Wpisy 54 610 – 54 710
5 lipca 2009 19:11 → 6 lipca 2009 16:36, 100 wpisów
Już dzisiaj (niedziela) odbędą się losowania gier:
Multi Multi
Do losowania
Lotto pozostało:
2 godziny i 50 minut
--------------------------------------------------------------------------------
Terminy losowań Lotto:
Multi Multi
codziennie
14.00 oraz 22.00
Duży i Express Lotek
wt - czw - sob
22.00
T.S.Numerek
pon - śr - pt
22.00
Multi Multi
Do losowania
Lotto pozostało:
2 godziny i 50 minut
--------------------------------------------------------------------------------
Terminy losowań Lotto:
Multi Multi
codziennie
14.00 oraz 22.00
Duży i Express Lotek
wt - czw - sob
22.00
T.S.Numerek
pon - śr - pt
22.00
czy ktoś z was może wie na jakim programie niemieckiej telewizji odbywa się losowanie gry spiel 77.
Powiem wam szczerze,że ja mam kiosk,ale teraz jak kumulacji mało to cienko,a siedzieć trzeba i to po 10 godzin minimum,dużo mi ludzi zazdrości,bo w sumie sam dla siebie szefem,jeśliby porządnie zarabiał to tak,dla mnie nawet nie opłaca się kogoś zatrudnić...a jak widzicie ja się dowiaduję na końcu.Człowiek mógłby kombinować w KENO ale pewnie to monitorują i nie ma co ryzykować...jeśli komputerowo losowane to bardzo możliwe,patrzyłem w keno DE ,tam przynajmniej nie skombinują...pozdro ALL PEOPLE
witam
dzis w kolektorze bylem swiadkiem takiego zdarzenia: rozmawiam ze znajoma ktora tam pracuje gdy nagle wchodzi starszy pan,caly rozanielony z kuponem w reku;)
juz w progu wola: szefowa! trafiłem 6z6 w multi multi!! pomyslalem łał... a kumpela gratuluje,i mowi ze nawet ma tyle pieniazkow do wyplacenia...wziela kupon do reki wklada do maszyny i... i nic... maszyna wyrzuca komunikat: BRAK WYGRANEJ!!!!! ...facet zdebial...patrzymy na niego o on zaniemowil....zaczal sie wsciekac...kumpela czynnosc sprawdzajaca powtorzyla pare razy i nic...ciagle: brak wygranej !!!!
w trojke wzielismy wyniki,i w trojke zaczelismy sprawdzac..jak nic bylo 6z6 !!!! a maszyna podawala komunikat ze brak wygranej...gosciu sie wkurzyl......
....ale zastanawia mnie dlaczego tak sie stalo? co bylo tego powodem????? dziwna sytuacja.. a gdyby tak na tym kuponie bylo 10z10 !?!!!!!?? albo 6z6 w duzego?!?!?!?!?!?1 to co?.... jesli w kolektorze pokazyje ze brak wygranej,to czy w siedzibie lotto w danym miescie pokaze inaczej? raczej nie bo system jest ten sam a swoja droga zastanawia mnie ten przypadek dlaczego,i czy czesto tak sie dzieje...
dzis w kolektorze bylem swiadkiem takiego zdarzenia: rozmawiam ze znajoma ktora tam pracuje gdy nagle wchodzi starszy pan,caly rozanielony z kuponem w reku;)
juz w progu wola: szefowa! trafiłem 6z6 w multi multi!! pomyslalem łał... a kumpela gratuluje,i mowi ze nawet ma tyle pieniazkow do wyplacenia...wziela kupon do reki wklada do maszyny i... i nic... maszyna wyrzuca komunikat: BRAK WYGRANEJ!!!!! ...facet zdebial...patrzymy na niego o on zaniemowil....zaczal sie wsciekac...kumpela czynnosc sprawdzajaca powtorzyla pare razy i nic...ciagle: brak wygranej !!!!
w trojke wzielismy wyniki,i w trojke zaczelismy sprawdzac..jak nic bylo 6z6 !!!! a maszyna podawala komunikat ze brak wygranej...gosciu sie wkurzyl......
....ale zastanawia mnie dlaczego tak sie stalo? co bylo tego powodem????? dziwna sytuacja.. a gdyby tak na tym kuponie bylo 10z10 !?!!!!!?? albo 6z6 w duzego?!?!?!?!?!?1 to co?.... jesli w kolektorze pokazyje ze brak wygranej,to czy w siedzibie lotto w danym miescie pokaze inaczej? raczej nie bo system jest ten sam a swoja droga zastanawia mnie ten przypadek dlaczego,i czy czesto tak sie dzieje...
..i jeszcze mnie zastanawia: dlaczego tak dlugo zajmuje im naliczenie wygranych w multi multi?!?!?!?! od 14 troche czasu minelo,a na stronie wyswietla komunikat: wygrane z 05.07.2009 z godz 14:00 w trakcie naliczania...cieekawaa sprawaaa....
do TVNu -programu Uwaga te ich przekrety sie nadaja...
do TVNu -programu Uwaga te ich przekrety sie nadaja...
ONE czy sprawdziliście dokładnie losowanie ? data,nr.losowania ? Najszybciej to wina jest grającego...coś przeoczył.
wszystko bylo okej: wslal wczoraj w tej samej kolektorze tuz przed 19... zreszta to staly klient tej mojej znajomej.... ona nawet go wczoraj obslugiwala,zreszta jak codzien..wszystko bylo oki.data termin losowania..no normalnie.....jestem w szoku do tej pory,zreszta ten gosciu pewnie tez
one 2009-07-05 (19:18) I co było dalej? Wypłacił czy nie? ..
ta pani pracuje w kolektorze od dobrych 12 lat.. i jak sama stwierdzila to pierwszy raz takie cos miala....
nie wyplacil !!! bo maszyna podawala ze brak wygranej
jutro ma jechac do siedziby lotto w naszym miescie . gosc zdziebko wkurzony;) nie dziwie sie mu;)
ciekawe co mu tam powedza...we wtorek bede sie widzial ze znajoma to sie dowiem,co zalatwil w lotto...jestem ciekaw:)??
jutro ma jechac do siedziby lotto w naszym miescie . gosc zdziebko wkurzony;) nie dziwie sie mu;)
ciekawe co mu tam powedza...we wtorek bede sie widzial ze znajoma to sie dowiem,co zalatwil w lotto...jestem ciekaw:)??
Nie trzeba 12 lat pracy aby wiedzieć, o ręcznym wprowadzaniu danych. Jeśli była wygrana to by weszła, a lottomat mógł się przegrzać, miał ludzkie cechy i z zazdrości "mówił" NIE MA WYGRANEJ Ale najprawdopodobniej to wina grającego.
I po drugie jaki ona ma lottomat czy ten co w orlenach,głośny z drukarką igłową czy ekran dotykowy ?
numery-liczby z kuponu zgadzaly sie z tymi wylosowanymi w sobote wieczorem !!!! a mimo to wkladajac kupon do maszyny ; podawala komunikat ze wygranej brak.tak jakby nic nie trafil... a sprawdzajac recznie JAK BYK BYLO_JEST 6z6 w multi....!!!
ma ten nowy dodtykowy.
numer tez pare razy recznie wprowadzala i nic! czy maszyna sie przegrzala?nie wiem...otwiera o 9 rano on byl jej trzecijm klientem wiec nie sadze by maszyna sie przegrzala..po paru kuponach...pisze co widzialem..i sam w to nie wierze,ale tak bylo !!!!
numer tez pare razy recznie wprowadzala i nic! czy maszyna sie przegrzala?nie wiem...otwiera o 9 rano on byl jej trzecijm klientem wiec nie sadze by maszyna sie przegrzala..po paru kuponach...pisze co widzialem..i sam w to nie wierze,ale tak bylo !!!!
Nie bądźcie źli,kolektorzy tylko to obsługują a TS za to odpowiada,za konserwację itd. dla mnie zdarzyło się nie raz że padła niby jakaś wygrana,trzeba to szczegółowo sprawdzić i wtedy już roszczenia do TS,jest jeden mankament,ale nie wszyscy kolektorzy o tym wiedzą...a możliwe że chłopcy z TS nie każdy.
facet jutro ma isc do siedziby loto.wiec sie okaze: czy wygral,czy tez nie... ;)i moze sie dowie,jak mu wyplaca co bylo powodem dzisejszego porannego incydentu..
..wlasciwie to wygral-tylko sie dowie czy mu wyplaca,czy tez nie pieniazki;0
Kiedyś zdarzyła mi się taka sytuacja,ale tylko 1 raz,dlatego jak sprawdzam kupony to przeglądam nr.kuponu,bo czasem się coś przyklei na czujniku (przeważnie od tych zdrapek) i może maszyna przekłamywać,czasem trzeba przeczyścić,otworzyć klapę i delikatni przeczyścić,ale jeśli wpisywała numer kuponu to dziwne...
Jeszcze trzeba było sprawdzić, czy inny lottomat wypłacić zechce. Jeśli nie a kupon jest autentyczny to gość ma więcej niż 1300 za 6/6 o tyle ile TS dołoży aby sprawy nie nagłośnić.A dołoży.
..tak to dziwne...i tez otwierala ta klapke,szmatka przetarla.... mysle ze profesjonalnie sie zachowala.... i bylo widac ze jest wyglupiona,..i ze jej glupio...;(..we wtorek dam znac,napisze co ten facet zalatwil,bo napewno przyjdzie poslac,jak codzien lotto.i napewno opowie...zreszta ona sama sie go zapyta...;0jak znam zycie..bo jest tak samo ciekawa jak on..czy ja co bylo powodem...tego..;)
Otrzymałem kolejne zgłoszenie w sprawie wyłudzenia 46 zł poprzez serwis SMS. To się szerzy jak szarańcza. Jeszcze takich naciągaczy to nie było. Tworzą przeróżne strony typu wygraj 6 w Dużego Lotka i każą wysłać SMS niby za 1,22, ale oczywiście w stopce małym druczkiem można przeczytać jaki to przekręt. Czy ktoś się jeszcze naciął?
Ludzie jak mozna naciac sie na taka strone przecie takie cos moze dziecko napisac po 2 lekcjach htmla w notatniku. Jak ci cos gwarantuje w 100% to na banq tego nie dostaniesz albo jest to bubel.
W 100% to powiem "nawet w ryj" sie nie dostanie kiedys pare osob mi obiecywalo do tej pory nie dostalem :P
Aaa ... i Josef obiecal mi slownik i co ?? :P (zart, zeby sie chlopak nie stresowal)
W 100% to powiem "nawet w ryj" sie nie dostanie kiedys pare osob mi obiecywalo do tej pory nie dostalem :P
Aaa ... i Josef obiecal mi slownik i co ?? :P (zart, zeby sie chlopak nie stresowal)
Nie pamiętam adresu tego o lotto. Obecnie widzę tylko reklamę strony http://www.1sms-za-plik.zgora.pl/ która działa na identycznej zasadzie.
Mam i drugi adres: http://www.1-sms-za-program.sanok.pl/
Przestrzegam!
Przestrzegam!
ph2008> Zobacz ten drugi adres. Ja już dostałem kilka emaili w sprawie tego, że ludzie się na to nabrali!!
Przecei w numerze smsowym jest ukryta cena jesli jest to numer platny "konkursowy" odrazu widac ze to kosztuje cos kolo 20 pln.
Ba siec zastrzegla sobie ze numery ktore sa powyzej 10 pln maja bodajze 15 minutowy cooldown.
Ba siec zastrzegla sobie ze numery ktore sa powyzej 10 pln maja bodajze 15 minutowy cooldown.
Chodzi o to, że reklamy google są ogólnie reklamami wartościowymi, a tego typu "wpadki" trochę niszczą im reputację. Zwłaszcza, że reklama taka może pojawić się na stronie multipasko, co dodatkowo może mi psuć reputację.
juz kiedyś była głośna sprawa gościa co mu lottomat nie wykrył 6/6 w DL i z tego co wiem to facet wygrał sprawę w sądzie :D
Wirtualny typ na wieczor :D
68 46 04 09 15
23 33 37 56 66
12 29 62 58 68
49 21 32 43 54
68 46 04 09 15
23 33 37 56 66
12 29 62 58 68
49 21 32 43 54
1,12,38,62,69
9,29,38,60,64
16,28,65,66,78
18,27,58,68,79
19,38,63,65,77
9,29,38,60,64
16,28,65,66,78
18,27,58,68,79
19,38,63,65,77
chce wiedzieć czym oni losują multi na godz 14;00
Witam All...
jak masz losowanie na lotto.pl czy tez tutaj na multipasko na zywo to normlane losowanie przez maszyne jak o 22...
pozdro Top Secret
jak masz losowanie na lotto.pl czy tez tutaj na multipasko na zywo to normlane losowanie przez maszyne jak o 22...
pozdro Top Secret
Pewniak MM 70
Parka MM 75,80
Trójka MM 76,78,79
Piątka MM 71,72,73,74,77
Dziesiątka MM 70,71,73,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 06.07.09 na 2 losowanka :)
Parka MM 75,80
Trójka MM 76,78,79
Piątka MM 71,72,73,74,77
Dziesiątka MM 70,71,73,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 06.07.09 na 2 losowanka :)
P.PASKO
CO Z STRONKĄ NA ŻYWO
CO Z STRONKĄ NA ŻYWO
maszyna moze być niedobra jak nie trafi 1 numeru na rok lub 2 lata
rysiu: zapraszam na http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2403
Pytanko czemu w fortunie nie przyjmują zakładów na liczby świata
Bogna: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2403 - zajrzyj na forum.
Marco1972 dzis pobiłeś nawet mnie ze wstawaniem heh:) wczoraj o 22,00 u mnie kicha totalna.Dobrze ze przespałam losowanie.Na dzis za duzo mi się podoba ale drogą selekcji najciekawsze według mnie 1,21,67,69,18,9.Pozdrawiam
Witam
Ela zaspala drugi dzien.
Ja dzisiaj lece z parkami i dodatkowo.
7,19,45,54,70-----3,9,29,50,69
Pozdrawiam i udanego poniedziałku.
Ela zaspala drugi dzien.
Ja dzisiaj lece z parkami i dodatkowo.
7,19,45,54,70-----3,9,29,50,69
Pozdrawiam i udanego poniedziałku.
Pasko chyba zmienie nik.
Pełno reklam z Tczewa,drażnią mnie.
Pełno reklam z Tczewa,drażnią mnie.
tczew: musisz wiedzieć, że reklama być może jest kierowana do Ciebie ze względu na Twoją lokalizację. Reklamodawcy google mają taką możliwość, aby kierować reklamę tylko do wybranej lokalizacji w Polsce i prawdopodobnie tylko osoby z Tczewa widzą tą reklamę co Ty.
Tak pewnie jest bo jest tylko na forum w temacie u mnie.A ja tak ,,uwielbiam reklamy jak Tenis.,Prezydent Tczewa powinien mi wypłacac dożywotnią pensje za darmowo reklame w Niku.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Przecie ty to robisz w czynie spolecznym :)
Promujesz wlasna miejscowosc :)
Ja moglbym nazwac sie Tyszani ale miasta promowac nie trzeba :p
Jest uznane w kregach piwoszy niestety zule juz je mniej znaja bo oni wola tanie wina.
Co do piwa jednak jednej rzeczy nie rozumiem ale to nie moj biznes mamy drozsze piwo choc zaklad pod nosem :p
Promujesz wlasna miejscowosc :)
Ja moglbym nazwac sie Tyszani ale miasta promowac nie trzeba :p
Jest uznane w kregach piwoszy niestety zule juz je mniej znaja bo oni wola tanie wina.
Co do piwa jednak jednej rzeczy nie rozumiem ale to nie moj biznes mamy drozsze piwo choc zaklad pod nosem :p
ph----Tylko co miasto robi dla mnie ,wiem wykancza mnie podatkami lokalnymi .Dzieki ,nie rajcuje mnie to.
Tczew a w sumie panie Janku - a u mnie reklamy z Trójmiasta więc jest ok. Pozdrawiam
Pesko-zrozumiałem jedno że jestes z trójmiasta.A,, panów ,,to tu nigdzie niezauważyłem.Pozdr
Nie jest tak że Tczew1958 widzi reklamy z Tczewa bo tam też mieszka, ja mieszkam w Gdańsku i też je widze.....pzdr
Pęsko...Witam.
bardzo mi miło,że jesteś z Trójmiasta.
Coraz więcej Nas.
Serdecznie Cię pozdrawiam.
bardzo mi miło,że jesteś z Trójmiasta.
Coraz więcej Nas.
Serdecznie Cię pozdrawiam.
Grom dziękuję bardzo i również serdecznie pozdrawiam. Przymierzam się do małego testu. Stała trója (jako pewniak) plus pozostałe liczby jako parki i z tej kombinacji wychodzą "zerowe" piatki. Dziś założę temat na forum i troszkę potestuję. Z jednej trójki powstaje ok 100 0ych piątek. Zawsze są przody ale wiadomo ta trójka to podstawa.
A ja nie mam, żadnych reklam i się zastanawiałam z czego serwis żyje? \tylko na dole reklama Pasko. Żadnych wyskakujących okienek. żadnych wyskakujących filmików, można pospać.
hania: ze sponsoringu osób, które trafiają szóstkę w DL ;) A tak poważnie to muszę kiedyś zrobić miejsce na stronie promujące dobrowolną donację na stronę od osób, które wygrały jakąś konkretną sumkę... :D
Chyba dotację...a co z tamtym wczorajszym gościem że mu 6/6 w kolekturze nie wypłacili...???
Ja stawiam na powtórki, zaznaczam ostatnie 5 liczb powtarzających się.
Witam wszystkich,tydzień ogólnie do tyłu ale zaszaleję 10skreśleń x 2 na 14
Witam ALL
Polecam parkę 47,48 (dość ciekawe ustawienie z ost losowań 41,42,45,46,49,50 to z 4 lipca o 22 dnia 5 lipca o 14 byly 41,42,43 czyli wypełnienie pierwszej luki więc teraz wychodzi na wypełnienie drugiej...)
Ma ktoś jakiegoś "pewniaka" na dziś na 14
Pozdro ALL
(prawdopodobnie liczby zakończone "3" powinny być takie dziś 4 wg moich "analiz")
Polecam parkę 47,48 (dość ciekawe ustawienie z ost losowań 41,42,45,46,49,50 to z 4 lipca o 22 dnia 5 lipca o 14 byly 41,42,43 czyli wypełnienie pierwszej luki więc teraz wychodzi na wypełnienie drugiej...)
Ma ktoś jakiegoś "pewniaka" na dziś na 14
Pozdro ALL
(prawdopodobnie liczby zakończone "3" powinny być takie dziś 4 wg moich "analiz")
polecam wszystkim 47,48,63,65 (te licby jak wypadają to razem w losowaniu tak było w 2 losowaniach w lipcu i 1 los w czerwcu pod koniec miesiaca...
Bonus 4 kulki w toto-mix daję za 2 zł 381,30zł zagranie 47,48,63,65 na 14-00
Multi Multi 06.07.2009 14.00 Poniedziałek
05 - 07 - 14 - 18 - 23 - 27 - 32 - 37 - 38 - 39
45 - 47 - 52 - 55 - 56 - 58 - 64 - 72 - 75 - 77 (Plus: 39)
http://lotto-centrum.com/
http://lotto-centrum.com/
wyniki lotto godzina: 14:00 06.07.09
Na 22-gą w MM : 80,76,3,18,15,16,17,2,
22,45,56,64 z tych liczb wybrałbym 10-kę
Pozdrawiam.
22,45,56,64 z tych liczb wybrałbym 10-kę
Pozdrawiam.
Czy ktoś z Was stosuje system reklamowany na tej stronie w górnym pasku wielkieodkrycie? Jak się to ma do wyników w grze?
Kazdy system nic nie wart beż odpowiednich liczb.
Znowu kulki żle poukładali,teraz poproszę na 22-14,17,21,23,53,56,75,77,79
Pytam z ciekawości bo ktoś kto sprzedaje system zapewne na nim wiele nie zarobił
Może zarabia na sprzedaży systemu labo zarabiał bo z oferty promocyjnej zostało 252 osoby i się nie zmienia od kilku dni. :) Ściemnia nawet nie opisuje trochę jak to działa.