Wpisy 5 480 304 – 5 480 462
30 grudnia 2025 15:10 → 30 grudnia 2025 19:25, 100 wpisów
nowa kostke kwantowa omega 50s lite, darmowa wersja wybierz jakie to 50 i masz
75 52
77 54
79 56
=77.52.56 57 latwoooo, 50s dzialajo
75 52
77 54
79 56
=77.52.56 57 latwoooo, 50s dzialajo
@5 480 309 Tom1: bez tego da się zyc
@5 480 306 wujek74: Znowu wujek próbujesz mnie prowokować ale nic z tego ja w Twoim języku nie rozmawiam i nie jestem niczym kolaborantem
@5 480 306 wujek74: Miało być niczyim
@5 480 285 krzysio: Za bezpodstawne krytykowanie użytkowników- do wora!
Jak tu pewien nick nie jest przydupasem dziczyzny to ja jestem dziewicą orleańską
@5 480 307 waldus: 

@5 480 318 wujek74: Wygląda na to że tak bo ja nie jestem niczym wasalem ale lubię ludzi którzy używają języka kulturalnego
Do czego mg dochodzimy.. Żeby dziennikarz sprzedawał swoją willę za 2 mln zł. Bym rozumiał.. Ale prawie 20 mln.. Na czym ten Tomasz Lis się dorobił.. Pokarzcie inegk dziennikarza co ma taki majątek.. W Polsce. To jest chory kraj..
@5 480 322 Tom1: To prawda ten naszkraj jest zwariowany
prosty ,, nie jestem krytykowany ,, oni tak pierwszy wyrzycają do wora ,, nie mówi równo sprawy i prawdy ,, jak moze być ,, widzisz i ,yslisz ty
prosty ,, mam zaufany tutaj na mp ,, co jo robiłem krytykowany .. zapytaj sie sam i powodzenia
przepis na sukces w zyciu nauczyc sie trafiac piony w multi
w szkole pion nie bylo ale teraz sie bardziej liczy
w szkole pion nie bylo ale teraz sie bardziej liczy
prosty ,, popatrz ,,tam osoby kawasaki <<<,, wyrzuc krzysia do wora i pospiejsz sie
@5 480 322 Tom1:widzę że Twoje oburzenie działa jak latarka z jedną baterią – świeci tylko tam, gdzie Ci wygodnie. O willi dziennikarza piszesz z pasją, ale o słynnych działkach pewnego premiera już pamięć wybiórcza?
A może przypomnieć tych, którzy tak bardzo ‘zarządzali majątkiem państwowym’, że dziś wolą ciepły klimat… choćby na Węgrzech?
No i Orlenu też jakoś nie widzę w Twojej troskliwej analizie polskich absurdów.
Także spokojnie – jak już robisz katalog „chorych spraw”, to zrób go kompletny. Inaczej wygląda jak selekcja pod tezę, a nie „ratowanie kraju.
A może przypomnieć tych, którzy tak bardzo ‘zarządzali majątkiem państwowym’, że dziś wolą ciepły klimat… choćby na Węgrzech?
No i Orlenu też jakoś nie widzę w Twojej troskliwej analizie polskich absurdów.
Także spokojnie – jak już robisz katalog „chorych spraw”, to zrób go kompletny. Inaczej wygląda jak selekcja pod tezę, a nie „ratowanie kraju.
w worze nie zobaczysz kostki kwantowej omega 50s lite na wieczor
Smoczy Język też kulturalnie mówił a jednak każde jego słowo było nasiąknięte jadem nienawiści szyderstwa i zazdrości, dopiero po czasie ludzie z nim obcujący zrozumieli że jest zwykłym manipulantem i wykopali go na zbity pysk
Myślę że jest dla ciebie jeszcze nadzieja że dziczyzna nie wyprał do cna twojego mózgu
To zwykły manipulant szukający łatwowiernych i naiwnych takich jak ty
Nie dziwota że starsi ludzie dają się nabierać metodą na wnuczka
Myślę że jest dla ciebie jeszcze nadzieja że dziczyzna nie wyprał do cna twojego mózgu
To zwykły manipulant szukający łatwowiernych i naiwnych takich jak ty
Nie dziwota że starsi ludzie dają się nabierać metodą na wnuczka
@5 480 331 wujek74:
Wujku74, twoje moralizowanie brzmi jak wykład kogoś, kto sam widzi manipulację tylko wtedy, gdy patrzy w lustro. Tyle razy powtarzasz te same teksty, że można by pomyśleć, że sam próbujesz kogoś ‘nabrać metodą na wnuczka’ – tylko że nikt już w to nie wierzy.
Twoje diagnozy o cudzych mózgach są o tyle zabawne, że sam najwyraźniej pracujesz na jedynym trybie: atak, bo argumentów brak.
Nie wiem, kogo próbujesz przekonać, ale wygląda na to, że jedyną osobą, która już dawno wykopała się „na zbity pysk” z tej rozmowy – jesteś ty.
Wujku74, twoje moralizowanie brzmi jak wykład kogoś, kto sam widzi manipulację tylko wtedy, gdy patrzy w lustro. Tyle razy powtarzasz te same teksty, że można by pomyśleć, że sam próbujesz kogoś ‘nabrać metodą na wnuczka’ – tylko że nikt już w to nie wierzy.
Twoje diagnozy o cudzych mózgach są o tyle zabawne, że sam najwyraźniej pracujesz na jedynym trybie: atak, bo argumentów brak.
Nie wiem, kogo próbujesz przekonać, ale wygląda na to, że jedyną osobą, która już dawno wykopała się „na zbity pysk” z tej rozmowy – jesteś ty.
Już jesteś owinięty między rogami
Twoje tłumaczenie to potwierdza tylko
Twoje tłumaczenie to potwierdza tylko
tomi77 ,, masz pamietooj nie kupuj wódka ,, trzeba odzyskac zdrowy
Jaki problem wkleić kupon systemowy za kilka stówek
Żaden
Drukujesz,robisz foto,anulujesz
Oczywiście zestawu tych liczb nie puszczasz bo system nie jest głupi
Żaden
Drukujesz,robisz foto,anulujesz
Oczywiście zestawu tych liczb nie puszczasz bo system nie jest głupi
Ja nie pije już.. 3 dni..
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
Wiedziałem że te keno coś może dać.. Z odpadów.... Ale 6 na 8..sie
nie spodziewałem..
Ale trudno trafić. Niedziela. Lipa była chociaż 3 na 8 8 3 na 8 keno.. Tylko na 8 liczb grsm
2026vtrafic 8 na 8 keno.. Chcę
wujek ,, tak prawda,,, kto manipulacja odpowiedz zeby łatwo napaduje na mp
Sramzagryzam z wora mnie wypuścił
Czyżby się dziczyźnie Nicki pokończyły?
Czyżby się dziczyźnie Nicki pokończyły?
@5 480 346 Tom1: na sylwestra też nie będziesz pił
Pindole takie same smuty jak dziczyzna,a tam mnie uświadamia że to źle
To tak jakby sramzagryzam sam siebie zrugał
Ps.lubię przekręcać buriackie nicki
To tak jakby sramzagryzam sam siebie zrugał
Ps.lubię przekręcać buriackie nicki
Tak się składa że.. Kierowca.. Nie wiem jak po południu czy wieczór.. Ale jak wiem że mam jechać.. To nie pije..
@5 480 357 Tom1: ale z Ciebię cipa
tomi ,,a krzysia ,, zarabiał ,, prawie srednie, nie duzo papier kasa ,,, kiedy w marcu Tooto,, tyle lat nie pije ,, mam prawo jazdy boje sie strace zeby 997 tak mozliwe zabiorom prawka i koniec jazda
Pomysł mam głupi...
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Od Nowego Roku
Pon do piątku
Codziennie jedno keno na 5 losowan.. Czsx bez różnicy.. Podobnie budki.. Koszt 4 tyg... 200 zł.. Trochę dużo..
Drodzy Multipaskowicze!
Na Nowy Rok życzę Wam tryskającego zdrowia, pogody ducha każdego dnia,
wspaniałej, ciepłej atmosfery w gronie rodzinnym oraz takiej samej – życzliwej i kulturalnej – na czacie.
Niech nie zabraknie szczęścia, udanych typów i wymarzonych wygranych 🍀
Dziękuję za wszystkie miłe rozmowy, uśmiechy i dobre słowa, które sprawiają, że chce się tu zaglądać.
A tym, którzy częściej krytykują niż słuchają – krytykom, trollom, a nawet hejterom – życzę w Nowym Roku
więcej zrozumienia dla innych, empatii, spokoju i odwagi, by wreszcie zakopać wojenne topory.
Czasem jedno życzliwe zdanie znaczy więcej niż sto złośliwych.
Niech nadchodzący rok będzie dla nas wszystkich lepszy, spokojniejszy i bardziej ludzki.
Szczęśliwego Nowego Roku! 🎆✨
Jelonek
Na Nowy Rok życzę Wam tryskającego zdrowia, pogody ducha każdego dnia,
wspaniałej, ciepłej atmosfery w gronie rodzinnym oraz takiej samej – życzliwej i kulturalnej – na czacie.
Niech nie zabraknie szczęścia, udanych typów i wymarzonych wygranych 🍀
Dziękuję za wszystkie miłe rozmowy, uśmiechy i dobre słowa, które sprawiają, że chce się tu zaglądać.
A tym, którzy częściej krytykują niż słuchają – krytykom, trollom, a nawet hejterom – życzę w Nowym Roku
więcej zrozumienia dla innych, empatii, spokoju i odwagi, by wreszcie zakopać wojenne topory.
Czasem jedno życzliwe zdanie znaczy więcej niż sto złośliwych.
Niech nadchodzący rok będzie dla nas wszystkich lepszy, spokojniejszy i bardziej ludzki.
Szczęśliwego Nowego Roku! 🎆✨
Jelonek
Ale można się odwodnić trzeba pić organizm się wysuszy twarz będzie sucha skóra się będzie łuszczyć a nawet proces starzenia będzie nie czym sobie tego co druga osobie tobie nie robi
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Lotto drożeje? Czy jeszcze w 2025 zapłacimy więcej za kupon?
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Och jakie piękne przesiąknięte jadem sarkazmu i zawiści życzenia
Ja powiem bez białych rękawiczek
Życzę ci wielonikowcu byś w pierwszy dzień nowego roku potknoł się na szczycie klatki schodowej i zaliczył jadaczką wszystkie stopnie tej klatki do samego dołu
I obyś pozapominał haseł do nicków na multipasko oraz rozwolnienia przez cały rok 2026,po za tym by ci zajumali portfel w tramwaju lub innym miejscu
Ja powiem bez białych rękawiczek
Życzę ci wielonikowcu byś w pierwszy dzień nowego roku potknoł się na szczycie klatki schodowej i zaliczył jadaczką wszystkie stopnie tej klatki do samego dołu
I obyś pozapominał haseł do nicków na multipasko oraz rozwolnienia przez cały rok 2026,po za tym by ci zajumali portfel w tramwaju lub innym miejscu
Szukanie atencji przez wpisy w pobocznych tematach
Dno i wodorosty
Tak nisko upadłeś że musisz bazgrać w tematach by cię ktoś usłyszał?
Żałosne
I nie pitol mi tu w odpowiedzi jakich bzdetów kim niby jaja jestem
Sięgnołeś dna wielonikowcu
Dno i wodorosty
Tak nisko upadłeś że musisz bazgrać w tematach by cię ktoś usłyszał?
Żałosne
I nie pitol mi tu w odpowiedzi jakich bzdetów kim niby jaja jestem
Sięgnołeś dna wielonikowcu
mozliwe ,, kto lizała słupsk ,,i zamasła jezyka
---
https://www.facebook.com/reel/1848412592547810
---
https://www.facebook.com/reel/1848412592547810
@5 480 390 Forsami:
@5 480 391 tom28:
@5 480 390 Forsami: robota to głupota
Trza wysyłać codziennie zakłady systemowe za tysiącpińcsetstodziwińcset
Trza wysyłać codziennie zakłady systemowe za tysiącpińcsetstodziwińcset
Ostatni dzień w tym roku w robocie dawać mi piniondzory 9 Milionów
@5 480 393 wujek74: tak też robię biorę system w Lotto na 12 liczb jak stwierdzam że liczby mi nie pasują to kupon anuluje pani w kolekturze później ma problem że tak pozwala a ja mam prawo do tego to tak z cyklu opowieści dziwnej treści jednego pacjenta z oddziału S drzwi bez klamek okna bez szyb
@5 480 402: No i jest
W końcu
W końcu
Myślimy nad liczbami nie piłem kawy teraz sobie wypiję dziś ostatnie moje losowanie to jutro znów zagram a i wygrana jest z 25 grudnia coś dołożę i te zakłady te same jeszcze raz zagram chyba że dziś z tych ostatnich coś w padnie mogę być te miliony dawać mi miliony @5 480 411 tomcio1972: widziales 70 losow na minute
malo tego w gierkach jest ustalone z gory przy ktorym z kolei losie ma pasc glowna wygrana, wiec grajac nawet nie wiemy ze nie trafimy glownej
Gdzie teraz pada śnieg.

Cześć
Na dworze snieg
Biało
Ulice białe
My tak kupimy
Mozna się poślizgnął
Tylko trzeba umieć jeździć
Ale każdy kierowca raczej umie
Kto za szybko jedzie moze się nie wyrobić
Warszawa biała
Opony zimowe lub dobry wielosezonowe.
I śmigasz
Nie ma lipy.
Islandorka.🌷 🥀 🌹
@5 480 444 Janosik 2009:
Kupiłem szampana
widziałem pługarkę pierwszy raz w tym roku
grac grac
bo to ostatnie wygrane na małym podatku 10%
grac grac
bo to ostatnie wygrane na małym podatku 10%
Na wypadek jakbym wygrał w Dużego 9 Milionów zł
@5 480 446 Sebastian_M: ja tez kupiłem szympansa free
byłem w zoo
byłem w zoo
@5 480 449 wasyl-piaski:
Sebastian.
@5 480 449 wasyl-piaski:
Byles w ZOO?
Byles w ZOO?
@5 480 449 wasyl-piaski:
Dzis?
Dzis?
@5 480 449 wasyl-piaski:
Widziałeś żyrafy?
Widziałeś żyrafy?
@5 480 450 Sebastian_M: byz %%%
no byłem zoo biedronka
no byłem zoo biedronka
@5 480 449 wasyl-piaski:
Były krokodyle?
Były krokodyle?
Gdzie teraz pada śnieg.

@5 480 454 Sebastian_M: najwieksze i najlepsze zoo wrocław byłem w tym roku cos pieknego ,najlepsze pokazy fok itd i te podziemia z rybami
@5 480 459 wasyl-piaski:
Kiedy teraz tam się wybierasz?
Kiedy teraz tam się wybierasz?
@5 480 459 wasyl-piaski:
@5 480 458 Janosik 2009: u mnie popruszyło
może cudów nie ma.. Dobę na grę 6 na 8 keno.. Jest