Wpisy 558 187 – 558 286
22 października 2011 09:18 → 22 października 2011 10:13, 100 wpisów
uderz w stół,a nożyce się odezwą rekordzistko ... zaczepką jest przy***alanie się bezpodstawne do rodziny ... a statystyka jest tylko statystyką i siedzenie przed netem 12 godz przed kompem i oddawanie co 5 min bzdetnych postów to choroba, każdy lekarz to potwierdzi ... pod warunkiem,ze ma się takiego który nie oszukuje ...
zacepką jest to co stwierdzi jedna osoba to ciekawe..zaczepiasz mnie...lecz sie dla własnego dobra
OPa tak szczerze nie interesuje mnie jakos motoryzacja
Andro daj spokój
Andro daj spokój
Opa Ty niewinny ona winna bo dawać nie powinna...pasuje mi ten rym dzis haaa
aa psychiatrzy są tez na necie - za drobną opłatą - z samej ciekawości (poświęcę parę groszy) podam namiary tutaj na czata i zapytam lekarza czy to normalne tak non stoper ... ciekawa co odpowie - jak znam życie i tych lekarzy - będzie miał tutaj dobry przypadek z pewnością godny uwagi ... a zapomniałam doliczyć posty z księgi gości czyli plus/minus koło 130 postów dziennie ...
a chciałem się doradzić , ale jak mam to czytać co było wczoraj wole gary umyć i fieranki powiesić ciał
Andro tak urlopuje i nie jestem dostępny pod kom,tylko teraz tu,jakby był ten sms od Ciebie bo mi Ania powiedziała ze dostałem 2 smsy od kogos ale nie wiem co tam było napisane i od kogo.
Ula to baluj do rana
Ula to baluj do rana
a kiedy czas na jedzenie przyjaciół spacer zakupy telewizję książkę ... jezu całe życie zaczyna i kończy się na czacie MP .... tylko współczuć ...
ULA,super...to mi się podoba i taka prawda
MADZIA,masz coś na sumieniu,dlatego tak się odgryzasz
MADZIA,masz coś na sumieniu,dlatego tak się odgryzasz
Opajest takie przysłowie lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleść..tez pasuje dzis
"Przyganiał kocioł garnkowi,a sam SMOLUCH ... "
dobra nie będę przeszkadzać w biciu rekordów .. na MP ... i zyczę powodzenia w tej dyscyplinie ... i aby nikt tegoż swoistego rekordu nie odważył się pobić ....
dobra nie będę przeszkadzać w biciu rekordów .. na MP ... i zyczę powodzenia w tej dyscyplinie ... i aby nikt tegoż swoistego rekordu nie odważył się pobić ....
Gała koło 10 szkoda że daleko mieszkach bo z Ania bym ciebie zaprosiła
Gała >>> przy swojej kobiecie tez byś takie rozmowy prowadził z drugą kobietą - jakie prowadziłeś tutaj ...
faktycznie szkoda,ze daleko mieszkasz,bo takie spotkanie waszej trójki mogłoby być interesujące ...
faktycznie szkoda,ze daleko mieszkasz,bo takie spotkanie waszej trójki mogłoby być interesujące ...
uwaga uwaga - na dziś
zaje..stego powodzenia w.s.z.y.s.t.k.i.m
/i nie beczeć, jeśli to właśnie u Was, tym razem, tylko wirtual /
ładnej pogody - takiej bez bez piorunów i zgrzytania zębami
nara tymcza papa
Adam
z plusem x 3
zaje..stego powodzenia w.s.z.y.s.t.k.i.m
/i nie beczeć, jeśli to właśnie u Was, tym razem, tylko wirtual /
ładnej pogody - takiej bez bez piorunów i zgrzytania zębami
nara tymcza papa
Adam
z plusem x 3
Opa jesteś mężczyzna,jestes tu od rana sam widzisz co pisze,i jak za momęt odwraca kota ogonem?Co to jest zdrada meża za granicą?może już nowa rodzina?
NO tak ULA,ale,ja nie siedzę tylko na czacie...zbieram plony,słucham muzyki,rozmawiam z wami...odkurzam w domu jeszcze muszę pozmywać podłogi bo tylko 82 m
Gała Ty jesteś super bez komentarza:} git majonez tak trzymać ,a pisarzedo kąta preczz
Opa ja jestem bardzo zaradna kobieta żebyś Ty widział co ja juz dzis zrobiłam ? mało jest osób ktore mnie w pracy doganiaja tak było rowniez w mojej pracy zawodowej
ulala - wierzę że jesteś zaradną kobitką , tym bardziej że będziesz miała gości . Sam zmam taką jedną , ma dzieci czworo , mąż w pracy do wieczora albo w delegacji a na jej głowie prócz pracy to i cały dom . Dziś też będzie miała gości a jeszcze czekają ją dziś zakupy . Są takie kobitki które potrafią wszystko ogarnąć i tak myślę że chyba czas rozciągają .
Gała ja juz nie wiem jakie liczby co ja takie to inne wskakują..normalnie kulki pozmieniali czy co
Andro wiem tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak ale trzeba ich przechytrzyc i sie wygra,tylko jak
ulala dodam że te późne powroty męża i przedłużające delegacje wydały jej się podejrzane i jest sprawa w sądzie , niestety mimo przyznania się do winy kobitka od 3 lat nie może dostać rozwodu , mąż ma kase i robi wszystko by nie dostała a sąd argumentuje że to dla dobra dzieci .
Gała hm to trzeba takie skreslić zeby oni myśleli ze my takich nie slreslimy
dla matki,która (nie) widzi problem uzależnienie/nałóg swojego dziecka i nie dość,że nie chce pomóc to i jeszcze pogrąża .. a ty ulka jak pijesz do mojego męża i zdrad ... to poproszę go wieczorem jak wróci z pracy aby maznął ci kilka słów na temat naszego pożycia jak żeś taka ciekawa ... a tak z ciekawości co z twoim mężem jak siedzisz tutaj zamiast zajmować sie nim po tylu miesiącach rozłąki .... czy aby na pewno między wami wszystko gra ....
czy może ulka jakaś zdrada,że wolisz tyle czasu poświęcać MP i roli kochającej mamy na stronce ????
madzia , spoko . Rozumiem że chcesz dobrze lecz uzależnia się każdy , jeden od papierosów drugi od alkoholu , inny od narkotyków , może być sex , internet i inne powody . Świata nie zbawisz , pewnie wiesz że samemu ciężko wyjść z choroby i trzeba sięgnąć dna . Co do uzależnienia to powinien ocenić specjalista my możemy stwierdzić pewne objawy wskazujące . Może i my też jesteśmy uzależnieni skoro tu piszemy i jeszcze hazard ? wszystko z przymrużeniem oka