Wpisy 558 287 – 558 386
22 października 2011 10:14 → 22 października 2011 10:48, 100 wpisów
jackwor masz racje -ktos może np.być po operacji i ma problemy w poruszaniu różne są przypadki i siedzi przy kompie my tego nie wiemy jak to jest ...ale nie mamy jady w tym kto tu cokolwiek pisze..jak sie nie zna w realu czlowieka?prawda?
jackwar >>> ale to nie usprawiedliwia czyjegoś zachowania ... ciągle jakieś głupie do***alanie i czepianie się rodziny z braku argumentów ... rozumiesz - jest to nie tylko moje zdanie wiele osób wypowiadało się w kwestii tej osóbki tutaj publicznie,a ona nie rozumie chyba o co w ogóle chodzi ... przenoszenie swojego CAŁEGO prywatnego życia na stronkę w internecie chyba nie jest normalne i to pod publikę jak by to kogokolwiek interesowało - zobacz są tutaj trzy dominujące nicki - rzadko ktoś nowy dochodzi - zgadnij dlaczego ...
jacwar mozna wiem rozpisywałam kiedyś ale teraz wole 1 a konkretny kupon
okazywanie radości w internecie z przyjazdu matki - no proszę Cię,świadczy to chyba o jakiś zaburzeniach ... a najgorsze,że ona ani jej bliska osoba nie rozumie problemu ....
nie moja wina ze ktoś jej nie lubi i za to sie czepia..sama chciała by pogadac ale nikt jej juz nie słucha..sama bym z nia pogadała jak by sie normalnie zachowywała a tak przeniesienie powaznie i nie powaznie tu na czat ...i tak od nowa to samo to juz drwa 2 lata
skocz madziu pisać o mnie rozumiesz to?nie będzie mi chora osoba psychicznie bruzdzić
hej Wam, ale tu ciągle niemiło
majoreczka daj spokoj jedna i ta sama osoba czepia sie i nie da spbie spokoju
świadczy również o wycofaniu w realnym świecie - braku normalnych kontaktów z realnymi osobami - dalej uważasz że to mały problem .. zwrócenie uwagi na ten fakt skutkuje przy***alaniem się do rodziny i wmawianie choroby psychicznej - nie widzisz klasycznych objawów .. uzależnienia/problemu ...
zobacz ona pisze o sympatiach i antypatiach - biedna nawet nie rozumie,że inni jak ja nie ma potrzeby szukania koleżeństwa na internecie ... bo wystarczająco znajomości,koleżeństwa mam w realnym świeci ...
zobacz ona pisze o sympatiach i antypatiach - biedna nawet nie rozumie,że inni jak ja nie ma potrzeby szukania koleżeństwa na internecie ... bo wystarczająco znajomości,koleżeństwa mam w realnym świeci ...
madzia77 załoz forum i pisz tam to wszystko dobrze...bo ja ani nikt inny nie chce tego czytac dociera?
andromeda widze właśnie,
ricardos hejka
nie no masakra, ja nie kumam jak się kogoś NIE ZNA NA REAL to co tu cholera mieć do niego, CHORE ORE ORE
ricardos hejka
nie no masakra, ja nie kumam jak się kogoś NIE ZNA NA REAL to co tu cholera mieć do niego, CHORE ORE ORE
porażka - nie tylko ja tej kobiecie zwracałam uwagę - to zaraz reagowała agresją,że klon,że chory/chora ... itp. ale faktycznie nie mój problem ale pisać będę co będę chciała i reagować na bzdurne posty i bzdety - bo z tego co wiem ludzie piszący ze mną na gg też są znudzeni nickiem "ANDROMEDA" ...
ja puszczam kilka liczb Gały, niech się dzieje wola nieba
a mnie podoba się dziś 04, 26
Z tych licz dzis cos mozna chyba wybrać to:1-4-5-7-12-42-48-57-60-61
można pisać o szczęściu lub smutku , o pracy i rodzinie , można o wszystkim lecz tak naprawdę w tym celu są blogi . Mam kilka ulubionych blogów i w chwili wolnej je czytam , przeżywam z nimi chwile radości i smutku , odpisuję, doradzam , pocieszam . Niestety tam też zdarzają się osoby które wszystko mają na NIE , które nie rozumieją że każdy ma prawo do swojego wyboru i TO trzeba uszanować .
ricardos no mam to samo
ulala 04 to jest coś
ulala 04 to jest coś
Gała
O jaka fajna 5
O jaka fajna 5
zmieniam 64 na inną, dać dziada na kilka los
jackwar >>> zgadzam się z Tobą -- pod warunkiem,że osoby te są normalne i nie przenoszą realnego życia na czat ogólnopolski,bo raz że to nikogo nie interesuje,a dwa zniechęca innych .. i nie szukają wrogów na necie aby wyładować swoją frustrację
a ta Pani jest ewenementem - bo nikogo innego takiego tutaj nie ma - ona jest ewenementem zauważyłeś ... wskaz mi tutaj drugą taka osobę jak ona ..
a ta Pani jest ewenementem - bo nikogo innego takiego tutaj nie ma - ona jest ewenementem zauważyłeś ... wskaz mi tutaj drugą taka osobę jak ona ..
majoreczka nie wiem czy 64 do zmiany....ona powinna się wykluć maksymalnie do 22giej
***a w sumie dobrze mówicie, dziad powinien wejść
Gała zależy kiedy i z kim
i jeszcze za wszelka cenę dominować tutaj ... to chyba tez o czymś świadczy ... prawda .. nikt inny tylko ona - kiedyś napisała zdanie,że teraz ona jest "królową czatu" nawet nie wiesz jak została przez wielu nie tutaj,a za plecami wyśmiana za to zdanie - nie może gdzie indziej się zrealizować i robi to tutaj - a to nie jest normalne ...
Witam wszystkich w piękny sobotni poranek,miłej soboty życzę, trafnych skreśleń i dużych wygranych...
Szkoda kobitki że się szarpiecie na czacie,życie jest tak krótkie,kruche,piękne i do dupy że szkoda czasu na ocenianie innych bo to nie nasza działka.Madzia77 tak bardzo się przejmujesz czy ktoś żyje realnie czy nie? żyje,pisze i jest tu bo chce i niech sobie tak żyje,kurna szlak by mnie trafił jak by ktoś próbował kierować moim życiem,będę miała ochotę za chwile się uchlać to to zrobię i kij komu do tego,jak mam chwilę czasu to wpadam na chat i pisze że pozdrawiam np.Jarusia bo go lubię i też nikogo to nie powinno obchodzić po to jest stworzony chat żeby pisać czasem nie tylko na temat kuleczek...Spadam obiadek gotować a klikającym życzę miłej zabawy na chat Madziu77 miłego dnia
Szkoda kobitki że się szarpiecie na czacie,życie jest tak krótkie,kruche,piękne i do dupy że szkoda czasu na ocenianie innych bo to nie nasza działka.Madzia77 tak bardzo się przejmujesz czy ktoś żyje realnie czy nie? żyje,pisze i jest tu bo chce i niech sobie tak żyje,kurna szlak by mnie trafił jak by ktoś próbował kierować moim życiem,będę miała ochotę za chwile się uchlać to to zrobię i kij komu do tego,jak mam chwilę czasu to wpadam na chat i pisze że pozdrawiam np.Jarusia bo go lubię i też nikogo to nie powinno obchodzić po to jest stworzony chat żeby pisać czasem nie tylko na temat kuleczek...Spadam obiadek gotować a klikającym życzę miłej zabawy na chat Madziu77 miłego dnia
Gała
madzia77 ale się nakręciłaś a mi nie przeszkadza że andra jest królową
ulala