Wpisy 61 565 – 61 664
31 sierpnia 2009 16:19 → 31 sierpnia 2009 23:53, 100 wpisów
HIPO,pisałeś coś o zdrapce,że chciałeś wymienić a kolektorka powiedziała że nie ma...może wszystkie się sprzedały,czasem tak bywa,ale można wymienić na inną,teraz tych zdrapek jak psów...
a dlaczego lotto spolka panstwowa jest nadawane z prywatnej telewizji polsat
Sam9>>>ja nie gram i nie zamierzam grać w MM. Moja metoda typowania jest nieskuteczna w tej grze. Pozdrawiam.
w niektorych kolekturach jest paranoja gdzie ciagle sprawdzaja czy zdrapki sie nie skleily jak sie wybiera a jak trafi sie nawet tylko 1zl to dlugie sprawdzanie zdrapki niektore sa zle wydrukowane i z trudem sie zdrapuje liczby nie pozwalaja wybierac kompletna paranoja
do hipopotam
może dlatego bo polsat płaci im za transmisje ....bo dzięki temu maja większą oglądalność w godzinach wieczornych ,a może jest to wymiana barterowa czyli .....cos za cos -krótko mówiac
może dlatego bo polsat płaci im za transmisje ....bo dzięki temu maja większą oglądalność w godzinach wieczornych ,a może jest to wymiana barterowa czyli .....cos za cos -krótko mówiac
Bo faktycznie zdrapki się sklejają i baba boi się żeby manka nie narobić...
jak jeszcze nie udoskonalili systemu to trafialem chociaz 4ki w duzym lotku 6z7 w multi czesto 5z8 w multi a teraz od lat zadnej 4ki w duzym ledwo 2 trojki a multi calkowta poslucha
biore zdrapki od kilkunastu lat a jeszcze nigdy nie bylo sklejonych dwoch te baby przesadzja
jeszcze denerwuje mnie to ze czesto baby kolektorki zamiast zajac sie obsluga klientow zabieraja sie do plotek z innymi babami ktore sla kupony
Witam! polecam Wam te oto liczby: 13,20,24,42,43,59,73 ja + 62,69,77 ja puściłem tylko 7.Pozdrawiam
Ludziska koniec narzekania, cały czas spekulacje.... Ciezko sie to czyta, tak czesto na nie... Lepiej czasem pomyslec pozytywnie....lepiej sie żyje. Fakt o 14-tej losowanie bylo dla mnie niezbyt dobre, ale moze o 22.00 bedzie lepiej.
czasami ide do kolektory denerwuje sie bo boli mnie silnie kregoslup i bezmysnie daje sie zlapac na zdrapki choc znajomy kolega z klasy ktory jest kolektorem odradzal mi zdrapki bo przez kilkanascie lat jego pracy nie widzial na zdrapce zadnej wiekszej wygranej
Gała:
A ta 7-ke puściłes w totomix? wiesz mam bardzo podobne typy.
A ta 7-ke puściłes w totomix? wiesz mam bardzo podobne typy.
przez ten kregoslup zle mi sie gra a oststnio 2dni lekkiej glodowki i schudlem 2 kilo
hipopotan:
weź sobie cos na wstrzymanie. to juz chyba specjalnie piszesz o tym kregslupie i schudnieciu. idz odpocznij.
weź sobie cos na wstrzymanie. to juz chyba specjalnie piszesz o tym kregslupie i schudnieciu. idz odpocznij.
czy ktos ma informacje czy totomix jest powiazany z totalizatorem sportowym bo kiedys pytalem sie o to w punkcie a nie potrafiono mi dac odpowiedzi
a o czym ma chłopak oisać ??? :))))
jak tu nikt nie chce juz podawac swoich typów .....bo kazdy się boi ze komputer MM zablokuje to co tu podał....a Wieleba narazie nic nie zrobił zeby o tym napisać .....
więc zoztaje kręgosłup ....hehehe
jak tu nikt nie chce juz podawac swoich typów .....bo kazdy się boi ze komputer MM zablokuje to co tu podał....a Wieleba narazie nic nie zrobił zeby o tym napisać .....
więc zoztaje kręgosłup ....hehehe
Spokojnie Hipo . Ciesz się że Asiulka22 nie wyzwała Cię od insektów jak to ma w zwyczaju.
nie czepiam sie, tylko ziarko optymizmu by sie przydalo, te narzekanie stalo sie tu od jakiegos czasu nudne. O kregoslupie to juz takie babciowe i z lotto na tej stronie nie ma nic wspolnego. Moze zacznij uprawiac sport, to poprawia samopoczucie i humor, człowiek jest pozytywniej nastawiony do życia. wczesniej podawalismy typy i np. Łorior i inni wygrywali fajne sumki.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
To nie o to chodzi ,czy Wieleba przynosi szczęście ,czy nie.Jest to prezenter , który powinien natychmiast odejść . Przez większość jest nielubiany ,gestykulujący i akcentujący na pierwszą sylabę . Nie można ani na Niego patrzeć ,ani Go słuchać . Wyniki losowań lepiej przeczytać z internetu po czasie .
miks:
Ty tez wyluzuj, bo nikogo z nas tu naczacie nie wyzywam i zwyczaju nie mam. Raz przeczytales i sie rzucasz. Mialam na mysli ze Wieleba jest jakby małym ''szkodnikiem'', bo rzeczywiscie mało kto go lubi i czesto sie zdarza ze wylosowane liczby sa kiepskie, nie zawsze ale cos w tym jest.
Ty tez wyluzuj, bo nikogo z nas tu naczacie nie wyzywam i zwyczaju nie mam. Raz przeczytales i sie rzucasz. Mialam na mysli ze Wieleba jest jakby małym ''szkodnikiem'', bo rzeczywiscie mało kto go lubi i czesto sie zdarza ze wylosowane liczby sa kiepskie, nie zawsze ale cos w tym jest.
Nie wiem czy to jakis zbieg okolicznosci ale przed chwila bylem na zakupach i przechodzilem obok miejsca gdzei zrobilem zdjecie bilbordu z pąsowym panem. Ku mojemu zdziwieniu dwuch panow konczylo jego zamalowywanie. Fatum czy szczescie ?? W dzien w ktorym zrobilem fote plakat po paru godzinach znika.
hectoris dot. 61551>>>
To, że gramy przeciwko systemowi komputerowemu to prawie pewne.
Ja sam dowodów miałbym kilka, głównie statystyczne. Jednak nie to jest istotne.
Ja przyjąłem taką hipotezę i na niej opieram swoją grę!
Jak działa system?
System blokuje liczby najczęściej obstawiane i pojedyncze zestawy dające możliwość głównych/najwyższych/ wygranych. To co system losuje to optymalny dla TS zestaw liczb o najwyższej opłacalności w danej chwili, czyli po zakończeniu typowania/zamknięciu systemu/.
Ponadto w Keno gramy z komputerem to dlaczego nie mogłoby tak być np. w MultiMulti.
A jak to robią, że potrafią te liczby losować, to już jest inna rzecz /techniczna/.
Hipopotan >>>
Rzeczywiście masz rację. Część typujących nie chce dzielić się swoimi typowanymi liczbami z innymi.
Dlaczego? Ponieważ jak tylko trochę lepiej typują jest mnóstwo podglądaczy, którzy powielają te liczby. Automatycznie zmniejszają szanse na wylosowanie swoich liczb. Masz "dobry" system, za moment nic ci nie siada. Ja osobiście od jakiegoś czasu już nie wysyłam tych samych liczb co typuję na Multipasko. Chociaż staram się i tu i w realu coś ugrać. Lecz innymi liczbami.
Życzę wysokich wygranych.
To, że gramy przeciwko systemowi komputerowemu to prawie pewne.
Ja sam dowodów miałbym kilka, głównie statystyczne. Jednak nie to jest istotne.
Ja przyjąłem taką hipotezę i na niej opieram swoją grę!
Jak działa system?
System blokuje liczby najczęściej obstawiane i pojedyncze zestawy dające możliwość głównych/najwyższych/ wygranych. To co system losuje to optymalny dla TS zestaw liczb o najwyższej opłacalności w danej chwili, czyli po zakończeniu typowania/zamknięciu systemu/.
Ponadto w Keno gramy z komputerem to dlaczego nie mogłoby tak być np. w MultiMulti.
A jak to robią, że potrafią te liczby losować, to już jest inna rzecz /techniczna/.
Hipopotan >>>
Rzeczywiście masz rację. Część typujących nie chce dzielić się swoimi typowanymi liczbami z innymi.
Dlaczego? Ponieważ jak tylko trochę lepiej typują jest mnóstwo podglądaczy, którzy powielają te liczby. Automatycznie zmniejszają szanse na wylosowanie swoich liczb. Masz "dobry" system, za moment nic ci nie siada. Ja osobiście od jakiegoś czasu już nie wysyłam tych samych liczb co typuję na Multipasko. Chociaż staram się i tu i w realu coś ugrać. Lecz innymi liczbami.
Życzę wysokich wygranych.
do soolos....
to powiedz mi jaki jest sens tego forum ?????
czyli uwazasz ze jak podasz 10 swoich liczb tu na forum ,to jestes na tyle nie omylny ze wlasnie twoje to trafiona 10....i to komputer zablokuje??? dobrze to rozumiem???
czyli jak podajesz swoje typy na forum to są one g... warte,bo ty i tak nie grasz tym co tu piszesz?? tak to jest czy ja zle to co napisałes interpretuje??
to powiedz mi jaki jest sens tego forum ?????
czyli uwazasz ze jak podasz 10 swoich liczb tu na forum ,to jestes na tyle nie omylny ze wlasnie twoje to trafiona 10....i to komputer zablokuje??? dobrze to rozumiem???
czyli jak podajesz swoje typy na forum to są one g... warte,bo ty i tak nie grasz tym co tu piszesz?? tak to jest czy ja zle to co napisałes interpretuje??
HIPO,widocznie ta baba lekceważy klientów,ciekawe w jaki sposób zarabia,bo jak ma stałą wypłatę to ma to gdzieś,właściciel traci...
hipopotan>>>> Totolotek ( Totomix ) jest spółką-córką Totalizatora Sportowego.
sollos >> Stanisław Lem to przy Tobie "pikuś". Potraktuj to prosze jako żart a nie wywołanie kolejnej awantury.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MM na 22
system 4z4 i 3z4
19,23,35,41
8,12,21,23
18,23 - 19,23
27,31 - 35,41
53 --- 56
18,23,27,31,53 / 18,23,27,31,56 /
18,23,35,41,53 / 18,23,35,41,56 /
19,23,27,31,53 / 19,23,27,31,56 /
19,23,35,41,56 / 19,23,35,41,56 /
26,29 - 20,22
8,12 - 13,31
61 --- 63
26,29,8,12,61 / 26,29,8,12,63 /
26,29,13,31,61 / 26,29,13,31,63 /
20,22,8,12,61 / 20,22,8,12,63 /
20,22,13,31,61 / 20,22,13,31,63 /
system 4z4 i 3z4
19,23,35,41
8,12,21,23
18,23 - 19,23
27,31 - 35,41
53 --- 56
18,23,27,31,53 / 18,23,27,31,56 /
18,23,35,41,53 / 18,23,35,41,56 /
19,23,27,31,53 / 19,23,27,31,56 /
19,23,35,41,56 / 19,23,35,41,56 /
26,29 - 20,22
8,12 - 13,31
61 --- 63
26,29,8,12,61 / 26,29,8,12,63 /
26,29,13,31,61 / 26,29,13,31,63 /
20,22,8,12,61 / 20,22,8,12,63 /
20,22,13,31,61 / 20,22,13,31,63 /
witam. chciala b ym grac w necie na kulki typu parzyste/nieparzyste itp. gdzie w necie mogla bym tak zagrac?? czytalam tutaj wasze wpisy i przewinelo mi sie totomix ale jak tam sie zalogowac??? prosze moze ktos napisze mi co i jak bo lubie grac ale w tego multi w totalizatorze to ja nic wygrac nie moge:( pozdrawiam serdecznie graczy :)
polkinia>> na forum jest wątek poświęcony grze w necie w Totomixie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333 , ale bez osobistej wizyty w najbliższej ich kolekturze się nie obędzie...Pzdr.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333 , ale bez osobistej wizyty w najbliższej ich kolekturze się nie obędzie...Pzdr.
c.d.
możesz też grać w necie u buka Betgun:
https://www.betgun.com/index.php?ref_id=7422&bdysc=LOTERIE
możesz też grać w necie u buka Betgun:
https://www.betgun.com/index.php?ref_id=7422&bdysc=LOTERIE
dzieki za odpowiedz :) a jeszcze jedno pytanie :) co to jest FORTUNA jest to buk naziemny czy m ozna grac w necie??
DanteV nie przesadzaj,porównanie kogoś do S.Lema to zaszczyt.
I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
Popieram słowa "Asiulka22"
Koniec narzekania- nikt nikogo nie zmusza do gry. Chcesz graj ,nie chcesz nie graj przymusu nie ma.
Wracając do typów.
Kilka trójek na 22
15,31,45
1,2,10
13,15,43
7,10,31
10,31,43
11,13,31
21,29,30
59,60,61
39,40,41
2,7,61
Powodzenia w grze .
Koniec narzekania- nikt nikogo nie zmusza do gry. Chcesz graj ,nie chcesz nie graj przymusu nie ma.
Wracając do typów.
Kilka trójek na 22
15,31,45
1,2,10
13,15,43
7,10,31
10,31,43
11,13,31
21,29,30
59,60,61
39,40,41
2,7,61
Powodzenia w grze .
polikina>>> Firmy bukmacherskie takie jak Fortuna , STS czy Milenium obecnie nie przyjmują już zakładów na gry losowe , czyli liczby świata.
Fortuna umożliwia swoim klientom w Czechach , na Słowacji i na Słowenii zawieranie zakładów w necie i Polacy z rejonów przygranicznych wykorzystują tę możliwość , bo były tu takie wpisy.
Fortuna umożliwia swoim klientom w Czechach , na Słowacji i na Słowenii zawieranie zakładów w necie i Polacy z rejonów przygranicznych wykorzystują tę możliwość , bo były tu takie wpisy.
bylem w sklepie i dwa razy przeszedlem obok kolektury zupelnie pusto brak grajacych mnie kusilo aby zagrac ale sie powstrzymalem odczekam sobie kilka dni zobacze jakie beda padac kulki
ostatnio nie mozna bylo grac w fortunie na liczby chyba w ten sposob chca zablokowac konkurencje
dzieki:) musze sie rozeznac w tym totomix :) tylko to troche skaplikowane jest, a w totomix tam widze cos takiego totokeno gdzie sie sprawdza wyniki totokeno czy to jest to samo co Multi Multi ???
ciekawe co jeszcze wymysli lotto aby powstrzymac spadek dochodow czy dwa losowania multi to juz wszystko
hipopotan>>>> przejedź się do Czech do najbliższej kolektury Fortuny.
Załóż I-Konto i też będziesz mógł grać przez internet.
Także Czesi wcale nie mają lepiej jak Polacy z wyjątkiem tego że mogą również grać w kolekturach(poboćkach)a my możemy w tej chwili tylko przez internet.
Załóż I-Konto i też będziesz mógł grać przez internet.
Także Czesi wcale nie mają lepiej jak Polacy z wyjątkiem tego że mogą również grać w kolekturach(poboćkach)a my możemy w tej chwili tylko przez internet.
A co myslicie o takiej akcji?, w dni parzyste typujemy parzyste i odwrotnie. jakie liczby poleca z CNC? maszyna sie dostosuje. Mysle ze tym sposbem mozna bardzo duzo ustalic ,
polkinia
Totokeno to jest multi multi tylko tak się nazywa,a tototrójka to Duży lotek.
Do wszystkich spiskowców:)
Ostatnio przerabialiśmy losowania próbne.To jest klucz do wygranej.Podczas gdy my mamy w statystykach czy mapach 2 losowania oficjalne ,to w rzeczywistości odbyły się już cztery,a może i więcej.I to jest ten cały spisek.
o co chodzi z tymi losowaniami probnymi w kolekturach nic o tym nie mowia a nie widzialem zeby kiedys wyemitowano nagranie z losowania probnego
raz widzialem ze podano na jednej stronie w internecie zle wyniki ale to byly same liczby a nie jakas transmisja
nastepnego dnai pytalem sie w kolekturach czy doszlo do jakiejs pomylki bo pisza na internecie i w kazdej zaprzeczyli jakoby tego dnia cos sie wydarzylo
a na oficjalnej stronie lotto nigdy nie zauwazylem aby podali zle liczby i musieli zmieniac
brak danych z proby to zefalszowanie danych ale po co zmieniaja maszyny na CNC? w pierwszych latach MM wygrywalem 6/10 raz na miesiac mialem tez 7/10x4 i 2x8/10 a jak zmienili maszyny to od stycznia 2009 mam 6/10 raz, maszyna robi na lotto
nawet gdyby byly probne losowania to jest to dla mnie bez znaczenia wazne aby te wlasciwe bylo o 2200 i zebym wiedzial ze maszyna losuje losowo a nie komputer
Typy na 22.00 2/2 totomix stawka 50 zł zakład
25,30
36,44
25,44
36,30
25,30
36,44
25,44
36,30
hipopotan
Przeczytaj cały 26.08 wieczór Pawcio oglądał próbne w internecie a w telewizji był mecz 1 27.08 ja miałem w próbnym kilka liczb i już wiedziałem,że w oficjalnym będzie d.....
miks ja widze dokladnie to co colloss sam na poczatku gry mialem o wiele lepsze statystyki z biegiem czasu popgarszaly sie az osiagnac dno w 2008 w tamtym roku poprostu wielka wtopa na poczatku tego bylo to samo raz udalo mi sie 8/10 ale to nie pokrylo nawet czesciowo kosztow gry. Totalne don obserwuje od wejscia MM ani razu nie udalo mi ise przebic 5/10 w losowaniu piatek ani razu nie trafilem 4/5. Wczesniej sie zdazaly nie mowie ze jestem PRO w lotto ale widze jak mi idzie. Ja czerpie fraide z lotto i nie pisz ze chcialbym wygrac kokosy poprostu to jest zabawa wiem ze nie kazdy moze wygrac i nie licze na fure kasy ale o czesciowy zwrot kosztow. To jak z alkoholem wydasz i czasem mozesz przeprowadzic zwrot. (zart ;p )
Witam.olek123-postawiłem na 10-kę,pomyślalem,że będzie dzisiaj
i pięknie trafiłem.
i pięknie trafiłem.
najbardziej mnie smieszy komisja lotto obecnie nie widac bo jak sami siebie spawdzaja to jest smieszne
miks>>>>chodzi o statystyki jak grasz 2x dziennie x 30 = 60x12=720 zakladow z tego powinienem trafic 4/10 min, 4x w 30 dni statystyki sa dowodem ze cos jest nie tak.
Hipo powiedz ile masz lat ??
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Komisja do spraw hazardu - czy jak sie zowie - nomen omen wlasnosc panstwa kontroluje TS (nie ukrywajac tez wlasnosc SP) po co, zbedny wydatek ;p
Wedrowca netowy.Ja Ciebie poprosiłem abyś podał 13 liczb,które według Ciebie
padną na 22-gą!,nie interesuje mnie to
w co Ty grasz.Chciałem poznać Twoje
umiejętności Medialne.Dzięki,że odpisałeś.Pozdro.
padną na 22-gą!,nie interesuje mnie to
w co Ty grasz.Chciałem poznać Twoje
umiejętności Medialne.Dzięki,że odpisałeś.Pozdro.
colloss
Dla mnie sprawa jest prosta ,wybieram liczby które wpadają w losowaniu próbnym.Gdybym widział liczby z losowania próbnego to zapewne wybrałbym inne:)
Alez jestem ciekawa jakie liczby beda za niedlugo wylosowane. Wieleba tez prowadzi to losowanie? Wazne aby wierzyc w swoje typy,nie zmieniac zaraz liczb jak w losowaniu ich nie bedzie bo to kwestia czasu ze padna,u mnie to sie sprawdza. chociaz naprawde co jakis czas zdarza sie ze losowania sa dziwne. Moze rzeczywiscie macie racje ze komputer je wynajduje i jak duzo liczb sie powtarza to je blokuja i tylko niektore z nich losuja zeby czasem za duzo ludzie nie wygrali.
dziwne ze na oficjalnej stronie lotto pusciliby losowanie probne oni zawsze nadaja obraz ze studia tuz przed losowaniem czyzby im sie cos pokrecilo w studiu
slavo:
Wiesz, chwilami tez tak mysle, naczytalam sie tych spekulacji i z czasem zaczelam w co nieco wierzyc. Dali czadu...ze czasem mysle ze tak jest. Tylko zepsuli moje pozytwniejsze nastawienie, czasem zdarza sie ze sie nie wiedzie ze losowania sa dziwne, bo z pewnych bardzo wg mnie typow nic nie pada, a dopiero pozniej sie sypia... :-) Ale sa dni naprawde dobre, losowania sa dobre. Niepotrzebnie tak sie wczulam w to co tu niktorzy stworzyli...
Pozdrawiam.
Wiesz, chwilami tez tak mysle, naczytalam sie tych spekulacji i z czasem zaczelam w co nieco wierzyc. Dali czadu...ze czasem mysle ze tak jest. Tylko zepsuli moje pozytwniejsze nastawienie, czasem zdarza sie ze sie nie wiedzie ze losowania sa dziwne, bo z pewnych bardzo wg mnie typow nic nie pada, a dopiero pozniej sie sypia... :-) Ale sa dni naprawde dobre, losowania sa dobre. Niepotrzebnie tak sie wczulam w to co tu niktorzy stworzyli...
Pozdrawiam.
ja cwicze swoj mozg grajac w szachy tak ze mi go predko nie wypiora
Asiulka22
Graj swoje i się nie przejmuj.Ja nie wieżę w spiski,bo to by się w dzisiejszych czasach nie utrzymało w tajemnicy:)I oznaczało by ,że tak jest w każdym kraju.Żenada:)
czy ktoś się orientuje czy znów można oglądać losowania na tej stronie?
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
parę dni temu czekałem na losowanie i co chwila odświerzałem stronę i nic,a jak wszedłem na lotto.pl to już się konczyło.zaznaczam że wolę oglądać losowania na tej witrynię...
Dzisiaj mija termin moich parek wystawionych na cały miesiąc
o 22-giej zrobię bilans.Liczba na22-gą 10.Pozdrawiam
o 22-giej zrobię bilans.Liczba na22-gą 10.Pozdrawiam
Typowana liczba na sucho,nie padła.
W nocy podam typowanie parek na cały wrzesień.Nara.
W nocy podam typowanie parek na cały wrzesień.Nara.
o teraz na typowaniach trafilem 5z10 i cztery liczby o jeden obok dobrze ze moj mozg jeszcze troche pracuje
Kurde moje ulubione 70 tki już były:
72,75,76,78,79 , a dziś padł plus z mojej 8 mki:
15,17,51,55,57,59,71,75
72,75,76,78,79 , a dziś padł plus z mojej 8 mki:
15,17,51,55,57,59,71,75
hectoris>>>
Przepraszam, ale miałem problemy z netem. Stąd tak późno odpowiadam.
Trochę mnie źle rozumiesz. Nie podoba mi się fakt "małpowania" cudzych typów. Przez ten fakt ograniczamy swoje szanse. Oczywiście pod warunkiem, że mamy jako takie pojęcie o typowaniu.
Co do forum, to jestem za wymianą myśli, rozwiązań a nie podawaniem "gotowców", których i tak nikt nie poda ...
Josef>>>
Napisałeś „I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
Josef 2009-08-31 (19:27)”
Rozumiem, że ten wpis kierujesz do mnie. Więc odpowiadam.
Jedno nie wyklucza drugiego. Ja po prostu przyjąłem ich/TS/ zasady i gram. Odrzucam jednak metody statystyczne. Jeśli wiesz na czym polega manipulacja można to wykorzystać i to nawet z dobrym skutkiem!
Pozdrawiam
Chciałem zaznaczyć, że mój nick to sollos. Bardzo podobny nick colloss to już inna osoba.
Przepraszam, ale miałem problemy z netem. Stąd tak późno odpowiadam.
Trochę mnie źle rozumiesz. Nie podoba mi się fakt "małpowania" cudzych typów. Przez ten fakt ograniczamy swoje szanse. Oczywiście pod warunkiem, że mamy jako takie pojęcie o typowaniu.
Co do forum, to jestem za wymianą myśli, rozwiązań a nie podawaniem "gotowców", których i tak nikt nie poda ...
Josef>>>
Napisałeś „I druga sprawa,jeśli ja uważałbym że losowania są w jakikolwiek sposób manipulowane to nie przyznałbym się za nic że gram,bo wyszedłbym na idiotę.
Josef 2009-08-31 (19:27)”
Rozumiem, że ten wpis kierujesz do mnie. Więc odpowiadam.
Jedno nie wyklucza drugiego. Ja po prostu przyjąłem ich/TS/ zasady i gram. Odrzucam jednak metody statystyczne. Jeśli wiesz na czym polega manipulacja można to wykorzystać i to nawet z dobrym skutkiem!
Pozdrawiam
Chciałem zaznaczyć, że mój nick to sollos. Bardzo podobny nick colloss to już inna osoba.
Sollos>>> Chyba rzeczywiście masz rację. Parę lat temu zauważyłem że jest trochę prawidłowości i -nazwałem tak - symetryczności w występowaniu liczb. Ale od jakiegoś czasu to się nie sprawdza a przynajmniej trudno z tej wiedzy korzystać.
Korzystając z powyższych zasad miałem w roku 8 ósemek kilkanaście siódemek i nawet jedną dziewiątkę (wszystko w 10 ciu), a od dłuższego czasu ni cholery. Chyba skorzystam z tego co napisałeś - może będzie lepiej.
parki na sierpień-bilans:zerowy
typy na wrzesień po dwa losowania dziennie w MM:12-21,13-31,25-52,5-25,45-54,37-73,5-9,12-31,54-73,52-73,55-57,34-43,
45-73,45-75,52-55,54-57,1-9,9-20,10-33,9-31,9-12.
Pozdrawiam.
typy na wrzesień po dwa losowania dziennie w MM:12-21,13-31,25-52,5-25,45-54,37-73,5-9,12-31,54-73,52-73,55-57,34-43,
45-73,45-75,52-55,54-57,1-9,9-20,10-33,9-31,9-12.
Pozdrawiam.
Monsiu to nie najgorzej,a ile puszczałeś 10 tek dziennie ? Ja rzadko gram w 10tki...
Asiulka22m.Nawiązując do Twojego wpisu
61640 zgadzam się z Tobą co do kwesti
czasu:wysłałem liczby w MM i one nie padły w tym dniu ,po pięciu dniach
wszystkie liczby weszły.
Miałem tak kilka razy,dobrze,że nie niszcze od razu nietrafionych kuponów.
Teraz liczby,które wytypuję puszczę
na 10 losowań i czas odegra tu kluczową
rolę-bo zmiana liczb po każdym losowaniu nic nie daje.Tylko się denerwujemy,że słabo typujemy.Pozdrawiam.
61640 zgadzam się z Tobą co do kwesti
czasu:wysłałem liczby w MM i one nie padły w tym dniu ,po pięciu dniach
wszystkie liczby weszły.
Miałem tak kilka razy,dobrze,że nie niszcze od razu nietrafionych kuponów.
Teraz liczby,które wytypuję puszczę
na 10 losowań i czas odegra tu kluczową
rolę-bo zmiana liczb po każdym losowaniu nic nie daje.Tylko się denerwujemy,że słabo typujemy.Pozdrawiam.
OPA>>> to było kiedy kosztowały 1.25 zł, puszczałem po 2,3 zakłady dziennie.Teraz jest po 2.50 i 2x dziennie więc wysyłam nieregularnie np 1 zakład na 3-4 losowania, czasem 2-4 zakłady na 1 losowanie. To zależy ile uda mi się podprowadzić żonie(ha-ha!).A poważnie to gram prawie zawsze na 10 liczb, bo ewentualne szczęście ma się tylko raz w życiu.Taka wygrana ustawiłaby mnie na zawsze, bo za 2 m-ce będę na emeryturze. Pozdrawiam hazardzistów z Forum!