Wpisy 602 732 – 602 831
15 listopada 2011 21:12 → 15 listopada 2011 21:38, 100 wpisów
lila....55
lila...powturka z rozrywki jak najbardziej
lila...
kathy...ktoś się dzisiaj głupio śmiał z naszego grilla.Myślał,że my idiotki będziemy marzły na dworze w ogrodziezapomniał że,śa jeszcze grille elektryczne które,można robić w domu
lila...
lila....
kathy.....kupię ze 20kg wałówki żebym nie wyszła głodna tak jak z ostatniego grilla w wiadomym nam miejscu
lila...robicie grila
lila...własnie widze
lila...jasne ze tak
kurde ale mi się pić chce,wszystko bym wypiła.Mam kaca czy jak?Tylko po czym?
lila....
kathy.....no niee,przecież będzie nas kilka osób nieja zjeb 1/2 kg karkówki a inni resztę
lila...ja doniose boczek
Albo żeberka
andruska...no Ty z nami obowiązkowonie wyobrażam sobie grilla bez Ciebie
lila...z murzynka
aaaa i o dobrosławie nie zapomnijmy,wątpię żebym miała jeszcze miejsce w samochodzie więc zostanie jej tylko drapak
lila
Aaaaaaa!! kaszanka
dekuś.....ze mną dużo problemów mieć nie będziesz,przewiesisz sobie mnie przez ramię i tak se będe dyndać,andruśkę weźmiesz pod pachę a reszta się jakoś pozbiera
zbyszek...
profesor 2+2=5
lila....
dekuś...jutro do oporukuźwa czas najwyższy,i tak się pospieszyli nie?
zbyszek.....
profesorze...ja lubię taką z bambusa owiniętą boczkiem(chudym) i obłożony cebulą,zawinięty w folię aluminiową i hop na grilla.Mmmmmmmmm.......tylko mnie po tym suszyi potrzebuję dużo
lila...dobre jedzonko
albo serek pleśniowy z grila
lila....a mieszkasz koło cmętarza
To się mięsko znajdzie
profesorze....o Gottes villa nieale jak nas ktoś wkierwi to go zjemy
kathy...wszystko kupimy,spokojnietak zapeklujemy że nie będzie ani słodkie ani mdłe
dekuś...we wszystko się zaopatrzymy od A do Zcałą kolekturę w ogrodzie postawimy
Kathy....trzeba kupić przyprawe prymat
lila....
oczywiscie
profesorze....damy radękanibalizm podobno znowu w modzie.Zaczniemy od posladków.Tam szyneczka pierwsza klasa.Krzysio gdzie jesteś?????
Krzysio...zapraszamy na grila będzie bosko