowaniach!.
Wejdż na Forum,a przekonasz się,ze jesteś w blędzie.
Jesteś grającą,która czeka,aż ktoś z nas wytypuje liczby,skreślasz je na
kuponie i wysyłasz w kolekturzeTS-a
jak nie trafisz wysokiej wygranej
zwymyślasz nas i robisz z nas kpiny
-mam rację?.Pozdrawiam.
najlepiej typujacy sa w stane trafic najwyzej8z10 czyli grajac na 10 skreslen jest znikoma szansa trafienia wiecej niz 520zl bardzo rzadko spotkalem wystawiony taki kupon w kolekturze dalatego wiekszosc madrych graczy gra na mniejszy zakres liczb lub u buchmakow
Kogucik19.Miałem goscia ze Słowacji,z którym pracowałem w Czeskiej Republice.Otóż ,podał mi system,którym
gra w Fortunie w Pilznie z powodzeniem.
Jest to system,kórym można grać, w Totomixie:3z9.
Jutro go wysyłam,bo dzisiaj wysłałem
swoje parki.Jeżeli on będzie dawał efekty podam go na Forum.Pozdrawiam.
gra w Fortunie w Pilznie z powodzeniem.
Jest to system,kórym można grać, w Totomixie:3z9.
Jutro go wysyłam,bo dzisiaj wysłałem
swoje parki.Jeżeli on będzie dawał efekty podam go na Forum.Pozdrawiam.
do kasia80
gratulacje jak najbardziej szczere:))
puściłwm w totomixie twoje 22 i moje 36..na osobnych kuponach oczywiście...bo gram taka metoda..
zobaczymy wieczorem co się wykluje :))
gratulacje jak najbardziej szczere:))
puściłwm w totomixie twoje 22 i moje 36..na osobnych kuponach oczywiście...bo gram taka metoda..
zobaczymy wieczorem co się wykluje :))
ja tobie również....jesli cos grałas...jesli nie to wysokiego miejsca w rankingu...:)
Pewniaki na 22 to:
22,31 bo w końcu siedzą na tym samym fotelu.
Może wpaść jeszcze 33 no i mamy w ten sposób "trójkę" - 22,31,33.
A to zapowiedź tych liczb na dziś na 22.:
http://www.youtube.com/watch?v=GLhYW1DIB9s&feature=related
22,31 bo w końcu siedzą na tym samym fotelu.
Może wpaść jeszcze 33 no i mamy w ten sposób "trójkę" - 22,31,33.
A to zapowiedź tych liczb na dziś na 22.:
http://www.youtube.com/watch?v=GLhYW1DIB9s&feature=related
Yyyyyyyyyyyyyy, ten wieleba to pionek on sam moze sline przelykac na antenie w studiu lotto panuje scisly rezim jego zachowanie jest podyktowane scenariuszem jaki dostaje z gory gora sama robi sceny bo to darmowa reklama i o to chodzi z tym wielebnym
do hectoris
to wiesz moze ktos byl lepszy niz ja....ale najwazniejsze by ta 22 wpadla...
to wiesz moze ktos byl lepszy niz ja....ale najwazniejsze by ta 22 wpadla...
czy ktoś wie czemu strona "klubkeno pl."wkręca się" jak stara pralka albo wcale??
witam:) od wczoraj gram na totomix:) tylko jak narazie przegrywam. ja jak narazie gram na trzy liczby. bardzo bym chiala grac na pary systemem ale nie bardzo potrafie na tym totomix. SAM9 - co to sa za systemy co napisales ??? idzie nimi grac na totomix??
Witam.Na zmiane B kogut wysyla:zakresy PLUSA ze wskazaniem na 1,2 zakres (rano nie trafilem zakresow)PLUS P/NP ze wskazaniem na NP(rano trafiony wskazany)i numerek P/NP ze wskazaniem na P.SAM9 serdecznie pozdrawiam i ody sie udalo choc w malutkim stopniu wykorzystać system (ja jestem sceptycznie nastawiony)co nie znaczy ze przeciwny i oby sie Tobie udało czego ci zycze.Zadalem na czacie pytanie o oplacalnosci gry na Plusa P/NP w porownaniu z 4 liczbami na NIE wychodzace,ale wielebny Bielewa chyba jest ważniejszy niz jakies tam gry liczbowe.Trudno pozdrawiam
pytanie do PASKO czy myślałes nad możliwością "zainstalowania"wyników KENO ?.pozdro.
DLA WSZYSTKICH na dziś godz 22-4,27,42,56,69,77 coś w tym jest,Pozdrawiam
Przy 4 liczbach MM granych na NIE , prawdopodobieństwo na to , że żadna z nich nie zrobi psikusa i że wejdzie nam taki kupon , wynosi 30,832% .
ALE EDI8 MYSLE ŻĘ SPOKOJNIE MOŻNA TAK ZAGRAC DZIS ZA DWA ZŁOTE I PODNOSIĆ STAWKE JA TEŻ TAK KONBINUJE
PRZYPADKOWO TAK 1, 2, 3, 4, STATYSTYCZNIE MOŻLIOŚC ŻE SIE POJAWIO CO KILKA LOSOWAN ALE OD TEGO SO STATYSTYKI NIE WIEM CZY DOBRZE ROZUMUJE
Mój wpis był jedynie odpowiedzią na zapytanie innego użytkownika w sprawie gry na 4 liczby na NIE i wcale nie uważam tego wariantu gry za zły , bo kurs 4^1.22x1.01x0,9=2.0 dla grających progresją powinien dawać dobre efekty.Wszystko jednak leży jak zawsze w odpowiednim doborze liczb...
grzegorz500>>> skoro napisałeś o liczbach 1,2,3,4 do grania na NIE - to rozważ może grę na zdarzenie nr 24 z oferty Totomixa ( poniżej/powyżej 2,5 ) bo wtedy grasz jedynie na 2 liczby a zmienny kurs tego zdarzenia to od 1.6 do 2 . Tego zdarzenia ( ani nr 25 na poniżej/powyżej 78.5 ) nie wolno jednak łączyć z grą na liczby a jedynie ew. ze zdarzeniami sportowymi.
TO RÓWNIE DOBRZE MOŻNA NA PLUSA W TOTOMIXIE 2 POZYCIE KURS 3.5 ,POZYCJA 13 i 14,15,16 i z tego sobie wybrac dwie
dobra znikam pozdrawiam
polkinia >>>> tu masz opisany sposób tworzenia kuponów do gry na parki w Totomixie.
Post ten napisał kiedyś forumowicz
"1979" a ja Ci go skopiowałem.
Gra na parki w blokach jest mało opłacalna w Totomixie,ponieważ w tym przypadku tracisz bonus.
Za trafione 2 parki jest:
95.30zł przy systemie za 1zł za kombinacje
190.60zł przy systemie za 2zł za
kombinacje
Za trafione 3 parki jest:
976zł przy systemie za 1zł za
kombinacje
1952zł przy systemie za 2zł za kombinacje
I teraz zauważ jedną zasadniczą różnicę:
Grasz blokami na parki systemem 2z5.
Płacisz za to 20zł przy stawce 2zł za kombinacje ponieważ system 2z5=10
Trafisz 2 parki wygrasz 190zł
Te same 5 parek łączysz ze sobą w "czwórki" i też masz w sumie 10 zakładów po 4 liczby.
Każdy wysyłasz za 2zł to jest w sumie 20zł.
Trafisz 2 parki to masz na kuponie wtedy 4/4 płatne 381zł.
190zł a 380zł jest różnica co?.
========================
1. Po zalogowaniu wybierasz zdarzenie 100 oraz liczby do parek.
2. Przy zdarzeniu nr 100 wpisujemy w kolumnie blok jedynkę.
3. Przy liczbach, które mają stanowić parki wpisujemy dwójki, trójki itd.
4. Naciskamy "przeładuj kupon".
5. W polu stawka wpisujesz kwotę, jaką przeznaczasz na jedną kombinację.
6. W polach system a: wpisujesz system, którym chcesz się posłużyć, czyli dla systemu 2 z 4 będzie to 2 w pierwszym polu i 4 w drugim.
7. Naciskasz "zmień stawkę/system".
8. W kolumnie "a" (na prawo od kolumny z kursami liczb) zaznaczasz wszystkie parki za wyjątkiem pojedynczego zdarzenia 100. Ono musi być zaznaczone w kolumnie "P".
9. Naciskamy "akceptuj kupon".
UWAGA!
Opcja "akceptuj kupon" nie pojawi się, jeżeli źle określiliśmy system (np wpisaliśmy 4 z 8 podczas gdy wyznaczyliśmy sobie 10 parek. Koniecznie trzeba zaznaczyć też wszystkie parki w kolumnie "a".
===============================
ps. Zrobisz jak uważasz.
Systemy typu 3z12 lub 3z10 a nawet 3z9 są mało opłacalne do gry na parki w blokach,bo mają dużo kombinacji do wysłania a co za tym idzie to koszty gry są bardzo duże.
Post ten napisał kiedyś forumowicz
"1979" a ja Ci go skopiowałem.
Gra na parki w blokach jest mało opłacalna w Totomixie,ponieważ w tym przypadku tracisz bonus.
Za trafione 2 parki jest:
95.30zł przy systemie za 1zł za kombinacje
190.60zł przy systemie za 2zł za
kombinacje
Za trafione 3 parki jest:
976zł przy systemie za 1zł za
kombinacje
1952zł przy systemie za 2zł za kombinacje
I teraz zauważ jedną zasadniczą różnicę:
Grasz blokami na parki systemem 2z5.
Płacisz za to 20zł przy stawce 2zł za kombinacje ponieważ system 2z5=10
Trafisz 2 parki wygrasz 190zł
Te same 5 parek łączysz ze sobą w "czwórki" i też masz w sumie 10 zakładów po 4 liczby.
Każdy wysyłasz za 2zł to jest w sumie 20zł.
Trafisz 2 parki to masz na kuponie wtedy 4/4 płatne 381zł.
190zł a 380zł jest różnica co?.
========================
1. Po zalogowaniu wybierasz zdarzenie 100 oraz liczby do parek.
2. Przy zdarzeniu nr 100 wpisujemy w kolumnie blok jedynkę.
3. Przy liczbach, które mają stanowić parki wpisujemy dwójki, trójki itd.
4. Naciskamy "przeładuj kupon".
5. W polu stawka wpisujesz kwotę, jaką przeznaczasz na jedną kombinację.
6. W polach system a: wpisujesz system, którym chcesz się posłużyć, czyli dla systemu 2 z 4 będzie to 2 w pierwszym polu i 4 w drugim.
7. Naciskasz "zmień stawkę/system".
8. W kolumnie "a" (na prawo od kolumny z kursami liczb) zaznaczasz wszystkie parki za wyjątkiem pojedynczego zdarzenia 100. Ono musi być zaznaczone w kolumnie "P".
9. Naciskamy "akceptuj kupon".
UWAGA!
Opcja "akceptuj kupon" nie pojawi się, jeżeli źle określiliśmy system (np wpisaliśmy 4 z 8 podczas gdy wyznaczyliśmy sobie 10 parek. Koniecznie trzeba zaznaczyć też wszystkie parki w kolumnie "a".
===============================
ps. Zrobisz jak uważasz.
Systemy typu 3z12 lub 3z10 a nawet 3z9 są mało opłacalne do gry na parki w blokach,bo mają dużo kombinacji do wysłania a co za tym idzie to koszty gry są bardzo duże.
popatrzylem na kursy akcji a tam sama czerwien kryzys jest caly czas w polsce
hectoris,ja dałbym:22,24.Pozdro.
1oz10 wsłany kupon o 21,30:4,5,9,8,10,12,13,14,31,16.
Pozdrawiam.
1oz10 wsłany kupon o 21,30:4,5,9,8,10,12,13,14,31,16.
Pozdrawiam.
a np statystyka podaje ze liczba 65 nie byla plusem od 427 losowan
czyli jak ktos gral na kupon z plusem a uzywal liczb tak zadko chodzacych jako plus zmniejszal swoje szanse
hejka:)))
no i du........:))
może jutro nowy dzień nowe możliwości-hehe
no i du........:))
może jutro nowy dzień nowe możliwości-hehe
Witam
moi mili jak tam wygrane ja mialem nie grac ale ktos mowil by po skreslac byle jakie numery i tak zrobilem i mam dwie czworki na osiem a wyslalem 12 zakladow he he a jak u was
Jakby kto0s chcial po gadac to zaprasam na gg 585 47 28 Marek
moi mili jak tam wygrane ja mialem nie grac ale ktos mowil by po skreslac byle jakie numery i tak zrobilem i mam dwie czworki na osiem a wyslalem 12 zakladow he he a jak u was
Jakby kto0s chcial po gadac to zaprasam na gg 585 47 28 Marek
Hello,żeby tak rozpisał imieniny i urodziny w numerku to byłaby 3 :
3,6,8,11,12,24
3,6,8,11,12,24
Ja już dawno nie patrzę na statystyki i mimo to czarna d*pa. Nic nie chce wejść... 3/10. Kiedyś to mi się przynajmniej zwracało...
hectoris a ty cos puszczales dzis
ja sie zastanawiam czy od czwartku nie zagracw totomiksie na Dl placa dosc tak jak w fortunie 12.60 zl
ja sie zastanawiam czy od czwartku nie zagracw totomiksie na Dl placa dosc tak jak w fortunie 12.60 zl
Ale jaki zbieg okoliczności powtórzyli 23,24 dużo ludzi zaczeło grać w numerka bo 4 bańki i tak będą kręcić i wylosują niby proste liczby i powiedzą że ktoś trafił ale będzie to blef
Witam.Zakresy nie trafione,dobrze ze 4 obstawione,Plus nie trafiony bo P jedynie NUMEREK trafiony bo P ale i tak obie mozliwosci sie obstawiło.Pozdrawiam do jutra.
jak czytam wasze wypociny o grze w multi,waszych sukcesach,krytykowaniu wieleby to biore was za guwniarzy i poczatkujacych.praktykanci////////
Mam pytanie jaka była pierwsza liczba wylosowana w numerku i ostatnia chodzi mi o kolejność jakie zostały wylosowane dzisiaj bez numerka
do kasia80
mam nadzieje ze jutro trafie to 22:))
i to moje 36....naturalnie.typy dobre tylko losowali do d....hehe
mam nadzieje ze jutro trafie to 22:))
i to moje 36....naturalnie.typy dobre tylko losowali do d....hehe
hipopotan>>>> liczba 65 ostatni raz była Plusem prawie rok temu , bo 19.09.2008 roku...
hektoris>
22-raczej na 14oo jej nie bedzie jeżeli już to o 22oo ---a co do 36 --całkiem możliwa i dożuc 63 i 30
22-raczej na 14oo jej nie bedzie jeżeli już to o 22oo ---a co do 36 --całkiem możliwa i dożuc 63 i 30
Przepraszam za przekrecenie nicu.
hectoris
hectoris
Ja jutro za gram na dwojki ze zwiekszona stawka moze co wejdzie ale na wieczorne lottoo dopiero
na razie statystyki nic nie daly bo z 14 liczb wybranych wylosowano5 jutro puszcze te co nie poszly i zobacze czy cos z tego wyjdzie tylko ze analizowalem liczby 15 minut
jeszcze kiedys musze zrobic cos takiego wziasc chybiki tuz po1400 kiedy komputer jeszcze nie wie co ludzie postawia pozniej przeanalizowac liczby wyslac kilka kuponow nastepnie puscic chybiki po2000 jak reaguje komputer iznow lekka analiza iostatnie kupony wyslac jak najpozniej tylko miec pewnosc ze tego dnia nie bedzie meczu w polsacie i ze losowanie bedzie o czasie
nie gram juz w keno ale jak kiedys troche gralem to szansa ze chociaz bede mial zwrot byla wieksza kiedy wysylalem kupon w ostatniej minucie
moja jedyna niewielka wygrana w keno to 60zl ale gralem w to tak rzadko ze chociaz w keno bylem 5zl na plusie
No i mi Wieleba szczescie przyniosl. Trafilem po raz pierwszy w realu 6/10. I nie patrzylem w mapy, nawet tu nie zatypowalem...skreslilem i po pracy poszedlem spac o 18 i dopiero na telegazecie o 5:30 dzis rano patrze na wyniki. I teraz sobie to ogladnalem...fajnie:) wczoraj mailem mala faze % moze to pomoglo :) wiem jedno, nie patrze juz na mapy...
do hectoris
sorki za ta 22 ale miala wpasc i dala ciala, ale dzis bedzie napewno....pozdrawiam
sorki za ta 22 ale miala wpasc i dala ciala, ale dzis bedzie napewno....pozdrawiam
czy tutaj jest jakis moderator? czy mógłby mi ktos wysłac dzisiejsze wyniki z multimulti sms ? bo bede w pracy a bardzo wazne to dla mnie jest ;/
Zelus-6/10 to ma być szczęscie??? Jakby Ci dał 9/10 czy 10/10 to wtedy pełna zgoda.12 zł takie ochłapy Ci rzucił a Ty się cieszysz...Przyznam szczerze,że jakbym wczoraj wieczorem zagrał to miałbym całe 4/10!!!aż uwierzyć nie mogę.Mimo wszystko życzę szcześcia Zelus.pozdrawiam....
A tak na marginesie-kto dzisiaj losuje??? JAk "ON" to idę po piwo...normalnie w robocie zacznę pić...proszę o info.
dzisiaj dwa losowania prowadzi Danielos Wielebnos, tak wczoraj zapowiedział
Wyśle mi ktos wyniki z dzisiejszego losowania multimulti ? mam numer w orange mozna z bramki darmowej wysłąc - prosze
Naprawde? wielkie dzieki, bo nie mam nic kasy na necie na komie i nie mam jak na neta wejsc, wielkie dzieki - numer to 506 223 443 :)
Witam mile i serdecznie. jak tam dzis z typami typujecie cos?
Witam.Kogut dzis zagra następujące zdarzenia:4 zakresy PLUSA ze wskazaniem na 1,2 bo juz by wypadało wypasc bo 6 losowan to troche przegięcie wiec miejmy nadzieje.Dodatkowo PLUS jako P/NP ze wskazaniem na NP.Zagram na liczby ktore powinny wyjsc oto one:4,9,27,42,70 nie bede pisal ze do 3-4-5 losowań wyjda bo to jest glupota napisze tylko ze mam nadzieje ze wyjda do 10 losowanka,ale gdyby ktora sie uparla mam dla niej jeszcze 4 progi progresji.Przypominam wszystkim ze gra progresja jest kosztowna,i jeszcze jedna prawda lyzeczka taka od tortu konsumujemy zyski,a wtedy nie będziemy czuli glodu czyli czesto a po malutkim kęsie.Miejmy z kazdego losowanka od 7,90 do 10,70 i juz bedzie to wspanialy zysk.Pozdrawiam.
do kasia80...
witam cie..:))
spoko nic sie nie stało...puszcze 22 dzisiaj tez...ale myslisz ze na 14-tą czy na 22-gą?? moje 36 tez dało ciała...heheh
witam cie..:))
spoko nic sie nie stało...puszcze 22 dzisiaj tez...ale myslisz ze na 14-tą czy na 22-gą?? moje 36 tez dało ciała...heheh
do hectoris
mysle, za na 14 ale bardziej doswiadczeni mowia o 22...
mysle, za na 14 ale bardziej doswiadczeni mowia o 22...
Wieleba zlituj się pan nad nami, rzuć pan choć z 8 pewniaków na 14.00.
Wielebioza się rozszerza.
dsg-właśnie....coś ostatnio same "ochłapy" rzuca... już o 10/10 czy 9/9 nie wspomnę....nawet 8/8-Null :(, 6/6-NULL :( Numerek wcale szczęśliwy też nie jest.Ładnie się 4 liczby powtórzyły z 20.lipca....Ja w dalszym ciągu czekam na Rusiecką lub kogokolwiek innego...Może się wreszcie skończy "wielebo-mania" !!!
P.PASKO
DOTYCZY WPISU -TYPUJĄCY-2009-09-02-
P.ADRIANY*O ODBLOKOWANIE STRONY GŁÓWNEJ
Z GÓRY DZIĘKUJE. POZDRAWIAM
DOTYCZY WPISU -TYPUJĄCY-2009-09-02-
P.ADRIANY*O ODBLOKOWANIE STRONY GŁÓWNEJ
Z GÓRY DZIĘKUJE. POZDRAWIAM
Ufajcie jeszcze bardziej mapom to wtedy napewno nie bedzieciezalamani. eh. Ja patrzylem zawsze w mapy ale jak nie patrze to wygrywam. Malo ale wygrywam. Wy w to patrzycie bo widzicie ze "x" liczba musi pasc bo nie padala od iluś tam losowan lub jest progiem dla innej. Ja wczoraj zatypowalem na wyczucie, potem patrze na mapy i sie za glowe chwycilem jakie smieszne liczby dalem, patrzac na mapy ze gdzie np 29 siadzie lub 71, a tu? okazalo sie 6/10. A Wy nie trafiacie i potem macie zal ze to byl PEWNIAK. Grajcie na wyczucie...wyobrazcie sobie w glowie losowanie. Ja teraz tak robie. Smiejcie sie, myslcie co chcecie, szanuje kazdy wasz sposob, patrzenie na mapy (sam to robilem), szanuje wasze slowo "Pewniak" (smieszne to), ale ja coraz bardziej sie przekunuje ze wygrac cos mozna systemem " glupim losem trafisz w glupi los". NA mapy bede patrzyl z ciekawosci ale napewno nie juz aby sie opierac w typowniach. Pozdro. a wczoraj walnalem taki kupon w ktorym bylo 6/10:
3,16,29,34,41,48,55,65,71,72
ciekawe ile sie powtorzy na 14...
3,16,29,34,41,48,55,65,71,72
ciekawe ile sie powtorzy na 14...