Wpisy 61 601 – 61 700
31 sierpnia 2009 19:31 → 1 września 2009 12:08, 100 wpisów
Popieram słowa "Asiulka22"
Koniec narzekania- nikt nikogo nie zmusza do gry. Chcesz graj ,nie chcesz nie graj przymusu nie ma.
Wracając do typów.
Kilka trójek na 22
15,31,45
1,2,10
13,15,43
7,10,31
10,31,43
11,13,31
21,29,30
59,60,61
39,40,41
2,7,61
Powodzenia w grze .
Koniec narzekania- nikt nikogo nie zmusza do gry. Chcesz graj ,nie chcesz nie graj przymusu nie ma.
Wracając do typów.
Kilka trójek na 22
15,31,45
1,2,10
13,15,43
7,10,31
10,31,43
11,13,31
21,29,30
59,60,61
39,40,41
2,7,61
Powodzenia w grze .
polikina>>> Firmy bukmacherskie takie jak Fortuna , STS czy Milenium obecnie nie przyjmują już zakładów na gry losowe , czyli liczby świata.
Fortuna umożliwia swoim klientom w Czechach , na Słowacji i na Słowenii zawieranie zakładów w necie i Polacy z rejonów przygranicznych wykorzystują tę możliwość , bo były tu takie wpisy.
Fortuna umożliwia swoim klientom w Czechach , na Słowacji i na Słowenii zawieranie zakładów w necie i Polacy z rejonów przygranicznych wykorzystują tę możliwość , bo były tu takie wpisy.
bylem w sklepie i dwa razy przeszedlem obok kolektury zupelnie pusto brak grajacych mnie kusilo aby zagrac ale sie powstrzymalem odczekam sobie kilka dni zobacze jakie beda padac kulki
ostatnio nie mozna bylo grac w fortunie na liczby chyba w ten sposob chca zablokowac konkurencje
dzieki:) musze sie rozeznac w tym totomix :) tylko to troche skaplikowane jest, a w totomix tam widze cos takiego totokeno gdzie sie sprawdza wyniki totokeno czy to jest to samo co Multi Multi ???
ciekawe co jeszcze wymysli lotto aby powstrzymac spadek dochodow czy dwa losowania multi to juz wszystko
hipopotan>>>> przejedź się do Czech do najbliższej kolektury Fortuny.
Załóż I-Konto i też będziesz mógł grać przez internet.
Także Czesi wcale nie mają lepiej jak Polacy z wyjątkiem tego że mogą również grać w kolekturach(poboćkach)a my możemy w tej chwili tylko przez internet.
Załóż I-Konto i też będziesz mógł grać przez internet.
Także Czesi wcale nie mają lepiej jak Polacy z wyjątkiem tego że mogą również grać w kolekturach(poboćkach)a my możemy w tej chwili tylko przez internet.
A co myslicie o takiej akcji?, w dni parzyste typujemy parzyste i odwrotnie. jakie liczby poleca z CNC? maszyna sie dostosuje. Mysle ze tym sposbem mozna bardzo duzo ustalic ,
polkinia
Totokeno to jest multi multi tylko tak się nazywa,a tototrójka to Duży lotek.
Do wszystkich spiskowców:)
Ostatnio przerabialiśmy losowania próbne.To jest klucz do wygranej.Podczas gdy my mamy w statystykach czy mapach 2 losowania oficjalne ,to w rzeczywistości odbyły się już cztery,a może i więcej.I to jest ten cały spisek.
o co chodzi z tymi losowaniami probnymi w kolekturach nic o tym nie mowia a nie widzialem zeby kiedys wyemitowano nagranie z losowania probnego
raz widzialem ze podano na jednej stronie w internecie zle wyniki ale to byly same liczby a nie jakas transmisja
nastepnego dnai pytalem sie w kolekturach czy doszlo do jakiejs pomylki bo pisza na internecie i w kazdej zaprzeczyli jakoby tego dnia cos sie wydarzylo
a na oficjalnej stronie lotto nigdy nie zauwazylem aby podali zle liczby i musieli zmieniac
brak danych z proby to zefalszowanie danych ale po co zmieniaja maszyny na CNC? w pierwszych latach MM wygrywalem 6/10 raz na miesiac mialem tez 7/10x4 i 2x8/10 a jak zmienili maszyny to od stycznia 2009 mam 6/10 raz, maszyna robi na lotto
nawet gdyby byly probne losowania to jest to dla mnie bez znaczenia wazne aby te wlasciwe bylo o 2200 i zebym wiedzial ze maszyna losuje losowo a nie komputer
Typy na 22.00 2/2 totomix stawka 50 zł zakład
25,30
36,44
25,44
36,30
25,30
36,44
25,44
36,30
hipopotan
Przeczytaj cały 26.08 wieczór Pawcio oglądał próbne w internecie a w telewizji był mecz 1 27.08 ja miałem w próbnym kilka liczb i już wiedziałem,że w oficjalnym będzie d.....
miks ja widze dokladnie to co colloss sam na poczatku gry mialem o wiele lepsze statystyki z biegiem czasu popgarszaly sie az osiagnac dno w 2008 w tamtym roku poprostu wielka wtopa na poczatku tego bylo to samo raz udalo mi sie 8/10 ale to nie pokrylo nawet czesciowo kosztow gry. Totalne don obserwuje od wejscia MM ani razu nie udalo mi ise przebic 5/10 w losowaniu piatek ani razu nie trafilem 4/5. Wczesniej sie zdazaly nie mowie ze jestem PRO w lotto ale widze jak mi idzie. Ja czerpie fraide z lotto i nie pisz ze chcialbym wygrac kokosy poprostu to jest zabawa wiem ze nie kazdy moze wygrac i nie licze na fure kasy ale o czesciowy zwrot kosztow. To jak z alkoholem wydasz i czasem mozesz przeprowadzic zwrot. (zart ;p )
Witam.olek123-postawiłem na 10-kę,pomyślalem,że będzie dzisiaj
i pięknie trafiłem.
i pięknie trafiłem.
najbardziej mnie smieszy komisja lotto obecnie nie widac bo jak sami siebie spawdzaja to jest smieszne
miks>>>>chodzi o statystyki jak grasz 2x dziennie x 30 = 60x12=720 zakladow z tego powinienem trafic 4/10 min, 4x w 30 dni statystyki sa dowodem ze cos jest nie tak.
Hipo powiedz ile masz lat ??
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Wedrowca netowy.Ja Ciebie poprosiłem abyś podał 13 liczb,które według Ciebie
padną na 22-gą!,nie interesuje mnie to
w co Ty grasz.Chciałem poznać Twoje
umiejętności Medialne.Dzięki,że odpisałeś.Pozdro.
padną na 22-gą!,nie interesuje mnie to
w co Ty grasz.Chciałem poznać Twoje
umiejętności Medialne.Dzięki,że odpisałeś.Pozdro.
colloss
Dla mnie sprawa jest prosta ,wybieram liczby które wpadają w losowaniu próbnym.Gdybym widział liczby z losowania próbnego to zapewne wybrałbym inne:)
Alez jestem ciekawa jakie liczby beda za niedlugo wylosowane. Wieleba tez prowadzi to losowanie? Wazne aby wierzyc w swoje typy,nie zmieniac zaraz liczb jak w losowaniu ich nie bedzie bo to kwestia czasu ze padna,u mnie to sie sprawdza. chociaz naprawde co jakis czas zdarza sie ze losowania sa dziwne. Moze rzeczywiscie macie racje ze komputer je wynajduje i jak duzo liczb sie powtarza to je blokuja i tylko niektore z nich losuja zeby czasem za duzo ludzie nie wygrali.
dziwne ze na oficjalnej stronie lotto pusciliby losowanie probne oni zawsze nadaja obraz ze studia tuz przed losowaniem czyzby im sie cos pokrecilo w studiu
slavo:
Wiesz, chwilami tez tak mysle, naczytalam sie tych spekulacji i z czasem zaczelam w co nieco wierzyc. Dali czadu...ze czasem mysle ze tak jest. Tylko zepsuli moje pozytwniejsze nastawienie, czasem zdarza sie ze sie nie wiedzie ze losowania sa dziwne, bo z pewnych bardzo wg mnie typow nic nie pada, a dopiero pozniej sie sypia... :-) Ale sa dni naprawde dobre, losowania sa dobre. Niepotrzebnie tak sie wczulam w to co tu niktorzy stworzyli...
Pozdrawiam.
Wiesz, chwilami tez tak mysle, naczytalam sie tych spekulacji i z czasem zaczelam w co nieco wierzyc. Dali czadu...ze czasem mysle ze tak jest. Tylko zepsuli moje pozytwniejsze nastawienie, czasem zdarza sie ze sie nie wiedzie ze losowania sa dziwne, bo z pewnych bardzo wg mnie typow nic nie pada, a dopiero pozniej sie sypia... :-) Ale sa dni naprawde dobre, losowania sa dobre. Niepotrzebnie tak sie wczulam w to co tu niktorzy stworzyli...
Pozdrawiam.
ja cwicze swoj mozg grajac w szachy tak ze mi go predko nie wypiora
Asiulka22
Graj swoje i się nie przejmuj.Ja nie wieżę w spiski,bo to by się w dzisiejszych czasach nie utrzymało w tajemnicy:)I oznaczało by ,że tak jest w każdym kraju.Żenada:)
czy ktoś się orientuje czy znów można oglądać losowania na tej stronie?
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
Dzisiaj mija termin moich parek wystawionych na cały miesiąc
o 22-giej zrobię bilans.Liczba na22-gą 10.Pozdrawiam
o 22-giej zrobię bilans.Liczba na22-gą 10.Pozdrawiam
Typowana liczba na sucho,nie padła.
W nocy podam typowanie parek na cały wrzesień.Nara.
W nocy podam typowanie parek na cały wrzesień.Nara.
o teraz na typowaniach trafilem 5z10 i cztery liczby o jeden obok dobrze ze moj mozg jeszcze troche pracuje
Kurde moje ulubione 70 tki już były:
72,75,76,78,79 , a dziś padł plus z mojej 8 mki:
15,17,51,55,57,59,71,75
72,75,76,78,79 , a dziś padł plus z mojej 8 mki:
15,17,51,55,57,59,71,75
hectoris>>>
Przepraszam, ale miałem problemy z netem. Stąd tak późno odpowiadam.
Trochę mnie źle rozumiesz. Nie podoba mi się fakt "małpowania" cudzych typów. Przez ten fakt ograniczamy swoje szanse. Oczywiście pod warunkiem, że mamy jako takie pojęcie o typowaniu.
Co do forum, to jestem za wymianą myśli, rozwiązań a nie podawaniem "gotowców", których i tak nikt nie poda ...
Josef>>>
Napisałeś „I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
Josef 2009-08-31 (19:27)”
Rozumiem, że ten wpis kierujesz do mnie. Więc odpowiadam.
Jedno nie wyklucza drugiego. Ja po prostu przyjąłem ich/TS/ zasady i gram. Odrzucam jednak metody statystyczne. Jeśli wiesz na czym polega manipulacja można to wykorzystać i to nawet z dobrym skutkiem!
Pozdrawiam
Chciałem zaznaczyć, że mój nick to sollos. Bardzo podobny nick colloss to już inna osoba.
Przepraszam, ale miałem problemy z netem. Stąd tak późno odpowiadam.
Trochę mnie źle rozumiesz. Nie podoba mi się fakt "małpowania" cudzych typów. Przez ten fakt ograniczamy swoje szanse. Oczywiście pod warunkiem, że mamy jako takie pojęcie o typowaniu.
Co do forum, to jestem za wymianą myśli, rozwiązań a nie podawaniem "gotowców", których i tak nikt nie poda ...
Josef>>>
Napisałeś „I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
Josef 2009-08-31 (19:27)”
Rozumiem, że ten wpis kierujesz do mnie. Więc odpowiadam.
Jedno nie wyklucza drugiego. Ja po prostu przyjąłem ich/TS/ zasady i gram. Odrzucam jednak metody statystyczne. Jeśli wiesz na czym polega manipulacja można to wykorzystać i to nawet z dobrym skutkiem!
Pozdrawiam
Chciałem zaznaczyć, że mój nick to sollos. Bardzo podobny nick colloss to już inna osoba.
Sollos>>> Chyba rzeczywiście masz rację. Parę lat temu zauważyłem że jest trochę prawidłowości i -nazwałem tak - symetryczności w występowaniu liczb. Ale od jakiegoś czasu to się nie sprawdza a przynajmniej trudno z tej wiedzy korzystać.
Korzystając z powyższych zasad miałem w roku 8 ósemek kilkanaście siódemek i nawet jedną dziewiątkę (wszystko w 10 ciu), a od dłuższego czasu ni cholery. Chyba skorzystam z tego co napisałeś - może będzie lepiej.
parki na sierpień-bilans:zerowy
typy na wrzesień po dwa losowania dziennie w MM:12-21,13-31,25-52,5-25,45-54,37-73,5-9,12-31,54-73,52-73,55-57,34-43,
45-73,45-75,52-55,54-57,1-9,9-20,10-33,9-31,9-12.
Pozdrawiam.
typy na wrzesień po dwa losowania dziennie w MM:12-21,13-31,25-52,5-25,45-54,37-73,5-9,12-31,54-73,52-73,55-57,34-43,
45-73,45-75,52-55,54-57,1-9,9-20,10-33,9-31,9-12.
Pozdrawiam.
Monsiu to nie najgorzej,a ile puszczałeś 10 tek dziennie ? Ja rzadko gram w 10tki...
Asiulka22m.Nawiązując do Twojego wpisu
61640 zgadzam się z Tobą co do kwesti
czasu:wysłałem liczby w MM i one nie padły w tym dniu ,po pięciu dniach
wszystkie liczby weszły.
Miałem tak kilka razy,dobrze,że nie niszcze od razu nietrafionych kuponów.
Teraz liczby,które wytypuję puszczę
na 10 losowań i czas odegra tu kluczową
rolę-bo zmiana liczb po każdym losowaniu nic nie daje.Tylko się denerwujemy,że słabo typujemy.Pozdrawiam.
61640 zgadzam się z Tobą co do kwesti
czasu:wysłałem liczby w MM i one nie padły w tym dniu ,po pięciu dniach
wszystkie liczby weszły.
Miałem tak kilka razy,dobrze,że nie niszcze od razu nietrafionych kuponów.
Teraz liczby,które wytypuję puszczę
na 10 losowań i czas odegra tu kluczową
rolę-bo zmiana liczb po każdym losowaniu nic nie daje.Tylko się denerwujemy,że słabo typujemy.Pozdrawiam.
OPA>>> to było kiedy kosztowały 1.25 zł, puszczałem po 2,3 zakłady dziennie.Teraz jest po 2.50 i 2x dziennie więc wysyłam nieregularnie np 1 zakład na 3-4 losowania, czasem 2-4 zakłady na 1 losowanie. To zależy ile uda mi się podprowadzić żonie(ha-ha!).A poważnie to gram prawie zawsze na 10 liczb, bo ewentualne szczęście ma się tylko raz w życiu.Taka wygrana ustawiłaby mnie na zawsze, bo za 2 m-ce będę na emeryturze. Pozdrawiam hazardzistów z Forum!
sam9 >>> jak wyślesz na 10 losowań to zobaczysz i poznasz złośliwość losu i nic nie trafisz. Ale może będzie inaczej, czego Ci życzę!
NIE GRAJCIE SZKODA KASY TO WIELKIE OJJJ BARDZO WIELKIE OSZUSTWO
A o ktorej godzinie mozna zobaczyc losowania probne? bo ja nie widze tego...jest tylko archiwum studia lotto i tyle. No i to na zywo, ale sie wlacza dopiero o 14 i 22. Gdzie sa probne i o ktorej godzinie?
Probnych losowan nie pokazuja
ostatnio postanowilem grac na chybil trafil na 8 mki i wpadlo mi 5 z osmiu i 4 z osmiu, gralem jakimis systemami i nic. A najlepiej by sie fajnie gralo w fortunie bo dobrze placa ale nie wiadomo kiedy odblokuja losowanie kulek z fortunie
chetnie po dyskutuje na tematy gry w lotto i wymienie sie pogladami i doswiadczeniami w grze zapraszam do rozmow. Marek
Witam bardzo serdecznie po dwu miesięcznej przerwie i braku dostępu(celowego)do internetu i codziennej prasy,wszystkich kulkowiczow którzy wytrwale walcza z lotto,a niektórym niestety zabrakło wiary w to ze mozna wygrac i winia za ten stan rzeczy wszystkie zjawiska Świata.Maja takie prawo i nie mam zamiaru ich krytykować,ale poradzę wielu grającym wiecej wiary w to ze mozna wygrac,a moze najwyższy czas zamiast grac w kolki zagrac w zdarzenia bo kulki wyznaczone przez was moga wyjsc a nie musza,a zdarzenia musza wyjsc tylko pytanie jak często.Polecam ten tok myslenia wszystkim grającym.Szczegoly w moim temacie na forum.zycze wysokich wygranych.
Takie małe pytanko--Macie teraz gg? bo ja mam czerwone słoneczko tzn wywaliło mnie z gadu-gadu i nie wiem czy to serwer gg padł w całej Polsce?
Witam . W Tczewie od samego rana niema GG.
Czarne strzaleczki sie ganiają w kołko.
Pozdrawiam .
Czarne strzaleczki sie ganiają w kołko.
Pozdrawiam .
Kogut a tak swoja droga grales w przeciagu tego czasu ??
Dzis losowanie prowadzi znowu pan W.
Dzis losowanie prowadzi znowu pan W.
ja tez nie mialam przez jakis czas g/g
PH2008 nie ostatni raz zagralem 29 czerwca i od tej pory az po dzis nie bylem w kolektorze ,nie czytalem multipasko,wogole sie gra nie interesowalem.Dzis 1 raz sobie zagram na zakresy plusa,oraz na plus P/NP ze wskazaniem na N.Pozdrawiam
Powodzenia :)
Ja tez nie gralem prawie dwa miechy ale ciagle mnie pan daniel trzyma :p
Ja tez nie gralem prawie dwa miechy ale ciagle mnie pan daniel trzyma :p
PH2008 na ten temat mamy rozne zdania,ale szanuje twoje zdanie na temat tego prezentera.Nadmienię tylko ze gram na minimalny zysk za zdarzenie w wysokości 3 zeta,wiec progi progresji nie sa tak dokuczliwe,i starcza na dluzej,zdazylem przeglądać tylko Sierpień jak leciał i zeby sie tylko nie zepsuło,a w PLUSIE wydaje mi sie ze NP oraz P ida seriami mozna to wykorzystać,ale to pochopna moja diagnoza.Pozdrawiam
Marek37Bytom>>>>> z Twojego nicka wnioskuję że mieszkasz w Bytomiu.
Jaki masz problem pojechać do Czeskiego Cieszyna,założyć I-konto w Fortunie i grać przez internet.
To wszystko jest bardzo proste.
Jedyne co potrzebujesz mieć ze sobą to chociaż 1000 koron w gotówce na początek(1000 koron x 0.16 groszy = 160zł),dokument tożsamości, kartę kredytową lub konto w banku które przyjmuje lub wysyła przelewy do Czech w koronach czeskich.
I to wszystko.
Fortuna teraz oprócz wszystkich loterii świata jakie miała wprowadziła dodatkowo 2 losowania gier 3z21,20z80,9z49.
Można w nie grać o godz 15 i 19 i w naszego MM o godz 14 i 22.
Takze jak sam widzisz gier jest pod dostatkiem.
Tylko mieć kasę na inwestycje i oczywiście trzeba wygrywać od czasu do czasu aby nie dokładać za dużo do interesu.
Przykład.
Gram w DL na 4 liczby zakładem SOLO(bez systemu).
Minimalny koszt takiej gry to 5Kć(5 x 0.16 = 0.80goszy).
Trafiam 4z4 z kursem 7000 to wygrywam
7000 x 5Kć = 35.000 kć X 0.16 = 5600zł.
Tak samo tanio można grać na parki w grupach w MM jak i w czeskie 20z80.
Minimalny koszt gry MAXIKOMBI w Czechach wynosi 10kć za cały kupon.
Grasz np: system 3z7 na parki.
koszt gry 3z7= 35 x 1kć = 35Kć(5.60zł)
Trafiasz 3 parki wygrywasz 5000 x 1Kć=
5000Kć(800zł).
Oczywiście stawki można dowolnie podwyższać bo ja tylko podałem najmniejsze kwoty.
Także ludzie mieszkający na Śląsku i w okolicach Krakowa jak i Bielsko Białej nie mają problemu aby 1 raz pojechać do Czech i założyć konto do gry przez internet.
PS. Poszukuję min2-óch osób chętnych dz okolic Łodzi do wyjazdu do Czeskiego Cieszyna w celu założenia konta w Czeskiej Fortunie aby można było grać przez internet.
Chodzi mi o to że koszty paliwa będą o wiele mniejsze gdy jednym samochodem pojadą 3 osoby.
Jaki masz problem pojechać do Czeskiego Cieszyna,założyć I-konto w Fortunie i grać przez internet.
To wszystko jest bardzo proste.
Jedyne co potrzebujesz mieć ze sobą to chociaż 1000 koron w gotówce na początek(1000 koron x 0.16 groszy = 160zł),dokument tożsamości, kartę kredytową lub konto w banku które przyjmuje lub wysyła przelewy do Czech w koronach czeskich.
I to wszystko.
Fortuna teraz oprócz wszystkich loterii świata jakie miała wprowadziła dodatkowo 2 losowania gier 3z21,20z80,9z49.
Można w nie grać o godz 15 i 19 i w naszego MM o godz 14 i 22.
Takze jak sam widzisz gier jest pod dostatkiem.
Tylko mieć kasę na inwestycje i oczywiście trzeba wygrywać od czasu do czasu aby nie dokładać za dużo do interesu.
Przykład.
Gram w DL na 4 liczby zakładem SOLO(bez systemu).
Minimalny koszt takiej gry to 5Kć(5 x 0.16 = 0.80goszy).
Trafiam 4z4 z kursem 7000 to wygrywam
7000 x 5Kć = 35.000 kć X 0.16 = 5600zł.
Tak samo tanio można grać na parki w grupach w MM jak i w czeskie 20z80.
Minimalny koszt gry MAXIKOMBI w Czechach wynosi 10kć za cały kupon.
Grasz np: system 3z7 na parki.
koszt gry 3z7= 35 x 1kć = 35Kć(5.60zł)
Trafiasz 3 parki wygrywasz 5000 x 1Kć=
5000Kć(800zł).
Oczywiście stawki można dowolnie podwyższać bo ja tylko podałem najmniejsze kwoty.
Także ludzie mieszkający na Śląsku i w okolicach Krakowa jak i Bielsko Białej nie mają problemu aby 1 raz pojechać do Czech i założyć konto do gry przez internet.
PS. Poszukuję min2-óch osób chętnych dz okolic Łodzi do wyjazdu do Czeskiego Cieszyna w celu założenia konta w Czeskiej Fortunie aby można było grać przez internet.
Chodzi mi o to że koszty paliwa będą o wiele mniejsze gdy jednym samochodem pojadą 3 osoby.
Gram w MM, a wcześniej w Multilotka na
stronie BetGun na parzyste/nieparzyste i na stronie Totolotka na cyfry które nie padną i mam mniej więcej 60% skuteczność trafień. Ludzie piszący o ustawionych losowaniach to jacyś biedni idioci, skreślają 10 cyferek i wydaje im się, że w jeden dzień dorobią się fortuny. Jak czytam tych mitomanów to mnie krew zalewa. Iddzie sobie do punktu Totomix, zróbcie zakład, że nie padną cyfry np. 1,2,3 a wygracie pieniądze bez wymyślania jakiś gówno wartych analiz poszczególnych losowań.
stronie BetGun na parzyste/nieparzyste i na stronie Totolotka na cyfry które nie padną i mam mniej więcej 60% skuteczność trafień. Ludzie piszący o ustawionych losowaniach to jacyś biedni idioci, skreślają 10 cyferek i wydaje im się, że w jeden dzień dorobią się fortuny. Jak czytam tych mitomanów to mnie krew zalewa. Iddzie sobie do punktu Totomix, zróbcie zakład, że nie padną cyfry np. 1,2,3 a wygracie pieniądze bez wymyślania jakiś gówno wartych analiz poszczególnych losowań.
prosze o odpowiedz na temat gry w totomix na parki http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333&page=4 dzieki
Dziekuje za wyczerpujace informacje odnosnie gry w czeskiej fortunie z tym ze ja nie lubie grac przez neta wole realnie nie wiem na ile losowan mozna od razu w fortunie puscic bo w polsce bylo na 7. jakby sie faktycznie uzbieralo pare osob do jazdy do chech jestem chetny.a co do obstawiania to obstawial bym z liczb np z szostek po robic piatki i czworki
Analizujac wlasciwie jedna stronke ktora pokazuje najczesciej pojawiajace sie czworki wywnioskowalem ze dziennie padla by jedna na kazde losowanie czyli i o 14 i o 22. jest tam 100 czworek. od kilkudziesieciu dni sledze te statystyki i doszedlem do wniosku ze mialbym gdyby w polsce mozna bylo obstawiac 160 zl z kazdego losowania na czysto czyli 320zl skreslajac tylko 100 czworek. jednak po dokonaniu analizy mozna by tak jak wczesniej wspomnialem zrobic z 6 piatki i czworki i to tanszy koszt. podam moje gg 585 4728. Marek
Analizujac wlasciwie jedna stronke ktora pokazuje najczesciej pojawiajace sie czworki wywnioskowalem ze dziennie padla by jedna na kazde losowanie czyli i o 14 i o 22. jest tam 100 czworek. od kilkudziesieciu dni sledze te statystyki i doszedlem do wniosku ze mialbym gdyby w polsce mozna bylo obstawiac 160 zl z kazdego losowania na czysto czyli 320zl skreslajac tylko 100 czworek. jednak po dokonaniu analizy mozna by tak jak wczesniej wspomnialem zrobic z 6 piatki i czworki i to tanszy koszt. podam moje gg 585 4728. Marek
W czeskiej Fortunie możesz grać do 30 dni naprzód.
Grając w ich gry (3z21,20z80,9z49) musisz mieć na uwadze tylko że losowania tych gier są
poniedziałek -piątek 15 i 19 a sobota-niedziela tylko o 15.
Nie lubisz grać przez neta.
Trudno.
Twoja sprawa.
Pozostaje Ci TS lub Totomix.
Grając w ich gry (3z21,20z80,9z49) musisz mieć na uwadze tylko że losowania tych gier są
poniedziałek -piątek 15 i 19 a sobota-niedziela tylko o 15.
Nie lubisz grać przez neta.
Trudno.
Twoja sprawa.
Pozostaje Ci TS lub Totomix.
kiero żadna firma prowadząca gry hazardowe na świecie nie jest nastawiana na zysk dla graczy tylko zysk dla siebie, mając ponad 50 letnie doświadczenie jak nasz totalizator nie ma bata żeby nie wymyśleli jak zrobić żeby czasem ich ktoś nie oskubał.
Multi jest od paru lat ale nikt jeszcze nie wygrał 10/10 ze stawką 10.
a dlaczego? bo to jest ponad 10 milionów ( kiedyś zakład był tańszy ) które nikt nie chciałby komuś dawać tak ot za 10 liczb więc o czym ta rozmowa?
ps. ten świat jest taki dobry że dzieci ze Slumdoga za grę w filmie dostały grosze a film przyniósł wielomilionowe zyski! Taki przykład co boagaci mogą dać biednemu
NIC
Multi jest od paru lat ale nikt jeszcze nie wygrał 10/10 ze stawką 10.
a dlaczego? bo to jest ponad 10 milionów ( kiedyś zakład był tańszy ) które nikt nie chciałby komuś dawać tak ot za 10 liczb więc o czym ta rozmowa?
ps. ten świat jest taki dobry że dzieci ze Slumdoga za grę w filmie dostały grosze a film przyniósł wielomilionowe zyski! Taki przykład co boagaci mogą dać biednemu
NIC
jednak jak co to jestem chetny do grania w czeskiej fortunie i jakby ktos jechal to sie do koptuje
kiero:
A ile wygrywasz jak obstawisz ze dane cyfry nie padna..?? Ja wlasnie bede typowac w totomix w necie na 3-ki i 4ki i moze parki, niedawno sie dowiedzialam ze mozna tez typowac cyfry ktore nie wypadna, tylko nie slyszalam jakie to sa wygrane.
Napisz jak to jest. z góry dziekuje.
Pozdrawiam.
A ile wygrywasz jak obstawisz ze dane cyfry nie padna..?? Ja wlasnie bede typowac w totomix w necie na 3-ki i 4ki i moze parki, niedawno sie dowiedzialam ze mozna tez typowac cyfry ktore nie wypadna, tylko nie slyszalam jakie to sa wygrane.
Napisz jak to jest. z góry dziekuje.
Pozdrawiam.
wiem ze tam losuja jak losuja jednak jak by nawet wysylac na 14 dni systemowo to dlaczego nie chocby raz na dwa tygonie jechac z tym ze sprzedalem samochod ze wzgledu stanu zdrowia, moge sie chetnie dokoptowac jako pasazer jak by kto jechal
14 + 15 + 46 + 66 2 1
14 + 21 + 25 + 46 2 1
14 + 21 + 25 + 66 2 1
14 + 21 + 46 + 66 2 1
14 + 15 + 25 + 66 2 1
14 + 15 + 21 + 66 2 1
31 + 37 + 46 + 55 2 1
14 + 15 + 21 + 25 2 1
14 + 15 + 21 + 46 2 1
30 + 44 + 66 + 74 2 1
15 + 25 + 46 + 66 2 1
15 + 21 + 25 + 46 2 1
30 + 33 + 66 + 74 2 1
30 + 33 + 44 + 74 2 1
15 + 21 + 25 + 66 2 1
26 + 50 + 54 + 78 2 1
14 + 25 + 46 + 66 2 1
51 + 64 + 66 + 70 2 1
15 + 21 + 46 + 66 2 1
14 + 64 + 66 + 70 2 1
33 + 44 + 66 + 74 2 1
21 + 31 + 37 + 55 2 1
21 + 31 + 37 + 46 2 1
14 + 30 + 44 + 74 2 1
14 + 30 + 44 + 66 2 1
21 + 37 + 46 + 55 2 1
21 + 31 + 46 + 55 2 1
14 + 30 + 66 + 74 2 1
14 + 33 + 44 + 66 2 1
14 + 33 + 44 + 74 2 1
14 + 33 + 66 + 74 2 1
14 + 30 + 33 + 74 2 1
14 + 51 + 64 + 66 2 1
14 + 51 + 64 + 70 2 1
14 + 51 + 66 + 70 2 1
14 + 44 + 66 + 74 2 1
21 + 34 + 46 + 79 2 1
14 + 30 + 33 + 66 2 1
21 + 25 + 46 + 66 2 1
14 + 30 + 33 + 44 2 1
30 + 33 + 44 + 66 2 1
14 + 15 + 25 + 46 2 1
21 + 25 + 52 + 79 1 3
21 + 25 + 52 + 74 1 3
21 + 25 + 52 + 66 1 3
21 + 25 + 57 + 65 1 3
21 + 25 + 57 + 66 1 3
21 + 25 + 65 + 66 1 3
21 + 25 + 57 + 79 1 3
21 + 25 + 57 + 74 1 3
21 + 25 + 52 + 65 1 3
21 + 25 + 52 + 57 1 3
21 + 25 + 46 + 52 1 3
21 + 25 + 44 + 79 1 3
21 + 25 + 44 + 74 1 3
21 + 25 + 46 + 57 1 3
21 + 25 + 46 + 65 1 3
21 + 25 + 46 + 79 1 3
21 + 25 + 46 + 74 1 3
21 + 25 + 65 + 74 1 3
21 + 25 + 65 + 79 1 3
21 + 30 + 33 + 74 1 3
21 + 30 + 33 + 66 1 3
21 + 30 + 33 + 65 1 3
21 + 30 + 33 + 79 1 3
21 + 30 + 34 + 36 1 3
21 + 30 + 34 + 46 1 3
21 + 30 + 34 + 44 1 3
21 + 30 + 33 + 57 1 3
21 + 30 + 33 + 52 1 3
21 + 25 + 74 + 79 1 3
21 + 25 + 66 + 79 1 3
21 + 25 + 66 + 74 1 3
21 + 30 + 33 + 34 1 3
21 + 30 + 33 + 36 1 3
21 + 30 + 33 + 46 1 3
21 + 30 + 33 + 44 1 3
21 + 25 + 44 + 66 1 3
21 + 25 + 44 + 65 1 3
21 + 25 + 33 + 74 1 3
21 + 25 + 33 + 66 1 3
15 + 65 + 74 + 79 1 3
21 + 25 + 33 + 79 1 3
21 + 25 + 34 + 36 1 3
15 + 65 + 66 + 74 1 3
21 + 25 + 34 + 44 1 3
15 + 65 + 66 + 79 1 3
21 + 25 + 33 + 65 1 3
21 + 25 + 33 + 57 1 3
21 + 25 + 33 + 34 1 3
21 + 25 + 30 + 79 1 3
21 + 25 + 30 + 74 1 3
21 + 25 + 33 + 36 1 3
21 + 25 + 33 + 44 1 3
21 + 25 + 33 + 52 1 3
21 + 25 + 33 + 46 1 3
21 + 25 + 34 + 46 1 3
21 + 25 + 34 + 52 1 3
21 + 25 + 36 + 74 1 3
21 + 25 + 36 + 66 1 3
21 + 25 + 36 + 65 1 3
--------------------------------------------------------------------------------
Najczęściej wyst. czwórki liczb Multi Lotka
--------------------------------------------------------------------------------
Zakres losowań: 30.8.2009 - 1.9.2009 (losowań:4)
Liczby
a + b + c + d Ilość
wystąpień Średni
odstęp
14 + 30 + 66 + 74 2 1
Masz pomysł na statystykę ? Napisz do nas !
Ostatnie wyniki
Multi Multi
Pon. 31.08.2009 22:00
05-07-13-21-26
28-31-34-35-37
39-41-43-46-50
54-55-59-78-79
Plus: 59
[Poprzednie los.] [P]
Multi Multi Bonus
60.000 zł
Bonus to dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb.
Następne losowanie
Losowania Multi Multi odbywają się codziennie o godz. 14.00 i 22.00.
Lotto w BetGun
Obstawiaj zdarzenia
Lotto w BetGun.
Wytypuj np. ilość wylosowanych liczb parzystych.
Zagłosuj
Czy wprowadzenie losowania o godz. 14.00 to dobry pomysł ?
Tak
Nie
Zobacz wyniki oraz komentarze.
14 + 21 + 25 + 46 2 1
14 + 21 + 25 + 66 2 1
14 + 21 + 46 + 66 2 1
14 + 15 + 25 + 66 2 1
14 + 15 + 21 + 66 2 1
31 + 37 + 46 + 55 2 1
14 + 15 + 21 + 25 2 1
14 + 15 + 21 + 46 2 1
30 + 44 + 66 + 74 2 1
15 + 25 + 46 + 66 2 1
15 + 21 + 25 + 46 2 1
30 + 33 + 66 + 74 2 1
30 + 33 + 44 + 74 2 1
15 + 21 + 25 + 66 2 1
26 + 50 + 54 + 78 2 1
14 + 25 + 46 + 66 2 1
51 + 64 + 66 + 70 2 1
15 + 21 + 46 + 66 2 1
14 + 64 + 66 + 70 2 1
33 + 44 + 66 + 74 2 1
21 + 31 + 37 + 55 2 1
21 + 31 + 37 + 46 2 1
14 + 30 + 44 + 74 2 1
14 + 30 + 44 + 66 2 1
21 + 37 + 46 + 55 2 1
21 + 31 + 46 + 55 2 1
14 + 30 + 66 + 74 2 1
14 + 33 + 44 + 66 2 1
14 + 33 + 44 + 74 2 1
14 + 33 + 66 + 74 2 1
14 + 30 + 33 + 74 2 1
14 + 51 + 64 + 66 2 1
14 + 51 + 64 + 70 2 1
14 + 51 + 66 + 70 2 1
14 + 44 + 66 + 74 2 1
21 + 34 + 46 + 79 2 1
14 + 30 + 33 + 66 2 1
21 + 25 + 46 + 66 2 1
14 + 30 + 33 + 44 2 1
30 + 33 + 44 + 66 2 1
14 + 15 + 25 + 46 2 1
21 + 25 + 52 + 79 1 3
21 + 25 + 52 + 74 1 3
21 + 25 + 52 + 66 1 3
21 + 25 + 57 + 65 1 3
21 + 25 + 57 + 66 1 3
21 + 25 + 65 + 66 1 3
21 + 25 + 57 + 79 1 3
21 + 25 + 57 + 74 1 3
21 + 25 + 52 + 65 1 3
21 + 25 + 52 + 57 1 3
21 + 25 + 46 + 52 1 3
21 + 25 + 44 + 79 1 3
21 + 25 + 44 + 74 1 3
21 + 25 + 46 + 57 1 3
21 + 25 + 46 + 65 1 3
21 + 25 + 46 + 79 1 3
21 + 25 + 46 + 74 1 3
21 + 25 + 65 + 74 1 3
21 + 25 + 65 + 79 1 3
21 + 30 + 33 + 74 1 3
21 + 30 + 33 + 66 1 3
21 + 30 + 33 + 65 1 3
21 + 30 + 33 + 79 1 3
21 + 30 + 34 + 36 1 3
21 + 30 + 34 + 46 1 3
21 + 30 + 34 + 44 1 3
21 + 30 + 33 + 57 1 3
21 + 30 + 33 + 52 1 3
21 + 25 + 74 + 79 1 3
21 + 25 + 66 + 79 1 3
21 + 25 + 66 + 74 1 3
21 + 30 + 33 + 34 1 3
21 + 30 + 33 + 36 1 3
21 + 30 + 33 + 46 1 3
21 + 30 + 33 + 44 1 3
21 + 25 + 44 + 66 1 3
21 + 25 + 44 + 65 1 3
21 + 25 + 33 + 74 1 3
21 + 25 + 33 + 66 1 3
15 + 65 + 74 + 79 1 3
21 + 25 + 33 + 79 1 3
21 + 25 + 34 + 36 1 3
15 + 65 + 66 + 74 1 3
21 + 25 + 34 + 44 1 3
15 + 65 + 66 + 79 1 3
21 + 25 + 33 + 65 1 3
21 + 25 + 33 + 57 1 3
21 + 25 + 33 + 34 1 3
21 + 25 + 30 + 79 1 3
21 + 25 + 30 + 74 1 3
21 + 25 + 33 + 36 1 3
21 + 25 + 33 + 44 1 3
21 + 25 + 33 + 52 1 3
21 + 25 + 33 + 46 1 3
21 + 25 + 34 + 46 1 3
21 + 25 + 34 + 52 1 3
21 + 25 + 36 + 74 1 3
21 + 25 + 36 + 66 1 3
21 + 25 + 36 + 65 1 3
Najczęściej wyst. czwórki liczb Multi Lotka
Zakres losowań: 30.8.2009 - 1.9.2009 (losowań:4)
Liczby
a + b + c + d Ilość
wystąpień Średni
odstęp
14 + 30 + 66 + 74 2 1
Masz pomysł na statystykę ? Napisz do nas !
Ostatnie wyniki
Multi Multi
Pon. 31.08.2009 22:00
05-07-13-21-26
28-31-34-35-37
39-41-43-46-50
54-55-59-78-79
Plus: 59
[Poprzednie los.] [P]
Multi Multi Bonus
60.000 zł
Bonus to dodatkowa wygrana wypłacana przy trafieniu 10 z 10 liczb.
Następne losowanie
Losowania Multi Multi odbywają się codziennie o godz. 14.00 i 22.00.
Lotto w BetGun
Obstawiaj zdarzenia
Lotto w BetGun.
Wytypuj np. ilość wylosowanych liczb parzystych.
Zagłosuj
Czy wprowadzenie losowania o godz. 14.00 to dobry pomysł ?
Tak
Nie
Zobacz wyniki oraz komentarze.
skopiowalem przykladowy zestaw czworek na jakiej opieram min swe kalkulacje, trzeba dziennie sledzic wlasnie i spisac zawsze z 3 ostatnich losowan i na podstawie tego jak bym wysylal w fortunie zawsze cos trafie i jest na plusie
liczba po cyfrach do skreslenia oznacza ile razy sie powtorzyla a druga to maksymalny odstep
dlatego mozna prze analizowac te 4 i zobaczyc ze nawet by nie bylo to glupie wysylac z6tek piatki i czworki
te zestwienie pisalem w oparciu o Polskie ML ale mozna by zagrac w rozne w czechach o podobny system i moze by sie takie wyjazdy oplacaly dlatego jak by ktos cos organizowal to bylo by fajnie
Do Asiulka22
Jak zrobisz zakład na cztery cyfry nie padające w losowaniu za powiedzmy 10zł to wygrywasz na czysto drugie 10 zł. Za trójkę jest trochę mniej. Naturalnie stawka zakładu zależy tylko od Ciebie i ryzyka na jakie jesteś w stanie się posunąć. Oczywiście nie są to jakięś duże wygrane ale sens gry jest w tym żeby wygrywać mniejsze kwoty stale, a nie jednorazowy strzał raz na jakiś czas po którym w ogólnym rozliczeniu i tak będziemy do tyłu. Wiem z czatu, że jesteś stałym graczem i masz jakiś swój sposób analizy losowań. Myślę, że wytypowanie kilku cyfr które nie padną nie jest dla Ciebie trudną sprawą. Życzę powodzenia w grze.
PS. Mógłbym tu dodać jeszcze kilka zdań, ale w końcu nie jestem firmą charytatywną. Chyba i tak za dużo napisałem i teraz wszyscy tak zaczną grać.
Jak zrobisz zakład na cztery cyfry nie padające w losowaniu za powiedzmy 10zł to wygrywasz na czysto drugie 10 zł. Za trójkę jest trochę mniej. Naturalnie stawka zakładu zależy tylko od Ciebie i ryzyka na jakie jesteś w stanie się posunąć. Oczywiście nie są to jakięś duże wygrane ale sens gry jest w tym żeby wygrywać mniejsze kwoty stale, a nie jednorazowy strzał raz na jakiś czas po którym w ogólnym rozliczeniu i tak będziemy do tyłu. Wiem z czatu, że jesteś stałym graczem i masz jakiś swój sposób analizy losowań. Myślę, że wytypowanie kilku cyfr które nie padną nie jest dla Ciebie trudną sprawą. Życzę powodzenia w grze.
PS. Mógłbym tu dodać jeszcze kilka zdań, ale w końcu nie jestem firmą charytatywną. Chyba i tak za dużo napisałem i teraz wszyscy tak zaczną grać.
witam....
ja gram od dluzszego czasu na 4 liczby ze nie padna. gram w totomixie.
polecam takie granie...i wykorzystanie do tego systemu 15-tka.
można z tego wyciągnac niezle pieniążki...a system ten polecam ,poniewaz nie jest to system gry ale system zarządzania pieniędzmi z wygranej....POLECAM BO GRAM TYM W REALU
ja gram od dluzszego czasu na 4 liczby ze nie padna. gram w totomixie.
polecam takie granie...i wykorzystanie do tego systemu 15-tka.
można z tego wyciągnac niezle pieniążki...a system ten polecam ,poniewaz nie jest to system gry ale system zarządzania pieniędzmi z wygranej....POLECAM BO GRAM TYM W REALU