Wpisy 5 478 724 – 5 478 882
28 grudnia 2025 12:00 → 28 grudnia 2025 16:26, 100 wpisów
@5 478 697 Sebastian_M: O qrcze
A gdzie Monte? Król kostki...
@5 478 727 islandorka30,5: chyba król trzepania
Kto ma dobre liczby, bo jade się puścić...
Przed chwilą padło 5 x 2530,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
No to hej
Islandorka.🥀 🌻 🌹 🌞 🌷 💐
Sebastian.
Dałem to na tester no jest szansa wyje.....ć krokodyla potem nawet szympansa

@5 478 743 waldus: Walduś znając życie i swoje szczęście to by mi dali koszyk i powiedzieli idź nazbierać ziemniaków...ale w grudniu... poszedł
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 478 756 krzysio: ty był juz u lekarz ,
my polacy duzo piniadza
my polacy duzo piniadza
@5 478 750 Gosia__77: czy krzysio chory
on bardzo szybko szpital
on bardzo szybko szpital
@5 478 762 krzysio: ty idz drugi lekarz
ten cie kłamie
słabe tabletki
nie działają
ty idz nowy lekarz da lepsza tabletka
ten cie kłamie
słabe tabletki
nie działają
ty idz nowy lekarz da lepsza tabletka
@5 478 739 waldus:
Zielona Stronka faktycznie przyciąga owieczki i barany — skoro czujesz się tu jak w stadzie, to najwyraźniej dobrze trafiłeś. Internet „nie dla baranów”, a jednak jesteś… konsekwencja godna ...trolla
Zielona Stronka faktycznie przyciąga owieczki i barany — skoro czujesz się tu jak w stadzie, to najwyraźniej dobrze trafiłeś. Internet „nie dla baranów”, a jednak jesteś… konsekwencja godna ...trolla
@5 478 762 krzysio: oni włączą sygnały
swiatła i klakson
oni u ciebie szypko przyjadą
szybko zabiorą szpital
oni ci pomogą glowe wyleczyc
ale chyba juz za pózno
swiatła i klakson
oni u ciebie szypko przyjadą
szybko zabiorą szpital
oni ci pomogą glowe wyleczyc
ale chyba juz za pózno
Klacz076....waldus nie jest troollem ,, on jest grzeczny tak daje przykłady zdjecie ,,ty tysz muszysz zrozumiec
@5 478 743 waldus:
Cześć
Nie u mnie
Brigitte Bardot legendarna aktorka francuska zmarła w wieku 91 lat.
klacz076 ,,,, Wiecej poszanowania dla użytkowników ,,a wszyscy tak szanują tak pan dobrze uwazał dlaczego jeden jelonek<<<< nie szanował i nie nawidził dla mnie krzysia kiedy w marcu ,,, zeby coś tak stało ,, zapytaj wujek47 przypomniał wpisy
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
mulag ,, chyba zaginiony albo poszukiwany kotek ,, daje nagroda
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,06,07,08,09,10,11,13,15,16,20
Dopisano wyniki Multi Multi
03, 04, 10, 13, 18, 31, 32, 37, 43, 45, 53, 54, 55, 60, 61, 62, 74, 75, 77, 78
Plusem jest liczba: 03
03, 04, 10, 13, 18, 31, 32, 37, 43, 45, 53, 54, 55, 60, 61, 62, 74, 75, 77, 78
Plusem jest liczba: 03
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 19613 zestawów od 2042 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 17 300 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 43 404 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Janka - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 702 zł = 70,20 x koszt gry
- Lech_Walensa - koszt gry: 185,00 zł, wygrana: 4750 zł = 25,68 x koszt gry
- adaemon - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 144 zł = 9,60 x koszt gry
- axl2 - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 336 zł = 9,60 x koszt gry
- roninr - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
@5 478 789 krzysio: Krzysio, zaprawdę imponujesz – nie każdy potrafi z taką konsekwencją pielęgnować zaburzenia myślenia, urojenia i osobliwe fobie, zwłaszcza na punkcie użytkownika Jelonek. Tego nadzwyczaj inteligentnego, empatycznego, życzliwego, a przede wszystkim bezkonfliktowego. Skoro już ferujesz wyroki, wskaż choć jeden – dosłownie jeden – negatywny wpis Jelonka. Czekamy.
Po opinię wskazanego przez Ciebie użytkownika nie zamierzam sięgać, bo autorytetem on nie jest – raczej etatowym trollem i hejterem. A z takiego źródła nawet plotki brzmią jak kabaret.
Po opinię wskazanego przez Ciebie użytkownika nie zamierzam sięgać, bo autorytetem on nie jest – raczej etatowym trollem i hejterem. A z takiego źródła nawet plotki brzmią jak kabaret.
Pan Prezydent Putin pije krew z jelenia chce żyć 150 lat nie wiem ile w tym prawdy
@5 478 806 Mulag: Ale nie wysysa jak wampir energetyczny.
Dopisano wygrane Kaskady - padło 1 x 1000 zł
Golly1999 ,,dej spokuj nie gadam tutaj wiecej ,, masz mówisz i masz co powiedzieć dalej ,, ,,krzysio troolem i hejterem tak ,,a jelonek bardzo uczciwy i przystojny tak tak wy wierzysz i dobranoc
Dopisano wygrane Multi Multi
@5 478 811 krzysio: Krzysiek gdzie ty tu widzisz jakieś klacze ..goly... Itp gadasz sam do siebie czy jak wiem że tu poprzychodziła konkurencja z upadnietych zlikwidowanych stron gier liczbowych ale nie widzę takich użytkowników na spisie obecnych dlatego pytam normalnie z kim ty gadasz
Krzysztof też często gęsto pisze sam ze sobą ale przynajmniej to jakieś dowody mam na to daje zdjęcia komentuje coś logicznie są na to dowody no chyba że znasz to towarzystwo z innych stron upadnietych konkurencji już nie istniejącej
I jak ktoś miał tam nik ble ble np a Ty go znałeś z tamtąd to wiesz że to ten sam kolo ale pod innym adresem tu...no nie każdy musi to wiedzieć..
@5 478 822 Forsami: Chodzi Ci o insynuację, że ktoś rozmawia sam ze sobą albo że na czacie są „klony / resztki konkurencji z upadłych stron. Próbujesz to uwiarygadniać półsłówkami i domysłami, bez faktów — klasyczne sianie zamętu.
Widzę, że z domysłów robisz fakty. Dla porządku: wspominana strona nie była żadną konkurencją – upadła po fali hejtu i podszywania się pod profile z MP (m.in. „Holender” vel słynny GTV, dziś Trisetum/Trenerosobisty).
Została zamknięta decyzją administracyjną, a nie z powodów, które sugerujesz.
Jeśli masz wątpliwości – zapytaj Abudabi89, Adriana z Raciborza.
Reszta to tylko narracja bez dowodów. Nr tel.do Adriana masz.Pisaliscie ze sobą .
Widzę, że z domysłów robisz fakty. Dla porządku: wspominana strona nie była żadną konkurencją – upadła po fali hejtu i podszywania się pod profile z MP (m.in. „Holender” vel słynny GTV, dziś Trisetum/Trenerosobisty).
Została zamknięta decyzją administracyjną, a nie z powodów, które sugerujesz.
Jeśli masz wątpliwości – zapytaj Abudabi89, Adriana z Raciborza.
Reszta to tylko narracja bez dowodów. Nr tel.do Adriana masz.Pisaliscie ze sobą .
21. Kamil Stoch Polska 126.0 61.3
26. Kacper Tomasiak Polska 118.5 58.4
40. Maciej Kot Polska 117.0 48.3
43. Paweł Wąsek Polska 117.5 46.6
61. Piotr Żyła Polska 101.0 16.3
26. Kacper Tomasiak Polska 118.5 58.4
40. Maciej Kot Polska 117.0 48.3
43. Paweł Wąsek Polska 117.5 46.6
61. Piotr Żyła Polska 101.0 16.3
kurek22 ,,,,podszywania się pod profile z MP Holender i potem usunął i dalej nowe nicki GTV,,,on jest prawdziwy pijok ,, tak pokazał mi zdjecie ,, czemu krzysia tak przejmuje zaufany<<< nie jestem wyobrazany ,,tak samo jak kiedy gosia<<<< widziała zdjecie i wierzyła foto i wpisy ,,ja nic nie oszukuje tak choolery wymyslom ty rozum manipulacja
W mule tylko sumy mogą być konkurencja tu jest gdzie mają być jak nie ma innych stron są tu nie ma gdzie być nie ma innych stron to proste jak budowa cepa
@5 478 832 Mulag: Dasz pokój - masz pokój. Ale dajesz pokój.
Pokój jest a fakty obecności niczym nie zaburzają wewnętrznego spokoju pokój może być a fakty bycia tu nie przeczą
@5 478 830 krzysio: Nie Tobie oceniać czy pijok.To jego sprawa.
Golly1999 ,,ale on GTV ,,nic nie złoscił i śmieje ,,pozwolił tak nazwał...... <<<< ,, zapytaj kto wie ,,
@5 478 835 Golly1999: to po chuj wypowiadasz sam się na temat innych
@5 478 834 Mulag: Ciekawe motto: ‘dasz pokój, masz pokój’. Szkoda tylko, że obowiązuje wyłącznie w profilu, a nie w praktyce. Bo z tym ‘wewnętrznym spokojem’ jest jak z regulaminem – ładnie wygląda, dopóki nie trzeba go stosować wobec siebie.
ja was poprowadziłem do jednej prawdziwej strony zbawienia jakim jest multipasko jedyna prawdziwa wiara za istne tu jest prawda i wyzwolenie
@5 478 837 waldus: Aleś wulgarny,fuuj.
@5 478 840 Golly1999: nie oceniaj innych
@5 478 837 waldus: Wolność słowa, kulturalna dyskusja - nie chamstwo.
@5 478 838 Golly1999: Będę się modlił za ciebie byś zrozumiał prawdę objawiona nie weszła do twojego serca i duszy nie rozumiem słów pisanych za prawdę powiadam ci nie wstąpisz na wyższy poziom neutrony nie działają w twoim mózgu otwórz swój mózg na prawdę i pokój
@5 478 841 waldus: Wzór cnót wszelakich - proszę.
@5 478 843 Mulag: Niech każdy modli się za siebie.Ja Twojej modlitwy nie potrzebuje.
@5 478 845 Golly1999: jesteś niepokorny i nieposłuszny
@5 478 843 Mulag: Życzę Ci abyś wygrywał przez kolejne 7 lat.Niech tak się stanie.
Chcesz zamętu w otchłaniach multipasko chcesz zniszczyć harmonię pokoju na stronę poruszyć fale na zebranym morzu nie czyn tego nie rób zamieszania
@5 478 846 Mulag:
Najgłośniej o pokorze i posłuszeństwie pouczają zwykle ci, którzy sami nie wiedzą, jak one wyglądają w praktyce. Taka to już tradycja samozwańczych nauczycieli moralności — wymagania dla innych, taryfa ulgowa dla siebie.
Najgłośniej o pokorze i posłuszeństwie pouczają zwykle ci, którzy sami nie wiedzą, jak one wyglądają w praktyce. Taka to już tradycja samozwańczych nauczycieli moralności — wymagania dla innych, taryfa ulgowa dla siebie.
@5 478 848 Mulag: O czym Ty bredzisz? Ja rozmawiam, Ty filozofujesz.
@5 478 850 Golly1999: zejdź z drogi robienia z siebie kogoś ważnego posłuchaj rozsądku zatrzymaj się chwilę nie czyn tego co tobie nie miłe słuchaj tego co rzekłem
@5 478 853 Golly1999: bądź miły i opanowany zejdź z ścieżki gniewu weź trzy głębokie oddechy raz dwa trzy
Czasem dobrze za milczeć ja niosę pokój taka moja misja spokój i wyważona wypowiedź uśmiechnij się za tańcz
Wiem że piszesz teraz długi tekst na mój temat wybaczam powstrzymaj się nie musisz też jesteś dzieckiem jak każdy z nas
@5 478 858 Mulag: To dlaczego nie milczysz, a jatrzysz?
Zanim zaczniesz umoralniać i pouczać innych, spróbuj najpierw uporządkować własne zakłócenia moralne. Na ten moment bliżej Ci do strażnika zgniłej moralności niż jej autorytetu. Na tym kończę.
Zanim zaczniesz umoralniać i pouczać innych, spróbuj najpierw uporządkować własne zakłócenia moralne. Na ten moment bliżej Ci do strażnika zgniłej moralności niż jej autorytetu. Na tym kończę.
Jaki masz problem jak mogę ci pomóc o napisałeś wiedziałem że na piszesz wiedziałem
@5 478 862 Golly1999: tak sądzisz sprawiasz mi ból dla czego tak sądzisz wybaczam ci ją tylko chce cię na ścieżkę spokoju wyprowadzić powiedzieć nic więcej do niczego nie zmuszam otwórz swoje serce ❤️ na mutipasko co ci jest jaki masz problem ci cię boli brzuch po świętach to normalne
Uśmiechnij się twoja opinię zdanie jest tylko twoim odczuciem tylko twoim niekoniecznie wszyscy tak myślą czują próbuje się wczuć w ciebie ale to trudne być tobą zruxummt i do ceń że ja próbuję może słabo mi to idzie ale próbuje pisz jeśli to ugasi twoje serce zniszczone co się stało pisz wyżal.sie to pomaga co się stało
@5 478 868 Golly1999: nie myśl za dużo będzie dobrze
@5 478 869 Mulag:
@5 478 867 Mulag: Ogólnie mówiąc - wartościowa rozmowa.Pozdrawiam.