Wpisy 61 401 – 61 500
30 sierpnia 2009 15:07 → 31 sierpnia 2009 13:00, 100 wpisów
danteV>>>
Uważam, że tak do końca nie masz racji. Z tym narzekaniem to rzeczywiście niektórzy przesadzają, ale ...
... trzeba trochę "dokuczać" TSowi. Bo jak nie to za moment nawet losowań nam nie pokażą. A będziesz nadal grał jak otrzymasz tylko suche wyniki? Bo ja na pewno nie!
Pozdrawiam
Uważam, że tak do końca nie masz racji. Z tym narzekaniem to rzeczywiście niektórzy przesadzają, ale ...
... trzeba trochę "dokuczać" TSowi. Bo jak nie to za moment nawet losowań nam nie pokażą. A będziesz nadal grał jak otrzymasz tylko suche wyniki? Bo ja na pewno nie!
Pozdrawiam
na 14 wtopiliśmy na multipasku 1600 i są to wybrańcy narodu .Nie dziwmy się ,że nie wtajemniczeni coraz mniej grają . ONI nie mają już ŻADNYCH szans .Wybrańcy do dzieła może na wieczór mniej przegramy.
Monsiu.Ja mam już ponad 6 lat,stara buda,bodajże 7mkw(2mx3,5m),u mnie otwarte od 9.30 do minimum 19.30,przeważnie do 20tej,dłużej to już chyba nie ma sensu,bo nie ma komu grać,pusto.Wyszkoliliśmy tylu kolektorów(kiedyś) tylko"za dziękuję",a wiadomo,że obroty przez to nam spadną...
ten smiech prowadzacej losowanie jest ciagle w mojej pamieci ona na pewno wie jak przebiega wylosowywanie kulek
Mam pytanie Opa jeżeli mój kupon został wyjęty z lottomatu i po odejściu od kasy można zobaczyć w lottomacie jakie liczby puściłem
Tczew mala prosba napisz mi na czacie moj numer gg bo cos mi sieklo a jakas liczba mi sie nie zgadza
robia sobie jaja z ludzi bo wiedza ze grajacy nie potrafia przerwac gry
Hippo myslisz ze ludzie nie potrafia przerwac tylko ci sie tak zdaje. Mowi ze nie rzuca palenia a przyszlo ze fajki w kiosku sa po 10pln i juz ludzie przynajmniej czesc rzuca.
a chyba stawiac multi mozna jedynie w totomix tak ze nie ma juz konkurencji
Kiedyś to można było wygrać ,inne maszyny losujące i wszystko dokładnie było widać nawet jeden sąsiad wygrał to kupił sobie mieszkanie w bloku ,poloneza na tamte czasy to był jak mercedes klasy s nową jawę 350 i nikt nie wiedział że wygrał a teraz ma 60 lat i pracuje u kumpla jako hydraulik i chwali się za każdym razem jak się napije w każdym bądż razie bisnesmenem nie jest.To były lata 80 A teraz nawet dobrego zbliżenia na maszynę niema tylko jakaś luka w maszynie z czerwoną kropką co pokazuje kulki i też niewiadomo do końca czy to od tej maszyny multi multi. Natomiast w innych też niema zbliżenia tylko jak wylosują to pokażą dokładnie i dodatkowo z jakimiś drutami się kręcą . Czyli jasne że coś jest nie tak Druga sprawa jak by byli uczciwi to w jakis sposób by się bronili przed postami na forum i w gazetach normalny odruch uczciwego człowieka
Wędrowca netowy.Wytypuj 13 liczb w MM
na 22-gą,które padną,może jakiś pewniak
będzie godny uwagi za 1o,000 zł.
Pozdrawiam.
na 22-gą,które padną,może jakiś pewniak
będzie godny uwagi za 1o,000 zł.
Pozdrawiam.
OPA >>> ludzie rzeczywiście tracą już nadzieję i grają coraz mniej. Ale do tego dokłada się FIRMA komplikując życie kolektorom {sposób rozliczeń zysków kolektora}i lekceważąc klientów. W naszej okolicy padła jedna kolektura, w drugiej od miesiąca nieczynny lottomat, kiedy zgłaszałem problem zetknąłem się z taką spychotechniką że pozwoliłem sobie na kąśliwą uwagę : widać że jesteście państwową firmą - pensja (niezła)i tak będzie.
Gdyby było jawne szachrajstwo to już nie jeden desperat by porwał prowadzącego i wydusił z niego to i owo.
Teraz o 22 powinna być 10 lub 20 bo reszta była o 14.Jeszcze coś wyczuć do tego i może być trafiona trójeczka albo parka .Tylko trzeba by to wysłać za stawkę razy np.5 ,aby coś więcej wygrać.Tylko czy puszczą tą 20 albo 10 -tkę,- oto jest pytanie.Moje typy:
10,13,24
20,43,75
20,43,76
10,13,24
20,43,75
20,43,76
To fakt Monsiu,ja sam robię sobie reklamy,a z takim zarobkiem to śmiechu warte,zrobiłem nawet półeczki do zdrapek bo firmy nie stać,mam pewnie największe obroty w całym mieście i co z tego...idziemy oblewać to czego nie przegraliśmy,do poźniej...
OPA.>>. też robiłem półki na zdrapki i wyniki jak zresztą wielu innych kolektorów. Pozdrawiam!
nie podoba mi sie ze w wielu kolekturach nie pozwalaja wybierac zdrapek tylko odrywaja pierwszy los z brzegu kiedys bylo inaczej a wygranych zdrapek jest coraz mniej ostatnio bralem kilkanascie sztuk i ani na jednej nie bylo nawet zwrotu
hipopotan: lotto to nie jest play ze bierzesz co ci sie podoba masz brac to co ci daja :P
wydaje mi sie ze jak konczy sie seria zdrapek a nie padlo czesc glownych wygranych to lotto moze wycofac reszte zdrapek i miec dodatkowy zysk
niedawno mialem przykre zdarzenie w kolekturze poprosilem kolektorke aby wydrukowala mi 10 ostatnich wynikow lotto a ona powiedziala ze tego nie zrobi bo jej sie nie chce takiego cyrku dawno nie mialem i nie chcialem sie klocic powiedzialem ze jest zlosliwa i odszedlem poszedlem do totomix ale nie mialem liczb aby analizowac przez ta kobiete i dalem bezmyslnie 3 liczby i przegralem
http://www.allegro.pl/item725965281_nowa_nokia_n97_bez_simlocka.html
gram w multi odkad zaczela sie ta gra i dobrze sie orientuje na czym polega oszustwo
radek74 porozmawiaj lepiej sobie ze starymi wyjadaczami ktorzy graja kilkanascie lat w totalizatora zamiast udawac madrego
26robcik26
Drogi telefon.Tutaj wszyscy na dorobku.A za reklamy gospodarz strony pobiera opłaty.
MI sie nie zdazylo zeby mi nie wydrukowali akurat az o 10 nie prosilem ale o 6 ostatni i bez marudzenia dostalem. Z firma lotto nie mailem zadnych nieprzyjemnosci jeszcze ani z ludzi tam pracujacymi. Fakt ze mogloby to wygladac inaczej ale jak to mowie kazdemu nie dogodzisz.
Jeszcze jedno bedze musial w koncu zrobic zdjecie tego grubego pana na tle dywanu dzis polazlem porazpierwszy od przyjazdu i poltoramiesiecznej przerwie do kolektury i znowu widze pasowego pana na bilbordzie :D
Obszerne statystyki irish lotto :
http://www.pianetalotto.it/lotterie/irlandese.php
http://www.pianetalotto.it/lotterie/irlandese.php
To cos ala
http://www.bpmedia.pl/wp-content/uploads/2009/08/multi_katowice_001.jpg
Mozliwe ze jest wiecej takich ambitnych dziel lotto :D
Jutro postaram sie zrobic zdjece tego w moim miescie jednak na mojm podpis jesd durniejszy "wiecej losowan mniejsze wygrane - sam wybierasz kiedy grasz" czy cos podobnego :D
http://www.bpmedia.pl/wp-content/uploads/2009/08/multi_katowice_001.jpg
Mozliwe ze jest wiecej takich ambitnych dziel lotto :D
Jutro postaram sie zrobic zdjece tego w moim miescie jednak na mojm podpis jesd durniejszy "wiecej losowan mniejsze wygrane - sam wybierasz kiedy grasz" czy cos podobnego :D
to nieprzyjemne zdarzenie wydarzylo misie w kolekturze gdzie byla gruba stara baba na pewno dorabiajaca do emerytury
Zreszta ludzie sa bardzo opryskliwi spora ich czesc to poprostu swinie z zachowani ciezko znalesc czlowieka zyczliwego i rozsadnie myslacego. Niech sie nikt nie obrazi ale chodzi tu o ludzi 40+. Mlode pokolenie jest troche bardziej wyluzowane i jakos prosciej znalesc tam ludzi "normalnych"
Starzy walczyli o kapitalizm teraz jak go maja zachowuja sie jak komunisci cuz tak bywa poprostu jest spora grupa ludzi ktora nie przestrzega podstawowych norm wspolzycia spolecznego. Ja twierdze ze ludziom potrzebny jest terror bo wtedy potrafia sie w miare trzymac razem za duzo wolnosci psuje czlowieka.
Raz na zakupach a dokladnie kupnie spodni bylem na targu i nie mialem metra a chcialem zmierzyc nabytek widzialem ze starsza pani ma metr poprosile grzecznie czy nie uzyczylaby na chwile a ta z ryjem na mnie. Dobrze ze nie mam skrupulow zbesztalem babcie tak ze ludzie sie patrzeli jej bylo glupio ale brnela w swoje i cos wymyslala to wkoncu cicho powiedzialem ze jej "jebne tu albo za rogiem jak sie nie uspokoi" pomoglo, a chodzilo o glupi metr na 5 s.
miesiac temu stawialem liczbe 44 z samymi liczbami z koncowka zero gdybym te liczby dzisiaj wyslal to bym trafil ale prawdopodobnie wtedy komputer wybralby inny zestaw
a dzisiaj nie gram bo mnie wkurzyli ciaglymi transmisjami przed polnoca powinni w kolekturze podawac informacje ze losowanie sa nie o czasie
Hipo to oni szpiegują ciebie jak by numery musieli zmienać żebys ty siódemki nie trafił. Chłopie nie pij już. A jak musisz to nie pisz już.
hipopotan coz mam ci powiedziec poprostu potraktuj gre w lotto jako przyjemnosc a nie chec zyskania milionow tak robie ja nie zmienia to moich wygranych ale nie przezywam tego tak bardzo :)
Poprostu to jest gra nie zawsze musisz wygrac nie zawsze musisz byc najlepszy, a jak w kazdej grze kiedys szczescie sie do ciebie usmiechnie i ja w to wierze :)
Poprostu to jest gra nie zawsze musisz wygrac nie zawsze musisz byc najlepszy, a jak w kazdej grze kiedys szczescie sie do ciebie usmiechnie i ja w to wierze :)
ciekawi mnie ile z zebranych pieniedzy z multi jest przeznaczonych na wygrane czy chociaz 20%?
Wygrane w multi są przecież gwarantowane - tak więc bywały i takie sporadycznie dni , że TS był w plecy , bo suma wypłat przekroczyła wpływy do kasy.
przewaznie pozwalaja tylko trafic klika siodemek milionom graczy zbyt duza ilosc wygranych spowodowalaby ze lotto nie mial by zysku
wlasnie dlatego ze wygrane sa gwarantowane nie moga dopuscic aby bylo ich wiecej
moze kiedys totalizator sportowy mial straty ale teraz przy nowoczesnuch komputerach raczej w to nie wierze teraz na pewno ma staly zysk tylko nie wiadomo jaki
a dzisiaj z tymi dziesiatkami padajacymi jedna po drugiej zrobili niezly cyrk osmieszyli sie
Te kilkukrotne straty TS w dziennym bilansie miały miejsce już w dobie "nowoczesnych komputerów" - więc ten argument jest obalony...
Edi8 nim wypowiesz swoje zacne zdanie na tym forum pomyśl do kogo kierujesz swoje wywody.Nie masz do czynienia z ćwokami i upośledzonymi umysłowo ludzie tu grający mają jako takie pojęcie o tym jakie fundusze są kierowane na wygrane.Każdy wie że LOTTO kasuje ok.40%z wpływów na swoje konto a dopiero z reszty wypłaca wygrane.Każda gra liczbowa jest tak skonstruowana że niema możliwości fizycznej poniesienia klęski.Więc albo traktuj tu znajdujacych się forumowiczów z szacunkiem albo schowaj się na kilka miesiecy bo juz raz namieszałeś na tym forum.
podaj mi wiarygodne zrodlo bilas z jakiegos dnia ile zebrali ile wyplacili wedlug mnie nie ma takich informacji
Na dzisiaj multii 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10+ I nie zdziwcie się jak trafię
wytypowanie 10 jest nierealne dlatego gra sie na 5 6 7 liczb podwajajac stawke lub u buchmakow moj stary znajomy gral tylko na trzy liczby za wieksza stawke
Hipopotan te 10 liczb które podałem wylosował mój program także zobaczymy
( cienko ) myślący>>> informacja o kilkukrotnym położeniu się Totalizatora Sportowego , wobec konieczności wypłaty gwarantowanych wygranych w multi w większej wysokości niż wpływy z danego dnia - pochodzi wprost od Admina tej strony , czyli Pasko i to on ją tu zamieszczał i jest to informacja w 100% rzetelna , publikowana swego czasu także w biuletynie TS oraz w mediach.
A zatem: daj se siana i zacznij myśleć , bo nick: "myślący" tak do Ciebie pasuje , jak wół do karety...
A zatem: daj se siana i zacznij myśleć , bo nick: "myślący" tak do Ciebie pasuje , jak wół do karety...
c.d.
Oczywiście ta sytaucja miała miejsca przy analizowaniu wpływów i wydatków TS z segmentu objętego gwarantowanymi wygranymi , czyli multilotka a nie całokształtu!
Oczywiście ta sytaucja miała miejsca przy analizowaniu wpływów i wydatków TS z segmentu objętego gwarantowanymi wygranymi , czyli multilotka a nie całokształtu!
Myślący najpierw byś musiał zrozumieć jak jest cep skonstruowany a potem wypowiadaj się o grach liczbowych
Trzymaj Myślący:) Pomogę Ci:):):)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cep_(narz%C4%99dzie)
podajcie mi jakies strony na internecie gdzie moge sprawdzic ze lotto poniosl straty
bylem madry nie gralem i nic nie stracilem jutro musze tez nie dac im kasy
Ludziska przestańcie narzekac wciaz tu na czacie, ile mozna tak negatywnie nastawiac sie, ja np. wczoraj nie zdarzylam zagrac bo nie pozwlily mi na to okolicznosci i moglabym wygrac fajna sumke, pech to pech...ale za jakis czas znow nadarzy sie okazja... Moze i czasem oszukuja i zdzieraja z nas kase, tak to jest raz sie wygrywa drugim razem nie. Nie ma sensu powtarzac ze to oszusci. Jak zobacza ze mniej im kasy przybywa bo wiecej ludzi przestanie grac to moze sie zmieni..
To znowu zmienią jakąś grę, zeby znowu się więcej dorobić, ale masz rację nie ma co płakać, tylko próbowac dalej, pozdrawiam.
tak i tak nie trzeba grać oni w lotto mogą mieć 2 kontakt z pasko i wiedzom co sie dzieje moze być pauza
kiedys chyba byla sytuacja w duzym lotku ze padlo klikadziesiat szostek chociaz jest to nieprawdopodobne tak samo mogloby sie zdazyc ze 10 padallyby czesciej w multi ale wedlug mnie jest to blokowane
opa niestety nie bo jak powiedzialem jej ze jest zlosliwa i odchodzilem to chciala mnie zatrzymac i juz by drukowala ale mnie to tak wkurzylo ze machnelem na to reka i odszedlem laski mi nie robi
opa widze ze w niektorych kolekturach aby dorobic sprzedawane sa tez papierosy pobierane oplaty ale teraz prawie w kazdej zabce jest lottomat
moze niektore kolektury maja tak male zyski ze personel robi sie zdenerwowany a emerytkom tam pracujacym wszystko wisi
OPA>>>W większości pasują do moich.Jutro wskoczy coś koło:58,73,77 na pewno,pytanie czy + a może - lub te co stoją.
jak moj brat trafil 5z5 ale wtedy bylo to przed wzrostem stawki to musial obejsc kilkanascie kolektor nim mu wyplacili to tylko swiadczy jak male sumy zbieraja kolektory bo jak np u mnie w miescie jest ich coraz wiecej
a np jak wprowadzano keno bylo gesto w kolekturach pozniej pustki a taki jeden gosc w kiosku zle zaskoczyl wprowadzil keno kiedy ludzie przestali w to grac spoznil sie
a miesiac temu mialem takie zdarzenie w kolekturze kupilem los za 1 zl w domu spawdzilem jest zlotowka ale nim poszedlem aby ja wymienic minelo kilka dni i kobieta mowi mi ze mi nie wymieni zdrapki bo takich nie ma ale kilka dni wczesniej byly a ja nie musze od razu leciec do niej po 1 zloty tez odechcialo mi sie klocic o glupia zlotowke chodzi tylko jak niektore kobiety sa wredne i zlosliwe
gra ktos w fortunie? tzn wiem ze nie ma juz liczb, ale czy ktos tam gra???
czy zmieniło sie cos odnosnie gry sposobem maxikombi?
na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło... były przez jakiś czas problemy z tworzeniem e-kuponów np. za mniejsze stawki, ale już wszystko wróciło do normy
dzięki!!
Papies z ile wygrywał
Ja wczoraj wlozylem 20pln a dzis sprawdzam kupon i jak pojde to moge dostac 8 pln interes zycia :D
Chóra chi chi łał ja geniusz eureka
wynalazłem że Bóg słudze bożemu jak PAPIEŻ nagrał
wynalazłem że Bóg słudze bożemu jak PAPIEŻ nagrał
Witam wszystkich.Trochę obolały jestem( po turnieju Judo).Właśnie się dowiedziałem,że znów dzisiaj przymusowa PAUZA! No szlag by to.... Powinni wysłać Daniela na urlop żeby wypoczął i sił nabrał...tak na min. 2 lata!!!
No ja tez rezygnuje z gry na dzis ide tylko zrobie ta fotke tego bilbordu bo troche przyplesnial. MOze zrobimy taka kolekcje wczorajszy link byl z fotka moze wy macie podobne bilbordy w miastach porobcie fotki ja postaram sie zrobic dzis i zamiescic tutaj moze Pasko zrobi galerie :D
Pasko i jescze jedno jak mozna prosic zrob gdzies na stronie zeby pisalo kto prowadzi losowanie glownie chodzi o pana D.W. bo sie zawsze napalam a tu okazuje sie ze on prowadzi i nie ide do kolektury :p
Pasko i jescze jedno jak mozna prosic zrob gdzies na stronie zeby pisalo kto prowadzi losowanie glownie chodzi o pana D.W. bo sie zawsze napalam a tu okazuje sie ze on prowadzi i nie ide do kolektury :p
A jeszcze niech Chippi pisze jak mu czarny kot przebiegnie drogę to też nie będziemy grali.
mam takie pytanie to prawda ze w fortunie nie można obstawiać już ML? z góry dzięki za odpowiedz
Jolus tu nie chodzi o to ze Chippi napisal zeby nuie grac poprostu ja mam ta sam zasade i spora czesc ludzi nie gra jak widzi daniela W.
To ze komus kot przebiegl droge to inna sprawa.
Oto fotki bilbordu niestety jest godzina 12 slonce dosc ostro u nas swieci dlatego kolorystycznie nie sa za dobre bo robione pod slonce.
http://wyslijto.pl/plik/67n8jigmbx
jesli ktos ma podobne bilbordy w miescie to porobcie fotki ten troche przyplesnial. Nigdy nie mialem czasu zeby mu zrobic fotke a dzis jak pan daniel losuje wziolem zamiast liczb aparat :p
To ze komus kot przebiegl droge to inna sprawa.
Oto fotki bilbordu niestety jest godzina 12 slonce dosc ostro u nas swieci dlatego kolorystycznie nie sa za dobre bo robione pod slonce.
http://wyslijto.pl/plik/67n8jigmbx
jesli ktos ma podobne bilbordy w miescie to porobcie fotki ten troche przyplesnial. Nigdy nie mialem czasu zeby mu zrobic fotke a dzis jak pan daniel losuje wziolem zamiast liczb aparat :p
ej co myślicie żeby postawić dziś na nr 10??? nie padło już chyba od 5 losowań :D
Jolus-kotem to byłem w 1998r w wojsku!
Dla prawdziwości moich słów JW 2742 2BOT MIŃSK MAZ. Teraz jestem poważnym gościem i wiem co pisze i mówię! Nie jestem laikiem w dziedzinie LOTTO!Tyle w temacie.
Dla prawdziwości moich słów JW 2742 2BOT MIŃSK MAZ. Teraz jestem poważnym gościem i wiem co pisze i mówię! Nie jestem laikiem w dziedzinie LOTTO!Tyle w temacie.