Wpisy 572 072 – 572 171
30 października 2011 01:02 → 30 października 2011 01:36, 100 wpisów
⼠no ściągłam, może zacznę używać
drapię, drapię, ale teraz lypa
lipa w keno, 2/2 czasami
Witam wszystkich.Czytam wasze wpisy na temat wygranych.Ja miałem w tamtym roku 5/5 w multi stawka 4za dyche i moje typy trafiłem 2800zł.Jednak mozna wygrać tylko trzeba grać.
kurde, ten program niezaaktulalizowany
robson no proszę
robson no proszę
podono mozna..tam jest aktualizacja mam go..ale nie uzywam..bo jakos wole sama
gdzie te aktualizacje
nie potrafie..jakoś..ściagnełam..ale stoi..od tygodni nie wiem jak ..nie czuję
Oprócz tej trafiejki trafiłem 5/5 jeszcze 4razy tylko stawki były mniejsze.
jocia ok
robson co za liczby typujesz, jak, proszę wskazówki, jak ja mogę być CIĄGLE na minusie wrrr
robson co za liczby typujesz, jak, proszę wskazówki, jak ja mogę być CIĄGLE na minusie wrrr
dziekuje dziala
Witam. W kwestii wygranych w multi - w czerwcu tego roku udalo mi skreslic 7/7. Liczby z przedzialu 40-80
Typuje liczby z mapy które aktualnie chodzą i stawiam często na powtórki lub na zestawy które były chodliwe 3 lub 4 losowania wstecz.
4/5 z zestawu było o z dnia 28 październik z pewniaków olala, zagłębię się
w ciagu miesiaca od wygranje mialem jeszcze 2x 6/7 a pozniej juz nic :/
robson, no, no
zack, a jak grasz? na 40, 50,60, czy mieszasz
zack, a jak grasz? na 40, 50,60, czy mieszasz
Te 7/7 to wzialem kupon i dlugopis do reki i zaczalem skreslac bylem w pracy wiec sie spieszylem. nie bylo zadnych analiz itp w tym przypadku. Dopiero po miesiacu chyba sie na multipasko.pl zarejestrowalem - apetyt rosnie w miare jedzenia
te 7/7 puscilem na 14:00 ale jeszcze po 14 bylem puscic te same kupony na wieczor i wpadlo ( puszczam przewaznie na 3/3 5/5 7/7 9/9 lub 10/10) co 2 dni wtedy kiedy jest lotto i mini przewaznie tylko na wieczorne losowanie - na 14:00 jakos mam zawsze mniej trafnych.
jocia
ja nie mam szcześcia w tym
ja nie mam szcześcia w tym
oj weź, chociaż może to i racja, bo moje ukochane 3 liczby coś wchodzą wtedy jak w siebie nie wierzę
generalnie odnosze wrazenie ze coraz trudniej cos wygrac w te LOTTO. nawet kilkadziesiat zlotych
chyba warto rozpatrywac liczby multi, lotto i mini..bo sporo sie pokrywa
robson grasz na te liczby jutro?
zack masz rację, ja już bardzo dużo na minusie w lotto
zack masz rację, ja już bardzo dużo na minusie w lotto
jocia od tego rozpatrywania numerkow pod katem mini lotto i multi to mozna choroby psychicznej sie nabawic
kurde, a warto grac np. na same 70-tki, 30 stki?
dawać liczby proszę
jociu nie skuszę się na typowanie, mój debiut musi być piękny a narazie ciagle dupa
Bardzo często jak chodzą gram na 31,33 plus coś do tego to jest parka która bardzo często chodzi.
jocia nie, bo wstyd
69
tą bym dała, bo lubi wchodzić po sobie
ja uwielbiam 31,32,33 ale...czekam na okazję juz pare razy trafiłam
tak myślę
ale Twoje są leprsze
idę śpiochać, dobranoc
ślę jutro liczby Wasze, na pewno będą szczęśliwe i jutro spotykamy się jako bogacze
robson no 69 lubię
Jocia ja nie typuje na jutro poniewaz:
1) jutro nie jest "parzysty" dzien czyli nie ma losowania lotto i mini
2) akurat mam na jutro wyslane zaklady z dzisiaj - spoznilem sie na 14:00 i puscilem na losowanie o 22 i 14:00 w niedziele
1) jutro nie jest "parzysty" dzien czyli nie ma losowania lotto i mini
2) akurat mam na jutro wyslane zaklady z dzisiaj - spoznilem sie na 14:00 i puscilem na losowanie o 22 i 14:00 w niedziele
no jocia tak myślę ale raczej ją upchnę
zack a co puściłeś na jutro? dziś i w ogóle?
Dobrze, ze sie spoznilem na 14:00 bo i tak 0 zl - gorzej ze i teraz o 22:00 0zl - al liczby bardzo fajne
zack jakie masz liczby skreślone mogę zapytać, widze u cb w profilu, ze oskubales totalizatorek i dobrze
Jedynie w mini trafilem 2/5 ( w czwartek lub wtorek udalo sie 3/5 po raz 1 w zyciu chyba akurat calkiem sporo placili jak za 3 bo okolo 40zl)
właśnie, zgadzam się z jocią podaj koleżankom
zack
robson
Twoje są, zacka nie
Twoje są, zacka nie
zack nikt nie widzi
Na jutro na 14:00 mam jeszcze puszczone z dzisiaj:
3/3 49, 56, 72
5/5 36, 40, 49, 56, 72
6/6 17, 25, 34, 68, 76, 78
9/9 17, 34, 36, 40, 49, 56, 68, 72, 78
3/3 49, 56, 72
5/5 36, 40, 49, 56, 72
6/6 17, 25, 34, 68, 76, 78
9/9 17, 34, 36, 40, 49, 56, 68, 72, 78
nie ma wyjścia, trzeba się puścić na 14-stą
zack i prawidłowo
bywaj częściej
jociu, wiem wiem Gałeczka
bywaj częściej
jociu, wiem wiem Gałeczka
kierw
miałam iśc spać
miałam iśc spać
tak fajne jak my
(wydaje mi sie?) czy tez zauwazyliscie ze ostatnio TS leci sobie w... losujac po 2-3 liczby w mini/lotto blisko siebie? w taki sposob ze normalny smiertelnik sie nie odwazy chyba ze komputer za niego wylosuje na chybil-trafil akurat i da wygrac te max 3/6 czy 3/5?
TS-IE te liczby MAJĄ dać nam JUTRO wygraną