Wpisy 61 878 – 61 977
1 września 2009 22:40 → 2 września 2009 14:48, 100 wpisów
MAKS158-Ja akurat mam męża w porządku i nie muszę się rozwodzić.Życzę Tobie takiego związku jak mój,na dobre i na złe w 100%.
teraz na mapach widze ze chodzi bardzo czesto liczba 44 i 74 ale gdybym zaczal grac kuponami na nie toby przestaly chodzic wszystko to jest dziwne
Dzięki ale hajtać się nie będę bo w prawdziwą miłość wierzyłem w podstawówce
SLAVO-nie masz powodu sie mnie bać,aż taka straszna to nie jestem.To co pisałam nie tyczyło się Ciebie.To sprawa między mną,WIELEBĄ i MAKSAEM158.
Ten facet -pad- trafił 4 liczby.Może gdyby się tyle nie powtórzyło coś więcej by weszło:)
lila - SLAVO pomylił nicki których używa, więc może się jednak zdecyduje na jeden?
jest cos takiego jak przypadek bo np dwoch ludzi moze zalozyc podobne firmy jednemu wyjdzie a inny zbankrutuje
A ja się pochwalę, wszystko co typowałem mi weszło. Żeby nie było, że ściemniam odsyłam do mojego wpisu nr. 61760.
a sa przeciez ludzie ktorzy byli zamozni a zlapal ich hazard i w kasynach wszystko potracili
moze kiedys cos trafie ale czsem mysle ze to jakies preznaczenie ze nic nie trafiam
Pierwszy dzień pierwsze los. - 5 trafień
drugie - 4 trafienia.
Przy ośmiu powtórkach wynik przeciętny!
drugie - 4 trafienia.
Przy ośmiu powtórkach wynik przeciętny!
Nieważne kto, byle by weszło jak potrzeba, ja jutro tylko 3 do totomixa idę obstawić
Zdecydowanie najlepsze płatne typy w sieci, ich skuteczność jest świetna. Teraz regularnie wygrywam, wiem że ciężko zdecydować się na zakup płatnych typów ale ja spróbowałem i opłacało się, ten serwis naprawde godny polecenia. Gram już tam 3miesiąc i jestem na ładnym plusie ... zobacz bo warto.
Jeśli chce ktoś wiedzieć o jaką strone chodzi niech pisze: dzaakx@interia.pl
los. 4442 24.06.2009 godz.14
los. 4581 01.09.2009 godz.22
13 wspólnych liczb ;)
los. 4581 01.09.2009 godz.22
13 wspólnych liczb ;)
Witam.Kogut dzis zagra na 4 zakresy plusa ze wskazaniem na 1,2 zakres,do tego doda Numerek P/NP ze wskazaniem na P,oraz PLUSA P/NP ze wskazaniem na NP.Dzis zadnych liczb nie puszczam.Wczorajsze losowanie zaliczam do udanych.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
uuuuu niewiele dał ugrać Wieleba ludziom w wieczornym losowaniu....
Z moich liczb weszło 7/10 ale oczywiście nie zagrałem wieczorem, i na 14 weszło 5/10 więc u mnie raczej odwrotnie.
Obecnie na forum panuje muza z lat 90. Tylko, że od lat 90 nie minęło znowu tak dużo czasu, abyśmy zapomnieli tamte przeboje. Bo co to jest np 10-15 lat do oczekiwania na wygraną w Dl czy MM około 20 000 lat.
BLO10:
Mamy szanse:) Łatwo nie jest to pewne,ale nikt nie obiecywał że życie będzie proste,hehehe.Pozdrawiam.
Mamy szanse:) Łatwo nie jest to pewne,ale nikt nie obiecywał że życie będzie proste,hehehe.Pozdrawiam.
Jana dzis mam piatki i chybil trafil dziesiatki, ale nie psize bo zapeszy, okazesie po 14.
dsg>>> zdajesz się zapominać , że mogący dziś legalnie grać , czyli już pełnoletni użytkownicy których jest tu na stronie przecież sporo - urodzili się w 1991 roku , więc muza z lat 90-tych to dla jednych ich młodość a dla innych archeologia...
Ziuta, ty nie siedź na czacie o 2 w nocy tylko idź się wyśpij, zobaczysz, następnego dnia rano napewno będziesz miała lepsze typy liczb;-).
Moje typy na 14.00
Padnie więcej nieparzystych i nie padną liczby 10, 47, 60, 62,
Padnie więcej nieparzystych i nie padną liczby 10, 47, 60, 62,
Co się dzieje KIERO!!!!!!!
A co ma się dziać. Życie. Jedni przegrywają inni wygrywają, jeszcze inni klną na Wielebę. A w nocy się śpi, a nie myśli o cyferkach, pozdrawiam.
Nio a kto mi wytłumaczy co to było wczoraj w wieczornym losowaniu EX i DL? Magnes za mocno trzymał i nie chciał puścić??? hihihi Myślałem, że Wieleba podejdzie do automatu, zasadzi z buda w pudło, by kulki się puściłu hihihihi Pozdrowionka
To był kolejny przekręt lotto---obie maszyny sie zacieły i jedna i druga...bardzo ciekawe i expres i duży...oczywiście kto wtedy losował...wielebny....za jego losowania zawsze przekręt w tle
zacięły? było przecież losowanie testowe...
może im się kończą nagrane odcinki i sięgają po te "co jeszcze ujdą w tłoku i nikt się nie skapnie" :PPPP
może im się kończą nagrane odcinki i sięgają po te "co jeszcze ujdą w tłoku i nikt się nie skapnie" :PPPP
no tak zacieły sie i jedna i druga maszyna...byla długa cisza a tu nic ani drgnie ale pozniej ruszyła...no ale zeby było mało to przy kolejnym losowaniu czyli przy duzym z powrotem taka sama akcja
Nie narzekajcie tak na Wielebę, mnie on nawet bawi. Pomyślcie, że gdyby go nie było jakie ty nudy by były. Kompletnie nie byłoby o czym pisać. Pomyślcie ile dzięki niemu nowych ludzi tu poznaliście. Ja zgłaszam pomysł, żeby dać mu za to jakąś nagrodę. On działa trochę jak partia PiS, łączy ludzi w nienawiści.
A może ten co dmucha przez rurkę w komorę ma gruźlicę i problemy z nabranie powietrza do dmuchania... a swoją drogą faktycznie to dziwne... Wyglądało to bardziej jakby było to nagranie... Hmmmm mają wirusa w sys operacyjnym czy jak... A co do Wieleby to sorrki, ale nie wiem czemu... nadal się do niego nie przyzwyczaiłem i poporstu WKURZA MNIE tym skakaniem przed kamerą jak na gorącej płycie :-)
A mnie on przerażą... bo jak wyskakuje na swoje Guten Tak zza automatu, to mam stracha, że już nic nie trafie... dobrze, że jeszcze jestem w młodym wieku, bo jako staruszek, to chyba bym się zsusiał ze stresu na jego widok :-) ALe to tak żartem... wczoraj nasz Tamagoci nawet przyniósł mi szczęście... mimo, że zoładek skakał przy jego spiewie o kulkach :-)
Przepraszam za literówki miłao być Guten Tag
Tygrysek typuś-nie tylko Ciebie Damjen wkurza! Oj,oj,oj... szkoda, że gość nie trenuje judo jak ja.....oj szkoda.....Z pewnością na turnieje by jeździł...ale za to prowadzi nam "studio do gry w kulki"....i jest się z kogo pośmiać!!!
Jak wieleba chce się wydurniać to niech idzie do teatru albo do reklamy!
Tam potrzebują by ktoś odstawiał cyrk...bo to nie czas i miejsce na błazenade-a lotto to gra w której każdy z nas uczestniczy wkładając swoje pieniążki i chcemy by nas poważnie traktowano!
Dziękuje chippi za poparcie
Tam potrzebują by ktoś odstawiał cyrk...bo to nie czas i miejsce na błazenade-a lotto to gra w której każdy z nas uczestniczy wkładając swoje pieniążki i chcemy by nas poważnie traktowano!
Dziękuje chippi za poparcie
czarodziejka po raz któryś 100%poparcia!
No ale jak ktoś lubi jak się z niego śmieją...to cóż poradzić.... trzeba ino współczuć....
No ale jak ktoś lubi jak się z niego śmieją...to cóż poradzić.... trzeba ino współczuć....
dokładnie
witajcie :)
wyobrażacie sobie zeby ktos tak jak Wieleba przekazywał informacje z giełdy paierów..???? zaraz by go wyje...!!!!bo tam powazni ludzie....
a my to co????- jakis odpad???
tez wkładamy kase...więc tez powinni nas szanować...w końcu budują stadiony- a za czyją kase??? za naszą !!! bo TS- to przecież MY !!!grzcze..!!!
wyobrażacie sobie zeby ktos tak jak Wieleba przekazywał informacje z giełdy paierów..???? zaraz by go wyje...!!!!bo tam powazni ludzie....
a my to co????- jakis odpad???
tez wkładamy kase...więc tez powinni nas szanować...w końcu budują stadiony- a za czyją kase??? za naszą !!! bo TS- to przecież MY !!!grzcze..!!!
Cipi ma rację. Wam kórzy potraficie tylko o Wielebie pisać trzeba współczuć. Ja Wam bardzo współczuję i radzę żebyście zwrócili do lekarza specjalisty który leczy fobie takie jak Wasza. Reszte która potrafi pisać na temat tego forum pozdrawiam.
jak by nie patrzeć jesteśmy największymi ANONIMOWYMI akcjonariuszami TS...!!!!!
więc chyba należy nam się szacunek???
chociaż przez te pare minut w ciągu losowania....prawda???
ale nie..!!!!! my mamy tylko dawać...dawać...!!! czy ktoś kiedyś chociaż raz podziękował graczą ze tak tłumnie walą do kolektór ....bo to dzięki wam powstają stadiony itp...nie
jedynym podziekowaniem jest....WIELEBA NA EKRANIE....
więc chyba należy nam się szacunek???
chociaż przez te pare minut w ciągu losowania....prawda???
ale nie..!!!!! my mamy tylko dawać...dawać...!!! czy ktoś kiedyś chociaż raz podziękował graczą ze tak tłumnie walą do kolektór ....bo to dzięki wam powstają stadiony itp...nie
jedynym podziekowaniem jest....WIELEBA NA EKRANIE....
Jaga56-tak się oburzasz a nawet poprawnie nie umiesz napisać mojego nicka! no chyba że złośliwie to robisz...a to inna bajka...
wczoraj nawet sie nie przebrał ...między jedny a drugim losowaniem!!!!!
koszulka w wieczornym losowaniu była częsciowo w spodniach... częsciowo wyciągnięta....
porażka!!!!!P.RĘBISZEWSKI... miał klase samą w sobie...marynareczka,krawacik....
a ta łajza ,wyglądał jakby dopiero wstał przed losowaniem....hehehe
koszulka w wieczornym losowaniu była częsciowo w spodniach... częsciowo wyciągnięta....
porażka!!!!!P.RĘBISZEWSKI... miał klase samą w sobie...marynareczka,krawacik....
a ta łajza ,wyglądał jakby dopiero wstał przed losowaniem....hehehe
MM na 14 / Totomix
4/5 i 5/5
8,17,20,22,32
4/4
18,23,27,31
19,23,27,31
3/3
3,13,23
6,16,26
7,17,27
8,18,28
4/5 i 5/5
8,17,20,22,32
4/4
18,23,27,31
19,23,27,31
3/3
3,13,23
6,16,26
7,17,27
8,18,28
racja hectoris! niestety w dobie "kryzysu"nawet na proszku trzeba oszczędzać :P Nawet jako prezenter!!!!!
Kiedyś był taki program "śmiechu warte"...pasowało by tam krótki filmik podesłać....W roli głównej-WIADOMO KTO!!!ale by były checa...
Kiedyś był taki program "śmiechu warte"...pasowało by tam krótki filmik podesłać....W roli głównej-WIADOMO KTO!!!ale by były checa...
On był kiedyś u Wojewódzkiego i tłumaczył dlaczego tak się zachowuje.Chippi poszukaj na youtube to białej gorączki dostaniesz:)
Chippi za nick sorry. Wcale się nie oburzam tylko przykro mi że tak fajna stronka została zdominowana przez ludzi piszących zuppełnie nie na temat, zwłaszcza dziwię się Tobie bo w niedalekiej przeszłości potrafiłeś wiele ciekawych rzeczy napisać a teraz tylko Wieleba i Wieleba.
Wiecie co...ja nie udzielam sie zbyt mocno na temat Wieleby ale wedlug mnie kazdy ma prawo miec swoj poglad na jego temat.To ze np.Chippi pisze o nim zle to tylko dlatego ze poprostujak losuje pan Wieleba to nie wygrywa i jest do Niego zrazony.Gdybym byla na jego miejscu rowniez zaprzestalabym gry w dniu kiedy na wizji jest ten gosc.Natomiast jesli ktos ma inne zdanie to rowniez ma racje ale nie powinien obrazac innych osob,w tym Chippiego.Kazdy gra kiedy chce i moze miec uprzedzenie do niektorych losujacych osob.Pozdrawiam.
Ludzie którzy tak nienawidzą drugiego a wiadomo KOGO i to za co.. że jest taki sam jak ONI nie powinni wygrywać ,ba nawet grać w toto , no w trzy karty to tak . Pomyślcie PROSZE na tym forum jakim sposobem wygrać kase a nie jak zgnoić kogoś . Ktoś urażony to PRZEPRASZAM...
na marginesie to nie Wieleba losuje tylko maszyna. gdyby losował Wieleba -- dopiero byście pyszczyli. Jak komus nie pasuje ze Wieleba losuje ne musowo grac.
Czy by losował Wieleba, czy niepelnosprawny, czy niewidomy, czy psychopata, czy prezydent, czy niewinne dzieco to zawsze bedzie to samo. Wyrgywa pare osob a reszta wrzeszczy na caly swiat, razem ze mną.
Chippi
To Ci się spodoba:)
http://www.youtube.com/watch?v=T8yRR04099g&feature=related
No wyobrażam sobie i wyobrażam i wiecie co? Już za samą babską koszulkę by wyleciał. Sorrki ale trochę przeginają z ubiorem dla niego... O 14.00 ok losowanie na necie... niech już będzie, może wpadł do pracy na ostatnią sekundę ale 22.00 to już trochę przegięcie... Czy on się lansuje, czy jak? W końcu to jest losowanie LOTTO a nie kącik samotnych serc, może by zrobił furorę "w randce w ciemno" ale tu... robi chyba za ogłupiacza! sorry ale mogli by dać kogś NORMALNEGO!
slavo-DZIEKI!!!!!!!!to naprawde COWBOJ!!!!! ależ sie ubawiłem.:D:D:D:D poszukaj mi jeszcze jak sie u wojewódzkiego tłumaczy...
http://www.youtube.com/watch?v=GLhYW1DIB9s&feature=related
Witam widze ze debata na czacie trwa na temat wieleby. Mnie tez przynosi pecha w losowaniu a co zrobie wczoraj nic nie wygralem i dzis nie gram musze zrobic odpoczynek na pare dni z graniem.choc powiem szczerze ze mnie kusilo dzis wyslac. a jak wam tam idzie gra moiu drodzy, pozdrawiam mile i serdecznie. A tym wieleba sie tak nie przejmujcie przeciez pajac musi udawac i byc pajacem
ja widziałem ten program z wojewódzkim...pan W....sam się przyznał ze go gdzieś na miescie chcieli pobic za zachowanie jak prowadzi losowanie....
ja chciałbym nadmienic ze akurat jego obecność nie wpływa na moje wygrane...
gram wylacznie na jedną liczbe ...także jak nie trafie to mam do siebie pretensje :)) ze taki ze mnie typer...heheh
ale faktem jest ze żenuje mnie jego zachowanie....bo to nie ten program....
gdyby to był np. KABARETON...to pewnie zrobił by kariere...
ja chciałbym nadmienic ze akurat jego obecność nie wpływa na moje wygrane...
gram wylacznie na jedną liczbe ...także jak nie trafie to mam do siebie pretensje :)) ze taki ze mnie typer...heheh
ale faktem jest ze żenuje mnie jego zachowanie....bo to nie ten program....
gdyby to był np. KABARETON...to pewnie zrobił by kariere...
u wojewódzkiego nie mam ale mam jak sie z niego majewski smieje
http://w765.wrzuta.pl/film/9nbfqlqETPt/daniel_wieleba_u_majewskiego
http://w765.wrzuta.pl/film/9nbfqlqETPt/daniel_wieleba_u_majewskiego
no i dzisiaj jakbym wysłał to była by REWELACJA!!!! całe 3/10 !!!! nie wiem czy dobrze zrozumiałem-jeśli nie to mnie poprawcie....jutro też on losuje???
Jakie to proste 14,18,46,66.
Czyli to co ostatnio najczęściej.
A ja patrzyłem sobie rano na 14,18 i mówiłem.To niemożliwe,żeby wróciło.DUREŃ:(
Wieleba u Majewskiego totalna rewelacja puenta zajebista BAUHAHAHAHAHA
Czy on czy ktoś inny a może jeszcze inny ktoś jak żle skreślone to i tak wielkie G....O czy to ciężko pojąć - no to proste , dla normalnego , dla innych tak proste jak plecy garbatego!
szykuje się niestety długa przerwa w grze...od piątku chyba nie gram....ale jak przeliczyłem już ponad 200zł w kieszeni zostało....czyli wniosek nadal nasuwa się jeden....pozdrawiam grających....
znalezione w necie o Wielebie
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nie-jestem-debilem_93122.html
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nie-jestem-debilem_93122.html
Cytat z Wieleby
- Już jako dziecko byłeś taki szalony i zabawny?
- Niestety, nie. Jako dziecko byłem bardzo zamknięty w sobie. Prawie w ogóle nic nie mówiłem, rzadko też się udzielałem w szkole.
Nie wierzę:):):):):)
Totalny BLEF!!!! też nie wierze!!! zaczynał od żebraka......ot ciekawe....teraz w piórka obrósł....cóz..zdaża sie...
Panie Januszu dlaczego ta strona nazywa się "MULTIPASKO", a nie "PRECZ Z WIELEBĄ"?
właśnie ściągam sobie ten odcinek Wieleby u Wojewódzkiego!
Gdzie to potem dać żebyście mogli zobaczyć za free?
nie mam nic do Wieleby i lotto mnie to kto prowadzi losowanie ale jak się na necie poogląda filmy z nim to śmiechu po pachy a to Studio lotto z nim to cyrk w POLSZMACIE
Gdzie to potem dać żebyście mogli zobaczyć za free?
nie mam nic do Wieleby i lotto mnie to kto prowadzi losowanie ale jak się na necie poogląda filmy z nim to śmiechu po pachy a to Studio lotto z nim to cyrk w POLSZMACIE
codee wrzuć to na wrzute.pl albo na youtube
Wiecie kabareton czy cyrk ale wiekszosc tak robilo kariere z tego co mi sie wydaje. To powiem wam co by bylo bardziej smieszne niz jest. Ubrac wielebe w sutanne nazwac go ojcem wieleba. Ciekawe czy przegonil byl w rankingu Rydzyka? A moze by sie do nie go zaczely modlic babcie i prosily ojcze wielebo wylosuj moje liczby he he he he he
Wszystkim chorym na "WIELEBIOZE" [przepraszam Pana Wielebe]życze dużo zdrowia -zdrowia psychicznego.
Proponuje żeby od dziś zamiast typować liczby typować kto prześcignie pana "Chippi" w ilości wpisów o Wielebie. Bo widzę że wielu już chce dorównać "poważnemu gościowi". Ja już na tę stronę przestaje zaglądać bo temat jak obrażać innych mnie nie interesuje.
zuzka
Cena sławy.A ja myślę,że Wieleba wie co robi.Zresztą nie tylko on:)
"Nie ważne jak mówią,byle mówili"
lub pisali.
nie którzy ( nie które ) nie umieją odróżnić wyzywania kogoś i obrażania od oglądania i oceniania zachowania,
a najlepsze jest to że piszą o typowaniu na czacie a jakoś nie widziałem ich typowania tylko patrzą jak sępy czy ktoś im gotowca na 10/10 da na tacy - jak najmniej takich tu nam wszystkim życzę
a najlepsze jest to że piszą o typowaniu na czacie a jakoś nie widziałem ich typowania tylko patrzą jak sępy czy ktoś im gotowca na 10/10 da na tacy - jak najmniej takich tu nam wszystkim życzę
Każdego można obrazić a tu tu chyba same supermeny czy... ? Ta strona zeszła na PSY nie obrażając zwierzaków .Pomyśl każdy o SOBIE czego tu szukamy a nie kogo obrażamy . POZDRAWIAM WSZYSTKICH LOTKOWICZOW nie obrażając nikogo !!!