Wpisy 61 200 – 61 299
28 sierpnia 2009 23:03 → 29 sierpnia 2009 18:12, 100 wpisów
edward p:
opanuj się, proszę
opanuj się, proszę
Widze ze mamy tu rasiste...ujuj Czarni pilkarze nie maja nic do tego ze Polsat to kiepska firma jesli chodzi o prowadzenie lotto. Od kiedy pamietam zawsze jak cos lecialo na zywo to losowanie bylo pozniej. jednak po 23.00 to juz za duzo.
EdwardP - uważaj co piszesz o głównej sile w kraju tylko ona jest prawdziwa i nieomylna co słychać i widać w TVT iRM
zna ktoś może liczy jakie były teraz w multi multi losowanie o 22??
73,75,77
71,74,76
71,74,76
Może z nimi warto wejść w układy - podadzą parę trafnych liczb. Są blisko sił wyższych!!!!
czemu gdy się coś napisze na kk to zaraz wymazują na tej stronie
czy tylko o czarnym można pisać dobrze albo wcale?
czy tylko o czarnym można pisać dobrze albo wcale?
edward p:
"w tv trwam to by losowały zakonnice łapiąc rzucając w dzieci kamieniami"
brak słów, żenua...
nie pozdrawiam
"w tv trwam to by losowały zakonnice łapiąc rzucając w dzieci kamieniami"
brak słów, żenua...
nie pozdrawiam
Chcecie wygrać w Multi Multi
to ściągnijcie spodnie
dzisiaj lotto was wydyma
jak będzie im wygodnie
(NIE USUWAĆ bo to PRAWDA) niech ktoś zaprzeczy
to ściągnijcie spodnie
dzisiaj lotto was wydyma
jak będzie im wygodnie
(NIE USUWAĆ bo to PRAWDA) niech ktoś zaprzeczy
ktoś wie skąd ON się urwał?
Od 17 września mecze transmitowane przez Polsat(wykupili w tym roku licencję na mecze LE i LM)
nie będą przeszkadzały w transmisji losowania lotto.
Losowania powinny być zawsze o 22,a dlatego że Polsat wprowadza nowy kanał
POLSAT FUTBOL i wszystkie mecze będą tam transmitowane na żywo.
nie będą przeszkadzały w transmisji losowania lotto.
Losowania powinny być zawsze o 22,a dlatego że Polsat wprowadza nowy kanał
POLSAT FUTBOL i wszystkie mecze będą tam transmitowane na żywo.
Paździoch z Boczkiem ukradli kulki i losowania dzisiaj nie będzie
MM na 23.30
8,12,20,22
9,18,29,32
8,12 - 9,14 - 16,61
20,22 - 26,29 - 29,32
69,72 - 71,73
8,12,20,22
9,18,29,32
8,12 - 9,14 - 16,61
20,22 - 26,29 - 29,32
69,72 - 71,73
Wiecie co kochani, losowanie chyba bedzie o północy. Ja juz meciona, spac chce...ło jeju jeju ;-)
to jest juz poprostu k......wo!
nie zamierzaja dzisaj losowania robic?
nie zamierzaja dzisaj losowania robic?
totalizator sportowy i polsat w jednek stoją grupie i grających lotto bardzo mają w dupie
totalizator sportowy i polsat w jednej stoją grupie i grających w lotto bardzo mają w dupie
za wieczorne losowanie ts ma ok 2 000 000 przychodu i olewa grających
Cyganka mi powiedziała, że 28 sierpnia to mój szczęśliwy dzień. Jak dziś nie będzie losowania to podam totalizator do sądu !
Obstawił ktoś dzisiaj w Totomixie zdarzenie nr.100 że nie będzie losowania dnia 28.08?
Jeżeli tak to już za kilka minut będzie mu sie to bardzo opłacało
Jeżeli tak to już za kilka minut będzie mu sie to bardzo opłacało
Monsiu Jason Bourne jest zapewne tym klerykiem co go arcy tfu biskup próbował zerż....
BRAWO eeelllaaaa TRAFILA 8/10 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
przegrywacie i bedziecie przegrywać i to dlatego, że po pierwsze - ustawiają losowania aby mieć jak największy zysk (oczywiście tłumaczą się, że tak nie jest), a po drugie to skoro losowania zamiast odbyć się o 22 odbywają się o innej porze, więc w liczbach jest zamieszanie.
ziuta1981krk dzięki.pozd
Gratki dla elli ,jest jescze jeden plus tego dobrego typowania , teoria chippiego padła ,jak sie umie typować to mozna trafić
Witam. Malo się udzielam na rozmowach o grach ale mam takie zamyślenie. Ja np próbuje jak najpóźniej dawać kupon przed 14.00 wiec jak to jest ze jak tak można to jednak nikt nie zaskakuje lotka? Tutaj myślę ze nowa maszyna do multi jest tak zrobiona aby gdzieś tam obrazu podmieniać kule w momencie kiedy system zauważy zbyt dużo wygranych... Co o tym sadzicie ? Ja np kupuje z maszyny kupon na 10 zwykly aby wiedziec co maszyna poda potem probuje z nich wybrac takie ktore moze wyjda ale dodaje nowe ktore sa obok tych wylosowanych z maszyny bo czesto jest tak ze mamy obok wylosowane...raz udalo mi sie ugrac z 10 - 7 liczb tym sposobem... Pozdrawiam
hej bog65 ciekawy sposób a co losowanie wpada 8 10 11 liczb z 1 szej 40tki z map pasko powodzenia
proponuję zawiesić WSZELKIE GRANIE WE WSZYSTKIE GRY do czasu aż TOTALIZATOR nie wymusi na polsacie sensownych godzin losowań.Mnie jako gracza nie interesuje sport i mecze(piłka - siatkówka) Ma być o 22.00 to niech będzie o 22.00 a nie o dowolnej godzinie. Ja osobiście zawieszam wszelkie granie do czasu stabilizacji czasów losowań.
Może inaczej KTO! gra w realu codziennie i co losowanie bo ja NIE!.
Witam--kto prowadzi losowanie o 14oo ?.
Z góry dziekuje za odpowiedz.
Z góry dziekuje za odpowiedz.
Artykuł 4 Ustawy o grach i zakładach wzajemnych , jasno tłumaczy dlaczego mają obecne problemy firmy jak Fortuna , STS czy Milenium , które ten monopol Państwa w tym obszarze chciały złamać...
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
3. Do prowadzenia działalności, o której mowa w ust. 1, nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 15 grudnia 2000 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. z 2003 r. Nr 86, poz. 804 i Nr 170, poz. 1652) w zakresie ochrony konkurencji.
..............................................................
Tak więc Totolotkowi ( Totomixowi ) jako spółce-córce monopolisty , czyli reprezentującemu monopol Państwa Totalizatora Sportowego , nic nie grozi.
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
3. Do prowadzenia działalności, o której mowa w ust. 1, nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 15 grudnia 2000 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. z 2003 r. Nr 86, poz. 804 i Nr 170, poz. 1652) w zakresie ochrony konkurencji.
..............................................................
Tak więc Totolotkowi ( Totomixowi ) jako spółce-córce monopolisty , czyli reprezentującemu monopol Państwa Totalizatora Sportowego , nic nie grozi.
mi bardziej personalnie chodzilo z imienia i nazwiska bo człowieki sa rozne
Małpa też -człeko ksztaltna.
losowanie poprowadzi Rusiecka...czy cos takiego, imienia nie pamietam. Wieleba zapowiadal we wczorajszym losowaniu o 23.45 ;-) Pozdrawiam wszystkich!!!
Dzieki Asiulka22.
Różnicy nie ma kto losuje,tylko chodzi o to jak to robi-pozdrawiam,miłej soboty.
3 x 10/10 czyli po około 300 000 PLN na głowę. Ciekawe czy 3 osoby trafiły czy jedna osoba znowu rozbiła bank jak niegdyś w Kamieniu Pomorskim.
Edi8 dlatego Totolotek z Polsatem pogrywają z nami w kulki , bo nie ma konkurencji.A w biurach totalizatora siedzą na państwowych posadach i nie ma z kim gadać o losowaniach. Oni pensje i tak dostaną.
Monsiu>>> Totalizator Sportowy wymówił już umowę zawartą z Polsatem.W ramach tej umowy Polsat bezpłatnie przeprowadzał transmisje z losowań - w zamian za lokowanie u nich reklam TS.
Jak Wieleba proowadził losowanie to NIE MOGŁO być 3 dziesiątek! JA największy autorytet od LOTTO Wam to mówię.
Witam grających forumowiczów.
Myślę, że o 14-tej "szanowny" Wieleba powie o tych trafionych 3 x 10/10.
Życzę szczęścia w typowaniach.
Myślę, że o 14-tej "szanowny" Wieleba powie o tych trafionych 3 x 10/10.
Życzę szczęścia w typowaniach.
Pasko czemu nie reagujesz jak ktos przybiera niki ludzaco podobne do innych uzytkownikow ??
http://www.allegro.pl/item725965281_nowa_nokia_n97_bez_simlocka.html
witam czy jest tu jakaś osoba z Ząbek k/ Warszawy jeśli tak to prosze o kontakt sebastiankalinowski@vp.pl
Witam! na 14 dziś mam coś takiego: 6,8,29,37,46,75,76 a w zapasie nie puszczone 9,63,73.Asiulka22 wczoraj nam nie poszło więc dziś nowy dzień i nowa szansa na wygraną.Pozdrawiam Wszystkich.
Witam,na sucho o 14 00:
7,13,17,33,38,45,50,57,61
8,14,19,31,40,44,49,59,63
9,10,13,17,33,44,50,57,63
8,10,14,17,33,40,46,49,63.
7,13,17,33,38,45,50,57,61
8,14,19,31,40,44,49,59,63
9,10,13,17,33,44,50,57,63
8,10,14,17,33,40,46,49,63.
MM na 14.00
2,14,72
2,14,72
w wczorajszym losowaniu 0 14 z zakeresu 50-80 paldo tylko 6 liczb tak samo bylo w poprzednym losawaniu, wiec na 22 wyslalem kupon z liczbami z tego zakresu , trafilem 7/9
Można się było spodziewać,brak informacji o wczorajszych wygranych 10\10
Ok szczerze teraz mowic kto prowadzi losowanie o 22oo. Bo teraz z tego co zdazylem zauwazyc prowadzil Dejmien W. Niestety cos mi sie z dwiekiem syplo i nie moglem sluchac. Z gory dziekuje za info (prawdziwe od osoby ktora wysluchala) kto prowadzi wieczorem.
Wieleba nie poprowadzi losowania wieczorem.Wczoraj mówił,że Rusiecka tak zrozumiałam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
o 22.00 losowanie poprowadzi p. Anna Rusiecka, tak Daniel zakomunikował...
bog65 w tym co piszesz o wysyłaniu
,przed samym losowaniem ,jest trochę
sensu i powodu do przemyśleń.
Naprzykład:kilka tysięcy graczy wysyła
kupony 20 minut przed losowaniem,kilka
tysięcy ,10 minut przed losowaniem,
to liczby wylatujące z bębna losującego
układały by się, raczej o wiele lepiej
dla grających niż dla TS-a.
Tylko jest mały problem:zmobilizowanie
tak dużej ilości graczy,równa się z cudem.Pozdrawiam.
,przed samym losowaniem ,jest trochę
sensu i powodu do przemyśleń.
Naprzykład:kilka tysięcy graczy wysyła
kupony 20 minut przed losowaniem,kilka
tysięcy ,10 minut przed losowaniem,
to liczby wylatujące z bębna losującego
układały by się, raczej o wiele lepiej
dla grających niż dla TS-a.
Tylko jest mały problem:zmobilizowanie
tak dużej ilości graczy,równa się z cudem.Pozdrawiam.
Dziś o 22.00 w MM padną takie liczby jak:29,8,15,72,48,36,59. A w DL takie: 16,19,26,40,43,46.Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edi8 >>> mnie zupełnie nie przeszkadza, kto z kim na jakich warunkach zawiera umowę. Tylko każda umowa jest dwustronnym zobowiązaniem i należy ją przestrzegać. Jeśli Polsat zobowiązał się na losowanie o 22.oo to ono musi być o 22.oo ! W końcu moja nagrywarka DVD też ma "timeshift"' więc studio Polsatu na pewno też, i nie ma problemu z odtworzeniem meczu z opóżnieniem 5 minutowym.Nawet sławny Ojciec Dyrektor też to ma żeby uniknąć wpadki z telefonem od słuchacza jak to się zdarzyło!
Pasco.Mam pytanie?czy Ty jako admin
i przedstawiciel: graczy i typujących
możesz wystąpić z oficjalnym protestem:
przeciw przeprowadzaniu przez POLSAT
losowań TS-a?.
Złożenia wniosku o przeprowadzanie losowań,przez Publiczną Televizję
Państwową TVP1 lub TVP2.
Proszę o odpowiedż-tu na czacie.
Pozdrawiam.
i przedstawiciel: graczy i typujących
możesz wystąpić z oficjalnym protestem:
przeciw przeprowadzaniu przez POLSAT
losowań TS-a?.
Złożenia wniosku o przeprowadzanie losowań,przez Publiczną Televizję
Państwową TVP1 lub TVP2.
Proszę o odpowiedż-tu na czacie.
Pozdrawiam.
do SAM9
ZASTANIOW SIE KOLEGO ILE TY MASZ LAT I JAKIE PYTANAI TY ZADAJESZ BO OSMIESZASZ SIE STRASZNIE PISZAC TAKIE RZECZY
ZASTANIOW SIE KOLEGO ILE TY MASZ LAT I JAKIE PYTANAI TY ZADAJESZ BO OSMIESZASZ SIE STRASZNIE PISZAC TAKIE RZECZY
sam9:
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
straszna ZENADA koles pewnie ma 8 lat i mysli ze jest cool moze jeszcze napiszesz do TS ze by panny losowania prowadzily TOPLES
Moje typy:MMiDL:DL:1,3,6,8,10,28,31,16,19,33
47,49. MM;21,24,26,28,33,35,37,39,41,47,49,1.
1.
2.
6,8,10,28,31,47,49,54,56,78,80,3.
Pozdrawiam.
47,49. MM;21,24,26,28,33,35,37,39,41,47,49,1.
1.
2.
6,8,10,28,31,47,49,54,56,78,80,3.
Pozdrawiam.
sam9 ma trochę racji. Dziwne dla mnie od początku było, że firma państwowa w dużej części daje lekką ręką pieniądze firmie prywatnej, a nie drugiej państwowej. Dlatego to porozumienie było dla mnie mało czytelne. W kraju, gdzie tyle niejasności nastyku :państwo-firmy prywatne , ta umowa od początku wyglądała niejasno.
Sam9 nie przejmuj się chamstwem tych paru kolesi którzy mają widocznie problemy ze sobą i odreagowują obrażając innych. Tacy "ludzie" zawsze się znajdą ,ale wakacje sie kończą i rodzice może nie pozwolą małolatom siedzieć tyle przy komputerze.Pozdrawiam i wygranych życzę.