Wpisy 558 410 – 558 509
22 października 2011 10:54 → 22 października 2011 11:28, 100 wpisów
optymistka45 >>> mi tez nie przeszkadza "królowa" bo chyba na taki przydomek zasługuje tutaj, tylko bzdetne posty i głupawe zapytania i mieszania wszystkich z błotem kto tylko odważy się skrytykować ...
ricardo teraz ostatnio dwie liczby ci doradzalem i byly pamietasz?
bo z tego co madziu77 piszesz to wynika że bardzo duzo czasu poświęcasz na śledzenie tego co inni robią,no sprawdzić czyjeś niki ile ktoś ma wpisów no to myślę że troszkę czasu to zajmuje,ja bym na to nie miala czasu a czym więcej wpisów tym PASKO się bardziej cieszy pa powodzenia
ricardos dlaczego ja?
1,10 to mi od jakiegos czasu pasuje dodac cos c koncówką 4 i 5
ide na mały spacer z tygrysem
1,10 to mi od jakiegos czasu pasuje dodac cos c koncówką 4 i 5
ide na mały spacer z tygrysem
optymistka45 >>> a pewnie,że często rzucam okiem - jestem prawie non stoper w domu opiekuje się dziećmi gotuję i sprzątam i często zaglądam .. ale i tak do rekordzistki mi daleko ...
baby nie kłócić się już!!!!dawać liczby.to Wy macie tą kobiecą intuicję to wyskakiwać z liczb
deki72
ula 22 i 26 bo juz musza wejść no i
1...2...3...start
ula 22 i 26 bo juz musza wejść no i
1...2...3...start
od trzech prawie lat niecałe 7000 tys postów .. łącznie z postami na forum ...
Pasko czytasz to andruska za tyle wpisow premie powinna dostać huraa pracowita dziewczynka brawo
Dlatego lubię czytać blogi polaków którzy wyjechali mieszkać po za krajem , tam nie ma zawiści , jeśli ktoś kogoś atakuje na blogu to wiadomo że mieszka w polsce , oni naprawdę żyją tam inaczej . Do wszystkiego musieli dojść sami od zera . Życie tam jest łatwiejsze i ludzie życzliwszy .
madzia77 zobacz jak pięknie na dworze i staraj sie pobić rekordu we wpisach żyj swoim życiem i zobaczysz że zrobi się jeszcze piękniej...pozdrawiam Cię cieplutko i miłej sboty
Może zmiana "królowej" pomoże?
Andromeda wyskakuj z korony. {{pociesza}
Królową się bywa > Mądrym się jest.
Andromeda wyskakuj z korony. {{pociesza}
Królową się bywa > Mądrym się jest.
madzia77 zjadłam "nie staraj"
optymistka żyję swoim życiem i współczuję tym którzy żyją życiem tylko wirtualnym,a rekordów nie mam parcia pobijać - zwłaszcza tutaj ...
Monet ja juz dawno zrozumiałam wspólczuje Wam tego coście przeszli
Pasko przy nicku powinien zwiększyć kategorie , do nowego początkującego aktywnego i vipa powinien dodać
andromeda jak i ja współczuję złotowłosemu,wesołemu,hefajstosowi mam dalej wymieniać
o tutaj przykład co przeżył użytkownik tej stronki i odszedł ...
http://www.multipasko.pl/typowania/zlotowlosy--/multi-lotek/
o tutaj przykład co przeżył użytkownik tej stronki i odszedł ...
http://www.multipasko.pl/typowania/zlotowlosy--/multi-lotek/
ricardos no tak rozmyslam sobie,patrze vw mapki,kombinuje
ale mam juz 8/8 puszczone,zobaczymy po los
ale mam juz 8/8 puszczone,zobaczymy po los
gała ja dopiero mam 3 liczby a gdzie reszta...jak zwykle wskoczę do budy na ostatnią chwilę
to tak jak się czytało KG złotowłosego .. jakież to przykre i wesołego ... a pewnie to jeszcze nie koniec ... cóz .. tacy tez muszą istnieć
aa witaj Monecik jak to miło,że się pofatygowałeś tutaj ..
aa witaj Monecik jak to miło,że się pofatygowałeś tutaj ..
Madzia77 kurna ale co Ciebie jak inni żyją,wirtualnie czy realnie skoro tak reagujesz to jednak nie żyjesz swoim życiem...kobietko daj na luzik
madzia77 po co dajesz ten link to ona pisała do niego i to ich sprawa
optymistka45 >>> a co innych to obchodzi czy mnie mąż zdradza czy dzieci zaniedbane ... niech się tez soba zajmą kurna ...
milan daj spokoj to byly klony jej nie wdawaj sie w dyskusje z nią
milan1980 >>> ale od tego sa komunikatory - moja sprawą tez jest czy dzieci zadbane i czy mąż nie zdradza ... co to kogo obchodzi ..
jackwar taka prawda
Bardzo Was wszystkich prosze nie dyskutujcie z nią bo sie czat zmieni w piekło co urządzała nie raz
madzia 77 nie wiem o co wy sie kłucicie ale sie nie wtracam w to
andra >>> jak i Ty urządziłaś innym użytkownikom ??? pamiętasz czy wkleić ... ????
madzia77 skocz gadac juz..teraz jest teraz i chemy normalnie po typować.
andro >>> doprawdy czy pogadać o mokrych łączkach hihihi wkleić czy pamiętasz i opinię innych na wasze pisanie na czacie ...
madzia77 pewnie że nikogo ale Wy kobitki po jaki ciulik prowokujecie się wzajemnie do garów cholera a nie chłopakó tu odstraszacie tymi kłótniami
Andrakoniec tego tematu temat sex jest lepszy no nie mogę się z wami rozstać tak mało tu bywam że jak się dorwę to jak głodny do d....
Andrakoniec tego tematu temat sex jest lepszy no nie mogę się z wami rozstać tak mało tu bywam że jak się dorwę to jak głodny do d....