Wpisy 571 972 – 572 071
29 października 2011 23:28 → 30 października 2011 01:02, 100 wpisów
Ja tak nie robie, ponieważ można sporo stracić.
Powiedz mi, czy z każdego losowania jestes na plusie?
Powiedz mi, czy z każdego losowania jestes na plusie?
korn748 jaki film?
Nie zawsze,tak jak dzisiaj zmoczyłem dupe,tylko dlatego,że wybrałem nowe liczby do gry,ale przez kilka ostatnich losowań jestem dużo do przodu
albinlotto dzis tv przedstawia trzy horrorki az dziwne ja stay alive se jeszcze raz zobacze
korn748
Ciekawe ile będzie na wtorek zakładów zawartych w Lotto - brak kumulacji, dzień świąteczny?
Właśnie, sam9, ja gram od niedawna i musze znaleźć swoją drogę typowania która przyniesie plus, narazie obczajam temat.
freeg,własnie droga,obierz ją i niech Ci idzie do przodu nie do tyłu
Witaj kosmaty,nie śpimy bo uwierzyć nie można,już trzecie
losowanie powtórki
losowanie powtórki
kosmaty nie denerwuj się, tak myślałem że ryby już czekają na haczyk i robala
sam9 jeżeli chodzi o powtórki to ja zdziwiony nie jestem , przecież to standard w MM
kosmaty.. Ty trzeźwiejesz a ja poruszam się w drugą stronę... jeszcze
Trafiłem w mini 4! gdybym dał 2 zamiast 12 to bym wygrał 130k kur** wiem że kiedyś wygram...
Pięknie..brawo ja tez tak miałam w duzego 5/6 zamiast 13 skresliłam 12
boli to mało powiedziane,myślałem że komputer przez okno wyleci,ale w ostatniej chwili doszedłem do wniosku że równie dobrze mogłem nic nie trafić więc komputer steal alive
wow ale wygrywacie, super graty, a ja wciaz na minusie
thx ;p nie martw się odmieni się to kiedyś tam musisz coś trafić nie można ciągle nie wygrywać głowa do góry będzie
fish_poker dzięki tak mam nadzieje, ze bedzie
jociu, super, chcialabym poczuc smak 5/6 w lotto
jociu, super, chcialabym poczuc smak 5/6 w lotto
majoreczko..to smutne..jak o jedna liczbe.. zamiast 13 skresliłam 12
jociu, ale jest juz jakaś grubsza kasa, a ja juz na duzym ponad 100 na minusie wrrr wrrr wrrr
ok ja lecę dobranoc all niech wam się cyferki przyśnią
drugi raz mogłam skreslic na kuponie 10 liczb..i było by 6/6 w dziesiecu , ale rozpisałam w systemie skróconym..i miałam 5/6 i czwórki, trójki
jociu sama skreślasz liczby, a można gdzieś podpatrzeć Twoje liczby w lotto albo MM
a tu .... drugi raz mogłam skreslic na kuponie 10 liczb ...byłam pewna..ze jest szesc własciwych liczb..tylko ich nie potrafiłam wybrac
sama...skreslam , w typowaniach..lotto nie podaje ,bo juz nie typuję..mam od lat stały zakład..i czekam..moze bede musiała .czekac np. 30 lat..nie wiem..
w multi te co typujesz skreślasz tak?
moja babcia Ś.P. skreśliła 6/6 lotto, nie wysłała, padło masakra, przeżyć nie mogła
pytam, bo chcę podglądać, dobra jesteś ostatnio
ja wzięłam się za analizę liczb, bo ostatnie gówno jest totalne, drobniaki mi daje TS,a grubą kasę zabiera
jocia, niestety brak... podarła go ze złości
jocia, jocia nie przesadzaj dobra już ja widzę
miałaś kiedyś 5/5 MM?
teraz..sa nowe maszyny losujace i one tak " losuja "..by ich Pan nie stracił
na dodatek wymieniają gdy liczby padają jakoś tak nie losowo, dziadostwo
to fajnie, ja nic... 5/5... dupa, 2 lata temu 3/3 z plusem a tak to lipa lipa lipa
ja dzisiaj w kolekturze widziałam kupon 6/6 chybił trafił, szczęście
jocia, no już w to wierzyć przestaję
facet mi mówi, że niepotrzebnie kasę tracę, w sumie gram dla rozrywki, tylko za dużo ona kasy pochłania
facet mi mówi, że niepotrzebnie kasę tracę, w sumie gram dla rozrywki, tylko za dużo ona kasy pochłania
przed 30-stką skończę z tym gównem
ja już sama nie wiem czy to ma sens chybił trafił...
wszyscy mi to mówią a ja ciągle swoje
ja w zdrapce 400 zeta miałam, 100 w słonecznej, 100 szmaragdowa, trochę tego było
ale miałam dzień, szczęście, farta, szczęśliwą rękę, teraz cieniutko
powinni zrobić konkurencję dla szanownego TS, uczciwszą
jocia do MM? nie, a jaki polecasz
jocia ja w zdrapkach zdrapałam trochę już
czego, programów? a to jak ty dobierasz liczby na jakiej zasadzie