Wpisy 602 832 – 602 931
15 listopada 2011 21:38 → 15 listopada 2011 22:00, 100 wpisów
Krzysio...wujek profesor zaprasza na grila
Monet...jak się by zjadło nieżywego to jest zbeszczeszczenie zwłok......nie wiem jak z żywym
Lila...kiełbaska też będzie wiec jelita też wchodzą w gre
Czy nie wydaje Wam się że im bardziej kombinuje się z cyferkami tym gorzej wychodzi?
potzeba mi jelit do kiełbasy
lila ta pała z filmiku już ma prokuratora.Tymczasem jest na L-4
.Nadwyrężył się nieboraczek pewnie.Pewnie nóżka go boli..?
.Nadwyrężył się nieboraczek pewnie.Pewnie nóżka go boli..?
Jaro55....zapraszamy na grila trzeba jelit
lila....
Monet...L-4 stały trik menda tamtego chłopaczynę cała głowa boli i coMenda brukarz pieprzony
torsan.....bo posladki to szyneczka a my na grilla potrzebujemy trochę ludzkiego mięsiwa,chcemy spróbować jak smakuje
radar....masz rację,jak się za dużo kombinuje to się zawsze przekombinujei nic nie wchodzi
lila...może jaro55 przyjdzie na grila
lila...tylko musiał by się ogolić tu i tam bo ja niemam ochoty się babrać i musi być czysty
krzysio...ni bajaj się,możemy zrobić wymianę.Ciebie zostawimy ale dasz nam świnkę
lila....też mozna
lila...jak kaczora
indianery mówią,że oprócz mięcha to i grzechy takiego się zjada.
Ja mam swoich dość.
Ja mam swoich dość.
Opalimy mu kaczora
mi tam na grilla wystarczy zwykła kiełabasa i ketchup ze sklepu a nie jakies kombinowanie nie wiadomo czego z czym
deki....
lila-chodzi mi o to "bo posladki to szyneczka a my na grilla potrzebujemy trochę ludzkiego mięsiwa,chcemy spróbować jak smakuje"
andro...
Lila ta moja podusia dziś tak apetycznie wygląda ze bym poszła w bety
Musi być blisko cmętarz tam jest mięsko święconeleży rocznikami
andruśka....a ja spałam 0d 18do do 20 i nie wiem co teraz będziebuszowanko
torsan...no nie pisz mi że,myslałes że,ja jestem faktycznie skłonna zjeść drugiego człowieka
lila...
nie nazywaj mnie jestem wujkiem
i znikam bez odpowiedz
i znikam bez odpowiedz
profesorze......rezygnujemy z kaczora przerzucamy się na wieprzowinkębo faktycznie pomyslą,że my kanibale
Kurde fix przecież to zarty
Ulala jadłem dziś ciastko z galaretką aby zniszcyć stresa po przegranej w zdrapkach
krzysio....
profesor
Lila...może być wieprzowina
profesorze...znam tu 2 lub 3 osoby co powiedzą że jesteśmy już do reszty zboczeni