Wpisy 558 310 – 558 409
22 października 2011 10:25 → 22 października 2011 10:54, 100 wpisów
porażka - nie tylko ja tej kobiecie zwracałam uwagę - to zaraz reagowała agresją,że klon,że chory/chora ... itp. ale faktycznie nie mój problem ale pisać będę co będę chciała i reagować na bzdurne posty i bzdety - bo z tego co wiem ludzie piszący ze mną na gg też są znudzeni nickiem "ANDROMEDA" ...
ja puszczam kilka liczb Gały, niech się dzieje wola nieba
a mnie podoba się dziś 04, 26
Z tych licz dzis cos mozna chyba wybrać to:1-4-5-7-12-42-48-57-60-61
można pisać o szczęściu lub smutku , o pracy i rodzinie , można o wszystkim lecz tak naprawdę w tym celu są blogi . Mam kilka ulubionych blogów i w chwili wolnej je czytam , przeżywam z nimi chwile radości i smutku , odpisuję, doradzam , pocieszam . Niestety tam też zdarzają się osoby które wszystko mają na NIE , które nie rozumieją że każdy ma prawo do swojego wyboru i TO trzeba uszanować .
ricardos no mam to samo
ulala 04 to jest coś
ulala 04 to jest coś
Gała
O jaka fajna 5
O jaka fajna 5
zmieniam 64 na inną, dać dziada na kilka los
jackwar >>> zgadzam się z Tobą -- pod warunkiem,że osoby te są normalne i nie przenoszą realnego życia na czat ogólnopolski,bo raz że to nikogo nie interesuje,a dwa zniechęca innych .. i nie szukają wrogów na necie aby wyładować swoją frustrację
a ta Pani jest ewenementem - bo nikogo innego takiego tutaj nie ma - ona jest ewenementem zauważyłeś ... wskaz mi tutaj drugą taka osobę jak ona ..
a ta Pani jest ewenementem - bo nikogo innego takiego tutaj nie ma - ona jest ewenementem zauważyłeś ... wskaz mi tutaj drugą taka osobę jak ona ..
majoreczka nie wiem czy 64 do zmiany....ona powinna się wykluć maksymalnie do 22giej
***a w sumie dobrze mówicie, dziad powinien wejść
Gała zależy kiedy i z kim
i jeszcze za wszelka cenę dominować tutaj ... to chyba tez o czymś świadczy ... prawda .. nikt inny tylko ona - kiedyś napisała zdanie,że teraz ona jest "królową czatu" nawet nie wiesz jak została przez wielu nie tutaj,a za plecami wyśmiana za to zdanie - nie może gdzie indziej się zrealizować i robi to tutaj - a to nie jest normalne ...
Witam wszystkich w piękny sobotni poranek,miłej soboty życzę, trafnych skreśleń i dużych wygranych...
Szkoda kobitki że się szarpiecie na czacie,życie jest tak krótkie,kruche,piękne i do dupy że szkoda czasu na ocenianie innych bo to nie nasza działka.Madzia77 tak bardzo się przejmujesz czy ktoś żyje realnie czy nie? żyje,pisze i jest tu bo chce i niech sobie tak żyje,kurna szlak by mnie trafił jak by ktoś próbował kierować moim życiem,będę miała ochotę za chwile się uchlać to to zrobię i kij komu do tego,jak mam chwilę czasu to wpadam na chat i pisze że pozdrawiam np.Jarusia bo go lubię i też nikogo to nie powinno obchodzić po to jest stworzony chat żeby pisać czasem nie tylko na temat kuleczek...Spadam obiadek gotować a klikającym życzę miłej zabawy na chat Madziu77 miłego dnia
Szkoda kobitki że się szarpiecie na czacie,życie jest tak krótkie,kruche,piękne i do dupy że szkoda czasu na ocenianie innych bo to nie nasza działka.Madzia77 tak bardzo się przejmujesz czy ktoś żyje realnie czy nie? żyje,pisze i jest tu bo chce i niech sobie tak żyje,kurna szlak by mnie trafił jak by ktoś próbował kierować moim życiem,będę miała ochotę za chwile się uchlać to to zrobię i kij komu do tego,jak mam chwilę czasu to wpadam na chat i pisze że pozdrawiam np.Jarusia bo go lubię i też nikogo to nie powinno obchodzić po to jest stworzony chat żeby pisać czasem nie tylko na temat kuleczek...Spadam obiadek gotować a klikającym życzę miłej zabawy na chat Madziu77 miłego dnia
Gała
madzia77 ale się nakręciłaś a mi nie przeszkadza że andra jest królową
ulala
optymistko dzieki za wpis bo trzeba mieć nerwy ze stali żeby te bzdury czytać.
optymistka45 >>> generalnie nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoim życiem dopóki ktoś nie przy***ala się do mojego życia i rodziny co miało miejsce wczoraj i dzisiaj ... a ja jedynie stwierdzam fakt na podstawie tylko tego co tutaj jestem zmuszona czytać - i nie tylko ja ...
no to pa ja już muszę znikać albo jak to inni piszą utleniam się bo cyferki trzeba typować
madzia77 to nie czytaj