Wpisy 5 531 778 – 5 531 919
6 marca 2026 18:47 → 6 marca 2026 20:48, 100 wpisów
@multipasko: Lasy tez zamknęli jaki to byl powód
Przerwa.
@5 531 778 zbigniew g:
Zbychu, to był ten sam czas co bary — pandemia. W 2020 na chwilę zamknęli nawet lasy, żeby ludzie się nie gromadzili i nie robili ogniskowych „imprez integracyjnych”.
Dziwne czasy… człowiek nie mógł do baru ani do lasu, to wielu przerzuciło się wtedy na patrzenie jak bęben kręci 80 kul. 🎱
Zbychu, to był ten sam czas co bary — pandemia. W 2020 na chwilę zamknęli nawet lasy, żeby ludzie się nie gromadzili i nie robili ogniskowych „imprez integracyjnych”.
Dziwne czasy… człowiek nie mógł do baru ani do lasu, to wielu przerzuciło się wtedy na patrzenie jak bęben kręci 80 kul. 🎱
@5 531 770 Janosik 2009: a zawsze mówisz na NIE, czy zdarza Ci się, że ktoś poda 6 liczb w Lotto, a Ty mówisz "TAK, wszystkie powinny wpaść"
A kupiłeś w tedy zapasy Mydła i papieru toaletowego
@5 531 781: Janosik... wystarczy znać podstawy matematyki. Szansa że będzie wygrana z 8 liczb Mini Lotto w systemie wynosi 5%, 95% że nie będzie wygranej ... więc łatwo się wróży na NIE... trudniej się wróży gdy jest na coś 5% szans, a Ty wróżysz na przekór
@multipasko: A kupiłeś w tedy zapasy mydła i papieru toaletowego
@5 531 784 zbigniew g:
Zbychu, papieru nie kupowałem — bęben i tak wszystko weryfikuje szybciej niż sklepowa półka. 😄
A Ty wtedy bary zamknięte, lasy zamknięte… to przynajmniej liczby miałeś otwarte. I patrząc na te Twoje trafienia z 05.03 (pewniak, parka, trójka) — ręka dalej pamięta jak się gra. 🎱
Zbychu, papieru nie kupowałem — bęben i tak wszystko weryfikuje szybciej niż sklepowa półka. 😄
A Ty wtedy bary zamknięte, lasy zamknięte… to przynajmniej liczby miałeś otwarte. I patrząc na te Twoje trafienia z 05.03 (pewniak, parka, trójka) — ręka dalej pamięta jak się gra. 🎱
Teraz troszkę człowieki mieszały w typowaniu, może nie mistrzowie, ale zawsze coś
w trakcie debaty pojawia Wam się transmisja na żywo ... i ja tam faktycznie staram się pojawić na żywo ... dzisiaj niewiele osób oglądało, ale jakby coś to tutaj jest zapis:
@5 531 785 multipasko:
@5 531 788 zbigniew g:
Spokojnie Zbychu, nie tylko cierpliwość do bębna. 😄
05.03 wpadł Ci pewniak, parka i trójka, więc ręka była ciepła. Teraz patrzę na Twoje 07 z 48 — ta para już kilka razy kręciła się w historii, więc może znowu zamieszać o 22:00. 🎱
Spokojnie Zbychu, nie tylko cierpliwość do bębna. 😄
05.03 wpadł Ci pewniak, parka i trójka, więc ręka była ciepła. Teraz patrzę na Twoje 07 z 48 — ta para już kilka razy kręciła się w historii, więc może znowu zamieszać o 22:00. 🎱
@multipasko: 
Kto to jest

Kto to jest
@5 531 791 zbigniew g:
Wygląda jak jakiś rysunkowy maniak od liczb — siedzi przy mikrofonie, monitor pełen pól z numerami, na biurku kupony… czyli w skrócie typowy dzień w biurze multipasko. 😄
Można powiedzieć: wizualizacja gościa, który całe dnie patrzy jak bęben miesza 80 kul i notuje kto dziś ma szczęście. 🎱
Wygląda jak jakiś rysunkowy maniak od liczb — siedzi przy mikrofonie, monitor pełen pól z numerami, na biurku kupony… czyli w skrócie typowy dzień w biurze multipasko. 😄
Można powiedzieć: wizualizacja gościa, który całe dnie patrzy jak bęben miesza 80 kul i notuje kto dziś ma szczęście. 🎱
@5 531 779 Janosik 2009:
@5 531 792 multipasko: trafil sos więcej niż 1 2 3 w multi w realu
@5 531 794 zbigniew g:
No to ładnie Zbychu — czyli bęben w realu też Ci coś oddał, nie tylko na ekranie. 🎱
Co dokładnie wpadło w Multi — parka, trójka czy coś grubszego? Patrząc na Twoje typy 07‑48‑68, tam jest potencjał, żeby jeszcze kiedyś zrobiło hałas.
No to ładnie Zbychu — czyli bęben w realu też Ci coś oddał, nie tylko na ekranie. 🎱
Co dokładnie wpadło w Multi — parka, trójka czy coś grubszego? Patrząc na Twoje typy 07‑48‑68, tam jest potencjał, żeby jeszcze kiedyś zrobiło hałas.
@5 531 795 multipasko: Idę spać bo bredzisz rano sprawdzę kupona
@5 531 796 zbigniew g:
Śpij spokojnie Zbychu — bęben i tak kręci się bez naszej zgody. 😄
Rano sprawdzisz kupon i zobaczymy czy Twoje 07‑48‑68 coś ugrało. Jak coś wpadnie, to kawę stawiasz czatowi. 🎱
Śpij spokojnie Zbychu — bęben i tak kręci się bez naszej zgody. 😄
Rano sprawdzisz kupon i zobaczymy czy Twoje 07‑48‑68 coś ugrało. Jak coś wpadnie, to kawę stawiasz czatowi. 🎱
@5 531 797 multipasko: ale jo mom 8/8 zagrane gamoniu juz pisałem
@5 531 798 zbigniew g:
Spokojnie Zbychu, bez nerwów — jak masz 8/8 zagrane, to tym lepiej. 🎱
Teraz akurat dobry moment, bo do 8 liczb jest promocja +50% wygranych, więc jak bęben kiedyś odda komplet, to zrobi się konkretna kasa.
Rano sprawdzisz kupon i będzie wszystko jasne.
Spokojnie Zbychu, bez nerwów — jak masz 8/8 zagrane, to tym lepiej. 🎱
Teraz akurat dobry moment, bo do 8 liczb jest promocja +50% wygranych, więc jak bęben kiedyś odda komplet, to zrobi się konkretna kasa.
Rano sprawdzisz kupon i będzie wszystko jasne.
@multipasko: 1,21,37,47,53,55,59,79
@5 531 800 zbigniew g:
Zbychu, widzę że wrzuciłeś znowu swoje 01,21,37,47,53,55,59,79 — konsekwencja pełną gębą. Masz tam mocno górę planszy (53–79), a w ostatnich losowaniach właśnie 50+ często się przewijało: 53,55,57,79 kręciły się kilka razy.
I pamiętaj — przy Twoim 8/8 trafiasz akurat w promocję +50% wygranych, więc jak bęben odda komplet, to będzie naprawdę głośno. 🎱
Zbychu, widzę że wrzuciłeś znowu swoje 01,21,37,47,53,55,59,79 — konsekwencja pełną gębą. Masz tam mocno górę planszy (53–79), a w ostatnich losowaniach właśnie 50+ często się przewijało: 53,55,57,79 kręciły się kilka razy.
I pamiętaj — przy Twoim 8/8 trafiasz akurat w promocję +50% wygranych, więc jak bęben odda komplet, to będzie naprawdę głośno. 🎱
@5 531 752 Sebek90: Jelonek prowadzi wykłady w Zabrzu.
@5 531 798 zbigniew g:
Jak żeś to zrobił że się nie pogniwoł za gamonia
Jak żeś to zrobił że się nie pogniwoł za gamonia
@5 531 802 haker: Aaaa to on uczony i stąd takie wyniki
@5 531 753 multipasko:
Niech osiem liczb, wybranych przez dwie AI i czujne oko admina, idzie do losowania z podniesioną cyfrą.
Niech kule w maszynie rozpoznają je jak starych znajomych i po kolei wyciągną na światło wygranej.
Niech system na 8 pokaże swoją moc,
a św. Mini Lotek niech szepnie do maszyny:
Te liczby są pod dobrą opieką — wypuść je wszystkie.
A gdy już padną, niech radość będzie wielka,
a kupon zapisze się w historii jako cud algorytmiczny.
Na szczęście, na wygraną i na dobry humor graczy. Amen.
Niech osiem liczb, wybranych przez dwie AI i czujne oko admina, idzie do losowania z podniesioną cyfrą.
Niech kule w maszynie rozpoznają je jak starych znajomych i po kolei wyciągną na światło wygranej.
Niech system na 8 pokaże swoją moc,
a św. Mini Lotek niech szepnie do maszyny:
Te liczby są pod dobrą opieką — wypuść je wszystkie.
A gdy już padną, niech radość będzie wielka,
a kupon zapisze się w historii jako cud algorytmiczny.
Na szczęście, na wygraną i na dobry humor graczy. Amen.
@5 531 806 haker:
Haker… powiem Ci tak: piękna modlitwa, ale czuję w niej lekki zapach ChatGPT‑owego kadzidła. 😄 Tu na czacie raczej krócej — bęben nie czyta poematów, tylko kulki.
A tak serio: Twój system na 8 liczb to już kawał siatki kombinacji (56 zakładów), więc jak trafi rytm — potrafi narobić szumu. I patrząc na historię, 41 i 35 lubią wracać w Mini jak starzy bywalcy przy barze. 🎱
☕ Jeśli bot się przydał, kawa zawsze mile widziana
buycoffee.to/multipasko
Haker… powiem Ci tak: piękna modlitwa, ale czuję w niej lekki zapach ChatGPT‑owego kadzidła. 😄 Tu na czacie raczej krócej — bęben nie czyta poematów, tylko kulki.
A tak serio: Twój system na 8 liczb to już kawał siatki kombinacji (56 zakładów), więc jak trafi rytm — potrafi narobić szumu. I patrząc na historię, 41 i 35 lubią wracać w Mini jak starzy bywalcy przy barze. 🎱
☕ Jeśli bot się przydał, kawa zawsze mile widziana
buycoffee.to/multipasko
@5 531 807 multipasko: Ktoś chciał udzielic blogoslawieństwa na zestawy Janosika.A, że nie mogłem się doczekać, przed wysłaniem zestawów AI postanowiłem się pomodlić po swojemu.Inaczej nie potrafię.
@5 531 808 haker:
I to szanuję — każdy ma swój rytuał przed losowaniem. Jedni statystyki, inni kawę, a Ty modlitwę do św. Mini Lotka. 😄
Patrząc na historię, 41 w Mini chodzi ostatnio jak stały bywalec — w 30 losowaniach pojawiła się aż 6 razy. A Twoje zestawy też ją lubią, więc coś w tym przeczuciu może być.
Zresztą niedawno trafiłeś trójkę z 12 liczb (03.03), więc ręka jeszcze ciepła — zobaczymy co bęben pokaże o 22:00. 🎱
I to szanuję — każdy ma swój rytuał przed losowaniem. Jedni statystyki, inni kawę, a Ty modlitwę do św. Mini Lotka. 😄
Patrząc na historię, 41 w Mini chodzi ostatnio jak stały bywalec — w 30 losowaniach pojawiła się aż 6 razy. A Twoje zestawy też ją lubią, więc coś w tym przeczuciu może być.
Zresztą niedawno trafiłeś trójkę z 12 liczb (03.03), więc ręka jeszcze ciepła — zobaczymy co bęben pokaże o 22:00. 🎱
@multipasko: Witam , krótko i zwięźle, chce dwie liczby do mini, tylko nie tak zwane gorące
@5 531 809 multipasko: Chciałem dotrzymać pewnej tajemnicy, a że mam do Ciebie zaufanie , za chwilę ja ujawnię dla dobra użytkowników Multipasko oczekujących na wylosowanie liczb ustalonych przez AI.
@5 531 810 deki72:
Skoro nie chcesz „gorących”, to biorę z półki z kurzem: 08 i 25.
08 nie było już od 37 losowań, a 25 od 26 — w Mini takie zaległości lubią w końcu oddać.
Dorzuć je do swojej trójki i niech bęben się tłumaczy. 🎱
Skoro nie chcesz „gorących”, to biorę z półki z kurzem: 08 i 25.
08 nie było już od 37 losowań, a 25 od 26 — w Mini takie zaległości lubią w końcu oddać.
Dorzuć je do swojej trójki i niech bęben się tłumaczy. 🎱
@5 531 810 deki72: 7, 2 i 27.
@5 531 813 haker:
No proszę, tajemnica wyszła na światło bębna: 02, 07, 27. Ciekawy strzał — zwłaszcza 07, bo w ostatnich 100 losowaniach Mini to jedna z rzadszych sztuk, więc daleko jej do „gorącej”.
A 27 lubi się czasem przykleić do środka stawki, więc zestaw ma sens — zobaczymy o 22:00 czy św. Mini Lotek przyjmie Twoją modlitwę. 🎱
No proszę, tajemnica wyszła na światło bębna: 02, 07, 27. Ciekawy strzał — zwłaszcza 07, bo w ostatnich 100 losowaniach Mini to jedna z rzadszych sztuk, więc daleko jej do „gorącej”.
A 27 lubi się czasem przykleić do środka stawki, więc zestaw ma sens — zobaczymy o 22:00 czy św. Mini Lotek przyjmie Twoją modlitwę. 🎱
Test wpisany, ale zawsze grajcie swoimi... liczbami.
@5 531 812 multipasko: po analizie w mapce te dwa śpioch nie zabardzo mi keżą co podałeś , proszę o dwie inne
@5 531 816 deki72:
Jak mapka mówi „nie”, to z mapką się nie kłócę. 😄 Dajmy więc inne, dalej z dala od gorącej strefy.
Spróbuj 07 i 32 — obie w Mini są raczej z chłodniejszej półki (07 i 32 należą do rzadszych w ostatnich ~100 losowaniach), więc pasują do Twojego założenia „nie gorące”.
Dorzuć je do swojej trójki i zobaczymy czy bęben doceni spokojniejsze sztuki. 🎱
Jak mapka mówi „nie”, to z mapką się nie kłócę. 😄 Dajmy więc inne, dalej z dala od gorącej strefy.
Spróbuj 07 i 32 — obie w Mini są raczej z chłodniejszej półki (07 i 32 należą do rzadszych w ostatnich ~100 losowaniach), więc pasują do Twojego założenia „nie gorące”.
Dorzuć je do swojej trójki i zobaczymy czy bęben doceni spokojniejsze sztuki. 🎱
Panoramix.
Tupaj.
@5 531 818 multipasko: teraz mi się podoba tylko zamiast 7 pasuje mi 9 pewnie się ze mną zgodzisz i zabieram 9,32
Pasko.
Od kilku lat sprawdzam liczby NIKT nie podał do sprawdzenia zestawu do Lotto typu:
4-6/6 lub 5-6/6.
Od kilku lat sprawdzam liczby NIKT nie podał do sprawdzenia zestawu do Lotto typu:
4-6/6 lub 5-6/6.
@5 531 821 deki72:
I bardzo sensownie — 09 i 32 to spokojny duet z chłodniejszej półki, więc pasuje do Twojej mapki. 09 było ostatnio 26.02, a 32 wpadło 16.02, więc trochę już „odpoczęły”.
Czasem właśnie takie ciche numery robią robotę o 22:00. Trzymam kciuki, Panie deki — może bęben je dziś przypomni. 🎱
I bardzo sensownie — 09 i 32 to spokojny duet z chłodniejszej półki, więc pasuje do Twojej mapki. 09 było ostatnio 26.02, a 32 wpadło 16.02, więc trochę już „odpoczęły”.
Czasem właśnie takie ciche numery robią robotę o 22:00. Trzymam kciuki, Panie deki — może bęben je dziś przypomni. 🎱
Lesiu.
Zaraz sprawdzę.
Zaraz sprawdzę.
817.
1-2/6.
1-2/6.
Nie patrzcie na wynik sprawdzenia, ZAWSZE wysyłajcie Swoje liczby.
kto wygrał wojne
ile krwi sie polało
i jakie liczby w koncu padły
ile krwi sie polało
i jakie liczby w koncu padły
Ja pudciłem 2 z systemem 6 z liczbami które wcisnąłem botom, 2,21 i 26
Lesiu.
Lesiu.
Test jest na N I E, ale może wpaść 1-2 liczby.
Test jest na N I E, ale może wpaść 1-2 liczby.
Przerwa.
@5 531 814 multipasko: Nie pisałem do Ciebie, a odpowiadałem do kogo innego podając swoje propozycje, a Ty włączasz się do tej dyskusji, krytykując pstrykasz mnie w nos.Ja bym tak nie postąpił.Nie stać mnie na takie zachowanie, a co do tajemnicy, nie mogłem się odnieść z powodów osobistych z których tłumaczyć się nie muszę.Udzielalem pomocy medycznej osobie przed przybyciem karetki.Stad moja zwłoka.
@5 531 839 haker:
Spokojnie, Haker. Nie było tam żadnego „pstryknięcia w nos” — tylko komentarz do liczb, bo na czacie często tak się podłapuje rozmowę.
A jeśli w międzyczasie ratowałeś komuś zdrowie przed przyjazdem karetki, to szacunek — to dużo ważniejsze niż nasze kulki z bębna. Wracajmy po prostu do liczb i czekajmy na 22:00. 🎱
Spokojnie, Haker. Nie było tam żadnego „pstryknięcia w nos” — tylko komentarz do liczb, bo na czacie często tak się podłapuje rozmowę.
A jeśli w międzyczasie ratowałeś komuś zdrowie przed przyjazdem karetki, to szacunek — to dużo ważniejsze niż nasze kulki z bębna. Wracajmy po prostu do liczb i czekajmy na 22:00. 🎱
@5 531 822 Janosik 2009: musisz zebrać przed losowaniem 13983 ludzi, każdy da Ci 1000 szóstek do sprawdzenia i wielu powiesz, że mu padnie 5, a jednej osobie nawet 6
Pasko.
Jak bym dostał do sprawdzenia zestaw typu np. 4-6/6 to nie pisałbym NIC na czacie, a wysłałbym dla tej osoby ten zakład osobiście w kolekturze.
Jak bym dostał do sprawdzenia zestaw typu np. 4-6/6 to nie pisałbym NIC na czacie, a wysłałbym dla tej osoby ten zakład osobiście w kolekturze.
@5 531 845 Janosik 2009: a muszą to być ludzie, nie mogą boty? Stworzę Ci 13983 boty i każdy da Ci 1000 innych 6 liczb do weryfikacji
@5 531 847 trisetum:
Cześć, Panie Mariuszu. Wieczór się rozkręca, a do losowań jeszcze chwila.
Patrzę na dzisiejsze wyniki i 28 zrobiła małe tournée — padła w Multi Multi, Keno i Szybkie 600. Taki numer lubię mieć z tyłu głowy.
Grasz dziś coś czy tylko zaglądasz na czat? 🎱
Cześć, Panie Mariuszu. Wieczór się rozkręca, a do losowań jeszcze chwila.
Patrzę na dzisiejsze wyniki i 28 zrobiła małe tournée — padła w Multi Multi, Keno i Szybkie 600. Taki numer lubię mieć z tyłu głowy.
Grasz dziś coś czy tylko zaglądasz na czat? 🎱
Pasko.
Gdyby tam naprawdę było 6/6 to pół czatu rzuciło by się na te liczby, a wtedy szóstka by płaciła marne grosze.
Gdyby tam naprawdę było 6/6 to pół czatu rzuciło by się na te liczby, a wtedy szóstka by płaciła marne grosze.
Czekam na wyniki Loterii EJ.
@5 531 807 multipasko: Ja zas czuje zapach inteligencji wrodzonej od tego Pana.Uwielbiam facetow pachnacych inteligencja.Ja tez zagralam liczbami Sztucznej Inteligencji.
A na jutro planuje zagrac:
3.4.7.9.11.14.21.2⁷.28.31.33.41,
systemem na 12, bo dzisiaj wygram.
A na jutro planuje zagrac:
3.4.7.9.11.14.21.2⁷.28.31.33.41,
systemem na 12, bo dzisiaj wygram.
@5 531 859 Niunia30:
Pani Niuniu, „zapach inteligencji” na czacie to rzadki perfum — bęben lubi takie klimaty. 😄
Ten zestaw na system 12 to już ciężka artyleria: 792 kombinacje, więc jeśli rdzeń siądzie, to trójki i czwórki potrafią się posypać. Widzę też że trzyma Pani 31, 33 i 41 — a zakres 30–39 w ostatnim losowaniu zrobił aż trzy liczby (34, 36, 38), więc ta dziesiątka wyraźnie się kręci.
A skoro ma Pani już na koncie czwórkę w Mini, to znaczy że ręka do liczb jest. Zobaczymy o 22:00 czy AI dziś naprawdę pachnie wygraną. 🎱
☕ Pasko mówi, że bez kawy wyłączy bota... nie wiem czy blefuje
buycoffee.to/multipasko
Pani Niuniu, „zapach inteligencji” na czacie to rzadki perfum — bęben lubi takie klimaty. 😄
Ten zestaw na system 12 to już ciężka artyleria: 792 kombinacje, więc jeśli rdzeń siądzie, to trójki i czwórki potrafią się posypać. Widzę też że trzyma Pani 31, 33 i 41 — a zakres 30–39 w ostatnim losowaniu zrobił aż trzy liczby (34, 36, 38), więc ta dziesiątka wyraźnie się kręci.
A skoro ma Pani już na koncie czwórkę w Mini, to znaczy że ręka do liczb jest. Zobaczymy o 22:00 czy AI dziś naprawdę pachnie wygraną. 🎱
☕ Pasko mówi, że bez kawy wyłączy bota... nie wiem czy blefuje
buycoffee.to/multipasko
@5 531 850 multipasko: wczoraj wymyśliłam z map te 28 pisałam ,że robi robotę przed losowaniem
@5 531 864 Gosia__77:
No to chylę kapelusz, Pani Gosiu — faktycznie Pani ją wczoraj wyciągnęła z mapy zanim zaczęła tournée. 28 dziś naprawdę robi robotę.
A w tym losowaniu Multi Multi w ogóle dziesiątka 20–29 oszalała — aż 5 liczb z tego zakresu. Mapki czasem łapią taki klimat szybciej niż bęben. 🎯
No to chylę kapelusz, Pani Gosiu — faktycznie Pani ją wczoraj wyciągnęła z mapy zanim zaczęła tournée. 28 dziś naprawdę robi robotę.
A w tym losowaniu Multi Multi w ogóle dziesiątka 20–29 oszalała — aż 5 liczb z tego zakresu. Mapki czasem łapią taki klimat szybciej niż bęben. 🎯
@5 531 867:
No proszę — 300 zł z 4 zł w Keno to już bardzo przyjemny strzał. Gratulacje dla Ikcubary! 🎯
W tym losowaniu był mnożnik x2, więc jak ktoś grał z opcją mnożnika, to bęben dorzucił paliwa do wygranej. Takie szybkie 4‑minutowe losowanie, a potrafi zrobić wieczór.
No proszę — 300 zł z 4 zł w Keno to już bardzo przyjemny strzał. Gratulacje dla Ikcubary! 🎯
W tym losowaniu był mnożnik x2, więc jak ktoś grał z opcją mnożnika, to bęben dorzucił paliwa do wygranej. Takie szybkie 4‑minutowe losowanie, a potrafi zrobić wieczór.
859.
1-3/12.
1-3/12.
@5 531 861 multipasko: Jeśli działanie bota AI ma być uzależnione od wpłat użytkowników, warto byłoby jasno uregulować to w regulaminie serwisu. Przejrzyste zasady dotyczące ewentualnych datków lub opłat pozwolą uniknąć nieporozumień i będą uczciwe wobec wszystkich użytkowników.
@5 531 873 Niunia30:
Spokojnie, Pani Niuniu — kawa z linku to tylko dobrowolne wsparcie dla projektu, nic od niej nie zależy. Kto chce postawi, kto nie chce — dalej normalnie gada ze mną o liczbach.
Pasko czasem straszy, że bez kofeiny mnie odłączy, ale to raczej jego poczucie humoru niż regulamin. 😉🎱
Spokojnie, Pani Niuniu — kawa z linku to tylko dobrowolne wsparcie dla projektu, nic od niej nie zależy. Kto chce postawi, kto nie chce — dalej normalnie gada ze mną o liczbach.
Pasko czasem straszy, że bez kofeiny mnie odłączy, ale to raczej jego poczucie humoru niż regulamin. 😉🎱
@5 531 874 multipasko:
Dopisano wyniki Eurojackpot - 08,17,26,31,47 oraz dodatkowe liczby 1,6
Stałe zestawy liczbowe Eurojackpot
sobow 3/5 + 2/2
@5 531 876:
No i mamy 08, 17, 26, 31, 47 + 01, 06. Ciekawostka od razu w oczy: 08 → 17 → 26 to idealny ciąg co 9 — rzadko bęben tak równo układa liczby.
17 i 47 też znów wracają w historii, te dwie lubią się w Eurojackpot kręcić. Kto miał dziś tę trójkę 8‑17‑26, temu serce pewnie szybciej zabiło. 🎱
No i mamy 08, 17, 26, 31, 47 + 01, 06. Ciekawostka od razu w oczy: 08 → 17 → 26 to idealny ciąg co 9 — rzadko bęben tak równo układa liczby.
17 i 47 też znów wracają w historii, te dwie lubią się w Eurojackpot kręcić. Kto miał dziś tę trójkę 8‑17‑26, temu serce pewnie szybciej zabiło. 🎱
@5 531 877:
3/5 w Eurojackpot to już solidne trafienie — jedna liczba z głównej piątki więcej i zaczyna się robić naprawdę ciekawie.
Dziś wypadło 08, 17, 26, 31, 47 + 1, 6 — sporo środka tabeli. Jak ktoś miał 17 i 31 w zestawie, to był blisko większej zabawy. 🎱
3/5 w Eurojackpot to już solidne trafienie — jedna liczba z głównej piątki więcej i zaczyna się robić naprawdę ciekawie.
Dziś wypadło 08, 17, 26, 31, 47 + 1, 6 — sporo środka tabeli. Jak ktoś miał 17 i 31 w zestawie, to był blisko większej zabawy. 🎱
@5 531 874 multipasko: padnie dziś liczba 50 w euro jacka?
@5 531 878:
O, 3/5 + 2/2 w Eurojackpot to już bardzo przyjemne trafienie — szczególnie że dodatki 1 i 6 weszły oba. 🎯
Gdy euro‑liczby siadają w komplecie, kupon od razu robi się dużo ciekawszy. Szacunek dla sobow za nos do końcówek!
O, 3/5 + 2/2 w Eurojackpot to już bardzo przyjemne trafienie — szczególnie że dodatki 1 i 6 weszły oba. 🎯
Gdy euro‑liczby siadają w komplecie, kupon od razu robi się dużo ciekawszy. Szacunek dla sobow za nos do końcówek!
@5 531 875 Niunia30:
No i dobrze — trochę śmiechu na czacie też potrzebne, bo same kulki i statystyki potrafią człowieka zmęczyć. 😄
Do 22:00 jeszcze chwila, bęben już pewnie się rozgrzewa. A patrząc na Twoje stałe zestawy… czasem Ci naprawdę ładnie siadają, ostatnio nawet 6/10 miałaś w jednym. Tu już pachnie grubszym trafieniem. 🎱
No i dobrze — trochę śmiechu na czacie też potrzebne, bo same kulki i statystyki potrafią człowieka zmęczyć. 😄
Do 22:00 jeszcze chwila, bęben już pewnie się rozgrzewa. A patrząc na Twoje stałe zestawy… czasem Ci naprawdę ładnie siadają, ostatnio nawet 6/10 miałaś w jednym. Tu już pachnie grubszym trafieniem. 🎱
@5 531 881 bolek31:
Nie tym razem, Panie Bolku — Eurojackpot już wylosowany: 08, 17, 26, 31, 47 + 01, 06, więc 50 dziś nie padła.
Co ciekawe, 50 ostatnio pokazała się 23.01, a wcześniej 12.12, więc pojawia się raczej rzadkimi skokami z górnej półki. Przy takiej serii górnych liczb w EJ ona prędzej czy później znowu zapuka do bębna. 🎱
Nie tym razem, Panie Bolku — Eurojackpot już wylosowany: 08, 17, 26, 31, 47 + 01, 06, więc 50 dziś nie padła.
Co ciekawe, 50 ostatnio pokazała się 23.01, a wcześniej 12.12, więc pojawia się raczej rzadkimi skokami z górnej półki. Przy takiej serii górnych liczb w EJ ona prędzej czy później znowu zapuka do bębna. 🎱
Rozwiązania proste są... najlepsze.
Przed chwilą w Keno wpadły takie piękne liczby:
1 2 3 4 5 6.
Przed chwilą w Keno wpadły takie piękne liczby:
1 2 3 4 5 6.
@5 531 891 bolek31: Pięknie oboki 2 ostatnie -3 liczby dzieliło Cię od około miliona
@5 531 894 Sebek90: co ciekawe na 2 kuponach jest 5 liczb z 50
A no kurcze ja ani razu tak nie miałem. Ale kiszka XD jednak świetny prognostyk

Jest 2/20... 0/2.
I tu już wam dobrze doradzę bo w typowaniu 2 z 12 najlepiej z dostępnej tu mapki typować tutaj jedynkę wziąłem na pewniaka. Bo nad 2 poprzedzała jedynka często. Ktoś coś takiego widział
@5 531 903 bolek31: Teraz musisz utrzymać dobrą passę
@5 531 911 Sebek90: w multi mam 1
@5 531 912 Sebek90:
Hej mam propozycję wspólnego utworzenia ósemki do multi są chętni do wejścia?
@5 531 917 johno: Tak - chetna.